- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.321
Bugün nasılsın cnmİnşallah olacak abla
Valla abla son eklediğin foto bile tamam gayet iyisin bence..
Öyle mi canım hiç bilmiyordum o zaman ben altindayim tamamim :)
Evet abla hafifledi biraz sadece kaburga ağrım kaldı yarına geçer o da sanırım.Bugün nasılsın cnm
Ağrıların hafifledimi
Idare eder tatlımEvet abla hafifledi biraz sadece kaburga ağrım kaldı yarına geçer o da sanırım.
Sen nasılsın ablam moralin nasıl
Gerçekten cuma tartıda eksiyi görünce insan bütün sıkıntıları açlığını unutuyorYıldız takımıııııııı
Bugün son gün aman menülere dikakt Kızlar.
Yarın tartıda güzel rakamlar görüp sevinçten havalara ucalim canım takimim yıldızlarım
Aynen abla ben de erken tartilinca 1 kilo farkediyor.Idare eder tatlım
Halâ artıdayım yarına kadar ne giderse artık
Ama çok erken tartıldım
Yarın olabildiğince geç tartılacam bende çok farkediyor
Ben de çok mutlu oluyorum arti ya da SABİT gördüğüm zaman moralim çok bozuluyor gün boyu gergin oluyorum.Gerçekten cuma tartıda eksiyi görünce insan bütün sıkıntıları açlığını unutuyor
Herhafta yenilenen bi heyecan
O yüzden sıkıcı olmuyor
Birazda siz olunGünaydın canlarrr...
Bugün burası yağmurlu maaalesef dışarı çıkmaya alışmıştık kaç gündür. Bugün evde hapis olduk
Hafta içi kaç olduğu önemli değil cnmAynen abla ben de erken tartilinca 1 kilo farkediyor.
En iyisi geç tartılmak 10 11 gibi falan.
Ben de çok mutlu oluyorum arti ya da SABİT gördüğüm zaman moralim çok bozuluyor gün boyu gergin oluyorum.
Ne zor işimiz varmış
Bize her sekilde guzel gorunursun abla ama onemli olan senin kac kiloya inmek istedigin,65 ile 70 arasi gayet iyi durur sende ama tabi sen daha iyi bilirsin69 olunca yeni resim koyacam
O zaman bakın bakalım devammı tamammı
Canim yatmadan degilde sekiz dokuz gibi icsen daha iyi olur yani yatmadan iki saat once falan icsenArkadaşımında 7.8 kilo fazlası vardı. Diyetisyene gitmiş. Banada söyledi her akşam yatmadan yoğurt süt veya ayran iç diye bir bardak. Yapsammıki?
Yok işte öyle olmasın, objektif olunBize her sekilde guzel gorunursun abla ama onemli olan senin kac kiloya inmek istedigin,65 ile 70 arasi gayet iyi durur sende ama tabi sen daha iyi bilirsin
Bugün bende öyle kalktımGunaydin hanimlar bugun ilk iki saatim bostu tabi ben herzamanki gibi altida uyandim:))
Seni izledim cnm şimdi görebilirsin
Öyle yaptım cnm 2.3 saat önce içtim içinede bi tatlınkaşığı öğütülmüş keten tohumu karıştırdım acayip tuvalete çıkartıyo. Sorunu olanlara tavsiye ederim.Canim yatmadan degilde sekiz dokuz gibi icsen daha iyi olur yani yatmadan iki saat once falan icsen
Aynen benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var ama salon şansın yok malesefYok işte öyle olmasın, objektif olun
Belki bende mezun olunca salona giderim
Aslında evde dolu aletim var ama salonda daha disiplinli olurum
Biraz sıkılaşsam zaten 3-4 kilo daha az gösteririm
Tamam abla sen 69 olunca paylas objektif yorum yapariz:)spor salonuna gitme sansin varsa kacirma abla ama anladigim kadariyla biraz yogun gibisin sanirim.Hem spor salonuna gitmekte sart degil onun yerine yuruyus yapsan da olur.Yok işte öyle olmasın, objektif olun
Belki bende mezun olunca salona giderim
Aslında evde dolu aletim var ama salonda daha disiplinli olurum
Biraz sıkılaşsam zaten 3-4 kilo daha az gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?