- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.161
Guzel masal cımSelam kizlar menumu yazayim,
SABAH:7.30 iki kasik cokelek( icinde roka,corekotu,ceviz) bir haslanmis yumurta,7 yesil zeytin ve yesil cay.
ÖĞLE:12.15 dort bes kasik yumurtali ispanak,bir bardak ayran.
Ara ogun:15.00 yarim greyfurt
AKSAM:17.30 orta boya tabak kiymali pirasa yemegi(koca tencerenin icine sadece uc yk bulgur koydum),bir kase tarhana corbasi.
2.5 litre su, saat sekizde 3 mil leslie yapicam insallah yazarim.
Cok kötü değil ben gax için içiyorum oğlum kaç gündür uymuyor acaba gaxmı diye bugun deneyeyim dedim bi kac aylıkken baya fayda ediyordu inş yine işe yarar arti bağırsakları temizliyor kabızloğa iyi geliyor deneyin derim özellikle bebeği olanlarGayet guzel canim:)
Menun gayet guzel canim kimyonlu ayranin tadi nasil?
Abla valla açlıktan bayılacan ya lutfen birax sağlıklı bişeyler yeBende daha spor yapamadım
Görümcemler yemeğe gelecek mutfaktan çıkamadım Sabahda evde yoktum
Inşallah geç vakştte olsa yapıcam
9.00 __2 -3 çatal kıymalı mantarlı omlet
10.30 __3 kş tavuk sote, peynir mozeralla 5 zeytin salata, 1 tb sandwıch Ekm dışı
17.30 _1 bar yoğurt suyu
Su 2 lt
Bende öyleyim aslında bi doyma noktam yok dağları yıyebilirim ama sz yrdiğimde hrm kafam hem vucdum iyi oluyo bi kaç kere mide fesadı gecirmişlğim var kusmak zorunda kalfıgım durumlarBende dayanamıyomda cnm listede olmak güç veriyor
Yoksa şu pis boğazımdan nefret ediyorum
Kendimede çok kızıyorum niye ben yemeği bu kadar çok seviyorum diye
Ama doğuştan gelen bişey heralde
Çünkü küçüklüğümden beri çok severdim
inş abka ya 6lata cok az kaldı seninBi mucize olup bu hafta güzel bi eksi görürsem çok mutlu olacam
Lapayı geçen hafta yaptığım için bu hafta yapsam fazla etkisi olmaz
Normal menülerle artıları atamam
O yüzden yarın sebze çorbası perşembe de ananas yapıcam
Yeni bişey yapıp riske sokmak istemiyorum
Aslında aklımda bikaç şey daha vardı
ooooo akşam lazanya olmamışMenüm kızlar
Sabah 11.00
Bi yumurta
8 zeytin
Küçük dilim çavdar
Ara kaçtı bilmiyorum
Bi neskafe şekersiz
Bi büyük bardak bitki çayı
Akşam 6.00
Küçük kase tavuk çorbası
Yarım lazanya
Spor 2 saat yürüyüş ama tempolu değil
Su 2lt
Eh fena değil akşam ekmek hiç olmasa daha iyi olur duİyi akşamlar
Menüm
Sabah 9:20
Süt, 2 ceviz
Öğle 12:00
1 d ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Yarım portakal
Domates
1 tk bal
Ara
Neskafe
Akşam 18:30
4 sivas köftesi (sadece kıyma ve tuz)
2 lokma ekmek
1 kase yoğurt,salata
Su:2 lt
Spor:henüz yok
Oooooo cok belli olmuş ya inanamıyorum bende böyle cekip koymak istiyorum bunun için de boğszımı tutmam lazımEki Görüntüle 1786435 kizlar sizlere 5 dakika once cektigim bi resmi paylasmak.istedim oyle aklima geldi bi olceyim diye baya bir fark.olmus gercwktencok ssukur insan boyle azda olsa farki gorunce mutlu oluyor.
bende oyleyım ama yemiyorum artık sadece sabah cok yiyince kabızlık oluyo brndeBu arada menum sabak.iki yumurta 3 yaprak marul maydonoz yarim turp 5 zeytin 1 kk kadar peynir
Ogle 1 gibi 1 but 1 kase yogurtlu madimak 1 avuc kuru dut
Saat 4 bucukta
Pirasa maydonoz ve yesil biberi soteledim icine 1 yumurta kirip yedim(yakinda yumurtlayacagim:)))
Su iki litre spor disarda esimle baya bi yurudum yine yaparsam yazarim ins
Guzel canım benimde bi iki gunum kaldı regle oturup 8 kişilik bi pastayı yiyebilirim ana yemiyorum işte sabır sabur celmekten bi hal olduselam kızlar menumu yazıp kacıcam cay ıcmeye gıdecegız eltım gıle
SABAH 07.45 2 yumurta ıcıne yesıl sogan maydanoz we 2 yemek kasgı tulum peynırı koyup 1 c.kasgı z.yagla omlet yaptım yanına 1dılım t.bugday ekmegı 1 bardak yesıl cay
SAAT 12.00 1 T ANE ETI BURCAGIN YARISINDAN AZI REGLE AZ KALDIGI ICIN CANIM CIKOLATA cektı bende etı burcagın sadecetadına baktım
ÖGLEN 13.00 bır servıs kasıgı melemen ıcıne 1 yumurta ceyrek dılım tb ekmegı 1 bardak ayran
15.20 buyuk kupayla s.kahwe
18.00 1y. kasgı yogurtlu kofte tuzuna baktım sadece
SU 3LT 1 LTSI LIMONLU
SPOR SABAH 3MIL LESIE OGLEN 1 SAAT YURUYUS AKSAM 3 MIL LESIE BIDE GUNLUK EW ISI
Tesekkur ederim canim.brnim
Kizz valla yumurta cok.yiyorum bu ara iyiki bikkinlik gelmiyor.esprinede cok.guldum canimm
guzel canım bebiş nasıl oldu kızarmıyodur umarım azalmıştırSelam kizlar
saat 08 00
Bir bilim ekmek ustune evvyapimi domates sosu
Saat 12 00
Iki dilim ekmek 8 zeytin
Domates salatalık biber
Saat 17 00
Yarim tabak kuru fasulye
Bir dilim ekmek
Salata
Ara turk kahvesi
Bir avuc leblebi ve kuru uzum