- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.221
Salonda ne yaptın cnm
Aslında spor yapmayan biri de değildin
Bikaç güne geçer heralde
Allah kolaylık versin cnm
Az dozda uyku için bişeyler verseler olmuyomuydu
Başlarda bizde çok tartıştık artık alıştı
Nerde olduğum belli ne yaptığım belli diyordum
Sende akşamları onun yanında biraz dikkat etmeye çalış gündüzleri zaten yok heralde
Ne güzel tatlım en doğrusuda o zaten
Tatlım sen daha yeni başladın sayılır şimdiden bu kadar kısarsan ilerde ne yapacaksın
O yüzden öğün atlama
Güzel Şeydam
Sende yoğunmusun dünde görünmedin
Herkese günaydınlarrrrr
Dikkat dikkat tartıya son 2 gün
Sporlar menüler güzel olsunki cuma üzülmeyelim canlar
Salonda ne yaptın cnm
Bikaç güne geçer heralde
Sende akşamları onun yanında biraz dikkat etmeye çalış gündüzleri zaten yok heralde
Tatlım sen daha yeni başladın sayılır şimdiden bu kadar kısarsan ilerde ne yapacaksın
O yüzden öğün atlama
Güzel Şeydam
Sorma cnm ya 3 gün kaldılar çok değil ama bizde kalmaları yakışmadı açıkçası. Bütün akrabaları burda yaşıyo niye bizde kaldılar anlamadım. Bide eltimin çocuğunu görmeye geldiler sözümona.Uzun sureli yatılı misafir sevmiyorum. Senin bi de çocuğun var onunla mı ilgileneceksin misafire hizmet mi edeceksin,düşüncesizlermiş
Canım inanbu ara sırf bu yüzden limoniyiz. Bir çaresinu bulacağım inşallah.
Dediğin gibi gündüzleri aktif olurum daha çok akşamları dikkat edeyim.
Ahhhh sorma mefkuşum ben bu ara simirlerim bozuk olduğu için hiç dikkat edemedim. 2 günde ne toparlarsam.
Bende halâ artıdayım ama şu 2 günü iyi geçirirsek eksiye düşerizgünaydın kızlar erken uyandık bugünde kızımı doyurdum sporumu yaptım kahvaltımı yaptım geldim tartıya 2 gün kaldı ve ben hala artıdayım çok korkuyorum kızı uyutup gelicem kızlar
Demekki sizde daha rahat ediyolarmışSorma cnm ya 3 gün kaldılar çok değil ama bizde kalmaları yakışmadı açıkçası. Bütün akrabaları burda yaşıyo niye bizde kaldılar anlamadım. Bide eltimin çocuğunu görmeye geldiler sözümona.
Bende halâ artıdayım ama şu 2 günü iyi geçirirsek eksiye düşeriz
Kesinlikle bide burda sadece bizim ev kaloriferli ondanDemekki sizde daha rahat ediyolarmış
Yumurta salatası yap cnm yada tavuklu salata tuvalete çıkmanada yardım eder belkiGünaydın herkese, sabitim bugün kabızlık devam ediyor. Cuma günü 80.9 da olsa 80 i görmek istiyorum
Bu akşam ne yiyeceğime karar veremiyorum bi el atın yardımcı olun nolur moralmen kötüyüm zaten birşeyler e saldırmak istemiyorum. Balık dışında herşey olabilir evde mantar vardı hep yumurtali yapıyorum,ızgarada da sevmedim ne yapsam acaba
İlk 30 dk leslie türü hareketlerSalonda ne yaptın cnm
Bikaç güne geçer heralde
O yüzden öğün atlama
Güzel Şeydam
Tatlım dünde yazmıştım heralde zeytinyağlı pırasa iyi gelir pirinçsizGünaydın herkese, sabitim bugün kabızlık devam ediyor. Cuma günü 80.9 da olsa 80 i görmek istiyorum
Bu akşam ne yiyeceğime karar veremiyorum bi el atın yardımcı olun nolur moralmen kötüyüm zaten birşeyler e saldırmak istemiyorum. Balık dışında herşey olabilir evde mantar vardı hep yumurtali yapıyorum,ızgarada da sevmedim ne yapsam acaba
Kendime yemek turetmek icin kafa yoruyorum bendeHuu huu ne yapıyonuz canlar
Ben T.kahvemi içtim
Zahmet olacak ama biraz spor yapayım
Gecmis olsun canimYeni geldim eve kızlar.
Dolaştık biraz annemle kızımla.
Ama grip oldum gibi kulaklar az isitiyor burnum tıkalı baş ağrısı cabası.
Gidemedi bir türlü evden şu hastalık.
Eşim iyileşiyor kızım hastalaniyor kızım iyileşiyor bana geçiyor sonra tekrar dolaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?