- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.081
Eşimin halası, kızı, damadı ve onların kızı abla biraz ani oldu gelmeleri. Bi gece kalıp kayınvalideme giderler dedim ama pek gidecek gibi durmuyolar açıkçası. Nezaman gitçeksiniz diyede soramıyo insan tabi. Aslında onlar çok severim ama dediğim gibi çok zamansız oldu.misafirlerin kim cnm
Sabahda Öğlende yetersiz
Tüm gün hiç yeşillik vs.yememişin suyunda az
Nisanda 9 kilomu cnm hedefin???Benim Mart sonu hedef 69 inş nisanda mezuniyet bakalım bu sefer olucek
Hiç olmamış cnm Bide emziriyorsun daha dikkatli olman lazımKızlar bu ara misafirim çok oluyor eski günlere döndük ve yemek yemeğe fırsatın olmadı hiç
Sabah 09.00 1kk peynir 1 bardak süt
Öğle 14.00 1 bardak süt
Akşam 19 ile 21 arasında 1 bardak ayran 1 Türk kahvesi(orta) ve 1 kase meyve salatası
Spor yoktu ama sabahtan beri oturmadım
Su 2,5 lt
Ooo baya kalabalıkmış cnm Allah kolaylık versinEşimin halası, kızı, damadı ve onların kızı abla biraz ani oldu gelmeleri. Bi gece kalıp kayınvalideme giderler dedim ama pek gidecek gibi durmuyolar açıkçası. Nezaman gitçeksiniz diyede soramıyo insan tabi. Aslında onlar çok severim ama dediğim gibi çok zamansız oldu.
Yeşilliğimde yok yoğurdumda abla hiç inan sofraya da turşu koyabildim sadece. Yarın dabah eşim gidip alıcak inş. Bugün gidemedi işleri yoğunmuş.
Bu çok iyi olur cnm Sende biraz kafanı dinlemiş olursun açılırsınBu arada kayınvalidemle konuştum bunaldım yürümek istiyorum dedim sağolsun yarın gidelim ben kıza bakarım dedi. Uzun aradan sonra ilk defa dışarda yürüyecem heyecanlıyım. 6 aydır yürüdüğüm tek yer avmler
Sevilcim cuma bildirimlerin hiçde kötü değildi niye böyle kendini şartlandırıyosun anlamıyorumHerkes hedefini yazmış bende yazayım bari mart sonu inş 63 olurum... Kilo vermemin son haftalardaki aşırı yavaşlanasından dolayı azcık umutsuzluk var ama veririm inş.
Tatlım hedefine ulaştıktan sonra niye mezun olmayasınki. Hedefin %80 nini tutturan mezuniyete hak kazanıyorMefkurem abla sana bi iki sorum var cevaplarsan
Benim hedefim 60, peki ben 60 olduktan sonra mezun olmak zorundamıyım?
Hedefimi yükseltebilirmiyim?(mesela 62 yapabilirmiyim?)
Mezun olduktan sonra şayet geri alırsam bu takıma geri dönüp tekrar listeye girebilirmiyim?
İnşallah ablacım.Hadi bakalım cnm hayırlısı
Sabrettin çok istikrarlı gittin sonndada başardın
Kamilem canım benim sadece listeden gidecem fırsat buldugum zamanlarda buradayım tabi ki :)kız az Kasın arasında gec git yaaa gitmeee
Guzel nehirim
guzel tatlım
Eh iyi deeee tereyağı bal ne gıı diyet için cık cık tabi tencere dinin kara diyebilin
Akşam yemeyin su bulgur kız
Guzel burcum
Guzel canım
Evet sen biliyon onu
Guzel bence
inş basatırsın canım
Yaaaa mezun olup bizi bırakma abla yaaaa tabi 68oldaaa gitmeeee
Supersın
Tam ceza olmuş nasıl duruyon ayakta yaaa
offf gitme dediiiiiiim
Az olmuş sanki canimKızlar bu ara misafirim çok oluyor eski günlere döndük ve yemek yemeğe fırsatın olmadı hiç
Sabah 09.00 1kk peynir 1 bardak süt
Öğle 14.00 1 bardak süt
Akşam 19 ile 21 arasında 1 bardak ayran 1 Türk kahvesi(orta) ve 1 kase meyve salatası
Spor yoktu ama sabahtan beri oturmadım
Su 2,5 lt
Neden böyle oluyor canım alerjiden mi başka doktora da mi gitseniz acaba. Allah şifalar versin miniğeGunaydinlar
Kusura bakmayin dun gelemedim aslında girdim yazmaya firsat bulamadan cikmam zorunda kaldim...tam biseyler iyi gidiyor derken hoppp basa sariyoruz aksam ustu yine yizdeki kizarikligimiz basladi artarak ve hiriltimizda tabiki..ne yapicagimi sasirmis durumdayim gece dorde kadar mizildayip durdu yavrum
Psikolojim hicde iyu degil
caninizi sikmak istemiyorum ama dertlesmek istiyorum kimseyede bisey soyleyemiuorum
Ogluma dua edin kizlar
Tatlım mezun olunca liste dışı burda devam etmek istemiyomusun
Spor hocası yla konuştum kızlar.
Yarın 10 da kardiyo ya alacak beni.
Aletlerde çalışmak istemiyorum kas oranim artacak tartıda fazla cikacam dedim doğrudur dedi.
Aletlerle calisacaksan tartı yerine ölçü kullanmalisin dedi şu an için olmaz dedim tamam o zaman kardiyo ya alaçam seni dedo
Bu hepimiz için geçerli heralde buranın sorumluluğu olmasa kendi adıma bu kadar uzun süre devam edemezdimİnşallah ablacım.
Sizin sayenizde buraya gelmeseydim o kadar istikrarlı olamazdim.
Emzirmemin de artışı oldu ilk zamanlar biraz hızlı verdim kiloları.
Şimdi duraklamaya girdi .
Detokslarla hareket ettiryorum :)
Ama bu detokslar bağımlılık yapıyor abla senin şimdi daha iyi anlıyorum her hafta hangindetoksu yapsam diye düşünmeye başladım :)
Kamilem canım benim sadece listeden gidecem fırsat buldugum zamanlarda buradayım tabi ki :)
Hem listede yer açıp başkaları gelsin canım onlar da zayiflasin hem de takım uzun zamandır mezun vermiyormus onu da asalim :)
Az olmuş sanki canim
Öyle şey olurmu tatlım tabiki yazacaksınGunaydinlar
Kusura bakmayin dun gelemedim aslında girdim yazmaya firsat bulamadan cikmam zorunda kaldim...tam biseyler iyi gidiyor derken hoppp basa sariyoruz aksam ustu yine yizdeki kizarikligimiz basladi artarak ve hiriltimizda tabiki..ne yapicagimi sasirmis durumdayim gece dorde kadar mizildayip durdu yavrum
Psikolojim hicde iyu degil
caninizi sikmak istemiyorum ama dertlesmek istiyorum kimseyede bisey soyleyemiuorum
Ogluma dua edin kizlar
Hemen öyle düşünme tatlım Ben geçen hafta çarşambaya kadar artıdaydım son 2 gün eksiye düştümGünaydın kızlar +1 den sonra bugün +300 grdaym.dün sporu mu da yaptım. Hedefime ulaşamayacağım sanırım daha artılarımdan kurtulamadım
Bu güzel haber cnm inşallah cumaya güzel bi eksi gelirGünaydın kızlar.
Artilarimin yarısını atmisim geri kalanı da yarına gider cumaya eskiye düşerim inşallah.
1 saat sonra spora gidecem.
Bugün de günüm var
Gayet güzel ŞeydamGünaydınlar dünkü menümü yazıyım Bi geçmişe bakiyim
Sabah 7.30
1 karılık tost
Öğlen 12.00
1 tabak patlıcan yemeği
2 kaşık makarna
Ayran
Akşam 19.00
Izgara tavuk
Salata
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?