- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.201
Gunaydin canim insallah kontrolunuz iyi gecer.Alisirsin canim daha yeni basladin spor salonuna.Günaydın kızlar bugün kızımın doktor kontrolünde 8de .
Erken uyandım.
Dünkü spordan sonra5bugun her tarafım çok kötü agriyor
Gunaydin tatlim Allah yardimciniz olsun insallah cok iyi gecer sonrasinda da oğluşunla guzel bir gezi yaparsiniz:)Günaydın kızlar
Oğlumun tomografisi var bugun dua edin uyutabilelim gecen uyudu ama tam o seye yatınca uyandı hep o yuzden cektiremedik inş bu sefer olur cok geriliyorum bu tur durumlarda sonrasında da biraz gexrriz hava guzel olursa
Kamilem geçmiş oksun canım. İnşallah uyur. Biz de çektirdik 1.5 yaşındayken zor oluyor.Günaydın kızlar
Oğlumun tomografisi var bugun dua edin uyutabilelim gecen uyudu ama tam o seye yatınca uyandı hep o yuzden cektiremedik inş bu sefer olur cok geriliyorum bu tur durumlarda sonrasında da biraz gexrriz hava guzel olursa
Ne güzel işte ben de 1 de yatıp 6 da uyanmaktan bunaldım. Dinlenmeye ihtiyacım var.Gunaydin hanimlar,bu bahar havalari uyku duzenimi degistirdi aksam gunes batinca uyuyorum sabah horozlardan once kalkiyorum:))
Cok sagol canim benim ama daha yolum var:)))))
Selamlarrrrrr misafirler biraz önce gitti
Bende bi çay bi kahve devam ediyom bişey yemek yok
Güzel görünüyor cnm
Ponicim niye fazla görünmüyosun
Kız az olurmu süper bi fark var maşallah
Menü güzel cnm
Dayandığımı kim söyledi fıstığım
Spor su herzamanki gibi süper tatlım ama niye akşam yok
kuru fasülye bebekde gaz yapmıyormu cnm
Hepsi çok güzel cnm
Tatlım Eğer dikkat edersen 1 ayda 3-4 kilo verirsin en azından
Güzel tatlım
Halıyı ne yaptın çıktımı lekesi
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar bugün kızımın doktor kontrolünde 8de .
Erken uyandım.
Anne sütünü kesmek bebegin asilarini yarida birakmak olur dedi doktor bize ki jic bir doktor onu soylemez cok cok zor bir durumla karsilasmadigi surece.anne sutune degil anne sütunden ve kendi alacagi ink sutundeki proteine alerjisi var.Canım eşimin kuzeni de aynı durumu yaşadı bebeğinin süt ürünlerine ve süte alerjisi vardı doktor direk emzirmeyi bırak çünkü senin sütün de alerji yapıyor Dedi. Acaba sizde de mi öyle yani besin gruplarından ziyade senin sütün mü alerji yapıyor yavruna? Kaç aylık oldu oğluşun bilmiyorum ama katı gıda ve mama daha mı iyi olur acaba
Kabuklarini cikariyorum ablacim ve cift kaynatiyorum kaynatirken kimyon atiyorum :)Selamlarrrrrr misafirler biraz önce gitti
Bende bi çay bi kahve devam ediyom bişey yemek yok
Güzel görünüyor cnm
Ponicim niye fazla görünmüyosun
Kız az olurmu süper bi fark var maşallah
Menü güzel cnm
Dayandığımı kim söyledi fıstığım
Spor su herzamanki gibi süper tatlım ama niye akşam yok
kuru fasülye bebekde gaz yapmıyormu cnm
Hepsi çok güzel cnm
Tatlım Eğer dikkat edersen 1 ayda 3-4 kilo verirsin en azından
Güzel tatlım
Halıyı ne yaptın çıktımı lekesi
Inşallah sorunsuz atlatirsiniz canimGünaydın kızlar
Teşekkür ederim canım insalahGunaydin canim insallah kontrolunuz iyi gecer.Alisirsin canim daha yeni basladin spor salonuna.
Gunaydin tatlim Allah yardimciniz olsun insallah cok iyi gecer sonrasinda da oğluşunla guzel bir gezi yaparsiniz:)
Tam da üstümden kamyon geçmiş gibi canım :)GECMİŞOLSUN KAPTANIM KONTROLUNUZ IYI GECER İNSAALLAH SENİN AGRILARINDA HAMLAMA AGRISIDIR COK KOTU OLUR BENIMKI BI HAFTA SURMUSDU ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİRİ SENİ DÖVMÜŞ GİBİDİRSİN ŞİMDİ
Ben de tam aksine kurt gibi açım hastanedeyim tost yemek istemiyorum :)Gunaydin kizlar canim hic kahvalti yapmak istemiyor ya :/:
Abla bana normalde misafir çok gelir gelmediği Zaman'da dışarda olurduk. Kızım doğduktan sonra hem hasta olmasın diye hem de eşimin işlerinden dolayı çıkamıyorduk. Bu ara eşimin işleri rahatladı havalar da güzel olunca eski tempoya döndükMenü güzelde tatlım sana kaptanlık yaramadımı ne doğru dürüst görünmüyon
Bu iyi bişey tatlım demekki sana çok düşkün
Sorun çok önemli bişey değilse uzatma cnm
Boşu boşuna yıpratmayın birbirinizi
Sağlık gösterir Canm inşallahAnne sütünü kesmek bebegin asilarini yarida birakmak olur dedi doktor bize ki jic bir doktor onu soylemez cok cok zor bir durumla karsilasmadigi surece.anne sutune degil anne sütunden ve kendi alacagi ink sutundeki proteine alerjisi var.
Sut urunlerini kestirdi işte ve diger alerji yapacak besinleri..zaten cok az emiyor ve tek memeyi cogunluk mama yiyor ama bebek icin bir cay kasigi anne sutu bagisiklik sistemi icin cok onemliymis..bakalim ilerleyen zamanlar ne gösterecek..
Güzel menü şeydam.Kızlar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Yarım dilim ekmek
1 zeytin
Öğlen
4 tane lahana dolması
1 kase yoğurt
Akşam
2 kepçe domates çorbası
1 Lokma simit
1 de alerjimi denemek için 1 tane hamsi
Su 3 lt
Spor yok
Salonda ne yaptın cnmGünaydın kızlar bugün kızımın doktor kontrolünde 8de .
Erken uyandım.
Allah kolaylık versin cnmGünaydın kızlar
Başlarda bizde çok tartıştık artık alıştıKızlar günaydınlar.
Eşimle kaç günfür tartışıyoruz çok telefona bakıyorum diye. Inşallah halledeceğim bu sorunu.
Ne güzel tatlım en doğrusuda o zatenGunaydin hanimlar,bu bahar havalari uyku duzenimi degistirdi aksam gunes batinca uyuyorum sabah horozlardan once kalkiyorum:))
Tatlım sen daha yeni başladın sayılır şimdiden bu kadar kısarsan ilerde ne yapacaksınABLACIM CANIM İSTEMEDİ YIYEMEDIM BIRAZDA KENDIMI ŞARTLANDIRDIM ÖBUR HAFTA COK WERDIM BU HAFTA AZ GIDER DIYE SPORUDA ARIRDIM YEMEYIDE KISDIM GALIBA CUMAYA EKSI CIKMAZSAM COK UZULURUM ARKADASLAR O KADAR EMEK WERIYO ONLARA ZARAR WERMİŞ GİBİ HİSSEDERIM
Güzel ŞeydamKızlar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Yarım dilim ekmek
1 zeytin
Öğlen
4 tane lahana dolması
1 kase yoğurt
Akşam
2 kepçe domates çorbası
1 Lokma simit
1 de alerjimi denemek için 1 tane hamsi
Su 3 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?