- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.921
Ben uyumazsam şeytana uyabilirim abla o yüzden uyumam lazım rüyamda yerim artıkAynennnnn bende öyle ama yemicem
Sen hangisini yaptıydın cnmAbla ben bayıldım ya tam benlikmiş
Aman kuzum şeytanlar uzak dursun bizdenBen uyumazsam şeytana uyabilirim abla o yüzden uyumam lazım rüyamda yerim artık
Abla facede görmüştüm 4 dklık onunla başladım o daha zevkli ama onun için çok büyük bi alan lazım bende youtube a zumba yazdım 2. Yada 3. Videoydu sanırım erkek yönetiyo gri tişörtlü 50 dk falandı ben sevdim inş sende seversinSen hangisini yaptıydın cnm
Belkide benim yaptığım iyi değildi
O kadar bayıldında niye 15 dk da bıraktın
Yok abla sık sık olmuyor irade konusunda kendime sinirleniyorum kilo veremiyorum istediğim sekilde. Haftasonlari ve akşam atıştırmalarm yüzünden iki ileri bir geri gitmekten sıkıldı m. Eşim çok kafaya takıyorsun diyor ama elimde değilBazen bende yapıyorum onu
Eğer çok sık oluyorsa Dr kalıp gibi bişey veriyor
Güzelmiş bu yoğurt günü fikri bnde yapayımAkşam tekrar çıkmıştım
Bşraz önce eve geldim
Bugün yine klasik olarak baya bi artıdaydım
Belki 2 gündür fazla yediğim için belkide regli etkisi bilemiyorum
O yüzden yoğurt günü yapmak istedim
Sabah geç kalktığım için geç oldu
12.00 __1 kase yoğurt içine 3 ceviz 2 kş yulaf kepeği
17.30 _baharatlı yoğurt
Su 2 lt
Bugün spor yok
Tatlım Eğer sürekli yemek düşünürsen işin zorlaşırYok abla sık sık olmuyor irade konusunda kendime sinirleniyorum kilo veremiyorum istediğim sekilde. Haftasonlari ve akşam atıştırmalarm yüzünden iki ileri bir geri gitmekten sıkıldı m. Eşim çok kafaya takıyorsun diyor ama elimde değil
Bağ evi ne güzel olur
Baya rahatlamışındır
Oooo baya hızlısın deseneCok rahatladim abla radikal kararlarla dondum bugun cunku yine kiyafet elbise almaya gittim veee husran ne giydiysem begenmedim. Eve geldim sozumde giydigim bi elbisem vardi. Cok tatli giydim ama bi 4 5 kilo daha versem fermuari kapanacak amac ona girmek oldu nisan 5 e kadar
Sıkı diyete basliyorum tabi sutumu azaltmadan
Gunde en az 45 dk leslie ablamla takilcam
3 3.5 litre su
Karatay teyzem ne derse o 2 ogun yicem arada yogurt yicem
Bakalim nasil olacak
Oooo baya hızlısın desene
Çok sevindim inşallah aynı kararlılıkla devam edersin
1 ay var sayılır ve olmıcak bişey değil yeterki çaba göster
bilemiyorum benim okulda 3 arkadaşız ama biben 120 öğretmenin içinde bu kadar şişkoyumAy meslektaşz bende sınıf Öğretmeni yim deee ya hep bz öğretmenler mi kiloluyuz yav en çok bizden cıkıyı şişkkolar
teşekkür ederim .dünkü bende farkındayımda ağrıda markete gidemedim henüz.protein diyeti yapmayı düşünüyorum siz ne dersiniz.en azından 1 hafta kadar.ablacim sabahi biraz artirsan makarna ve kurabiye yemesen iyi olur biz onlara ciss diyoruz ve sadece azcik cuma tartidan sonra tuketiyoruz.sabaha tam bugday ekmegi ekleyebilirsin zeytin ve peyniri artirabilirsin.ictigin su ve yaptigin sporuda yaz canim.
menümü altalta yazdım ama böyle çıktı .anlamadım.su ve spor işide tamam yazarım.bikızlara sorayım.bilgisayardan pek anlamıyorum.Nagihancım sen kilo verirken nasıl bi yol izlemeyi düşünüyosun
Menünü saatleriyle ve alt Alta yazarsan daha iyi okuyabiliriz
Su ve yaparsan sporunuda yaz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?