Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım inanbu ara sırf bu yüzden limoniyiz. Bir çaresinu bulacağım inşallah.
Dediğin gibi gündüzleri aktif olurum daha çok akşamları dikkat edeyim.

Herkese günaydınlarrrrr

Dikkat dikkat tartıya son 2 gün
Sporlar menüler güzel olsunki cuma üzülmeyelim canlar

Ahhhh sorma mefkuşum ben bu ara simirlerim bozuk olduğu için hiç dikkat edemedim. 2 günde ne toparlarsam.

Aynen tatlım biraz yoğunum okul sınavlar falan

Uzun sureli yatılı misafir sevmiyorum. Senin bi de çocuğun var onunla mı ilgileneceksin misafire hizmet mi edeceksin,düşüncesizlermiş
Sorma cnm ya 3 gün kaldılar çok değil ama bizde kalmaları yakışmadı açıkçası. Bütün akrabaları burda yaşıyo niye bizde kaldılar anlamadım. Bide eltimin çocuğunu görmeye geldiler sözümona.

Günaydın kızlar neyseki misafirlerim gitti. Ev darmadağınık ya off bissürü nevresim çıkacak yıkanacak dışarıda hava misss dışarıya çıkmak istiyorum ama bissürü işim var.

günaydın kızlar erken uyandık bugünde kızımı doyurdum sporumu yaptım kahvaltımı yaptım geldim tartıya 2 gün kaldı ve ben hala artıdayım çok korkuyorum kızı uyutup gelicem kızlar

günaydın kızlar erken uyandık bugünde kızımı doyurdum sporumu yaptım kahvaltımı yaptım geldim tartıya 2 gün kaldı ve ben hala artıdayım çok korkuyorum kızı uyutup gelicem kızlar
Bende halâ artıdayım ama şu 2 günü iyi geçirirsek eksiye düşeriz

Demekki sizde daha rahat ediyolarmış

Günaydın herkese, sabitim bugün kabızlık devam ediyor. Cuma günü 80.9 da olsa 80 i görmek istiyorum
Bu akşam ne yiyeceğime karar veremiyorum bi el atın yardımcı olun nolur moralmen kötüyüm zaten birşeyler e saldırmak istemiyorum. Balık dışında herşey olabilir evde mantar vardı hep yumurtali yapıyorum,ızgarada da sevmedim ne yapsam acaba

Yumurta salatası yap cnm yada tavuklu salata tuvalete çıkmanada yardım eder belki

İlk 30 dk leslie türü hareketler
Sonraki 40 dk da egzersiz ablam
Basen göbek kol hareketleri.
Evet abla dün hissettim tüm kasların nasıl çalıştığını biraz zorladı hoca .
Cumaya kadar gelme dedi ağrıların geçsin :)

Tatlım dünde yazmıştım heralde zeytinyağlı pırasa iyi gelir pirinçsiz
Yada sebze çorbası unsuz yağsız. Ne bulursan at içine

Huu huu ne yapıyonuz canlar

Ben T.kahvemi içtim
Zahmet olacak ama biraz spor yapayım
Kendime yemek turetmek icin kafa yoruyorum bende
Oglen bi kase makarnayi haslayip kivircik biber domatesle salata yaptim az tuz ve limonla herhalde fazla kalorisi yoktur
Az oncede 1 ml leslie yaptim ama telden cok gicik oluyor gorunmuyor kucucuk

Yeni geldim eve kızlar.
Dolaştık biraz annemle kızımla.
Ama grip oldum gibi kulaklar az isitiyor burnum tıkalı baş ağrısı cabası.
Gidemedi bir türlü evden şu hastalık.
Eşim iyileşiyor kızım hastalaniyor kızım iyileşiyor bana geçiyor sonra tekrar dolaniyor

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…