- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.781
Gecmis olsun canim, havalar isiniyor canim eminim skintisiz bir sekilde bu sureci atlatacaksiniz sadece biraz sabirKızlar slm canlar napuyosunuz bugün hiç uğrayamadım yanınıza. Oğlumun tuvalet eğitimi başka bahara kaldı sanırım bugün sabahtan akşama kadar hiç idrar yapmadı. Akşam üzeri sancılandı tabi hastaneyi boyladık. Sıcak su torbası tavsiye etti doktorumuz bizde yaptık çok şükür yaptıda rahatladı. Kan ter içinde kaldı yavrum. @Ceydahasan hoşgeldin bebişim seni aramızda görmek çok güzel. İnş düğününe kadar tığ gibi olacaksın.
Ben normalde atliyorum rahat bir sekilde ama su aralar biraktim atlamayi bebek dusunudugumuz icin benim icin uygun olmayacak bir spor.Onun yerine leslie yapiyorum daha hafif bir spor.Gecmis olsun tatlim mefkusumun cezalarindan Allah korusun 500 ip benim icin atla atla bitmez.
Daha önce 90 kilonun üzerindekilerde bulundum.Her seferinde bir problem sonrasında bırakmak zorunda kalmştım. İnşaallah bu sefer doğru zaman olucak .İNANIYORUM...Tatlım cuma yarışmasında başka takımlarda yarıştınmı hiç
Yarışma kuralı olarak bunu bilmem gerekiyor
Ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen devam edersin
Burdaki ilk kural düzenli paylaşım ve Kilo vermek
Burası bi Yarışma olduğu için takıma karşı sorumluluklarımız var. diğer grublar gibi 3 gün gelirim 5 gün gelmem durumları olamaz
Eğer kurallara uyarım dersen bismillah de ve başla
Bencexe canim ne olur ne olmaz sonra insan vicdan azabi duyarBen normalde atliyorum rahat bir sekilde ama su aralar biraktim atlamayi bebek dusunudugumuz icin benim icin uygun olmayacak bir spor.Onun yerine leslie yapiyorum daha hafif bir spor.
Teşekkür ederim...Hepberaber inşaallah......Hosgeldin ablacım (abla dememin bi sakıncası yoktur umarım) bende sevil 26 yaşındayım bende 2.buçuk aydır bu takımdayım inş hepberaber yaza incecik gireriz.
Senin çocuk kaç yaşındaydı tatlımKızlar slm canlar napuyosunuz bugün hiç uğrayamadım yanınıza. Oğlumun tuvalet eğitimi başka bahara kaldı sanırım bugün sabahtan akşama kadar hiç idrar yapmadı. Akşam üzeri sancılandı tabi hastaneyi boyladık. Sıcak su torbası tavsiye etti doktorumuz bizde yaptık çok şükür yaptıda rahatladı. Kan ter içinde kaldı yavrum. @Ceydahasan hoşgeldin bebişim seni aramızda görmek çok güzel. İnş düğününe kadar tığ gibi olacaksın.
Bizde yazın pişman olmamak için şimdiden önlemimizi alalımSuper yaw
Inanmak başarmanın yarısıdır derlerya cnmDaha önce 90 kilonun üzerindekilerde bulundum.Her seferinde bir problem sonrasında bırakmak zorunda kalmştım. İnşaallah bu sefer doğru zaman olucak .İNANIYORUM...
Haziranda bunu demek istemiyorsan ........
AynennnHaziranda bunu demek istemiyorsan ........
Normal barbunya değilmi cnmBugün barbunya aldımMefkurem yıllar önce diyetisyen önermişti nasıl önce sen kullanıyor musun. Başka kullanan var mj arkadaşlar
Teşekkür ederim abla inşallah
Geçmiş olsun canm doktoru aradım az önce çünkü kızımın ateşi 39 buçuk oldu disten o kadar olmaz dedi ateş düşürücü veriyorum şimdi düştü 37 bakalım takipteyim yarına doktorumuz nöbetçi şansa. Gideriz artıkBuraya katılmadan önce günde 2 bardak su içen biriydim abla yine iyi diyorum yatincaya kadar iki oluyor
Estağfurullah abla ne bunakligi
Aynı kardeşim. 32 beden giyiniyor yanında annesi gibiyim
38e çıkıyor genelde canim. Dün gece yatarken ateşi yok diye ateş dusurucu vermedik gece ağlayarak kalktı 38.9 olmuş korktuk bizde yatarken veriyorum gündüz düşürmeye çalışıyoruz. Senin fıstıkta mi diş cikariyor
Teşekkür ederim canım benim darısı başınıza insallahEhircim tebrik ederim çok güzel bir tabloAdaisyLove
Yazin incecik olup ince seyler giymek istiyorum kilolarim ortulsun diye kat kat giyinmek istemiyorumBizde yazın pişman olmamak için şimdiden önlemimizi alalım
Nasilnyapavaksin canimBugün barbunya aldımMefkurem yıllar önce diyetisyen önermişti. sen kullanıyor musun. Başka kullanan var mi arkadaşlar
kartanesi58 ' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 3,1
Aralık / 4,4
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,5 KİLO
Ocak / 1,7
Şubat / 1,8
Mart / 1
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,5 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (439. Etap) ( 77,0 )
Bitiş Kilosu (455. Etap) ( 65,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 12 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 15,58% )
Toplam Süre ( 17 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,92% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 706 )
Yorum : Sevgili kartanesi58, 28 Ekim 2015 (439. Etap) ve 77 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 4 Mart 2016 (455. Etap) tarihinde toplam 12 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
AdaisyLove ' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 6,6
Aralık / 4,8
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11,4 KİLO
Ocak / 2,8
Şubat / 2,9
Mart / 1,6
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (439. Etap) ( 83,6 )
Bitiş Kilosu (455. Etap) ( 64,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 18,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 22,37% )
Toplam Süre ( 17 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,32% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.100 )
Yorum : Sevgili Ariver, 27 Ekim 2015 (439. Etap) ve 83,6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 4 Mart 2016 (455. Etap) tarihinde toplam 18,7 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 101 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Tebrikler cnm darısı bize olsun inşkartanesi58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?