- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.961
Hoşgeldin cnmMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nasılsınız? Kilolar nasıl gidiyor? ipuçlarınızı bekliyorum. Kuralları okudum ama uyulması gereken başka adetleriniz varsa da bildirirseniz yapmaya hazırım. Bu arada sormak istediğim bir şey var, herkes kendi diyetini mi uyguluyoryoksa topluca mı?
hosgeldin canim ben semay grubun agir toplarindan.35 yasinda evli 3 cocuk annesiyim.Ogretmenim.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nasılsınız? Kilolar nasıl gidiyor? ipuçlarınızı bekliyorum. Kuralları okudum ama uyulması gereken başka adetleriniz varsa da bildirirseniz yapmaya hazırım. Bu arada sormak istediğim bir şey var, herkes kendi diyetini mi uyguluyoryoksa topluca mı?
Kızımı göz doktoruna götürdük şimdi geldik eve. Şaşılık vardı sanki doktor da büyüdükçe geçer dedi rahatladık.
Ben sabitim bugün kızlar inşallah bu hafta hedefim yarım kilocuk:)
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nasılsınız? Kilolar nasıl gidiyor? ipuçlarınızı bekliyorum. Kuralları okudum ama uyulması gereken başka adetleriniz varsa da bildirirseniz yapmaya hazırım. Bu arada sormak istediğim bir şey var, herkes kendi diyetini mi uyguluyoryoksa topluca mı?
Tatlım özellikle abiyeler normalden daha dar beden oluyorGostercem.abla cunku gercekten kendimi begenmiyorum yine zaten salak kiz rencide etti beni tezgahtar elbise bakicam dedim abiye mi dedi eet dedim balik model istemiyorum sifon olsun dedim tamam dedi. Sonra iste gosterdi bitane guzel ama 500 lira daha uygun yok mu dedim malesef buyuk bedenimiz yok dedi uyuz oldum zaten sonea dediki sole bi model var giyersen dedi modelini kesimini dilan begendim ama en kucugu 46 dedi sanada tam olur dedi elbiseyi kizin suratina attim dukkan sahibi tanidikdi daha iyi bi tezgahtar bulun kendinize dedim.
Elbisede baya bildigin sifon dokumlu kesim flan yani abla dar filanda degil
klavyende sola doğru ok işareti var cnmmenümü altalta yazdım ama böyle çıktı .anlamadım.su ve spor işide tamam yazarım.bikızlara sorayım.bilgisayardan pek anlamıyorum.
Çok güzel bi başlangıç cnmPAZARTESİ BİLDİRİMİ:123,3 tüm ,bugün 123 olmuşum.makarna ve kurabiyeye rağmen -300 gr iyi galiba
Tabiki gelecek tatlımGünaydın canlarım.99'la başladım haftaya +500 gr ama reglimin son günü bugün.Cumaya şişlik gidecek söz.İnşallah güzel eksiler gelir hepinizden :)
Bugün sabit çıkmak bi avantaj tatlımGunaydin kizlar ben bu sabah sabitim ama hic uzulmedim insallah cumaya 63 u gorucem:))
Inşallah tatlım Bende eminimGünaydın guzellikler col güzel bol eksili bir hafta olur inşallah hepimiz için
Bende ilk defa bi pzrtsi arti cikmadim sabitim..inşallah cumaya guzel bi eksim olur
Ben bu hayali çok kurdum güzellik ama ne yazıkki gerçeklerden kaçılmıyorBi sabah uyansam şişmiş olsam tartıya çıksam yaaaa şiş olduğum için kilolu çıktım yaaaaa 57 kilo gelmişiiiiiiim desem... Oooof oooooof
Umarım değil düşeceksin tatlımGünaydın herkese +400 deyim. Cumaya eksiye düşerim umarım
Harikasın KamilemCok mutluyum- 500 demek ki isteyince oluyomuş
Tatlım Bugün yapmanı önermem çünkü gerçekten akşam çok zor oluyor ben bile zor dayandımMefkurem bnde yoğurt günü yapıyorum bugün. Sabah ceviz ve yulaf katip yedim,yarım portakal iki ceviz katip yesem olur mu meyve şekerli malum nedersin?
ceydacım herkes geçmişi okuyup cevaplama yükümlü Aklında bulunsunGünaydın kızlar ben bilmiyodum bugün tartilcagimi kahvaltımi yaptım o yüzden
Çok güzel cnm-400 pardon
Cumaya eksi olur kesin tatlımKizlar gunaydin +200 um
Bence eksidesin cnm yemekten sonra +1 falan olur normaldeKıızzlar ben sabah tartılmadım kahvaltıdan sonra tartıldım +200 çıktım demekki en kötü ihtimalle sabitim.
Önümüzdeki hafta grublar yenilenecek cnmMefkurem sultan bana bi sorumluluk yuklesen de gruptan kopmasam ya
Hafif bişeyse burun kemiği tam oluşmadığı için ondanda olabiliyormuş cnmKızımı göz doktoruna götürdük şimdi geldik eve. Şaşılık vardı sanki doktor da büyüdükçe geçer dedi rahatladık.
Ben sabitim bugün kızlar inşallah bu hafta hedefim yarım kilocuk:)
Tatlım cuma günkü herkesin kilosu aklımızda olmadığı içinKIZLAR BUGUN SABAH ANNEM GILDE TARTILDIGIMDA 73.3 GELMISDIM
Tuğbacım önceden ne kadar ve ne kadar sürede vermiştinTeşekkürler hepinize cümleten hoşbuldum. Adım Tuğba, evliyim, 24 yaşındayım 1.71 boyunda ve maalesef 89.5 kiloyum (sabah tartıldım yani güncel). Evde pek durmayan bir ev hanımıyım. İstanbul da yaşıyorum, annemler fransada, ananemler ise adapazarında bu yüzden çok seyahat ediyorum ve çok misafir ağırlıyorum yani yeme içme özlem giderme kilo olarak geri dönüyor. Bunun dışında açık öğretimden liseyi tekrardan veriyorum bu da uzun uzadıya oturup hareketsiz bir şekilde ders çalışmak anlamına geliyor. Çocuğum yok şuan olamıyor maalesef ama istiyorum bu konuda da dualarınızı bekliyorum.
diyet tarzıma gelince şimdiye kadar bir tek karatay diyetiyle geri dönüşü olmayan kilo verdim. Bu yüzden 2 öğün ve ekstra açık durumunda 1 ara öğün prensibiyle devam edecem.
H-Bir aksilik ve hastalık olmazsa haftada 2 yüzme ve 2 zumba olarakda sporumu tamamlıyorum.
super bakis acisi ablaBen daha bildirim yapmamışım
Cuma 69.8
Bugün 70.6
Fark +800
Ne zamandır ilk defa bi pazartesi az artım var
Tabi bana göre az normalde en az 1.5 falan olurdu
Inşallah bu hafta iyi bi eksi görecem
Bendeki psikolojiye bakın 800 artım var diye seviniyom
Daha kötülerini gördüğüm için bu bana çocuk oyuncağı geliyorsuper bakis acisi abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?