- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.821
Merhaba ben kübra yaklaşık 2 aydır burdayım 6 kilo verdim :) hoşgeldin :)Kizlar dun 124 yazmistim kilomu ama sabah tartildigimda 123.3 cikti.Cuma gunu hangisini bazalayim.
Abla alkollü Bi yere gittik eşler meze falan alınca yemeği geç istediler mecbur onları bekledim bendeMenü güzelde tatlım akşam baya geç olmuş
Niye o kadar geçe kaldınızki
Bağ evi ne güzel olurGunaydin kizlar bag evindeydik yel cekmedigi icin nete giremedim kacamak yaptim denilemez ama dikkat ediyorum almamak icin dun bag evinde kafami topladim bugunde gezmeye gidicez aksama kuzenin cocugunjn dogum gunu var oraya gidicez opuyorum hepinizi
Ah şu şekerli şeyler aaaaahKilo mu Alıyoruz Yada Vücudumuz Su mu Tutuyor?
Ödemin sebeplerini şu şekilde sıralayabiliriz:
- Fazla tuz alımı
- Fazla alkol alınması
- Kola gibi asitli içeceklerin tercih edilmesi
- Yemeği hızlı yemek
- Fasulye gibi kuru baklagillerin bolca yenmesi
- Beyaz şeker ve tatlı yiyeceklerin tercihi
- Kabızlık
- Bazı doğum kontrol hapları, tansiyon hapları ve/veya antibiyotikler
- Hareketsiz bir yaşam sürmek
- Adet öncesi dönemde bulunmak
Çözüm Nedir ?
- Bolca su tüketmelisiniz
- Tuzu hayatınızdan çıkarmalısınız. Onun yerine çeşitli baharatları kullanarak yemeklerinize tat katabilirsiniz.
- Marketlerde satılan hazır sosları yemekerlnizde kullanmayın
- Şekerden ve şeker ile üretilen gıdalardan uzak durun
- Bol Bol yürüyün
Tabi ipli atlamak daha çok kalori yaktırır o başkaGunaydin citir kizlar hava mis bugun yuruyecegim bide su ipsiz ip atlama super ayagina dolanan ip yok en azindan.
Memnun oldum.Bende öğretmenim.3 kızım var en büyüğü bu sene üniversite sınavına hazırlanıyor,ortanca kızım 11.sınıf en küçüğüm 9. sınıfta ...Ağrıda görev yapıyorum.Tarih öğretmeniyim.47 yaşımdayım...Günaydın biz tanıştık mi ben Poni 6 aydır buradayım 14 kilo gitti. Evliyim öğretmenim bir kızım var 9 aylık
Nasıl fazla vermedin cnm 12 kilo azmı
12 kilo kaç tane yağ paketi yapar hesap et bakalım
Bende seni çok seviyorum cnm ve yaza kadar 60 kilo olmanı bekliyorum
Bende 2 yıl önce 15 kilo verdim fakat menapoz ataklarından koruyamadım ne yazıkki.Selam canlarım iyi pazarlar
Kabus gibi bir haftanın sonunda(Allah beterini vermesin)burdayım.Hafta başında boynum tutuldu önce ama ne tutulma sandalyede bile oturamayacak duruma geldim.Üzerine 3 aydır olmayan özel günüm soğan kürü sayesinde oldu ama 3 ayın acısını çıkardı resmen doğum sancısı çektim 1 hafta.Sevgili okul idarem bunların üstüne bu hafta bana yazdıkları salı ve cuma bahçe nöbeti ile çektiğim ağrıları katmerlediler.Üzerine cuma günü arabam bozuldu ve bütün hafta sonu uyuyarak,geçen haftanın kabusunu ve yorgunluğunu şükür atlattım.Boynum iyileşti,özel günüm de bitti şükürler olsun.
Ve şimdi burdayım yeni kararlar ve başlangıçlarla
Zuhal'imle de konuştum çok onaylamıyor ama bir şekilde bu kilo duraklamasını kırıp hedefe ulaşmam için bi yerlerden başlamam gerektiğinde de ikimiz de hemfikiriz.
Canlarım ben 2012 yılında 40 kilo vermiştim yaklaşık.Bunun ilk 20'sini kalori sayımı ve müslü ile son 20'sini ise dukan diyeti ile.Dukan diyeti direk yağdan yaktırdığı için verdiğimin de 2 katı vermiş kadar incelmiştim o dönem.
Bu sefer şartlarım o 40 kilo verdiğim yıl gibi değil.Yaşım oldu 35,30 yaşımda verdiğim gibi rahat veremiyorum.Okul şartlarım gerçekten çok kötü.Sabah 6'da yollara düşüyorum,dönüşüm akşam 4.Ve günde 2 saat yol tırmanıyoruz okulumuzun bulunduğu dağa.Bedenen de ruhen de beni çok zorlayan bir öğrenci grubu içindeyiz ve moralsizlik beni diyetten de koparıyor spordan da.
Velhasıl bir atılıma ihtiyacım var ve motivasyonumu yeniden kazanmak ve sonucu daha hızlı görererk moralimi yükseltmek için bu hafta dukan diyetine dönüş yapıcam.7 hanesine düşene kadar sürdürüp,sonra tekrar meyveli sebzeli sağlıklı diyetlere dönücem ama bu 20 kiloyu 5 ayda atmam için şu an görünen en kesin yol dukan.
Bugün sabah sağlıklı bir kahvaltı yaptım,şimdiden 1.5 litre suyum bitti,öğle ve akşam kabak yiyerek şu özel gün ödemlerinden bi kurtulucam önce inşallah.Umarım sabah da biraz olsun eksi ile yeni diyet sürecime sağlam bir şekilde başlarım.Şimdilik bende durumlar böyle
İyi vermiş sin canım sende bravoMerhaba ben kübra yaklaşık 2 aydır burdayım 6 kilo verdim :) hoşgeldin :)
İyi olmama sevindim canım sahalara dönmene deSelam canlarım iyi pazarlar
Kabus gibi bir haftanın sonunda(Allah beterini vermesin)burdayım.Hafta başında boynum tutuldu önce ama ne tutulma sandalyede bile oturamayacak duruma geldim.Üzerine 3 aydır olmayan özel günüm soğan kürü sayesinde oldu ama 3 ayın acısını çıkardı resmen doğum sancısı çektim 1 hafta.Sevgili okul idarem bunların üstüne bu hafta bana yazdıkları salı ve cuma bahçe nöbeti ile çektiğim ağrıları katmerlediler.Üzerine cuma günü arabam bozuldu ve bütün hafta sonu uyuyarak,geçen haftanın kabusunu ve yorgunluğunu şükür atlattım.Boynum iyileşti,özel günüm de bitti şükürler olsun.
Ve şimdi burdayım yeni kararlar ve başlangıçlarla
Zuhal'imle de konuştum çok onaylamıyor ama bir şekilde bu kilo duraklamasını kırıp hedefe ulaşmam için bi yerlerden başlamam gerektiğinde de ikimiz de hemfikiriz.
Canlarım ben 2012 yılında 40 kilo vermiştim yaklaşık.Bunun ilk 20'sini kalori sayımı ve müslü ile son 20'sini ise dukan diyeti ile.Dukan diyeti direk yağdan yaktırdığı için verdiğimin de 2 katı vermiş kadar incelmiştim o dönem.
Bu sefer şartlarım o 40 kilo verdiğim yıl gibi değil.Yaşım oldu 35,30 yaşımda verdiğim gibi rahat veremiyorum.Okul şartlarım gerçekten çok kötü.Sabah 6'da yollara düşüyorum,dönüşüm akşam 4.Ve günde 2 saat yol tırmanıyoruz okulumuzun bulunduğu dağa.Bedenen de ruhen de beni çok zorlayan bir öğrenci grubu içindeyiz ve moralsizlik beni diyetten de koparıyor spordan da.
Velhasıl bir atılıma ihtiyacım var ve motivasyonumu yeniden kazanmak ve sonucu daha hızlı görererk moralimi yükseltmek için bu hafta dukan diyetine dönüş yapıcam.7 hanesine düşene kadar sürdürüp,sonra tekrar meyveli sebzeli sağlıklı diyetlere dönücem ama bu 20 kiloyu 5 ayda atmam için şu an görünen en kesin yol dukan.
Bugün sabah sağlıklı bir kahvaltı yaptım,şimdiden 1.5 litre suyum bitti,öğle ve akşam kabak yiyerek şu özel gün ödemlerinden bi kurtulucam önce inşallah.Umarım sabah da biraz olsun eksi ile yeni diyet sürecime sağlam bir şekilde başlarım.Şimdilik bende durumlar böyle
Merhaba mezun! NasılsınOyle tabiki abla az degil ama burada basta sen olmak uzere cok guzel kilo veren kisiker var onlara bakinca benimki devede kulak o yuzden dedim
Tamam ablaTabi ipli atlamak daha çok kalori yaktırır o başka
Ama sen dizlerini zorlama cnm
Aramiza hosgeldiniz ben zeynep 29 yasindayim, ben de Elazigin bir ilcesinde sinif ogretmeniyim. masallah cocuklariniz Allah size bağişlasin.Memnun oldum.Bende öğretmenim.3 kızım var en büyüğü bu sene üniversite sınavına hazırlanıyor,ortanca kızım 11.sınıf en küçüğüm 9. sınıfta ...Ağrıda görev yapıyorum.Tarih öğretmeniyim.47 yaşımdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?