Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar bugün kızımın doktor kontrolünde 8de .
Erken uyandım.
Dünkü spordan sonra5bugun her tarafım çok kötü agriyor
Gunaydin canim insallah kontrolunuz iyi gecer.Alisirsin canim daha yeni basladin spor salonuna.
Gunaydin tatlim Allah yardimciniz olsun insallah cok iyi gecer sonrasinda da oğluşunla guzel bir gezi yaparsiniz:)

Kamilem geçmiş oksun canım. İnşallah uyur. Biz de çektirdik 1.5 yaşındayken zor oluyor.

ABLACIM CANIM İSTEMEDİ YIYEMEDIM BIRAZDA KENDIMI ŞARTLANDIRDIM ÖBUR HAFTA COK WERDIM BU HAFTA AZ GIDER DIYE SPORUDA ARIRDIM YEMEYIDE KISDIM GALIBA CUMAYA EKSI CIKMAZSAM COK UZULURUM ARKADASLAR O KADAR EMEK WERIYO ONLARA ZARAR WERMİŞ GİBİ HİSSEDERIM

İNSAALLAH MIŞIL MIŞIL UYUR BEBEGİN VE SONUCLARA KALBI KADAR GUZEL CIKAR İNŞALLAH TATLIM COK GECMİŞ OLSUN

Erken uyandım.

GECMİŞOLSUN KAPTANIM KONTROLUNUZ IYI GECER İNSAALLAH SENİN AGRILARINDA HAMLAMA AGRISIDIR COK KOTU OLUR BENIMKI BI HAFTA SURMUSDU ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİRİ SENİ DÖVMÜŞ GİBİDİRSİN ŞİMDİ

Anne sütünü kesmek bebegin asilarini yarida birakmak olur dedi doktor bize ki jic bir doktor onu soylemez cok cok zor bir durumla karsilasmadigi surece.anne sutune degil anne sütunden ve kendi alacagi ink sutundeki proteine alerjisi var.
Sut urunlerini kestirdi işte ve diger alerji yapacak besinleri..zaten cok az emiyor ve tek memeyi cogunluk mama yiyor ama bebek icin bir cay kasigi anne sutu bagisiklik sistemi icin cok onemliymis..bakalim ilerleyen zamanlar ne gösterecek..

Kabuklarini cikariyorum ablacim ve cift kaynatiyorum kaynatirken kimyon atiyorum :)

Gunaydin canim insallah kontrolunuz iyi gecer.Alisirsin canim daha yeni basladin spor salonuna.

Gunaydin tatlim Allah yardimciniz olsun insallah cok iyi gecer sonrasinda da oğluşunla guzel bir gezi yaparsiniz:)
Teşekkür ederim canım insalah
GECMİŞOLSUN KAPTANIM KONTROLUNUZ IYI GECER İNSAALLAH SENİN AGRILARINDA HAMLAMA AGRISIDIR COK KOTU OLUR BENIMKI BI HAFTA SURMUSDU ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİRİ SENİ DÖVMÜŞ GİBİDİRSİN ŞİMDİ
Tam da üstümden kamyon geçmiş gibi canım :)
Ooo 1 hafta çok kız hoca bana 2 gün dedi :)

Abla bana normalde misafir çok gelir gelmediği Zaman'da dışarda olurduk. Kızım doğduktan sonra hem hasta olmasın diye hem de eşimin işlerinden dolayı çıkamıyorduk. Bu ara eşimin işleri rahatladı havalar da güzel olunca eski tempoya döndük

Sağlık gösterir Canm inşallah

Kızlar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Yarım dilim ekmek
1 zeytin
Öğlen
4 tane lahana dolması
1 kase yoğurt
Akşam
2 kepçe domates çorbası
1 Lokma simit
1 de alerjimi denemek için 1 tane hamsi
Su 3 lt
Spor yok

Erken uyandım.
Salonda ne yaptın cnm
Aslında spor yapmayan biri de değildin
Bikaç güne geçer heralde

Allah kolaylık versin cnm
Az dozda uyku için bişeyler verseler olmuyomuydu

Kızlar günaydınlar.
Eşimle kaç günfür tartışıyoruz çok telefona bakıyorum diye. Inşallah halledeceğim bu sorunu.
Başlarda bizde çok tartıştık artık alıştı
Nerde olduğum belli ne yaptığım belli diyordum
Sende akşamları onun yanında biraz dikkat etmeye çalış gündüzleri zaten yok heralde
Gunaydin hanimlar,bu bahar havalari uyku duzenimi degistirdi aksam gunes batinca uyuyorum sabah horozlardan once kalkiyorum:))
Ne güzel tatlım en doğrusuda o zaten

Tatlım sen daha yeni başladın sayılır şimdiden bu kadar kısarsan ilerde ne yapacaksın
O yüzden öğün atlama

Güzel Şeydam
Sende yoğunmusun dünde görünmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…