- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.881
Menün güzel cnmMenum
Sabah 1 sb sut
Saat 12.00
2 yumurta haslamasi
5 ham zeytin
Az peynir
1 ceviz
Domates
Marul
Cay
Ara 17.00
Yarim kase yogurt
1 armut
Aksam 19.00
Salata
Yogurt
Derisiz tavuk haslama
Spor 1 saat yuruyus acik havada
Su yatana 3 litre civari olur bugun sayamadim
Aksam ciss yoktu ama cok yedim tavuktan heralde midem sisti
Bazılarında negatif sonuçları olduğu zaten biliniyor cnmDukan diyeti zayiflamaya etkili ama karacigeri cok yoruyor arkadasim oyle zayifladi ama cok pisman sikinti yasamis sonra
Evet ablacim adet oncesi sapittim yarindan itinaren asirilik yok insallahMenün güzel cnm
Yediğimiz şeyler cıss olmasada doyunca bırakmayı bilelim
Mideyi bol yere genişletmeye gerek yok
Bugün çok güzel olmuş cnmSabah 09 30
Iki dilim tb ekmegi
Biber domates kavurmasi
Uc zeytin
Ogle1400
Bir kepce domates çorbası
6 kasik pirasa yemeg
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
Hamsi bugulama
Dere otu maydonoz
Su 3,5 lt koşturmaktan hararet yapti vücudum
Yok canım emzirmiyorum kesildi benim sütüm aylar önceguzel canim
menun guzel canim ama salatana biraz yag ve tuz koyabilirsin yag yesilliklerdeki vitaminin emilimini saglar
guzel canim
canim sen emzirmiyormuydun bebek etkilenmezmi yulaf kepeginden
Super canimSabah 09 30
Iki dilim tb ekmegi
Biber domates kavurmasi
Uc zeytin
Ogle1400
6 kasik pirasa yemeg
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
Hamsi bugulama
Dere otu maydonoz
güzel cnm afiyet olsunKizlar erkenden menumu yazayim
Sabah kahvalti icin esimi beklerken dayanamadim ve bir bardak sut,uc dort gun kurusu kayisi ve cok az badem findik yedim.9.30
KAHVALTI:12.00 bir dilim tb ekmegi,uc dort kasik kiymali yumurta,biraz kozlenmis biber(yazdan buzluga atmistim),bir kase yogurt,1 zeytin,roka ve cay.
Ara ogun:16.00 bir kuru incir bir avuc ceviz(aslinda ara ogun yapmayacaktim ama temizlik yaparken yoruldum ve aciktim)
AKSAM:17.45 dunden kalan ispanakli yogurt icine bir kasik haslanmis bugday koydum.
2,5 litre su,temizlik yaptigim icin spor yapamadim.
İlk gün için çoookkk güzel cnm ben beğendim. Böyle devam et.Merhaba kızlar nasilsinz?
Bugün ki menum
Sabah
1 d ekmek
5zeytin
Domates salatalık
Öğlen
4 k yeşil fasulye yemeği
1 d ekmek
Ara öğün
Elma
Aksam
1 kase çorba
Yeşil salata yağsız ve tuzsuz
3litre şu
Spor yok :-(
Ilk gün çok zorlandım o yüzden spor yapamdm yarın yapıcam
Sizce nasıl bugünluk
Zeynepçim yorulmuşmusunBende bugun temizlik yaptim halada dolaniyorum evin icinde, oturmadigim icin yorulup yorulmadigimi idrak edemedim daha:))
süper cnm herzamanki gibiBugünkü menüm şöyleydi:
*Uyanır uyanmaz 1 bardak soğan suyu içtim.
SABAH:
* 1 haşlanmış yumurta/peynir+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği(11.00)
ARA ÖĞÜN-1:
*5 badem+1 portakal(13.00)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase yayla çorbası(15.00)
ARA ÖĞÜN-2:
*10 fındık(16.30)
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 tabak fırında müjver yoğurtla(18.15)
SU:
*2.5 litre
SPOR:
* Yarım saat açık havada yürüyüş
ah ben neler söyledim belki sizle alışırTatlim alerjin yoksa kendini alistirmaya calis sut sart degil, ama sut urunleri mutlaka tuketmen lazim.peynir ve yogurt en faydali besinlerden hem tok tutarlar hemde ozellikle yogurt bagirsaklari temizler ve metabolizmayi hizlandirir.
vnn yulaf kepeğiyle pilav pek olmamış sanki helede şekerli leblebiyle kabak çekirdeği hiiçç olmamış bazrn bende gece çok acıkıyorum süt veya ayran çok tok tutuyo tavsiye ederimMenüm
Sabah9;00
Muz
Öğle 11:30
1 d ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Domates,salatalık
1 ç k tereyağ,1 tk bal
Aksam18:00
5 yk yeşil mercimekli bulgur p
1 yk yulaf kepeği eklenmiş 1 kase yoğurt
Salata,tere
Su,2 lt
Spor 20 dk dışarıda yürüyüş,bntta yürümeyi düşünüyorum yatmadan
Son 1 haftadır akşamları çayın yanında şekerli leblebi, kabak çekirdeği gibi şeyler atıştırıyorum. Çok acıkıyorum ben yulaf kepegini bu yüzden aldım
güzel cnmMenum
Sabah 1 sb sut
Saat 12.00
2 yumurta haslamasi
5 ham zeytin
Az peynir
1 ceviz
Domates
Marul
Cay
Ara 17.00
Yarim kase yogurt
1 armut
Aksam 19.00
Salata
Yogurt
Derisiz tavuk haslama
Spor 1 saat yuruyus acik havada
Su yatana 3 litre civari olur bugun sayamadim
Aksam ciss yoktu ama cok yedim tavuktan heralde midem sisti
güzel cnmSabah 09 30
Iki dilim tb ekmegi
Biber domates kavurmasi
Uc zeytin
Ogle1400
6 kasik pirasa yemeg
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
Hamsi bugulama
Dere otu maydonoz
Ben seviyorum ya o kadını... :)Karatayin kitabını aldım bn.karatay hakkında ne düşünüyorsunuz? Normalde de iki öğün beslenen birisiyim
Nilüfercim senin adına çık sevindim.Selam canlarım iyi pazarlar
Kabus gibi bir haftanın sonunda(Allah beterini vermesin)burdayım.Hafta başında boynum tutuldu önce ama ne tutulma sandalyede bile oturamayacak duruma geldim.Üzerine 3 aydır olmayan özel günüm soğan kürü sayesinde oldu ama 3 ayın acısını çıkardı resmen doğum sancısı çektim 1 hafta.Sevgili okul idarem bunların üstüne bu hafta bana yazdıkları salı ve cuma bahçe nöbeti ile çektiğim ağrıları katmerlediler.Üzerine cuma günü arabam bozuldu ve bütün hafta sonu uyuyarak,geçen haftanın kabusunu ve yorgunluğunu şükür atlattım.Boynum iyileşti,özel günüm de bitti şükürler olsun.
Ve şimdi burdayım yeni kararlar ve başlangıçlarla
Zuhal'imle de konuştum çok onaylamıyor ama bir şekilde bu kilo duraklamasını kırıp hedefe ulaşmam için bi yerlerden başlamam gerektiğinde de ikimiz de hemfikiriz.
Canlarım ben 2012 yılında 40 kilo vermiştim yaklaşık.Bunun ilk 20'sini kalori sayımı ve müslü ile son 20'sini ise dukan diyeti ile.Dukan diyeti direk yağdan yaktırdığı için verdiğimin de 2 katı vermiş kadar incelmiştim o dönem.
Bu sefer şartlarım o 40 kilo verdiğim yıl gibi değil.Yaşım oldu 35,30 yaşımda verdiğim gibi rahat veremiyorum.Okul şartlarım gerçekten çok kötü.Sabah 6'da yollara düşüyorum,dönüşüm akşam 4.Ve günde 2 saat yol tırmanıyoruz okulumuzun bulunduğu dağa.Bedenen de ruhen de beni çok zorlayan bir öğrenci grubu içindeyiz ve moralsizlik beni diyetten de koparıyor spordan da.
Velhasıl bir atılıma ihtiyacım var ve motivasyonumu yeniden kazanmak ve sonucu daha hızlı görererk moralimi yükseltmek için bu hafta dukan diyetine dönüş yapıcam.7 hanesine düşene kadar sürdürüp,sonra tekrar meyveli sebzeli sağlıklı diyetlere dönücem ama bu 20 kiloyu 5 ayda atmam için şu an görünen en kesin yol dukan.
Bugün sabah sağlıklı bir kahvaltı yaptım,şimdiden 1.5 litre suyum bitti,öğle ve akşam kabak yiyerek şu özel gün ödemlerinden bi kurtulucam önce inşallah.Umarım sabah da biraz olsun eksi ile yeni diyet sürecime sağlam bir şekilde başlarım.Şimdilik bende durumlar böyle
Valla sevilcim masallah diyeyim nazar etmeyeyim kendimi ama yorulmadim acikcasi,helede bir dus alinca iyice kendime geldim,bir ev daha temizleyebilirim ama tabi ben almayayim:))güzel cnm afiyet olsun
İlk gün için çoookkk güzel cnm ben beğendim. Böyle devam et.
Zeynepçim yorulmuşmusun
süper cnm herzamanki gibi
ah ben neler söyledim belki sizle alışır
vnn yulaf kepeğiyle pilav pek olmamış sanki helede şekerli leblebiyle kabak çekirdeği hiiçç olmamış bazrn bende gece çok acıkıyorum süt veya ayran çok tok tutuyo tavsiye ederim
güzel cnm
güzel cnm
Ben seviyorum ya o kadını... :)
Kocaman bir aminnn:)))
Evdemi yapiyorsun,hareketleri cok hizli yapiyorlar bide dans gibi oluyor oyuzden ben hic denemedim.15 dk zumba ve ben nakavt
Bende de kitaplari var canim bana cok mantikli geliyor sadece ekmek kismini hemen hayatimizdan cikaramiyoruz onun disinda ben uygulamaya calisiyorum.Karatayin kitabını aldım bn.karatay hakkında ne düşünüyorsunuz? Normalde de iki öğün beslenen birisiyim
Evde yaptım cnm koltuklarıda az itince yeterli oldu benim için çoookkk eğlenceli ama kesinlikle tavsiye ederimEvdemi yapiyorsun,hareketleri cok hizli yapiyorlar bide dans gibi oluyor oyuzden ben hic denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?