- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.101
Bi dağ da bende var cnmGünaydın kuxlar utu işi var bisuru alıntı yaptım inş cvplıycam dağ gıbı nasıl bitexekse
Canım tabi ki fizigim çok önemli ama ben biraz daha incelip öyle sikilasmak istiyorum.Can'ım bence yanlış bir düşünce ama sen bilirsin çünkü aletler asıl vücudunu sıkılaştıran şeyler çünkü vücut sıkılaşması dediğimiz şey için önce kasların sıkılaşması lazım aslında olay bu bunu da o aletler bölgesel çalıştırdığı için gayet başarılı bana sorarsan tabiki tartıdaki rakam önemli ama fiziğin daha önem li
Sana katılıyorum abla belli bir yerden sonra kendi kendine gitmiyor bişeyler yapmak gerekiyor ama benim hatam sen de söylemiştin en baştan uyardin hep birden kısma diye ben en baştan çok kistim şimdi vücut alisti ve daha fazla kisamiyorum.Bu hepimiz için geçerli heralde buranın sorumluluğu olmasa kendi adıma bu kadar uzun süre devam edemezdim
Tatlım ben hep zor verdiğim için bi yerde haftada 1-2 gün bişeyler yapmaya mecbur kalıyorum keşke hiç gerek kalmadan verebilsem
Öyle şey olurmu tatlım tabiki yazacaksın
Allah şifa kolaylık versin cnm
Birazdaha sabret büyüdükçe eminim hafifliyecektir
Hemen öyle düşünme tatlım Ben geçen hafta çarşambaya kadar artıdaydım son 2 gün eksiye düştüm
Bu güzel haber cnm inşallah cumaya güzel bi eksi gelir
Gayet güzel Şeydam
Ablacım siz daha hırs görmediniz ama sana katılıyorum benim takım hırslı değil herkes uyuyooorrrGünaydınnnnn canlar
Bakıyorum kimsede rekabet hırsı görünmüyor
Yıldız takımı hazırmısınız güneş takımının altında ezilmeye
Hadi kızlar kaldı 3 gün elimizden geleni yapalım
Canım tabi ki fizigim çok önemli ama ben biraz daha incelip öyle sikilasmak istiyorum.
1 ay fitness kardiyo yapacam sonra kilo durumuna göre aletlere geçip ağırlık çalışırım.
Sıkı olmayı kim istemez ki:)
Sana katılıyorum abla belli bir yerden sonra kendi kendine gitmiyor bişeyler yapmak gerekiyor ama benim hatam sen de söylemiştin en baştan uyardin hep birden kısma diye ben en baştan çok kistim şimdi vücut alisti ve daha fazla kisamiyorum.
Mezun olduktan sonra biraz artttirip tekrar kisacam maksat vücudu şaşırtmak.
Umutluyum abla 75 dk spor yaptim hoca bu sporla doğru yapıldığı zaman 1000 kalori yaktigimizi söyledi.
Cumayı heyecanla bekliyorum
Ablacım siz daha hırs görmediniz ama sana katılıyorum benim takım hırslı değil herkes uyuyooorrr
Kaptanları işi gücü kızını bıraktı spora gitti yildizlari daha uyuyor :)
Günaydın kızlar.
Artilarimin yarısını atmisim geri kalanı da yarına gider cumaya eskiye düşerim inşallah.
1 saat sonra spora gidecem.
Bugün de günüm var
Sağol ablacım cvp verdiğin için. İlk soruyu şunun için sormuştum. Nisanın ortalarından sonra veya ortalarında annemlere gidicem. Olurya belki 60 kiloya düşerim ozamana kadar mezun olmasamda izinli olarak gitsem olurmu? Hani belki orda bi iki kilo alırım diye gelince kaldığım yerden devam etmiş olurum.Hiç olmamış cnm Bide emziriyorsun daha dikkatli olman lazım
Ooo baya kalabalıkmış cnm Allah kolaylık versin
Bu çok iyi olur cnm Sende biraz kafanı dinlemiş olursun açılırsın
Sevilcim cuma bildirimlerin hiçde kötü değildi niye böyle kendini şartlandırıyosun anlamıyorum
Tatlım hedefine ulaştıktan sonra niye mezun olmayasınki. Hedefin %80 nini tutturan mezuniyete hak kazanıyor
Hedefe bikaç kilo kala hedef yükseltilemiyor
Mezun olduktan 6 ay sonra tekrar yarışabilirsin. Ama herzaman bu takımda olabilirsin
Bunların hepsi karar defterinde yazıyor
Çok geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm. Ama buda geçer merak etme. Allah çözümü olmayan dertler vermesin inş.Gunaydinlar
Kusura bakmayin dun gelemedim aslında girdim yazmaya firsat bulamadan cikmam zorunda kaldim...tam biseyler iyi gidiyor derken hoppp basa sariyoruz aksam ustu yine yizdeki kizarikligimiz basladi artarak ve hiriltimizda tabiki..ne yapicagimi sasirmis durumdayim gece dorde kadar mizildayip durdu yavrum
Psikolojim hicde iyu degil
caninizi sikmak istemiyorum ama dertlesmek istiyorum kimseyede bisey soyleyemiuorum
Ogluma dua edin kizlar
Sıhatler olsun cnm:)Dusumu da aldım kendimi hafif hissediyorum spor yapmak rahatlatiyor :)
Yok kız restaurantta olacak ızgara türü bişeyler yerim :)canım ınsaalah gunde kacamak yapmazsın menuler cok cekıcı oluyolar cunku
Teşekkür ederim canımSıhatler olsun cnm:)
Canım bulaşık makinesi parlaticisini dok halıya 5 dk Bekle sonra sil biraz kopurecek sonra nemli bezle temizleSuan cok mutsuzum mutfak halima bi caydanlik cay doktum offf
Canım tabi ki fizigim çok önemli ama ben biraz daha incelip öyle sikilasmak istiyorum.
1 ay fitness kardiyo yapacam sonra kilo durumuna göre aletlere geçip ağırlık çalışırım.
Sıkı olmayı kim istemez ki:)
Sana katılıyorum abla belli bir yerden sonra kendi kendine gitmiyor bişeyler yapmak gerekiyor ama benim hatam sen de söylemiştin en baştan uyardin hep birden kısma diye ben en baştan çok kistim şimdi vücut alisti ve daha fazla kisamiyorum.
Mezun olduktan sonra biraz artttirip tekrar kisacam maksat vücudu şaşırtmak.
Umutluyum abla 75 dk spor yaptim hoca bu sporla doğru yapıldığı zaman 1000 kalori yaktigimizi söyledi.
Cumayı heyecanla bekliyorum
Ablacım siz daha hırs görmediniz ama sana katılıyorum benim takım hırslı değil herkes uyuyooorrr
Kaptanları işi gücü kızını bıraktı spora gitti yildizlari daha uyuyor :)
Eveeet ya utuden bende cooook nefret ediyorum bide oğlum uymuyor gecede uyımsdı şimdi de uyumuyo sabahki uykusunda 3pantolon utuledim hemen uyandı bakalım tekrar uyudu biyirebilecrjmiyimBi dağ da bende var cnm
Ütüden nefret ediyorum
Evet bende sukreden tarafta olmayı tercih ediyorum cunku ınrenmek bazen isyana surukluyo oyüzden kötüye bakmak rahatlatıyo özellikle evlat konusundaDunyada tasasiz insan yok valla disa bakiyorsun imreniyorsun icine bakiyorsun haline sukrediyorsun
Kaptanım supersın ben dikkat ediyorum ve bu gunde spor yspmaya calışıcan ama cok işim var ellerim şişmeye başladı regl sebebiyle eksi cikmak için elinden geleni yapıcamSevgili yıldız takimim lütfen menulerimize dikkat edelim cuma günleri uzulmeyelim bugün ve yarın yapabildiginiz kadar Spor yapın çünkü perşembe dinlenme günü olsun.
Ben çok hirsliyim salondan yeni geldim.
75 dk spor yaptim.
Hadi canlanin kizlaaaaarrr.
Yaz geliyorrr bol tişörtlerin altında saklanmak istemiyorsaniz yediklerinizr ve spor a dikkat edin canlarım m
ayykötu olmuş kolay gelsinSuan cok mutsuzum mutfak halima bi caydanlik cay doktum offf
Evet toparliyor canim şu an incelmek istiyorum :)canım sen bilirsin tabi ama vücudunu beğenmek daha önemli bence tartıdaki rakamdan o yüzden bu süreyi çok uzatma ve küçük küçğk aletlere geç derim gerçekten işe yarıyor benim bacak içlerim mesela yumuşamıştı cidden toparlıyor.
Tamam canım bol bol su içEveeet ya utuden bende cooook nefret ediyorum bide oğlum uymuyor gecede uyımsdı şimdi de uyumuyo sabahki uykusunda 3pantolon utuledim hemen uyandı bakalım tekrar uyudu biyirebilecrjmiyim
Evet bende sukreden tarafta olmayı tercih ediyorum cunku ınrenmek bazen isyana surukluyo oyüzden kötüye bakmak rahatlatıyo özellikle evlat konusunda
Kaptanım supersın ben dikkat ediyorum ve bu gunde spor yspmaya calışıcan ama cok işim var ellerim şişmeye başladı regl sebebiyle eksi cikmak için elinden geleni yapıcam
ayykötu olmuş kolay gelsin
O zaman bi gelsinde cnm Eğer mezun olacak durumda olmazsan izine çıkarsınSağol ablacım cvp verdiğin için. İlk soruyu şunun için sormuştum. Nisanın ortalarından sonra veya ortalarında annemlere gidicem. Olurya belki 60 kiloya düşerim ozamana kadar mezun olmasamda izinli olarak gitsem olurmu? Hani belki orda bi iki kilo alırım diye gelince kaldığım yerden devam etmiş olurum.
Canım bulaşık makinesi parlaticisini dok halıya 5 dk Bekle sonra sil biraz kopurecek sonra nemli bezle temizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?