Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok tesekkur ederim ablacigim sayenizde gitti kilolar.aksam yemeklerini biraz artir bence abla yaa gunah sana(

Kızlar kusura bakmayın ben pek giremedim bikaçgün menüleride yorumlayamadım doğru düzdün. Misafirlerim yarın sabah kahvaltıdan sonra kayınvalideme geçiceklermiş şükür.
Bugün lazanya yedim malesef ama çok aç kaldım sofrada tam yemeğe oturmuştuk ben sadece çorba içecektim o yüzden özellikle tavuk çorbası yaptımki tok kalmak için. Kayınvalidemler ve eltimler geldi. Çorba yetmedi tabi bende oğluma kaymuştım o yarısını içti bende diğer yarısını içtim lazanyanında yarısını ben yarısını oğlum yedi. Ama çok küçüktü gerçekten şuan bile çok açım. Bi tane kuru kayısı yedim. Yarından sınra düzenim otururinş.

Cok tesekkur ederim ablacigim sayenizde gitti kilolar.aksam yemeklerini biraz artir bence abla yaa gunah sana(
Şu anda cuma eksi çıkmaktan başka bişey istemiyorum cnm
Sabah dayanamayıp tartılacam heralde bu belirsizlik daha sinir bozucu

Kız birazdaha kalsalarmış çok üzüldüm şimdi
Tmm cnm dert etme siz gençsiniz daha çabuk tölere edersiniz
Çok açsan biraz yoğurt ye istersen yada hemen yat uyu

Bilemiyorum abla biraz kırıldım gönlümü alması lazım. Eskiden olsa kendimi yemeye vermiştim vay be beni değiştirdin yeme konusunda

Uzun sureli yatılı misafir sevmiyorum. Senin bi de çocuğun var onunla mı ilgileneceksin misafire hizmet mi edeceksin,düşüncesizlermiş

Bilemiyorum abla biraz kırıldım gönlümü alması lazım. Eskiden olsa kendimi yemeye vermiştim vay be beni değiştirdin yeme konusunda
Bi kendimi değiştiremedim heralde

Bi 10 Kilo sonraki halini düşünsene tatlım
Bence hiç bi yemek bu mutluluğa eş olamaz

Kızlar sucuk gibi işlenmiş gıdalar sadece sağlıksız olduğu için değil fazlaca tuzlu olduğu için yemememiz gerekiyor malum su tutuyor
Aklınızda bulunsun

Ben önceden sucuk yediğimde çok susardım demekki sebep buymuş

Canım guzel ama Portakalla mandalina yı beraber yemek yerine bi ayran sut bişey eklesen daha iyi olur du

Genelde ole yapiodum cnm ama yogurt sut hic bisi yoktu evde. Sut alamadim sutcu ugramadi bu hafta.

Yok abla ayni duruo yiksmaya verecem

Biz evde kndimiz yapioz abla islem gormuo dogerleri gibi olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…