Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar gunaydin simdi gecmise bakamayacagim hemen kilo bildirio cikacagim.daha sonra bakarim gecmise

Kkizlar kilom sabit maalesef sanirim duraklamaya girdim cumaya degisir insallah on gundur 66 dayim maalesef((((

Kızlar üzgünüm çok dahil olamoyorum size kızım hasta oğlum hasta eşim hasta ben depresypndayım sanırım. Canım hiç bişey istemiyor herşey de gözüme batıyor. Eşimle feci kavgalıyız kötüyüm anlayacağınız.

Kilo bildirimim -300

Selamlar herkese

Eksi olanları tebrik ederim
Artı olanlarda eminim cumaya eksiye düşer

Ben gece pek uyumadım. Sabaha kadarda bişeyler yedim durdum.
Bu sorunlardan, yemeğe sığınmak değilde daha çok kendimi cezalandırmak dı heralde
Bugün tartılmadım ama dün +2 dim

Ha
yirmi abla insallah cumaya eksi olur bende yazin dogum yaptim kizim 1 hafta yasadi ve oldu.O kadar yikildimki kendimi biraktim ve kilo tavan yapti.Dun Antalyaya gittim kizimi ziyaret ettim ve yuregimin yarasi hic ama hic kapanmadi.Kisaca olumden gayri can sikmaya gerek yok herseyin telafisi var.Su akar yolunu bulur.Ablam canini hicbirseye sikma bosver hayat degmez.

Bitanem her zaman benimle konuşabiliceğini biliyorsun...niye böyle oldu fıstık

Başın sağolsun cnm demekki bebeğini melekler büyütecekmiş zaten öbür dünyada seni karşılıcak

Hep biliyoruz da cnm işte bazen gücümüz kalmıyor
Arada inş çıkışlar oluyor

ac karna kahve içersen miden tabi agrır kız dikkat et kendine menü hamburgeri görmezsem iyi

Guzel elifim
oğlen biraz az olmuş

Kızlar kusura bakmayın gelemedim

Bugün patates yapayım dedim ama akşam midem bulandı biraz ekmek Peynir yoğurt yedim. Bugünüm boşa gitmiş oldu

Su da 2 lt yi geçmiştir
ay abla neden böyle dusunuyorsun inş boşa gitmez diyecektim bi sonraki msj görmeseydim

Günaydın kizlar
Her pzrtsi oldugu gibi bugunde arti ciktim
+400

Bugün oglumun kontrlu var bakalim doktorumuz ne diyecek kisitlama yapacakmi yemekle ilgili ona göre kendime haftaluk bir yemek listesi yapicam
Inşallah cumaya gider tatlım inş oğlusun için gönlü den gecen olur
canım benim moral bozmak geriye atıyor bizi yılmaz hecmişi dun ne yediğini hepsini unut bugune yarına bak gidecek bu kilolar başka caresi yok hadi sarsıl ve kendine gel

arkadaslar bende artı 400 üm bugun weya yarın adet oucam onun sıslıgıde olabılıryoksa cok dıkkat ettım sporu suyuda ıhmal etmedım ama bıseyler ters gıtmıs demekkı
sişliktir gider inş

Cok sukur kizlar korktugum gibi olmadi -300 um insallah cumaya daha guzel bir eksi gorurum.
Ooo cumaya iyi bi eksi gelecek
Günaydın canlarım ben artıdayım ama regl artısı +600 gr cumaya atarım inşallah.
Regl artışı sonunda iyi bi sayı görürsün inş
Kızlar selam bu sabah 64.5 idim yanı 500 gram gitmiş gözüküyor cumaya göre kısmet bakalım bu cuma nolcak :)
yine Harikasın

kaptanım topla kendıni cumaya kadar

Günaydınnnnnn güneş takımının güneş kızları...... ben -200 geldim.
Guzel cumaya 1görecez di
Günaydın kızlarr -100 deyim ama yataktan kalkar kalkmaz tartıldım misafirim olduğu için bekleyemedim.
Guzel canım aybıyız
Gunaydin kizlAr +600 um

Aksama gencayin dayisi gelicek caya hic bisi yapasim yok
Gider gider dikkat et bugunden itibaren
Acele cikinca foto cekemedim kizlar -600 geldim
Cooooooook guzel Tebrikler
+1 kg tabi bunun sebepleri var kabız olmam ve gece sahur yapmam. Okuldan gelince tartilacagim birde, moralim düzelir umarım
sebepler ortadan kalkınca guzel bi sayı olur

Guzel canım daaaa o kocan daha kıymetini bileyim demiyor da hala bide senle mi kavga ediyo bak fena gaza geliyorum seni çok seviyorum bigun gelip ben yolacam onu
oooooof Of evlatla imtihan zordur cok iyi bilirim allah sabır versin canım

Kız küçük bir ısırık aldım ama

Meleğin için çok üzüldüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…