- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.961
Cok sukur kizlar korktugum gibi olmadi -300 um insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum.
Günaydın kizlar
Her pzrtsi oldugu gibi bugunde arti ciktim
+400
Bugün oglumun kontrlu var bakalim doktorumuz ne diyecek kisitlama yapacakmi yemekle ilgili ona göre kendime haftaluk bir yemek listesi yapicam
Canim senin mazeretinden dolayi herseyi yiyemiyorsun ona ragmen cok kotu degil insallah cumaya eksi gorursun.Günaydın kizlar
+400
Bugün oglumun kontrlu var bakalim doktorumuz ne diyecek kisitlama yapacakmi yemekle ilgili ona göre kendime haftaluk bir yemek listesi yapicam
Tatlim neden moral bozuyorsunki uc gun ust uste kacamak yapsan dahi 2 kg mumkun degil,hem zaten vucut hemen yagada cevirmez korkama,odemdir eminim cumaya kadar birsey kalmaz.Ama strese girersen daha cok alirsin stres bizim bas dusmanimiz.Günaydınlarrrrr.
Bende durumlar vahim. + 2 kg. Moral olarak çökmüş durumdayım..
Eşim beni gaza getirmek için iddaa girdik. Mart sonuna 73 olursam istediğim spor ayakkabıyı alacağım. O da bayağı pahalı olunca kıyamıyordum parayı. Fena gaza geldim.
Olabiliyor canim bende gecen hafta pazartesi +500 dum ve tek hir kacamagim olmustu oda cuma ogle yani genel olarak cok dikkat etmistim.Seninki adet oncesi sisliktir bence cumaya guzel bir eksi seni bekliyor.arkadaslar bende artı 400 üm bugun weya yarın adet oucam onun sıslıgıde olabılıryoksa cok dıkkat ettım sporu suyuda ıhmal etmedım ama bıseyler ters gıtmıs demekkı
Kızlar selam bu sabah 64.5 idim yanı 500 gram gitmiş gözüküyor cumaya göre kısmet bakalım bu cuma nolcak :)
Allah razı olsun canımAmin cümlemize inşallah ablam
Geçen ağzım açık resimlerine baktım :) sana mı bayılsam bahçene mi bilemedim :)))
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
sorma canım ya hep ust uste geldı bunaldım artık bendeTatlım sen bütün telaşını at gel ondan sonra Güzelce başla
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canımGünaydın kizlar
+400
Canım yapabilirsin hadi ayakkabı için azmin artsın :)Günaydınlarrrrr.
Eşim beni gaza getirmek için iddaa girdik. Mart sonuna 73 olursam istediğim spor ayakkabıyı alacağım. O da bayağı pahalı olunca kıyamıyordum parayı. Fena gaza geldim.
Canım ödem dir o üzülme cumaya atarsinarkadaslar bende artı 400 üm bugun weya yarın adet oucam onun sıslıgıde olabılıryoksa cok dıkkat ettım sporu suyuda ıhmal etmedım ama bıseyler ters gıtmıs demekkı
Tebrik ederim canımCok sukur kizlar korktugum gibi olmadi -300 um insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum.
Atarsin canımGünaydın canlarım ben artıdayım ama regl artısı +600 gr cumaya atarım inşallah.
Tebrik ederim canım çok iyi :)Kızlar selam bu sabah 64.5 idim yanı 500 gram gitmiş gözüküyor cumaya göre kısmet bakalım bu cuma nolcak :)
tebrık ederım canım super bı eksı İNŞAALLAH CUMA YA SUPER GELIRSIN
Moralim bozuldu ya
Artı 800 üm
canım uzulme daha marta cok war basarabılırsın bence hic bırakma sporu artır bence yapabılırsın
arkadaslar bende artı 400 üm bugun weya yarın adet oucam onun sıslıgıde olabılıryoksa cok dıkkat ettım sporu suyuda ıhmal etmedım ama bıseyler ters gıtmıs demekkı
Cok sukur kizlar korktugum gibi olmadi -300 um insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum.
Günaydın canlarım ben artıdayım ama regl artısı +600 gr cumaya atarım inşallah.
Canim senin mazeretinden dolayi herseyi yiyemiyorsun ona ragmen cok kotu degil insallah cumaya eksi gorursun.
Tatlim neden moral bozuyorsunki uc gun ust uste kacamak yapsan dahi 2 kg mumkun degil,hem zaten vucut hemen yagada cevirmez korkama,odemdir eminim cumaya kadar birsey kalmaz.Ama strese girersen daha cok alirsin stres bizim bas dusmanimiz.
Olabiliyor canim bende gecen hafta pazartesi +500 dum ve tek hir kacamagim olmustu oda cuma ogle yani genel olarak cok dikkat etmistim.Seninki adet oncesi sisliktir bence cumaya guzel bir eksi seni bekliyor.
Kızlar selam bu sabah 64.5 idim yanı 500 gram gitmiş gözüküyor cumaya göre kısmet bakalım bu cuma nolcak :)
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
Canım yapabilirsin hadi ayakkabı için azmin artsın :)
Canım ödem dir o üzülme cumaya atarsin
Tebrik ederim canım
Atarsin canım
Tebrik ederim canım çok iyi :)
Menu
Sabah 10.00
Peynir
Menemen
Omlet bir kac catal
1 cay kasigi bak
1 hurma
Ogle 14.30
1 elma
Ara 16.00
1 avuc antep fistigi
Aksam yoldayim gidince yogurt salatalik ve yesillik yerim cunku varmamiz 8 i gececek
Spor 1 saatten fazla yurudum
Su en fazla 3 olur
Selam kizlar bende menumu yazayim,
Sabah:09.00 bir kuru incir,bir avuc ici kuruyemis,bir iki catal peynir,3 zeytin bir iki lokma ekmek(esim beraber kahvalti yapalim dedi onun uyanmasini beklerken dayanamadim)
KAHVALTI:12.00 kozlenmis biber(yazdan buzluga atmistim)3 zeytin bir iki catal peynir,bir kase yogurt,1 dilim tb ve cay.
Ara ogun:15.00 yarim greyfurt.
AKŞAM:17.45 bir tabak yogurlu ispanak(icinde iki yk yesil mercimekte vardi)
2.5 litre su,spor yapamadim temizlik yaptim yoruldum.
Kizlar selam arkadaslarla mangala gittk anca geldik eve
Sabah 11.00
3 yk et kavurma
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb
Domates
Ara 15.00
1 mandalina
Aksam 17.30
Izgara tavuk yedim saymadim ama cok degil kizlar gogus kanat karisikti
Patlican salata
2 litre su
30.dk yuruyus
08 00
Bir dilim cvdr ekmegi uzerine bir tk recel
12 00
Iki dilim ekmek uc dort catal patates Kızartmasi domates uc zeytin
16 30
bir kepce yesil mercimek yemegi
Bir kucuk tabak ispanak yemegi
Su 2,5
Annemdeyim millete ayak uydurmadan bu kadar oldu :)
Su an cok acim elmami yesem bilmiyorum
Ahhh yogurt sen ne harika bir nimetmissin
Günaydın kizlar
+400
Günaydınlarrrrr.
arkadaslar bende artı 400 üm bugun weya yarın adet oucam onun sıslıgıde olabılıryoksa cok dıkkat ettım sporu suyuda ıhmal etmedım ama bıseyler ters gıtmıs demekkı
Günaydın canlarım ben artıdayım ama regl artısı +600 gr cumaya atarım inşallah.
Artı 800 üm
Günaydınnnnnn güneş takımının güneş kızları...... ben -200 geldim.
Günaydın kızlarr -100 deyim ama yataktan kalkar kalkmaz tartıldım misafirim olduğu için bekleyemedim.
Günaydın herkese. Bizim pazartesi sendromumuz artı olmak sanırım. Ben daha tartilmadim kabızlık beni mahvediyorGunaydin kizlAr +600 um
Aksama gencayin dayisi gelicek caya hic bisi yapasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?