- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.881
Çok sevindim cnm dahada iyi olacak Inşallah
Tatlım menülerinin kötü olduğunu düşünüyorsan düzeltmek senin elinde
Insanın menü ve sporu iyi olursa otomatikman iyi hissediyor
Ne olduki tatlım
Pisligin biri yolda laf etti motosikletle de takip etti yollar da boş korktum eşimi aradım hemen.
Canım sıkıldı Allah belasını versin öyle tiplerin
Kız ben +2 yim diyorum ve hiç moral falan bozmadım
Menün aklımda değil belki ödem yapacak bişey yedin yada tuzluydu bilemiyorum
Sen cumaya kadar dediklerimi yap kafayı takma
Bu arada sende 2 mil leslie görmeyim
Kuzum o yeni başlayanlar için iyidir ama kilo vermek için sana yeterli gelmez
Sevmiyosan başka videyo bul kendine
Benim oğlan sahipli cnmaaaaaa kime istediniz kızı senin oğlanamıı
Aslında tüm gün bunu yesen daha iyi cnmPeki abla sabah normal ogun olur degilmi peynir zeytin yumurta falan,bu corbayida ogle ve aksam yesem olur herhalde.
Elifim artık modda değilim gibi bahanelere vakit kalmadı cnm yaz kapıya dayandı bak 1 ayı daha bitirdikHaklısın kaptanım bu ara bir türlü diyet modunda değilim. Toparlanmam lazım . Yürüyüşe başlamam gerek öncelikle. Yürüyüş gelince düzen geliyor biliyorum ama düzen oturtamadım bir türlü.
Pislikler. Ben de çok korkarım. Geçmiş olsun canım.
Tatlım karnıbaharda lahanagillerden olduğu için kimine yaramıyor şişlik yapabiliyorOdem yapacak bisi yemedim abla karnabarin ustune doktugum yogurt sarimsakliydi oda yapmis olabilir. Cuma aksami yedigim.borekkkk
Kizi arabaya aticam cikicam abla yurucem.biraz
Keşke burdada bi güneş olsa Ayyy ben donuyorumOffff ya bir pazarimiz var hava misss gibi cikip yuruyus yapalim diyorum beyefendi yatacakmis sabah 10.30 kalkti aksama kadar uyuyacakmis.Burasi tek basima cikabilecegim bir yer degil, komsu arkadasta yok.Sinir oldum ya,disarda mis gibi hava kus sesleri,parlayan gunes bizse evde pinekliyoruz resmen
Nihayet kaptanımız teşrif etmişEki Görüntüle 1784753 Kızlar dün misafir vardı giremedim aman ben kaptan olmuşum haberim yok! Hemen işlemlere başlıyoruz takım arkadaşlarım benim logo geliyor
Hazır güneşli günler geliyorken bizde bu iki haftayı sıcacık enerji dolu geçirelim cumartesi giremedim kusura bakmayın lütfen telafi edeceğim ve iki hafta sonra hedeflerimize daha çok yaklaşacağız hepberaber
kartanesi58 S sevilumut lepistesinyavrucugu Mefkurem @poniponna Semay25 masal3487
Senin nasıl gidiyor tatlısıKaptanimiz gelmiş şükürparıl parıl parlıyoruz
Gunaydin hanimlar
Uyandigimdan beri hapşuruyorum insallah grip olmam.
Çok iyi yapmışın cnmKizlarr selamm bugun hava cok guzeldi bursa da cocuklari.esime birakio 50 dakika yurudum tempolu
İyi gidiyor abla goji berry kullanmaya başladım, dün karatayin kitabını aldım. Kilomu koruyamama fobisi oluşmaya başladı bendeSenin nasıl gidiyor tatlısı
Geçmiş olsun canım ya adı üstünde pislik işte çok erken saatte çıkma olmazsaPisligin biri yolda laf etti motosikletle de takip etti yollar da boş korktum eşimi aradım hemen.
Oh ne güzel,burada da hava guzel ama ben fırsat bulamadim işler bitmiyor bugun hafta sonu malumKizlarr selamm bugun hava cok guzeldi bursa da cocuklari.esime birakio 50 dakika yurudum tempolu
Tamamdır top bende :)Benim oğlan sahipli cnm
Görümcemin oğluna istedik
Aslında tüm gün bunu yesen daha iyi cnm
1 günde normal kahvaltı yapmayıver
Cuma sevinen sen olacan
Elifim artık modda değilim gibi bahanelere vakit kalmadı cnm yaz kapıya dayandı bak 1 ayı daha bitirdik
Mart ayınıda aynı şekilde geçirmeyelim
Tatlım karnıbaharda lahanagillerden olduğu için kimine yaramıyor şişlik yapabiliyor
Keşke burdada bi güneş olsa Ayyy ben donuyorum
Nihayet kaptanımız teşrif etmiş
Güzel seçim hemen değiştiriyom
Kaptancım lütfen takımınla azami ilgilen
Ister gaz ver ister fırça çek
Senin sorumluluğunda
Pisligin biri yolda laf etti motosikletle de takip etti yollar da boş korktum eşimi aradım hemen.
Oh ne güzel,burada da hava guzel ama ben fırsat bulamadim işler bitmiyor bugun hafta sonu malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?