Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar mukemmel bı cıkolata yaptım bugun zuhal abladan ızın cıkarsa canı tatlı ceken yapıp yıye bılır cok guzel bence

tarıf werıyorum 11-12 gun kurusu kayısıyı ılık suyla ıslattım 2 saat sonra blendırdan cektım 2 y.kasıgı kakao ekledım 2 cevız koydum kucuk buz kalılarına koydum 10 tane cıktı bırını yedım ara ögun olarak ama tıpkı cıkolata ben cok sevdım

Ev temizlendi spor yapildi dus alindi bebek emzirildi yemek ocaga koyuldu eee haketmisim bi kahveyi o zaman

Kizlar sizde alin bi fincan afiyet olsunnnn

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-07-15-42-31.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 40
Mefkus abla benim acilinden kendime liste yapmam lazım kaynimin dugununu erkene almislar önümüzdeki ay olacakmis buyuk ihtimal 52 beden kiyafetlerim dar geliyor dogumdan sonra onlarin icine girmem lazim 7 kilo versem rahat olacaklar..
Su sut urunleri diyeti beni sasirtti iyice ama ilk basa nazaran bi duzen oturttum gibi
Ekmegi tamamen keseyim diyorum sadece sabahlari bir iki dilim yiyeyim ne dersin ?

CANIM COK DIKKAT ETMELISIN DUGUNDE KIMSENIN SANA ACIYAN GÖZLERLE BAKMASINA IZIN WERME 1 AY AZ DEGILISTERSEN YAPARSIN CANIM COK AZIMLISIN COCUGUNUN HASTA OLMASINA RAGMEN DIYETINDEN WAZGECMEDIN NEDEN BI AYDA 8-9 KILO WEREMEYESINKI MESELA BEN BI AYDA SAGLIKLI BI SEKILDE 8 KILO WERDIM

Daha dur bismillah kız daha yeni başladın bu ne isyanı
Ben kendimi biyerlerden atayım o zaman
Sebzenin yanına eşininde sevdiği bişey yaparsın

Fazla olmamak kaydıyla arada yenebilir cnm

Ev temizlendi spor yapildi dus alindi bebek emzirildi yemek ocaga koyuldu eee haketmisim bi kahveyi o zaman

Kizlar sizde alin bi fincan afiyet olsunnnn
anaaaa benim rakip hızlı çıktı ben halâ pinekliyom

Tatlım ben başından beri ekmeği sadece sabahları yedim
Sende diğer öğünlerde sebze salata et türleri yiyebilirsin

ABLACIM CUMA 73.9 BU SABAH 73.3 EKSIII 600 GRAM
Bu süper bi haber cnm
Inşallah cuma -1 i geçecek

Anacım boy kısa olunca yavaş kilo verilir diye bi kural yokki

Fizik duzelmio abla bak sen das gibisin ayni kilodayiz ben tas cuvali gibiyim

Ole yapmazsam oturur kalkamam ablaaaaa

Daha dur bismillah kız daha yeni başladın bu ne isyanı
Ben kendimi biyerlerden atayım o zaman
Sebzenin yanına eşininde sevdiği bişey yaparsın
Yoğurt isin icinden ciktimi cogu seyide yemek canim istemiyor abla
Mesela karnibahar haslayip yogurtlayip yerdim cok gecen kilo verisimdede en az haftada iki uc ogun yemistim cok tok tutardi..lahana kavurur yogurtlar yerdim pazi ispanak kabak hersey yogurtla guzel sabahlari yumurta yemek cok tok tutardi mesela
Omur boyu boyle yasayan insanlari dusundukce allahim sana sonsuz kere hamdusenalar olsun diyorum isyan degil tabiki şaka soyledigim rabbim bugunlerimizi aratmasin
Oyle yapmaya calisayim bakalim

Metebolizmam normal olsa bu kiloda cok hizli verirdim ama oyle olmuyor maalesef
Hem hipotiroid hemde pko hastasiyim ve emziriyorum cok kisayim yapamiyorum zaten cok kismakta istemiyorum hızlı verip kolay almak istemiyorum çünkü bir kere yaşadım bunuda...
Bes kilo versem bile süper olacak benim icin insallah canim
hic kimse pek umrumda degil su asamada ben kendimi biliyorum vir kere verdim yine vericem allah izin ederse
Derdim tekrar tekrar kiyafet almamak ee malum yakinda bol gelecek hepsi inşallahhhh

@Ariver kartanesi58
Kızlarrrrr çok tebrik ediyorum ben uyurken siz çoktannnn mezun olmuşsunuz. Bekleyin ardınızdan geliyorum. Sizler adına çok sevindim. Tekrar tebrikler

Anacım ben bi gittim mezun olan olana. Ben de hızlı bi şekilde geri geliyorum. İnşallah cumaya listedeyim. Hepinizi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…