- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.941
Bence saglikli ve az yersen daha iti yoksa hemen geri aliniyor hizli gidiyor amateşekkür ederim .dünkü bende farkındayımda ağrıda markete gidemedim henüz.protein diyeti yapmayı düşünüyorum siz ne dersiniz.en azından 1 hafta kadar.
abla akşam yalnızdım yemek yapmak istemedim oyüzdenÇok güzel cnm Ama niye akşam yemek yemedin
Harikasın fıstığım
Bazen önemsemediğimiz ufak şeyler kilo vermemize Engel oluyor sonrada niye veremiyoz diyoruz
Tatlım sucuk ev sucuğu değilse yemeyelim
Hem sağlıksız hemde su tutuyor
Diğerleri güzel ama salatan eksik
azda sen yapıyorsun yapabiliyorsun bunuAkşam tekrar çıkmıştım
Bşraz önce eve geldim
Bugün yine klasik olarak baya bi artıdaydım
Belki 2 gündür fazla yediğim için belkide regli etkisi bilemiyorum
O yüzden yoğurt günü yapmak istedim
Sabah geç kalktığım için geç oldu
12.00 __1 kase yoğurt içine 3 ceviz 2 kş yulaf kepeği
17.30 _baharatlı yoğurt
Su 2 lt
Bugün spor yok
Evet surekli ac oldugunu dusunmek cok etkiliyor ben ıkı gundur ben bu kadar iradesizmiyim neden yapsmıyım yemiycem bitti diye surekli söylüyorum kendime aynaya bakıp bakıp konuşuyorum cok etkili oldu bendeTatlım Eğer sürekli yemek düşünürsen işin zorlaşır
Herzaman iradem zayıf diyosun
Bşraz kendine Güven yapabilirim de
Cıssları yasak olduğu için değil hedefimize ulaşmak için yemek istemiyoruz
Eğer atıştırmaları bırakırsan kilo vermen hızlanır kendine daha çok güvenirsin
Hem kaç kilo verdin
İradrsiz biri bunu yapabilirmiydi
Orası öyle bizim okuldada en kilolu benim ama artık olmuycambilemiyorum benim okulda 3 arkadaşız ama biben 120 öğretmenin içinde bu kadar şişkoyum
Guzel canım gayret edersen -1olabilirPAZARTESİ BİLDİRİMİ:123,3 tüm ,bugün 123 olmuşum.makarna ve kurabiyeye rağmen -300 gr iyi galiba
inş cunaya gider tatlımGünaydın canlarım.99'la başladım haftaya +500 gr ama reglimin son günü bugün.Cumaya şişlik gidecek söz.İnşallah güzel eksiler gelir hepinizden :)
artı olmaktan iyi dimiGunaydin kizlar ben bu sabah sabitim ama hic uzulmedim insallah cumaya 63 u gorucem:))
buda bişey artı cıkmsyalımdaGünaydın guzellikler col güzel bol eksili bir hafta olur inşallah hepimiz için
Bende ilk defa bi pzrtsi arti cikmadim sabitim..inşallah cumaya guzel bi eksim olur
cumaya gider inşGünaydın herkese +400 deyim. Cumaya eksiye düşerim umarım
Orası öyle bizim okuldada en kilolu benim ama artık olmuycam
Dikkat et daha cok gider tatlimPAZARTESİ BİLDİRİMİ:123,3 tüm ,bugün 123 olmuşum.makarna ve kurabiyeye rağmen -300 gr iyi galiba
Bu metabolizmayla nasıl kilo aldin sen müdürüm tebriklerEn yogun oldugum gunlerden biri karistirmam normal
Gece gunduz stresten yedim canimBu metabolizmayla nasıl kilo aldin sen müdürüm tebrikler
SupersinCok mutluyum- 500 demek ki isteyince oluyomuş
Kamilem süpersin cumaya en az eksi 1 bekliyorum senden :)Cok mutluyum- 500 demek ki isteyince oluyomuş
Vayy cn.m iki basamaklara düşmüşsün çok kısa zamanda tebrik ederim seni çok sevindim :)Dosya yukleyemiyorum resim gonderecektim
Kilo 99.4
-500
Cnm hoşgeldin öncelikle takım kaptanımızMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nasılsınız? Kilolar nasıl gidiyor? ipuçlarınızı bekliyorum. Kuralları okudum ama uyulması gereken başka adetleriniz varsa da bildirirseniz yapmaya hazırım. Bu arada sormak istediğim bir şey var, herkes kendi diyetini mi uyguluyoryoksa topluca mı?
Aramıza hosgeldin canımMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nasılsınız? Kilolar nasıl gidiyor? ipuçlarınızı bekliyorum. Kuralları okudum ama uyulması gereken başka adetleriniz varsa da bildirirseniz yapmaya hazırım. Bu arada sormak istediğim bir şey var, herkes kendi diyetini mi uyguluyoryoksa topluca mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?