Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle yaptım cnm 2.3 saat önce içtim içinede bi tatlınkaşığı öğütülmüş keten tohumu karıştırdım acayip tuvalete çıkartıyo. Sorunu olanlara tavsiye ederim.
Aaa oylemi cok iyi bende baslayayim ozaman sut mu ayranmi ictin canim.Sanki ayran daha iyi olur gibime geliyor.

Abla benide izler misin
Izledim cnm

Aynen benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var ama salon şansın yok malesef
Salon şart değil cnm
Bölgesel hareketleri düzenli yaparsan çok faydası olur
Tamam abla sen 69 olunca paylas objektif yorum yapariz:)spor salonuna gitme sansin varsa kacirma abla ama anladigim kadariyla biraz yogun gibisin sanirim.Hem spor salonuna gitmekte sart degil onun yerine yuruyus yapsan da olur.
Tembellik yapmasam salona giderim cnm
Evde Hadi birazdan yapıyım diye diye ihmal ediyorum
Birazda havalar ısınsa daha çok şevkim gelir

Benimde gobek cevremin sikılasmali lazim canim yan simitler var benim zuhal abla yanlara egilme harekeri fakan soykemisti onlara fakan baslayacagim insallah:)))
Fazla kilosu kalmayanlar incelmek sıkılaşmak için platese başlarsa iyi olur cnm
En azından haftada 3-4kez
Kizlar bende lapa gunu yapiyorum bakalim tartida iyi bi degisiklik olacak mi
Sen artıdamıydın cnm
Lapanın yaramadığı kimseyi görmedim inşallah sanada iyi gelir
Suyunu ihmal etme
Yarında dikkat etki giden hemen geri gelmesin

Beraberlik olunca sikilmiyor ve devam edebiliyor.Yoksa 2 hafta sonra benim diyetler bitiyordu
Aynen tatlım yoksa bende bukadar uzun süre devam edemezdim
14 ay bitti zaman su gibi aktı geçti
Tabi burdan kimler geldi kimler geçti

Merhaba kızlar Eskişehir den dönuyoruz dun tomografi sukur sorunsuz cekildi bugunde yine test egitim vb için geldik iki hsfta sonra dr randevusu var eger bi sorun olmazsa inş bi ay sonra ameliyatımız olurda gayırlısıyla en azından o takıntı kalkar sag salim tartı durumunu hiç bilmiyorum iki gundur dışarıda yiyorum azbiraz kaçamak var ama inş cok bi etkisi olmamıştır bide regl oldum kilo hedefim vardı ama bakalim tutmazsa bile artı değilimdir umarım haftaya iyi bi eksinin sebepleri ortadan kalkmıs olur

Gelmiş geçmiş olsun cnm inşallah herşey yolunda gider

Hatun sen tas gibiymissin ya fark muhtesem

Canim hadi gozun aydin bu arada bebisinin nesi var ne ameliyati olacak.Insallah hersey cok guzel olur rabbim yardimciniz olsun.

Uzulme canim insallah arti degilsindir disardaki yemekler bana tuzlu geliyor ve beni cok etkiler umarim senide etkilemez

Canım geçmiş olsun inşallah her şey yolunda gider.
Hayırlı haberler alırsın

Arti dwgildim abla sabittim o yuzden yapiyorum.suyumuda bol bol ictim.insallah ise yarar

Cok gecmis olsun canim hersey yoluna girer insallah tez zamanda

Menummmm bayanlarrrr
Sabah saat 10.30
1 ceviz
Maydanoz
Kuzu kulagi
Peynir
2 haslanmis yumurta
Zencefil bir kucuk dilim
1 zeytin

Saat 14.00
Yarim elma
Yogurt

Aksam 17.00
Yogurdun icine Dereotu 1 salatalik2 ceviz
Et sote

Su yatana en fazla 3 litre olur
Spor 30 dakka yuruyus

Abla senin gibi bir kayinvalidem.olsun yemin ederim basima tac yaparim.bir insan bu kadar ince dusunceli olur ya masallah
Bende küçük kızımı aldım geldim
Artık haftada 1 gün alıcam annesi bşraz rahat etsin
Son zamanlarda o da geceleri pek uyumuyomuş
Bebekler büyüme dönemlerinde uyku problemi çekermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…