- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.861
Ayran damı içimiyosunAlerji değil abla tiksinti var küçükken çok yedirmis annem böyle yoğurt süt o yüzden yiyemiyrm
Ahh tatlım kısırda vardı makarna salatası vsMasallah abla sana okadar seye ragmen cay kahveyle donmen cok iyi.Be pofaca,pasta masta canim cekmezdi ama sarma yemeden duramazdim herhalde.Herkes hamur isi sever bense bulgur,kofteler,sarmalar seviyorum:))
Aynen öyle tatlımKizlar bugun Canan karatayin bir programini izledim netten diyorki;
Beynimizde susamak ve acikmak ayni yerden sinyal veriyor ve bazen acikiyoruz saniyoruz ama susamis da olabiliriz bu nedenle aciktigimiz zaman su icmeliyiz.Gerci burda suya dikkat etmeyen yok ama yinede paylasayim dedim:)
Grupta ne cok ogretmen varAramiza hosgeldiniz ben zeynep 29 yasindayim, ben de Elazigin bir ilcesinde sinif ogretmeniyim. masallah cocuklariniz Allah size bağişlasin.
Duzenli katilim yaparsaniz ve sabirli olursaniz eminimki istediginiz kiloya ininersiniz bunun en guzel ornegiMefkurem abla oda yuzun ustunde baslamis ve suan istedigi kiloda.
Gule gule otur canimKizlar sabahtan beri temizlik yapiyorum,cam,cerceve,perde ne var ne yok yikadim temizledim ondan giremedim.Ama evimde miss gibi oldu
Ben dusmedim ama aksam ne cok tavuk haslama yediysem midem agriyorUmarim kimse pazar tuzaklarina dusmemistir
Sadece bizim grubta değil kk da çok öğretmen varGrupta ne cok ogretmen var
Sagol tatlim:))Gule gule otur canim
Menunu gormedim ama tavuk haslamanin yaninda bir kase naneli yogurt yeseydin midenin agrimayacagini dusunuyorum.Ben dusmedim ama aksam ne cok tavuk haslama yediysem midem agriyor
Su aynı zamanda böbrekleri çalıştırıp kanıtemizliyor.Sağlam böbrek temiz kan demek ,temiz kanda daha çabuk daha sağlıklı zayıflamak demek arkadaşlarKizlar bugun Canan karatayin bir programini izledim netten diyorki;
Beynimizde susamak ve acikmak ayni yerden sinyal veriyor ve bazen acikiyoruz saniyoruz ama susamis da olabiliriz bu nedenle aciktigimiz zaman su icmeliyiz.Gerci burda suya dikkat etmeyen yok ama yinede paylasayim dedim:)
guzel canimKizlar erkenden menumu yazayim
Sabah kahvalti icin esimi beklerken dayanamadim ve bir bardak sut,uc dort gun kurusu kayisi ve cok az badem findik yedim.9.30
KAHVALTI:12.00 bir dilim tb ekmegi,uc dort kasik kiymali yumurta,biraz kozlenmis biber(yazdan buzluga atmistim),bir kase yogurt,1 zeytin,roka ve cay.
Ara ogun:16.00 bir kuru incir bir avuc ceviz(aslinda ara ogun yapmayacaktim ama temizlik yaparken yoruldum ve aciktim)
AKSAM:17.45 dunden kalan ispanakli yogurt icine bir kasik haslanmis bugday koydum.
2,5 litre su,temizlik yaptigim icin spor yapamadim.
menun guzel canim ama salatana biraz yag ve tuz koyabilirsin yag yesilliklerdeki vitaminin emilimini saglarMerhaba kızlar nasilsinz?
Bugün ki menum
Sabah
1 d ekmek
5zeytin
Domates salatalık
Öğlen
4 k yeşil fasulye yemeği
1 d ekmek
Ara öğün
Elma
Aksam
1 kase çorba
Yeşil salata yağsız ve tuzsuz
3litre şu
Spor yok :-(
Ilk gün çok zorlandım o yüzden spor yapamdm yarın yapıcam
Sizce nasıl bugünluk
guzel canimBugünkü menüm şöyleydi:
*Uyanır uyanmaz 1 bardak soğan suyu içtim.
SABAH:
* 1 haşlanmış yumurta/peynir+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği(11.00)
ARA ÖĞÜN-1:
*5 badem+1 portakal(13.00)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase yayla çorbası(15.00)
ARA ÖĞÜN-2:
*10 fındık(16.30)
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 tabak fırında müjver yoğurtla(18.15)
SU:
*2.5 litre
SPOR:
* Yarım saat açık havada yürüyüş
canim sen emzirmiyormuydun bebek etkilenmezmi yulaf kepegindenMenüm
Sabah9;00
Muz
Öğle 11:30
1 d ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Domates,salatalık
1 ç k tereyağ,1 tk bal
Aksam18:00
5 yk yeşil mercimekli bulgur p
1 yk yulaf kepeği eklenmiş 1 kase yoğurt
Salata,tere
Su,2 lt
Spor 20 dk dışarıda yürüyüş,bntta yürümeyi düşünüyorum yatmadan
Son 1 haftadır akşamları çayın yanında şekerli leblebi, kabak çekirdeği gibi şeyler atıştırıyorum. Çok acıkıyorum ben yulaf kepegini bu yüzden aldım
Tatlim cok acikiyorsan aksamlari sekerli leblebi, kabak cekirdegi yiyecegine keten tohumlu yogurt,cok az ceviz findik yesen yada bir bardak sut icsen daha iyi olurdu.Menüm
Sabah9;00
Muz
1 d ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Domates,salatalık
1 ç k tereyağ,1 tk bal
Salata,tere
Su,2 lt
Son 1 haftadır akşamları çayın yanında şekerli leblebi, kabak çekirdeği gibi şeyler atıştırıyorum. Çok acıkıyorum ben yulaf kepegini bu yüzden aldım
Kendimi alistirmaya çalışıcam ablaTatlim alerjin yoksa kendini alistirmaya calis sut sart degil, ama sut urunleri mutlaka tuketmen lazim.peynir ve yogurt en faydali besinlerden hem tok tutarlar hemde ozellikle yogurt bagirsaklari temizler ve metabolizmayi hizlandirir.
Aynen oyle faydalari saymakla bitmez:))Su aynı zamanda böbrekleri çalıştırıp kanıtemizliyor.Sağlam böbrek temiz kan demek ,temiz kanda daha çabuk daha sağlıklı zayıflamak demek arkadaşlar
Bu hafta neden veremediğin anlaşıldıMenüm
Sabah9;00
Muz
1 d ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Domates,salatalık
1 ç k tereyağ,1 tk bal
Salata,tere
Su,2 lt
20 dk la onları yakamazsın cnmDün yatmadan 20 dk daha bantta yurudum sırf bu atıştırdıklarımı yakmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?