Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sevgili yıldız takimim lütfen menulerimize dikkat edelim cuma günleri uzulmeyelim bugün ve yarın yapabildiginiz kadar Spor yapın çünkü perşembe dinlenme günü olsun.
Ben çok hirsliyim salondan yeni geldim.
75 dk spor yaptim.
Hadi canlanin kizlaaaaarrr.
Yaz geliyorrr bol tişörtlerin altında saklanmak istemiyorsaniz yediklerinizr ve spor a dikkat edin canlarım m

Canım tabi ki fizigim çok önemli ama ben biraz daha incelip öyle sikilasmak istiyorum.
1 ay fitness kardiyo yapacam sonra kilo durumuna göre aletlere geçip ağırlık çalışırım.
Sıkı olmayı kim istemez ki:)

Sana katılıyorum abla belli bir yerden sonra kendi kendine gitmiyor bişeyler yapmak gerekiyor ama benim hatam sen de söylemiştin en baştan uyardin hep birden kısma diye ben en baştan çok kistim şimdi vücut alisti ve daha fazla kisamiyorum.
Mezun olduktan sonra biraz artttirip tekrar kisacam maksat vücudu şaşırtmak.
Umutluyum abla 75 dk spor yaptim hoca bu sporla doğru yapıldığı zaman 1000 kalori yaktigimizi söyledi.
Cumayı heyecanla bekliyorum

Ablacım siz daha hırs görmediniz ama sana katılıyorum benim takım hırslı değil herkes uyuyooorrr

Kaptanları işi gücü kızını bıraktı spora gitti yildizlari daha uyuyor :)

yok canım ne uyuyalım sabah 45 dakka lesıe yarım saat yuruyus yaptım ondan gıremedık kaptanım sıkıntı yok yıldızlar her zaman parlar ve zırvedelerdır

Günaydın kızlar.
Artilarimin yarısını atmisim geri kalanı da yarına gider cumaya eskiye düşerim inşallah.
1 saat sonra spora gidecem.
Bugün de günüm var

canım ınsaalah gunde kacamak yapmazsın menuler cok cekıcı oluyolar cunku

Sağol ablacım cvp verdiğin için. İlk soruyu şunun için sormuştum. Nisanın ortalarından sonra veya ortalarında annemlere gidicem. Olurya belki 60 kiloya düşerim ozamana kadar mezun olmasamda izinli olarak gitsem olurmu? Hani belki orda bi iki kilo alırım diye gelince kaldığım yerden devam etmiş olurum.

Çok geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm. Ama buda geçer merak etme. Allah çözümü olmayan dertler vermesin inş.

canım sen bilirsin tabi ama vücudunu beğenmek daha önemli bence tartıdaki rakamdan o yüzden bu süreyi çok uzatma ve küçük küçğk aletlere geç derim gerçekten işe yarıyor benim bacak içlerim mesela yumuşamıştı cidden toparlıyor.

Bi dağ da bende var cnm
Ütüden nefret ediyorum
Eveeet ya utuden bende cooook nefret ediyorum bide oğlum uymuyor gecede uyımsdı şimdi de uyumuyo sabahki uykusunda 3pantolon utuledim hemen uyandı bakalım tekrar uyudu biyirebilecrjmiyim
Dunyada tasasiz insan yok valla disa bakiyorsun imreniyorsun icine bakiyorsun haline sukrediyorsun
Evet bende sukreden tarafta olmayı tercih ediyorum cunku ınrenmek bazen isyana surukluyo oyüzden kötüye bakmak rahatlatıyo özellikle evlat konusunda
Kaptanım supersın ben dikkat ediyorum ve bu gunde spor yspmaya calışıcan ama cok işim var ellerim şişmeye başladı regl sebebiyle eksi cikmak için elinden geleni yapıcam
Suan cok mutsuzum mutfak halima bi caydanlik cay doktum offf
ayykötu olmuş kolay gelsin

Evet toparliyor canim şu an incelmek istiyorum :)
Tamam canım bol bol su iç

O zaman bi gelsinde cnm Eğer mezun olacak durumda olmazsan izine çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…