Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menün güzel cnm
Yediğimiz şeyler cıss olmasada doyunca bırakmayı bilelim
Mideyi bol yere genişletmeye gerek yok

Sabah 09 30
Iki dilim tb ekmegi
Biber domates kavurmasi
Uc zeytin
Ogle1400
Bir kepce domates çorbası
6 kasik pirasa yemeg
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
Hamsi bugulama
Dere otu maydonoz

Su 3,5 lt koşturmaktan hararet yapti vücudum

Son düzenleme:
Sabah 09 30
Iki dilim tb ekmegi
Biber domates kavurmasi
Uc zeytin
Ogle1400
6 kasik pirasa yemeg
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
Hamsi bugulama
Dere otu maydonoz

Bugün çok güzel olmuş cnm
Bide spora başlıyabilsen eminim kilo vermen hızlanır

güzel cnm afiyet olsun
İlk gün için çoookkk güzel cnm ben beğendim. Böyle devam et.
Bende bugun temizlik yaptim halada dolaniyorum evin icinde, oturmadigim icin yorulup yorulmadigimi idrak edemedim daha:))
Zeynepçim yorulmuşmusun
süper cnm herzamanki gibi
Tatlim alerjin yoksa kendini alistirmaya calis sut sart degil, ama sut urunleri mutlaka tuketmen lazim.peynir ve yogurt en faydali besinlerden hem tok tutarlar hemde ozellikle yogurt bagirsaklari temizler ve metabolizmayi hizlandirir.
ah ben neler söyledim belki sizle alışır
vnn yulaf kepeğiyle pilav pek olmamış sanki helede şekerli leblebiyle kabak çekirdeği hiiçç olmamış bazrn bende gece çok acıkıyorum süt veya ayran çok tok tutuyo tavsiye ederim
güzel cnm
Sabah 09 30
Iki dilim tb ekmegi
Biber domates kavurmasi
Uc zeytin
Ogle1400
6 kasik pirasa yemeg
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
Hamsi bugulama
Dere otu maydonoz

güzel cnm
Karatayin kitabını aldım bn.karatay hakkında ne düşünüyorsunuz? Normalde de iki öğün beslenen birisiyim
Ben seviyorum ya o kadını... :)

Nilüfercim senin adına çık sevindim.
Dukan diyeti çok etkili bir diyet seni takipteyim canım

Valla sevilcim masallah diyeyim nazar etmeyeyim kendimi ama yorulmadim acikcasi,helede bir dus alinca iyice kendime geldim,bir ev daha temizleyebilirim ama tabi ben almayayim:))

Karatayin kitabını aldım bn.karatay hakkında ne düşünüyorsunuz? Normalde de iki öğün beslenen birisiyim
Bende de kitaplari var canim bana cok mantikli geliyor sadece ekmek kismini hemen hayatimizdan cikaramiyoruz onun disinda ben uygulamaya calisiyorum.

Ozellikle findik, fistik, ceviz,zeytin,yumurta,et cok oneriyor onlari bende hayatima soktum.Sekerden uzak durun diyor ben kesinlikle almiyorum.

Bence karatay hem saglikli kilo vermeyi hemde o kiloyu korumayi sagliyor.

Ama ben sabah 6 da uyandigim icin iki ogun yapmam mumkun olmuyor sadece evde oldugum zamanlar zaten iki ogun yapabiliyorum.

Yaglar konusunda da hocanin dedigi kadar abartmamak lazim,cunku herseyin fazlasi zarar.

Günlük menüm SABAH:Kibrit kutusu peynir,1 zeytin,domates,biber ,salatalık,bir yumurta ARA:2 kuru incir ÖĞLE:Bir tabak makarna ARA:Bir adet kurabiye AKŞAM:bir kase şehriye çorbası ,4 yemek kaşığı kabak yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…