Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
Sabah
Yarım yufka peynir zeytin marul

Oğle
Yarın yufka ıspanak yemegi Yogurt

Akşam
1dilim ekmek yoğurt

Su 2lt
Spor 500ıp 50 squat
Bol ekmekli bi gun oldu ama evime geldim inş yarın duzgun olacak bunları yedim yoksa hep börek core Bütçe vb vardı anca bukadar kurtarabildim

Ablacim buz antalyanin ilcesindeyiz merkeze 2 bucuk saat oraya gidincede alisveris telas derken cok yoruluyoruz parktaydik kizimla ayran alamadim antalyaya gidince duzen kayiyor

Menümü yazayım çok geç yedik çok rahatsizim şu an midem ağrıyor.
Yuruyus molasinda anneme geçtim 10 dk sütlü kahve saati hatırlamıyorum.
10 00 1 kk peynir 1 yumurta zeytin salatası 1 dilim.tb ekmeği
12.00 1 elma
15.00 bir ısırık eşimin hamburgerinden.
1.pkaet pirinç patlagi 151 cal.
20.20 yarım ızgara balık salata çok az meze
Su 3 lt olmuştur
Spor 70 dk tempolu yürüyüş
3 saat avmde hiç oturmadan gezdik

Menümü yazayım.
Sabah 9.30
1 kk peynir
Bol maydanoz
Domates
1 dilim tb ekmeği

Öğle15.30
1 ızgara çupra
Bol salata

Akşam 19.30
1 servis kaşığı tavuklu mantarlı yemek

2 litre su ve ailecek gezmeye gitmiştik. Orada 3 saat yürümüşuzfür.

Kizlar iyi gecekwr bugun menum gec kaldi :))

Sabah 1 bucuk.yumurta 5 zeytin iki.kk kutusu oeynir biraz cok oldu ama 1 dilim ekmek

Ogle 1 portakal 1 kase tarhana

Aksam.19:00 da 2 but kadar haskanmis tavuk bol salata yarim kase madimak corbasi

Su iki litre yaotim

Spor 50 dakika yuruyus 100 ip atlama

Canim gercekten mucize.benim abkam asiri derece cok miyomu varsi doktor hemen ameliyata alacakti ablami ablam.gitmedi ameliyat gunu ve baya bir sogan suyu icti tam.uyarak sonra ayni doktora gitti doktor bike inanamamis tertemiz olmussun ne yaptin sen.hicnisey kalmamis demis ben birebir sahidim.cok sasirmistim o zaman ablam.ameliyattan kurtuldu sukur:)))sende cok iyi akil.etmissin canim valla sifa olsun insallah

Güzel menü cnm

Güzel cnm

Menü güzel spor güzel. Ben yurtdışındayken 6 ay goji bery çayı içtim ama tadını sevdiğim için kahvaltı ve aralarda içiyordum ve tr ye döndüğümde 7 kilo vermiştim ben stresten ve derslerden olduğunu düşünüyordum acaba bu goji işe mi yaramıştı??? Sen faydasını görüyor musun

Canm iyi aslnda menün. Senin bebiş kaç aylık bu süt ürünleri diyeti ne zamana kadar sürecek

Benim kızım 4 aylık ve ben de daha regl olmadım acaba ben de içsem olur muyum işe yarar mı ki

Güzel canım

Spor:+30 dk bantta yürüyüş
Oooo mükemmel

Güzel cnm

Cnm aynı soruyu sanada sorayım ben doğum yapalı 4 ay bitti hala hasta olmadım acaba bende içsem işe yarar mı?

Yeni başladı m canım ben gojiye. Annem ve kardeşim faydasını gördü ama

Kızlar kusura bakmayın gelemedim

Bugün patates yapayım dedim ama akşam midem bulandı biraz ekmek Peynir yoğurt yedim. Bugünüm boşa gitmiş oldu

Su da 2 lt yi geçmiştir

canım uzulme daha marta cok war basarabılırsın bence hic bırakma sporu artır bence yapabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…