- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.941
Ablacim buz antalyanin ilcesindeyiz merkeze 2 bucuk saat oraya gidincede alisveris telas derken cok yoruluyoruz parktaydik kizimla ayran alamadim antalyaya gidince duzen kayiyorSemacım sen nerden nereye gidiyon
Söyledinde benmi kaçırdım acaba
Öğlen meyve nin yanına bi ayran falan alsaydın keşke
Antep fıstığı yağlı olduğu için akşam salata Yoğurt çorba yapabilirsin
beklememekle iyi yapmışın cnm çoğu zaman bende öyle yapıyorum yoksa öğlene kadar milleti bekliyemem
Menü güzel görünüyor
Meyvenin yanına biraz yoğurt yada süt ekliyebilirdin
Bu arada canlarım hatırlar mısınız bilmiyorum ben geçen pazartesi soğan suyu içmeye başlamıştım.Geçen hafta bel ağrısı tartıda sebepsiz artılar derken bugün regl oldum 3 aydan sonra.Soğan suyu mucizeymiş cidden.Bu cumaya ödemleri atabilir miyim ki,inşallah :)
Güzel menü cnmMenu
Sabah 10.00
Peynir
Menemen
Omlet bir kac catal
1 cay kasigi bak
1 hurma
Ogle 14.30
1 elma
Ara 16.00
1 avuc antep fistigi
Aksam yoldayim gidince yogurt salatalik ve yesillik yerim cunku varmamiz 8 i gececek
Spor 1 saatten fazla yurudum
Su en fazla 3 olur
Güzel cnmSelam kizlar bende menumu yazayim,
Sabah:09.00 bir kuru incir,bir avuc ici kuruyemis,bir iki catal peynir,3 zeytin bir iki lokma ekmek(esim beraber kahvalti yapalim dedi onun uyanmasini beklerken dayanamadim)
KAHVALTI:12.00 kozlenmis biber(yazdan buzluga atmistim)3 zeytin bir iki catal peynir,bir kase yogurt,1 dilim tb ve cay.
Ara ogun:15.00 yarim greyfurt.
AKŞAM:17.45 bir tabak yogurlu ispanak(icinde iki yk yesil mercimekte vardi)
2.5 litre su,spor yapamadim temizlik yaptim yoruldum.
Menü güzel spor güzel. Ben yurtdışındayken 6 ay goji bery çayı içtim ama tadını sevdiğim için kahvaltı ve aralarda içiyordum ve tr ye döndüğümde 7 kilo vermiştim ben stresten ve derslerden olduğunu düşünüyordum acaba bu goji işe mi yaramıştı??? Sen faydasını görüyor musunMenüm
Sabah 09:30
Goji berry
1 b süt
2 ceviz
Ogle 11:00
3 halka sucuk
1 d ekmek
2 zeytin
1 kk peynir
Tere,domates
Goji berry
Akşam 17:30
2 etli biber dolması
1 kase yoğurt
Salata
Su2 lt
Spor,15 dk bantta,50 dk dışarıda yürüyüş.yatmadan biraz daha yürümek istiyorum.
Canm iyi aslnda menün. Senin bebiş kaç aylık bu süt ürünleri diyeti ne zamana kadar sürecek08 00
Bir dilim cvdr ekmegi uzerine bir tk recel
12 00
Iki dilim ekmek uc dort catal patates Kızartmasi domates uc zeytin
16 30
bir kepce yesil mercimek yemegi
Bir kucuk tabak ispanak yemegi
Su 2,5
Annemdeyim millete ayak uydurmadan bu kadar oldu :)
Su an cok acim elmami yesem bilmiyorum
Ahhh yogurt sen ne harika bir nimetmissin
Benim kızım 4 aylık ve ben de daha regl olmadım acaba ben de içsem olur muyum işe yarar mı kiBu arada canlarım hatırlar mısınız bilmiyorum ben geçen pazartesi soğan suyu içmeye başlamıştım.Geçen hafta bel ağrısı tartıda sebepsiz artılar derken bugün regl oldum 3 aydan sonra.Soğan suyu mucizeymiş cidden.Bu cumaya ödemleri atabilir miyim ki,inşallah :)
Güzel canımKızlar kusura akmayın pek giremiyorum yatılı misafirlerim var
Menüm
Sabah 9.00
Yarım kk kaşar
Yarım haşlanmış yumurta
Domates
1 zeytin
Öğle 2.00
İki çatal kısır
Büyük bardak ayran
Akşam 5.00
4 kanat mangal
3-5 çatal patlıcan salatası
Su 2.lt
Spor yok
Oooo mükemmelSpor:+30 dk bantta yürüyüş
Güzel cnmKizlar iyi gecekwr bugun menum gec kaldi :))
Sabah 1 bucuk.yumurta 5 zeytin iki.kk kutusu oeynir biraz cok oldu ama 1 dilim ekmek
Ogle 1 portakal 1 kase tarhana
Aksam.19:00 da 2 but kadar haskanmis tavuk bol salata yarim kase madimak corbasi
Su iki litre yaotim
Spor 50 dakika yuruyus 100 ip atlama
Cnm aynı soruyu sanada sorayım ben doğum yapalı 4 ay bitti hala hasta olmadım acaba bende içsem işe yarar mı?Canim gercekten mucize.benim abkam asiri derece cok miyomu varsi doktor hemen ameliyata alacakti ablami ablam.gitmedi ameliyat gunu ve baya bir sogan suyu icti tam.uyarak sonra ayni doktora gitti doktor bike inanamamis tertemiz olmussun ne yaptin sen.hicnisey kalmamis demis ben birebir sahidim.cok sasirmistim o zaman ablam.ameliyattan kurtuldu sukur:)))sende cok iyi akil.etmissin canim valla sifa olsun insallah
Yeni başladı m canım ben gojiye. Annem ve kardeşim faydasını gördü amaGüzel menü cnm
Güzel cnm
Menü güzel spor güzel. Ben yurtdışındayken 6 ay goji bery çayı içtim ama tadını sevdiğim için kahvaltı ve aralarda içiyordum ve tr ye döndüğümde 7 kilo vermiştim ben stresten ve derslerden olduğunu düşünüyordum acaba bu goji işe mi yaramıştı??? Sen faydasını görüyor musun
Canm iyi aslnda menün. Senin bebiş kaç aylık bu süt ürünleri diyeti ne zamana kadar sürecek
Benim kızım 4 aylık ve ben de daha regl olmadım acaba ben de içsem olur muyum işe yarar mı ki
Güzel canım
Oooo mükemmel
Güzel cnm
Cnm aynı soruyu sanada sorayım ben doğum yapalı 4 ay bitti hala hasta olmadım acaba bende içsem işe yarar mı?
canım uzulme daha marta cok war basarabılırsın bence hic bırakma sporu artır bence yapabılırsınGünaydınlarrrrr.
Bende durumlar vahim. + 2 kg. Moral olarak çökmüş durumdayım..
Eşim beni gaza getirmek için iddaa girdik. Mart sonuna 73 olursam istediğim spor ayakkabıyı alacağım. O da bayağı pahalı olunca kıyamıyordum parayı. Fena gaza geldim.
Günaydın kizlar
Her pzrtsi oldugu gibi bugunde arti ciktim
+400
Bugün oglumun kontrlu var bakalim doktorumuz ne diyecek kisitlama yapacakmi yemekle ilgili ona göre kendime haftaluk bir yemek listesi yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?