- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.801
Nasıl fazla vermedin cnm 12 kilo azmıAyyyy bu benim karnemmi.yaaa inanin arkadalsr ne diyecwgimi bilemesim.cook.duygulandim inanin cok asiri bi kilo veremedim belji ama.65 4 ay once hayal.bile edemedigim bir kilo.idi 9.takimdaki butuuuunnn arkadalslarima tesekkur ediyoeum basta zuhal ablamm ol.ak uzere heoinizi cok seviyorum kizlar
Kuru fasulye gibi yapacaktim ama kh malum haşlayip salataya ekleyeceğim 3 k filanNasilnyapavaksin canim
Okudum bitanemKizlar basari hikayemi yazdim okumak.isyersenizMefkurem zuhal abla seni.alintiladim.ama olmamis nedense:))))
Inşallah inşallahKızlar slm canlar napuyosunuz bugün hiç uğrayamadım yanınıza. Oğlumun tuvalet eğitimi başka bahara kaldı sanırım bugün sabahtan akşama kadar hiç idrar yapmadı. Akşam üzeri sancılandı tabi hastaneyi boyladık. Sıcak su torbası tavsiye etti doktorumuz bizde yaptık çok şükür yaptıda rahatladı. Kan ter içinde kaldı yavrum. C Ceydahasan hoşgeldin bebişim seni aramızda görmek çok güzel. İnş düğününe kadar tığ gibi olacaksın.
bende aynıyım ya ama buna bi son vermemiz lazımAminn abla darisi başımiza. Masaallah kızlar hızlı çıktı.Bense kaplumbağa hızındayım
Hoşgeldin ablacım ben Kamile bak Zuhal ablada az cok yaşıtın ve bunu başarmış sen neden yaoamayasın yaklaşık onun başladığı kilodasın birbirimize destek olmak için burdayuz yeterki senbu sefer kararlı olDaha önce 90 kilonun üzerindekilerde bulundum.Her seferinde bir problem sonrasında bırakmak zorunda kalmştım. İnşaallah bu sefer doğru zaman olucak .İNANIYORUM...
Gecmis olsun canım diştwn okadar olmaz dikkat et aman diyimTeşekkür ederim abla inşallah
Geçmiş olsun canm doktoru aradım az önce çünkü kızımın ateşi 39 buçuk oldu disten o kadar olmaz dedi ateş düşürücü veriyorum şimdi düştü 37 bakalım takipteyim yarına doktorumuz nöbetçi şansa. Gideriz artık
Aaaa cukomu gordum benya ablaaaaaSporu biraz önce bitirdiğime göre menümü yazayım
9.00__1 yumurta maydonoz 1 tb sandwıch Ekm.
13.00__fırında kabak sandal (kızarmamış), yoğurt
15.00 _3 kş yoğurt içine 1 incir 10 badem
Ara _çuko
18.00__ ıspanak, 2 kş yoğurtlu havuç
Su _2.5 lt
Spor _
_60 dk 4 mil leslie express
500 ipsiz ip atlama (ceza)
30 dk _mekik squat üçgen plates çemberiyle bacak kol hareketi vs.
ben biçogjnu yaptığım için kiloluyum galibaKilo mu Alıyoruz Yada Vücudumuz Su mu Tutuyor?
Ödemin sebeplerini şu şekilde sıralayabiliriz:
- Fazla tuz alımı
- Fazla alkol alınması
- Kola gibi asitli içeceklerin tercih edilmesi
- Yemeği hızlı yemek
- Fasulye gibi kuru baklagillerin bolca yenmesi
- Beyaz şeker ve tatlı yiyeceklerin tercihi
- Kabızlık
- Bazı doğum kontrol hapları, tansiyon hapları ve/veya antibiyotikler
- Hareketsiz bir yaşam sürmek
- Adet öncesi dönemde bulunmak
Çözüm Nedir ?
- Bolca su tüketmelisiniz
- Tuzu hayatınızdan çıkarmalısınız. Onun yerine çeşitli baharatları kullanarak yemeklerinize tat katabilirsiniz.
- Marketlerde satılan hazır sosları yemekerlnizde kullanmayın
- Şekerden ve şeker ile üretilen gıdalardan uzak durun
- Bol Bol yürüyün
günaydın tatlım inş yarına eksi olurGunaydin kizlar
Sabah tartildim dunku makarnadan sonra artimiyim diye, cok sukur arti degilim tabi ekside degilim ama olsun insallah eksiye duserim:)
Ne yapacağız? Bizden sonra gelenler mezun oldubende aynıyım ya ama buna bi son vermemiz lazım
Hoşgeldin ablacım ben Kamile bak Zuhal ablada az cok yaşıtın ve bunu başarmış sen neden yaoamayasın yaklaşık onun başladığı kilodasın birbirimize destek olmak için burdayuz yeterki senbu sefer kararlı ol
Gecmis olsun canım diştwn okadar olmaz dikkat et aman diyim
Aaaa cukomu gordum benya ablaaaaa
ben biçogjnu yaptığım için kiloluyum galiba
günaydın tatlım inş yarına eksi olur
Günaydın biz tanıştık mi ben Poni 6 aydır buradayım 14 kilo gitti. Evliyim öğretmenim bir kızım var 9 aylıkKizlar dun 124 yazmistim kilomu ama sabah tartildigimda 123.3 cikti.Cuma gunu hangisini bazalayim.
Menü güzelde tatlım akşam baya geç olmuşKızlar dün dışarda yemek yedik kızım kv deydi. Yemekten çok geç gelince kv de kaldık şarjım da bitince görümcemi uyandırıp şarj cihazını istemedim. Uyanır uyanmaz yazıyorum size
Dünkü menüm
Sabah 09.00 1 KK peynir 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
Ara 1 muz 1 bardak ayran
Öğle 16.00 1 tabak etli bezelye
Ara 1 elma
Akşam çok geç yedik maalesef22.00 1 avuç büyüklüğünde levrek, 1 tane de orta boy barbun
Şimdi normalde ben balıkla hep kola içerim garson geldi tammmm kola diyecektim sade soda olsun Dedim. Bu hareketimle kendimle gurur duydum gerçekten:)))
neyapcaz o pis boğazımızı tutup popişleri Yerden kaldırcaz çözüm buNe yapacağız? Bizden sonra gelenler mezun oldu
Bu güzel haber tatlımGunaydin kizlar
Sabah tartildim dunku makarnadan sonra artimiyim diye, cok sukur arti degilim tabi ekside degilim ama olsun insallah eksiye duserim:)
Eğer dün tartılmadıysan Bugünkü kilonu Baz alalım cnmKizlar dun 124 yazmistim kilomu ama sabah tartildigimda 123.3 cikti.Cuma gunu hangisini bazalayim.
Güzel olmuş ŞeydamKızlar dünkü nmenüm
Sabah 10.00
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Öğlen 13:00
4 tane köfte salata ayran
Akşam 19:00
Dönerin sadece Eti ayran
Su 2 lt
Spor yok
Seninde güzel cnmDunku menum
Sabah 8:00
Ikı dilim ekmek
2yunurta yagda domates
Marul
Oğle12:00
1yınurta salata
Ara
1sutlu kahve
Akşam 17:30
1tabak ıspanak yemeği
Salata yogurt
Ara20:00
1elma
Su 3lt
Spor 30 dk yuruyus
Tatlım bide başlangıç kilo da önemliNe yapacağız? Bizden sonra gelenler mezun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?