Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Masallah abla sana okadar seye ragmen cay kahveyle donmen cok iyi.Be pofaca,pasta masta canim cekmezdi ama sarma yemeden duramazdim herhalde.Herkes hamur isi sever bense bulgur,kofteler,sarmalar seviyorum:))
Ahh tatlım kısırda vardı makarna salatası vs
Dedimya yok yoktu

Aynen öyle tatlım
Eğer susamayı beklersek çok bekleriz
Ben durmadan içip duruyom

Grupta ne cok ogretmen var

Menüm
Sabah9;00
Muz

Öğle 11:30
1 d ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Domates,salatalık
1 ç k tereyağ,1 tk bal

Aksam18:00
5 yk yeşil mercimekli bulgur p
1 yk yulaf kepeği eklenmiş 1 kase yoğurt
Salata,tere

Su,2 lt
Spor 20 dk dışarıda yürüyüş,bntta yürümeyi düşünüyorum yatmadan

Son 1 haftadır akşamları çayın yanında şekerli leblebi, kabak çekirdeği gibi şeyler atıştırıyorum. Çok acıkıyorum ben yulaf kepegini bu yüzden aldım

Su aynı zamanda böbrekleri çalıştırıp kanıtemizliyor.Sağlam böbrek temiz kan demek ,temiz kanda daha çabuk daha sağlıklı zayıflamak demek arkadaşlar

guzel canim

menun guzel canim ama salatana biraz yag ve tuz koyabilirsin yag yesilliklerdeki vitaminin emilimini saglar

guzel canim

canim sen emzirmiyormuydun bebek etkilenmezmi yulaf kepeginden

Tatlim cok acikiyorsan aksamlari sekerli leblebi, kabak cekirdegi yiyecegine keten tohumlu yogurt,cok az ceviz findik yesen yada bir bardak sut icsen daha iyi olurdu.

Pilav yedigin icin yulaf kepegi olmamis canim, onun yerine salatalik dograyabilirdin naneli pul biberli daha saglikli olurdu.

Tatlim alerjin yoksa kendini alistirmaya calis sut sart degil, ama sut urunleri mutlaka tuketmen lazim.peynir ve yogurt en faydali besinlerden hem tok tutarlar hemde ozellikle yogurt bagirsaklari temizler ve metabolizmayi hizlandirir.
Kendimi alistirmaya çalışıcam abla

Bu hafta neden veremediğin anlaşıldı
Özellikle akşam yesen şeyler direk depo edilir
Çok acıkılırsa yoğurt süt ayran dışında bişey olmasın
Menü güzel görünüyor

Menum
Sabah 1 sb sut
Saat 12.00
2 yumurta haslamasi
5 ham zeytin
Az peynir
1 ceviz
Domates
Marul
Cay

Ara 17.00
Yarim kase yogurt
1 armut

Aksam 19.00
Salata
Yogurt
Derisiz tavuk haslama

Spor 1 saat yuruyus acik havada
Su yatana 3 litre civari olur bugun sayamadim

Aksam ciss yoktu ama cok yedim tavuktan heralde midem sisti

Dukan diyeti zayiflamaya etkili ama karacigeri cok yoruyor arkadasim oyle zayifladi ama cok pisman sikinti yasamis sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…