Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kizlar
Her pzrtsi oldugu gibi bugunde arti ciktim
+400

Bugün oglumun kontrlu var bakalim doktorumuz ne diyecek kisitlama yapacakmi yemekle ilgili ona göre kendime haftaluk bir yemek listesi yapicam
Canim senin mazeretinden dolayi herseyi yiyemiyorsun ona ragmen cok kotu degil insallah cumaya eksi gorursun.
Tatlim neden moral bozuyorsunki uc gun ust uste kacamak yapsan dahi 2 kg mumkun degil,hem zaten vucut hemen yagada cevirmez korkama,odemdir eminim cumaya kadar birsey kalmaz.Ama strese girersen daha cok alirsin stres bizim bas dusmanimiz.
arkadaslar bende artı 400 üm bugun weya yarın adet oucam onun sıslıgıde olabılıryoksa cok dıkkat ettım sporu suyuda ıhmal etmedım ama bıseyler ters gıtmıs demekkı
Olabiliyor canim bende gecen hafta pazartesi +500 dum ve tek hir kacamagim olmustu oda cuma ogle yani genel olarak cok dikkat etmistim.Seninki adet oncesi sisliktir bence cumaya guzel bir eksi seni bekliyor.

Günaydın kizlar
+400

Bugün oglumun kontrlu var bakalim doktorumuz ne diyecek kisitlama yapacakmi yemekle ilgili ona göre kendime haftaluk bir yemek listesi yapicam
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
Canım yapabilirsin hadi ayakkabı için azmin artsın :)
arkadaslar bende artı 400 üm bugun weya yarın adet oucam onun sıslıgıde olabılıryoksa cok dıkkat ettım sporu suyuda ıhmal etmedım ama bıseyler ters gıtmıs demekkı
Canım ödem dir o üzülme cumaya atarsin
Cok sukur kizlar korktugum gibi olmadi -300 um insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum.
Tebrik ederim canım
Günaydın canlarım ben artıdayım ama regl artısı +600 gr cumaya atarım inşallah.
Atarsin canım
Kızlar selam bu sabah 64.5 idim yanı 500 gram gitmiş gözüküyor cumaya göre kısmet bakalım bu cuma nolcak :)
Tebrik ederim canım çok iyi :)

canım uzulme daha marta cok war basarabılırsın bence hic bırakma sporu artır bence yapabılırsın

Yok yok kesin kararlıyım çok istiyorum o ayakkabıyı. Parayı kıyamadım. En azından simdi o alınca vijdanım rahat olur.

Cok değil canım. Cumaya kadar rahatla gider.

Cok sukur kizlar korktugum gibi olmadi -300 um insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum.

Cumaya kadar güzel bir eksi gelecek.

Rahat verirsin nilüfercim.

İnşallah gider canım cumaya kadar. Yoksa geçen hafta artı bu hafta da artı olursam bir haftam kalıyor. Kesin diskalifiye olurum.

Kızlar selam bu sabah 64.5 idim yanı 500 gram gitmiş gözüküyor cumaya göre kısmet bakalım bu cuma nolcak :)

Süpersin şeydam.

Bu sefer başaracağım bu işi.

Günaydın kizlar
+400

Günaydınnnnnn güneş takımının güneş kızları...... ben -200 geldim.

Günaydın kızlarr -100 deyim ama yataktan kalkar kalkmaz tartıldım misafirim olduğu için bekleyemedim.

Gunaydin kizlAr +600 um

Aksama gencayin dayisi gelicek caya hic bisi yapasim yok
Günaydın herkese. Bizim pazartesi sendromumuz artı olmak sanırım. Ben daha tartilmadim kabızlık beni mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…