- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.341
Aaa oylemi cok iyi bende baslayayim ozaman sut mu ayranmi ictin canim.Sanki ayran daha iyi olur gibime geliyor.Öyle yaptım cnm 2.3 saat önce içtim içinede bi tatlınkaşığı öğütülmüş keten tohumu karıştırdım acayip tuvalete çıkartıyo. Sorunu olanlara tavsiye ederim.
Aynen benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var ama salon şansın yok malesef
Katiliyorum canimmmmmmTeşekkür ederim cnm
Teveccühünüz
Fazla kilolu olmanın o avantajı var
Verince daha çok belli oluyor
Beraberlik olunca sikilmiyor ve devam edebiliyor.Yoksa 2 hafta sonra benim diyetler bitiyorduGerçekten cuma tartıda eksiyi görünce insan bütün sıkıntıları açlığını unutuyor
Herhafta yenilenen bi heyecan
O yüzden sıkıcı olmuyor
Izledim cnmAbla benide izler misin
Salon şart değil cnmAynen benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var ama salon şansın yok malesef
Tembellik yapmasam salona giderim cnmTamam abla sen 69 olunca paylas objektif yorum yapariz:)spor salonuna gitme sansin varsa kacirma abla ama anladigim kadariyla biraz yogun gibisin sanirim.Hem spor salonuna gitmekte sart degil onun yerine yuruyus yapsan da olur.
Fazla kilosu kalmayanlar incelmek sıkılaşmak için platese başlarsa iyi olur cnmBenimde gobek cevremin sikılasmali lazim canim yan simitler var benim zuhal abla yanlara egilme harekeri fakan soykemisti onlara fakan baslayacagim insallah:)))
Sen artıdamıydın cnmKizlar bende lapa gunu yapiyorum bakalim tartida iyi bi degisiklik olacak mi
Aynen tatlım yoksa bende bukadar uzun süre devam edemezdimBeraberlik olunca sikilmiyor ve devam edebiliyor.Yoksa 2 hafta sonra benim diyetler bitiyordu
Gelmiş geçmiş olsun cnm inşallah herşey yolunda giderMerhaba kızlar Eskişehir den dönuyoruz dun tomografi sukur sorunsuz cekildi bugunde yine test egitim vb için geldik iki hsfta sonra dr randevusu var eger bi sorun olmazsa inş bi ay sonra ameliyatımız olurda gayırlısıyla en azından o takıntı kalkar sag salim tartı durumunu hiç bilmiyorum iki gundur dışarıda yiyorum azbiraz kaçamak var ama inş cok bi etkisi olmamıştır bide regl oldum kilo hedefim vardı ama bakalim tutmazsa bile artı değilimdir umarım haftaya iyi bi eksinin sebepleri ortadan kalkmıs olur
Izledim cnm
Salon şart değil cnm
Bölgesel hareketleri düzenli yaparsan çok faydası olur
Tembellik yapmasam salona giderim cnm
Evde Hadi birazdan yapıyım diye diye ihmal ediyorum
Birazda havalar ısınsa daha çok şevkim gelir
Fazla kilosu kalmayanlar incelmek sıkılaşmak için platese başlarsa iyi olur cnm
En azından haftada 3-4kez
Sen artıdamıydın cnm
Lapanın yaramadığı kimseyi görmedim inşallah sanada iyi gelir
Suyunu ihmal etme
Yarında dikkat etki giden hemen geri gelmesin
Aynen tatlım yoksa bende bukadar uzun süre devam edemezdim
14 ay bitti zaman su gibi aktı geçti
Tabi burdan kimler geldi kimler geçti
Canim hadi gozun aydin bu arada bebisinin nesi var ne ameliyati olacak.Insallah hersey cok guzel olur rabbim yardimciniz olsun.Merhaba kızlar Eskişehir den dönuyoruz dun tomografi sukur sorunsuz cekildi bugunde yine test egitim vb için geldik iki hsfta sonra dr randevusu var eger bi sorun olmazsa inş bi ay sonra ameliyatımız olurda gayırlısıyla en azından o takıntı kalkar sag salim tartı durumunu hiç bilmiyorum iki gundur dışarıda yiyorum azbiraz kaçamak var ama inş cok bi etkisi olmamıştır bide regl oldum kilo hedefim vardı ama bakalim tutmazsa bile artı değilimdir umarım haftaya iyi bi eksinin sebepleri ortadan kalkmıs olur
Kizim deyince senin sandim ablaBende küçük kızımı aldım geldim
Artık haftada 1 gün alıcam annesi bşraz rahat etsin
Son zamanlarda o da geceleri pek uyumuyomuş
Bebekler büyüme dönemlerinde uyku problemi çekermiş
Canım geçmiş olsun inşallah her şey yolunda gider.Merhaba kızlar Eskişehir den dönuyoruz dun tomografi sukur sorunsuz cekildi bugunde yine test egitim vb için geldik iki hsfta sonra dr randevusu var eger bi sorun olmazsa inş bi ay sonra ameliyatımız olurda gayırlısıyla en azından o takıntı kalkar sag salim tartı durumunu hiç bilmiyorum iki gundur dışarıda yiyorum azbiraz kaçamak var ama inş cok bi etkisi olmamıştır bide regl oldum kilo hedefim vardı ama bakalim tutmazsa bile artı değilimdir umarım haftaya iyi bi eksinin sebepleri ortadan kalkmıs olur
Izledim cnm
Salon şart değil cnm
Bölgesel hareketleri düzenli yaparsan çok faydası olur
Tembellik yapmasam salona giderim cnm
Evde Hadi birazdan yapıyım diye diye ihmal ediyorum
Birazda havalar ısınsa daha çok şevkim gelir
Fazla kilosu kalmayanlar incelmek sıkılaşmak için platese başlarsa iyi olur cnm
En azından haftada 3-4kez
Sen artıdamıydın cnm
Lapanın yaramadığı kimseyi görmedim inşallah sanada iyi gelir
Suyunu ihmal etme
Yarında dikkat etki giden hemen geri gelmesin
Aynen tatlım yoksa bende bukadar uzun süre devam edemezdim
14 ay bitti zaman su gibi aktı geçti
Tabi burdan kimler geldi kimler geçti
Merhaba kızlar Eskişehir den dönuyoruz dun tomografi sukur sorunsuz cekildi bugunde yine test egitim vb için geldik iki hsfta sonra dr randevusu var eger bi sorun olmazsa inş bi ay sonra ameliyatımız olurda gayırlısıyla en azından o takıntı kalkar sag salim tartı durumunu hiç bilmiyorum iki gundur dışarıda yiyorum azbiraz kaçamak var ama inş cok bi etkisi olmamıştır bide regl oldum kilo hedefim vardı ama bakalim tutmazsa bile artı değilimdir umarım haftaya iyi bi eksinin sebepleri ortadan kalkmıs olur
Bende küçük kızımı aldım geldim
Artık haftada 1 gün alıcam annesi bşraz rahat etsin
Son zamanlarda o da geceleri pek uyumuyomuş
Bebekler büyüme dönemlerinde uyku problemi çekermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?