Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen hangisini yaptıydın cnm
Belkide benim yaptığım iyi değildi
O kadar bayıldında niye 15 dk da bıraktın
Abla facede görmüştüm 4 dklık onunla başladım o daha zevkli ama onun için çok büyük bi alan lazım bende youtube a zumba yazdım 2. Yada 3. Videoydu sanırım erkek yönetiyo gri tişörtlü 50 dk falandı ben sevdim inş sende seversin

Bazen bende yapıyorum onu

Eğer çok sık oluyorsa Dr kalıp gibi bişey veriyor
Yok abla sık sık olmuyor irade konusunda kendime sinirleniyorum kilo veremiyorum istediğim sekilde. Haftasonlari ve akşam atıştırmalarm yüzünden iki ileri bir geri gitmekten sıkıldı m. Eşim çok kafaya takıyorsun diyor ama elimde değil

Güzelmiş bu yoğurt günü fikri bnde yapayım

Tatlım Eğer sürekli yemek düşünürsen işin zorlaşır
Herzaman iradem zayıf diyosun
Bşraz kendine Güven yapabilirim de
Cıssları yasak olduğu için değil hedefimize ulaşmak için yemek istemiyoruz
Eğer atıştırmaları bırakırsan kilo vermen hızlanır kendine daha çok güvenirsin
Hem kaç kilo verdin
İradrsiz biri bunu yapabilirmiydi

Bağ evi ne güzel olur
Baya rahatlamışındır

Cok rahatladim abla radikal kararlarla dondum bugun cunku yine kiyafet elbise almaya gittim veee husran ne giydiysem begenmedim. Eve geldim sozumde giydigim bi elbisem vardi. Cok tatli giydim ama bi 4 5 kilo daha versem fermuari kapanacak amac ona girmek oldu nisan 5 e kadar

Sıkı diyete basliyorum tabi sutumu azaltmadan
Gunde en az 45 dk leslie ablamla takilcam
3 3.5 litre su
Karatay teyzem ne derse o 2 ogun yicem arada yogurt yicem

Bakalim nasil olacak

Oooo baya hızlısın desene
Çok sevindim inşallah aynı kararlılıkla devam edersin
1 ay var sayılır ve olmıcak bişey değil yeterki çaba göster

Oooo baya hızlısın desene
Çok sevindim inşallah aynı kararlılıkla devam edersin
1 ay var sayılır ve olmıcak bişey değil yeterki çaba göster

Gostercem.abla cunku gercekten kendimi begenmiyorum yine zaten salak kiz rencide etti beni tezgahtar elbise bakicam dedim abiye mi dedi eet dedim balik model istemiyorum sifon olsun dedim tamam dedi. Sonra iste gosterdi bitane guzel ama 500 lira daha uygun yok mu dedim malesef buyuk bedenimiz yok dedi uyuz oldum zaten sonea dediki sole bi model var giyersen dedi modelini kesimini dilan begendim ama en kucugu 46 dedi sanada tam olur dedi elbiseyi kizin suratina attim dukkan sahibi tanidikdi daha iyi bi tezgahtar bulun kendinize dedim.

Elbisede baya bildigin sifon dokumlu kesim flan yani abla dar filanda degil

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-07-02-35-05.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
teşekkür ederim .dünkü bende farkındayımda ağrıda markete gidemedim henüz.protein diyeti yapmayı düşünüyorum siz ne dersiniz.en azından 1 hafta kadar.

Nagihancım sen kilo verirken nasıl bi yol izlemeyi düşünüyosun

Menünü saatleriyle ve alt Alta yazarsan daha iyi okuyabiliriz

Su ve yaparsan sporunuda yaz lütfen
menümü altalta yazdım ama böyle çıktı .anlamadım.su ve spor işide tamam yazarım.bikızlara sorayım.bilgisayardan pek anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…