Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok sevindim cnm dahada iyi olacak Inşallah

Tatlım menülerinin kötü olduğunu düşünüyorsan düzeltmek senin elinde
Insanın menü ve sporu iyi olursa otomatikman iyi hissediyor

Ne olduki tatlım

Haklısın kaptanım bu ara bir türlü diyet modunda değilim. Toparlanmam lazım . Yürüyüşe başlamam gerek öncelikle. Yürüyüş gelince düzen geliyor biliyorum ama düzen oturtamadım bir türlü.

Pisligin biri yolda laf etti motosikletle de takip etti yollar da boş korktum eşimi aradım hemen.
Canım sıkıldı Allah belasını versin öyle tiplerin

Pislikler. Ben de çok korkarım. Geçmiş olsun canım.

Odem yapacak bisi yemedim abla karnabarin ustune doktugum yogurt sarimsakliydi oda yapmis olabilir. Cuma aksami yedigim.borekkkk

Kizi arabaya aticam cikicam abla yurucem.biraz

Offff ya bir pazarimiz var hava misss gibi cikip yuruyus yapalim diyorum beyefendi yatacakmis sabah 10.30 kalkti aksama kadar uyuyacakmis.Burasi tek basima cikabilecegim bir yer degil, komsu arkadasta yok.Sinir oldum ya,disarda mis gibi hava kus sesleri,parlayan gunes bizse evde pinekliyoruz resmen

Kızlar dün misafir vardı giremedim aman ben kaptan olmuşum haberim yok! Hemen işlemlere başlıyoruz takım arkadaşlarım benim logo geliyor
Hazır güneşli günler geliyorken bizde bu iki haftayı sıcacık enerji dolu geçirelim cumartesi giremedim kusura bakmayın lütfen telafi edeceğim ve iki hafta sonra hedeflerimize daha çok yaklaşacağız hepberaber
kartanesi58 S sevilumut lepistesinyavrucugu Mefkurem @poniponna Semay25 masal3487

aaaaaa kime istediniz kızı senin oğlanamıı
Benim oğlan sahipli cnm
Görümcemin oğluna istedik

Peki abla sabah normal ogun olur degilmi peynir zeytin yumurta falan,bu corbayida ogle ve aksam yesem olur herhalde.
Aslında tüm gün bunu yesen daha iyi cnm
1 günde normal kahvaltı yapmayıver
Cuma sevinen sen olacan
Elifim artık modda değilim gibi bahanelere vakit kalmadı cnm yaz kapıya dayandı bak 1 ayı daha bitirdik
Mart ayınıda aynı şekilde geçirmeyelim

Odem yapacak bisi yemedim abla karnabarin ustune doktugum yogurt sarimsakliydi oda yapmis olabilir. Cuma aksami yedigim.borekkkk

Kizi arabaya aticam cikicam abla yurucem.biraz
Tatlım karnıbaharda lahanagillerden olduğu için kimine yaramıyor şişlik yapabiliyor
Keşke burdada bi güneş olsa Ayyy ben donuyorum

Nihayet kaptanımız teşrif etmiş
Güzel seçim hemen değiştiriyom

Kaptancım lütfen takımınla azami ilgilen
Ister gaz ver ister fırça çek
Senin sorumluluğunda

Kızlar kim hangi takımdaysa lütfen avatarını değiştirsin
Sayfa renklensin biraz

Bizide öbür görümcem kahvaltı ya çağırmıştı
Bugün artı olduğum için patates günü yaptım
Orda yok yoktu ama ben evden götürdüğüm pattislerimi yedim
Bugün mutlaka sporda yapıcam inşallah

Tamamdır top bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…