Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

abla akşam yalnızdım yemek yapmak istemedim oyüzden
Bu arada tek twk ağzıma attıgım seyler coook etkiliyor

azda sen yapıyorsun yapabiliyorsun bunu

Evet surekli ac oldugunu dusunmek cok etkiliyor ben ıkı gundur ben bu kadar iradesizmiyim neden yapsmıyım yemiycem bitti diye surekli söylüyorum kendime aynaya bakıp bakıp konuşuyorum cok etkili oldu bende
bilemiyorum benim okulda 3 arkadaşız ama biben 120 öğretmenin içinde bu kadar şişkoyum
Orası öyle bizim okuldada en kilolu benim ama artık olmuycam
PAZARTESİ BİLDİRİMİ:123,3 tüm ,bugün 123 olmuşum.makarna ve kurabiyeye rağmen -300 gr iyi galiba
Guzel canım gayret edersen -1olabilir
Günaydın canlarım.99'la başladım haftaya +500 gr ama reglimin son günü bugün.Cumaya şişlik gidecek söz.İnşallah güzel eksiler gelir hepinizden :)
inş cunaya gider tatlım

Gunaydin kizlar ben bu sabah sabitim ama hic uzulmedim insallah cumaya 63 u gorucem:))
artı olmaktan iyi dimi

Günaydın guzellikler col güzel bol eksili bir hafta olur inşallah hepimiz için

Bende ilk defa bi pzrtsi arti cikmadim sabitim..inşallah cumaya guzel bi eksim olur
buda bişey artı cıkmsyalımda

Günaydın herkese +400 deyim. Cumaya eksiye düşerim umarım
cumaya gider inş

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nasılsınız? Kilolar nasıl gidiyor? ipuçlarınızı bekliyorum. Kuralları okudum ama uyulması gereken başka adetleriniz varsa da bildirirseniz yapmaya hazırım. Bu arada sormak istediğim bir şey var, herkes kendi diyetini mi uyguluyoryoksa topluca mı?

Dosya yukleyemiyorum resim gonderecektim
Kilo 99.4
-500
Vayy cn.m iki basamaklara düşmüşsün çok kısa zamanda tebrik ederim seni çok sevindim :)
Cnm hoşgeldin öncelikle takım kaptanımız Mefkurem sana bilgi verecektir. Biraz kendini tanıtırmısın yaş boy kilo hedef ??

Aramıza hosgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…