Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

misafirlerin kim cnm
Sabahda Öğlende yetersiz
Tüm gün hiç yeşillik vs.yememişin suyunda az
Eşimin halası, kızı, damadı ve onların kızı abla biraz ani oldu gelmeleri. Bi gece kalıp kayınvalideme giderler dedim ama pek gidecek gibi durmuyolar açıkçası. Nezaman gitçeksiniz diyede soramıyo insan tabi. Aslında onlar çok severim ama dediğim gibi çok zamansız oldu.
Yeşilliğimde yok yoğurdumda abla hiç inan sofraya da turşu koyabildim sadece. Yarın dabah eşim gidip alıcak inş. Bugün gidemedi işleri yoğunmuş.

Herkes hedefini yazmış bende yazayım bari mart sonu inş 63 olurum... Kilo vermemin son haftalardaki aşırı yavaşlanasından dolayı azcık umutsuzluk var ama veririm inş.

Mefkurem abla sana bi iki sorum var cevaplarsan
Benim hedefim 60, peki ben 60 olduktan sonra mezun olmak zorundamıyım?
Hedefimi yükseltebilirmiyim?(mesela 62 yapabilirmiyim?)
Mezun olduktan sonra şayet geri alırsam bu takıma geri dönüp tekrar listeye girebilirmiyim?

Hiç olmamış cnm Bide emziriyorsun daha dikkatli olman lazım
Ooo baya kalabalıkmış cnm Allah kolaylık versin

Bu çok iyi olur cnm Sende biraz kafanı dinlemiş olursun açılırsın
Herkes hedefini yazmış bende yazayım bari mart sonu inş 63 olurum... Kilo vermemin son haftalardaki aşırı yavaşlanasından dolayı azcık umutsuzluk var ama veririm inş.
Sevilcim cuma bildirimlerin hiçde kötü değildi niye böyle kendini şartlandırıyosun anlamıyorum
Tatlım hedefine ulaştıktan sonra niye mezun olmayasınki. Hedefin %80 nini tutturan mezuniyete hak kazanıyor

Hedefe bikaç kilo kala hedef yükseltilemiyor

Mezun olduktan 6 ay sonra tekrar yarışabilirsin. Ama herzaman bu takımda olabilirsin

Bunların hepsi karar defterinde yazıyor

Hadi bakalım cnm hayırlısı
Sabrettin çok istikrarlı gittin sonndada başardın
İnşallah ablacım.
Sizin sayenizde buraya gelmeseydim o kadar istikrarlı olamazdim.
Emzirmemin de artışı oldu ilk zamanlar biraz hızlı verdim kiloları.
Şimdi duraklamaya girdi .
Detokslarla hareket ettiryorum :)
Ama bu detokslar bağımlılık yapıyor abla senin şimdi daha iyi anlıyorum her hafta hangindetoksu yapsam diye düşünmeye başladım :)
Kamilem canım benim sadece listeden gidecem fırsat buldugum zamanlarda buradayım tabi ki :)
Hem listede yer açıp başkaları gelsin canım onlar da zayiflasin hem de takım uzun zamandır mezun vermiyormus onu da asalim :)
Az olmuş sanki canim

Gunaydinlar
Kusura bakmayin dun gelemedim aslında girdim yazmaya firsat bulamadan cikmam zorunda kaldim...tam biseyler iyi gidiyor derken hoppp basa sariyoruz aksam ustu yine yizdeki kizarikligimiz basladi artarak ve hiriltimizda tabiki..ne yapicagimi sasirmis durumdayim gece dorde kadar mizildayip durdu yavrum
Psikolojim hicde iyu degil
caninizi sikmak istemiyorum ama dertlesmek istiyorum kimseyede bisey soyleyemiuorum
Ogluma dua edin kizlar

Neden böyle oluyor canım alerjiden mi başka doktora da mi gitseniz acaba. Allah şifalar versin miniğe

Can'ım bence yanlış bir düşünce ama sen bilirsin çünkü aletler asıl vücudunu sıkılaştıran şeyler çünkü vücut sıkılaşması dediğimiz şey için önce kasların sıkılaşması lazım aslında olay bu bunu da o aletler bölgesel çalıştırdığı için gayet başarılı bana sorarsan tabiki tartıdaki rakam önemli ama fiziğin daha önem li

Bu hepimiz için geçerli heralde buranın sorumluluğu olmasa kendi adıma bu kadar uzun süre devam edemezdim

Tatlım ben hep zor verdiğim için bi yerde haftada 1-2 gün bişeyler yapmaya mecbur kalıyorum keşke hiç gerek kalmadan verebilsem

Öyle şey olurmu tatlım tabiki yazacaksın
Allah şifa kolaylık versin cnm
Birazdaha sabret büyüdükçe eminim hafifliyecektir
Günaydın kızlar +1 den sonra bugün +300 grdaym.dün sporu mu da yaptım. Hedefime ulaşamayacağım sanırım daha artılarımdan kurtulamadım
Hemen öyle düşünme tatlım Ben geçen hafta çarşambaya kadar artıdaydım son 2 gün eksiye düştüm

Günaydın kızlar.
Artilarimin yarısını atmisim geri kalanı da yarına gider cumaya eskiye düşerim inşallah.
1 saat sonra spora gidecem.
Bugün de günüm var
Bu güzel haber cnm inşallah cumaya güzel bi eksi gelir
Gayet güzel Şeydam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…