Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecmis olsun canim, havalar isiniyor canim eminim skintisiz bir sekilde bu sureci atlatacaksiniz sadece biraz sabir

Gecmis olsun tatlim mefkusumun cezalarindan Allah korusun 500 ip benim icin atla atla bitmez.
Ben normalde atliyorum rahat bir sekilde ama su aralar biraktim atlamayi bebek dusunudugumuz icin benim icin uygun olmayacak bir spor.Onun yerine leslie yapiyorum daha hafif bir spor.

Daha önce 90 kilonun üzerindekilerde bulundum.Her seferinde bir problem sonrasında bırakmak zorunda kalmştım. İnşaallah bu sefer doğru zaman olucak .İNANIYORUM...

Senin çocuk kaç yaşındaydı tatlım
Belki yazın daha kolay olur
Bide izin aldıydın şimdi 2 hafta listede olmıcan
Dikkat etde eksiyle gir bari listeye

Daha önce 90 kilonun üzerindekilerde bulundum.Her seferinde bir problem sonrasında bırakmak zorunda kalmştım. İnşaallah bu sefer doğru zaman olucak .İNANIYORUM...
Inanmak başarmanın yarısıdır derlerya cnm
Tabi bunun içinde çaba göstermek lazım
Yoksa bizim bahanelerimizin sonu gelmez
Bu sefer ya verecez ya verecez başka yolu yok
Artık hiç bir tuzağa düşmeden sadece küçük beden elbiselere odaklanıyoruz
Tatlı hamurişlerini hayatımız boyunca yedik durduk ne oldu kocaman göbişle popişden başka

Evetttt kızlarımızın karneside geldi
AdaisyLove kartanesi58

Darısı hepimizin başına inşallah
Teşekkür ederim abla inşallah

Geçmiş olsun canm doktoru aradım az önce çünkü kızımın ateşi 39 buçuk oldu disten o kadar olmaz dedi ateş düşürücü veriyorum şimdi düştü 37 bakalım takipteyim yarına doktorumuz nöbetçi şansa. Gideriz artık

Ayyyy bu benim karnemmi.yaaa inanin arkadalsr ne diyecwgimi bilemesim.cook.duygulandim inanin cok asiri bi kilo veremedim belji ama.65 4 ay once hayal.bile edemedigim bir kilo.idi 9.takimdaki butuuuunnn arkadalslarima tesekkur ediyoeum basta zuhal ablamm ol.ak uzere heoinizi cok seviyorum kizlar

Nehirimm canim benim tebrikler cok cabaladin ve bssardin.sen bunu hakettin kankam masallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…