- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.181
cok guzel olmuşsun canım brawo tebrıkler
Selamlarrrrrr misafirler biraz önce gitti
Bende bi çay bi kahve devam ediyom bişey yemek yok
Güzel görünüyor cnm
Ponicim niye fazla görünmüyosun
Kız az olurmu süper bi fark var maşallah
Menü güzel cnm
Dayandığımı kim söyledi fıstığım
Spor su herzamanki gibi süper tatlım ama niye akşam yok
kuru fasülye bebekde gaz yapmıyormu cnm
Hepsi çok güzel cnm
Tatlım Eğer dikkat edersen 1 ayda 3-4 kilo verirsin en azından
Güzel tatlım
Halıyı ne yaptın çıktımı lekesi
Şu anda cuma eksi çıkmaktan başka bişey istemiyorum cnmCok tesekkur ederim ablacigim sayenizde gitti kilolar.aksam yemeklerini biraz artir bence abla yaa gunah sana(
Kız birazdaha kalsalarmış çok üzüldüm şimdiKızlar kusura bakmayın ben pek giremedim bikaçgün menüleride yorumlayamadım doğru düzdün. Misafirlerim yarın sabah kahvaltıdan sonra kayınvalideme geçiceklermiş şükür.
Bugün lazanya yedim malesef ama çok aç kaldım sofrada tam yemeğe oturmuştuk ben sadece çorba içecektim o yüzden özellikle tavuk çorbası yaptımki tok kalmak için. Kayınvalidemler ve eltimler geldi. Çorba yetmedi tabi bende oğluma kaymuştım o yarısını içti bende diğer yarısını içtim lazanyanında yarısını ben yarısını oğlum yedi. Ama çok küçüktü gerçekten şuan bile çok açım. Bi tane kuru kayısı yedim. Yarından sınra düzenim otururinş.
Bilemiyorum abla biraz kırıldım gönlümü alması lazım. Eskiden olsa kendimi yemeye vermiştim vay be beni değiştirdin yeme konusundaMenü güzelde tatlım sana kaptanlık yaramadımı ne doğru dürüst görünmüyon
Bu iyi bişey tatlım demekki sana çok düşkün
Sorun çok önemli bişey değilse uzatma cnm
Boşu boşuna yıpratmayın birbirinizi
Uzun sureli yatılı misafir sevmiyorum. Senin bi de çocuğun var onunla mı ilgileneceksin misafire hizmet mi edeceksin,düşüncesizlermişKızlar kusura bakmayın ben pek giremedim bikaçgün menüleride yorumlayamadım doğru düzdün. Misafirlerim yarın sabah kahvaltıdan sonra kayınvalideme geçiceklermiş şükür.
Bugün lazanya yedim malesef ama çok aç kaldım sofrada tam yemeğe oturmuştuk ben sadece çorba içecektim o yüzden özellikle tavuk çorbası yaptımki tok kalmak için. Kayınvalidemler ve eltimler geldi. Çorba yetmedi tabi bende oğluma kaymuştım o yarısını içti bende diğer yarısını içtim lazanyanında yarısını ben yarısını oğlum yedi. Ama çok küçüktü gerçekten şuan bile çok açım. Bi tane kuru kayısı yedim. Yarından sınra düzenim otururinş.
Sağol ablam uyucam şimdi herkes yattı çok yorgunum bende iyi geceler.Kız birazdaha kalsalarmış çok üzüldüm şimdi
Tmm cnm dert etme siz gençsiniz daha çabuk tölere edersiniz
Çok açsan biraz yoğurt ye istersen yada hemen yat uyu
Bi kendimi değiştiremedim heraldeBilemiyorum abla biraz kırıldım gönlümü alması lazım. Eskiden olsa kendimi yemeye vermiştim vay be beni değiştirdin yeme konusunda
Polyanacılık oynuyorumMasllah abla keyfin yerinde sen yazinca bana sevk geliyor
Yıldızlar spor yaptı yoruldu şimdide leptin salgılıyolarBu saatte yıldızla r olması gerekken güneş dolmus. Nerede bu yıldızlar??
Anam bizde yatalım hemenYıldızlar spor yaptı yoruldu şimdide leptin salgılıyolar
Canım guzel ama Portakalla mandalina yı beraber yemek yerine bi ayran sut bişey eklesen daha iyi olur du
Selamlarrrrrr misafirler biraz önce gitti
Bende bi çay bi kahve devam ediyom bişey yemek yok
Güzel görünüyor cnm
Ponicim niye fazla görünmüyosun
Kız az olurmu süper bi fark var maşallah
Menü güzel cnm
Dayandığımı kim söyledi fıstığım
Spor su herzamanki gibi süper tatlım ama niye akşam yok
kuru fasülye bebekde gaz yapmıyormu cnm
Hepsi çok güzel cnm
Tatlım Eğer dikkat edersen 1 ayda 3-4 kilo verirsin en azından
Güzel tatlım
Halıyı ne yaptın çıktımı lekesi
Kızlar sucuk gibi işlenmiş gıdalar sadece sağlıksız olduğu için değil fazlaca tuzlu olduğu için yemememiz gerekiyor malum su tutuyor
Aklınızda bulunsun
Ben önceden sucuk yediğimde çok susardım demekki sebep buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?