Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel masal cım
Gayet guzel canim:)

Menun gayet guzel canim kimyonlu ayranin tadi nasil?
Cok kötü değil ben gax için içiyorum oğlum kaç gündür uymuyor acaba gaxmı diye bugun deneyeyim dedim bi kac aylıkken baya fayda ediyordu inş yine işe yarar arti bağırsakları temizliyor kabızloğa iyi geliyor deneyin derim özellikle bebeği olanlar
Abla valla açlıktan bayılacan ya lutfen birax sağlıklı bişeyler ye
Bende öyleyim aslında bi doyma noktam yok dağları yıyebilirim ama sz yrdiğimde hrm kafam hem vucdum iyi oluyo bi kaç kere mide fesadı gecirmişlğim var kusmak zorunda kalfıgım durumlar
inş abka ya 6lata cok az kaldı senin

ooooo akşam lazanya olmamış

Eh fena değil akşam ekmek hiç olmasa daha iyi olur du
Eki Görüntüle 1786435 kizlar sizlere 5 dakika once cektigim bi resmi paylasmak.istedim oyle aklima geldi bi olceyim diye baya bir fark.olmus gercwktencok ssukur insan boyle azda olsa farki gorunce mutlu oluyor.
Oooooo cok belli olmuş ya inanamıyorum bende böyle cekip koymak istiyorum bunun için de boğszımı tutmam lazım
bende oyleyım ama yemiyorum artık sadece sabah cok yiyince kabızlık oluyo brnde

Guzel canım benimde bi iki gunum kaldı regle oturup 8 kişilik bi pastayı yiyebilirim ana yemiyorum işte sabır sabur celmekten bi hal oldu
Tesekkur ederim canim.brnim
Kizz valla yumurta cok.yiyorum bu ara iyiki bikkinlik gelmiyor.esprinede cok.guldum canimm

guzel canım bebiş nasıl oldu kızarmıyodur umarım azalmıştır

Bu arada savah biri vana nisan hefefin 9 kilomu demişti benim hedefim şimdi yetmiş ilerleyen dönemlerde 60 olur diyodum ama umudum kırıldı biraz zır altmış 65 te burakabılırım oda yeterli ua nisanda 4 kilo hedef tatlım

son ekmeği görmezsek guzel
Kız bu haftada vrrecrnmi iki üç kilo

Selam kizlar markete alisverise gittik annemler caya geldiler gelemedim

Sabah 10.0p
1 yumurta sahanda
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tb

Ara 15.00
1 mandalima
Yarim portakal

Aksam 18.30
1 kase yayla corba
3 yk taze fasulye
2 parca firinda gogus
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus
10 dk bacak basen egzersizi

Canım guzel ama Portakalla mandalina yı beraber yemek yerine bi ayran sut bişey eklesen daha iyi olur du

Cok sagol canim benim.4 ay once ben senin kilondan 4 kilo daha fazlaydim.seninde cok asiri kilon yok dikkat edersen iki ay sonra 65 sin canim:)))) yaza incecik olursun

Guzel canim.afiyet olsun:)))

Daha iyi canim ama hic belli olmuyor ki :/
Cildi oyle hassaski zaten doktor bile sasiriyor dokundugum yer kırmızı oluyo diyo..kaynanam ve esimde öyle onlara cekmis esmer olmalarina ragmen hemen kizarip morariyolar

ınankı canım bende oyleyım pasdaya ozellıkle dayanamam ama dedıgın gıbı sabır sabır we yıne sabır

Kızlar kv deydik şimdi geldik bugün uzun Zaman sonra ilk defa dışarda yürüdüm hava mı çarptı nedir acayip halsizim.
Menüm
Sabah 10.30 1kk peynir domates salatalık biber 2 çatal sucuklu yumurta
Öğle 15.30 ali nazik 4-5 kaşık
Akşam 19.30 ali nazik 7-8 kaşık

Su 3 lt olmuştur
Spor 3 saat yavaş tempoda yürüyüş

Canım eşimin kuzeni de aynı durumu yaşadı bebeğinin süt ürünlerine ve süte alerjisi vardı doktor direk emzirmeyi bırak çünkü senin sütün de alerji yapıyor Dedi. Acaba sizde de mi öyle yani besin gruplarından ziyade senin sütün mü alerji yapıyor yavruna? Kaç aylık oldu oğluşun bilmiyorum ama katı gıda ve mama daha mı iyi olur acaba

Esimle aram kötü şu an. Ben konuşmuyorum, böyle durumlarda hayata küser birşey yapmaz,erkenden uzandı ve uyuyakaldi salonda, bantta salonda olduğu için spor yapamadim zaten pek keyfimde yoktu.

Selamlarrrrrr misafirler biraz önce gitti
Bende bi çay bi kahve devam ediyom bişey yemek yok

Güzel görünüyor cnm

Ponicim niye fazla görünmüyosun

Eki Görüntüle 1786435 kizlar sizlere 5 dakika once cektigim bi resmi paylasmak.istedim oyle aklima geldi bi olceyim diye baya bir fark.olmus gercwktencok ssukur insan boyle azda olsa farki gorunce mutlu oluyor.
Kız az olurmu süper bi fark var maşallah

Menü güzel cnm
Aksamin falan cok az abla nasil dayaniyorsun
Dayandığımı kim söyledi fıstığım
Spor su herzamanki gibi süper tatlım ama niye akşam yok

kuru fasülye bebekde gaz yapmıyormu cnm

Hepsi çok güzel cnm

Tatlım Eğer dikkat edersen 1 ayda 3-4 kilo verirsin en azından

Güzel tatlım
Halıyı ne yaptın çıktımı lekesi

Menü güzelde tatlım sana kaptanlık yaramadımı ne doğru dürüst görünmüyon

Esimle aram kötü şu an. Ben konuşmuyorum, böyle durumlarda hayata küser birşey yapmaz,erkenden uzandı ve uyuyakaldi salonda, bantta salonda olduğu için spor yapamadim zaten pek keyfimde yoktu.
Bu iyi bişey tatlım demekki sana çok düşkün
Sorun çok önemli bişey değilse uzatma cnm
Boşu boşuna yıpratmayın birbirinizi

Ben sormuştum cnm. Neden zor olsunki olmazsa bidahaki aya 60 olırsun cnm yaz daha gelmedi hemen pes etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…