- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.001
uok yok eksisindir ozaman
Gecer inş canın korkma
hoşgeldin canım inş kısa zamanda basarırsın
Yani ne kadar eksi artı
tamamdır cumaya iyi bi eksi kesindir biliyıruz seni
Mefkus abla benim acilinden kendime liste yapmam lazım kaynimin dugununu erkene almislar önümüzdeki ay olacakmis buyuk ihtimal 52 beden kiyafetlerim dar geliyor dogumdan sonraonlarin icine girmem lazim 7 kilo versem rahat olacaklar..
Su sut urunleri diyeti beni sasirtti iyice ama ilk basa nazaran bi duzen oturttum gibi
Ekmegi tamamen keseyim diyorum sadece sabahlari bir iki dilim yiyeyim ne dersin ?
Daha dur bismillah kız daha yeni başladın bu ne isyanıMisafirlerim gitti annem var o da aksama gidecek
Kendime surekli ne yiycem derdinden biktim resmen esime ayri kendime ayri yemek yapmak zorunda kalıyorum adam hergun sebzemi yiycez diyo
Ee bende bebek ev isi habire yemekmi yapicam ayyy bugun isyanlardayim
Önceden kaçıncıydın baktınmıBen 17. miyim
Anacım boy kısa olunca yavaş kilo verilir diye bi kural yokkiOlsun olsun banane banane
Haklisin abla ama senin boyunda uzun ben kalcali pilic gibiyimne yaparsam yapayim olmuyo yani
Fazla olmamak kaydıyla arada yenebilir cnmkızlar mukemmel bı cıkolata yaptım bugun zuhal abladan ızın cıkarsa canı tatlı ceken yapıp yıye bılır cok guzel bence
tarıf werıyorum 11-12 gun kurusu kayısıyı ılık suyla ıslattım 2 saat sonra blendırdan cektım 2 y.kasıgı kakao ekledım 2 cevız koydum kucuk buz kalılarına koydum 10 tane cıktı bırını yedım ara ögun olarak ama tıpkı cıkolata ben cok sevdım
Fazla olmamak kaydıyla arada yenebilir cnm
anaaaa benim rakip hızlı çıktı ben halâ pinekliyomEv temizlendi spor yapildi dus alindi bebek emzirildi yemek ocaga koyuldu eee haketmisim bi kahveyi o zaman
Kizlar sizde alin bi fincan afiyet olsunnnn
Tatlım ben başından beri ekmeği sadece sabahları yedimMefkus abla benim acilinden kendime liste yapmam lazım kaynimin dugununu erkene almislar önümüzdeki ay olacakmis buyuk ihtimal 52 beden kiyafetlerim dar geliyor dogumdan sonraonlarin icine girmem lazim 7 kilo versem rahat olacaklar..
Su sut urunleri diyeti beni sasirtti iyice ama ilk basa nazaran bi duzen oturttum gibi
Ekmegi tamamen keseyim diyorum sadece sabahlari bir iki dilim yiyeyim ne dersin ?
Bu süper bi haber cnmABLACIM CUMA 73.9 BU SABAH 73.3 EKSIII 600 GRAM
Sabah arasında olabilir cnmARA ÖGUNLERDE 1 TANE OLURMU ABLA
anaaaa benim rakip hızlı çıktı ben halâ pinekliyom
Tatlım ben başından beri ekmeği sadece sabahları yedim
Sende diğer öğünlerde sebze salata et türleri yiyebilirsin
Bu süper bi haber cnm
Inşallah cuma -1 i geçecek
İNSAALAH ABLACIM
Anacım boy kısa olunca yavaş kilo verilir diye bi kural yokki
anaaaa benim rakip hızlı çıktı ben halâ pinekliyom
Bu süper bi haber cnm
Yoğurt isin icinden ciktimi cogu seyide yemek canim istemiyor ablaDaha dur bismillah kız daha yeni başladın bu ne isyanı
Ben kendimi biyerlerden atayım o zaman
Sebzenin yanına eşininde sevdiği bişey yaparsın
Oyle yapmaya calisayim bakalimanaaaa benim rakip hızlı çıktı ben halâ pinekliyom
Bu süper bi haber cnm
Metebolizmam normal olsa bu kiloda cok hizli verirdim ama oyle olmuyor maalesefCANIM COK DIKKAT ETMELISIN DUGUNDE KIMSENIN SANA ACIYAN GÖZLERLE BAKMASINA IZIN WERME 1 AY AZ DEGILISTERSEN YAPARSIN CANIM COK AZIMLISIN COCUGUNUN HASTA OLMASINA RAGMEN DIYETINDEN WAZGECMEDIN NEDEN BI AYDA 8-9 KILO WEREMEYESINKI MESELA BEN BI AYDA SAGLIKLI BI SEKILDE 8 KILO WERDIM
Hep başarı öykülerini okur ne zaman ben de yazacam acaba derdim.
Bundan tam 4.5 ay önce kilolu biriydim.
3 yıldır kk dayım zaten.
Bir gün cuma yarışma takımlarına göz gezdirirken ben de katılmak istediğimi söyledim acaba kabul ederler mi diye düşünürken canım ablamMefkurem beni öyle bir azimle 9.takima çağırdı ki o an anladım tamamdır dedim ben verecem bu kiloları.
Öncelikle Zuhal ablam sen yeryüzüne gönderilmiş bir iyilik melegisin ben de çok sansliyim ki senin gibi mükemmel bir abla edindim.
Sen benim sansimsn seni iyi ki tanimisim zayiflamaktan çok seni tanıdığım için mutluyum.
Emeğin hakkın üstümde çok her şey için teşekkür ederim seni yürekten çok seviyorum.Mefkurem
mstb @poniponna kartanesi58 @kkkmevsim5 @-Bin muhtesem gunes- @elifce80 @elifce1453
Ve diğer takım arkadaşlarım hepiniz bu zorlu süreçte yanımda oldugunuz için size ayrıca teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum.
Gelelim neler yaptigima.
18 ekim 2015 te 85 kilo ile başlangıç yaptım 27 ekim 9.takimda 83.6 kg ile devam ettim.
4.5 ayda 20 kilo verdim.
Hamur işi abur cubur tatlı tuzlu hiç yemedim diyebilirim ödül zamanları hariç.
Haftanın en az 3 günü spor yapmaya gayret gösterdim.
Ekmeği en aza indirip protein ve sebze ağırlıklı beslendim.
Günlük mutlaka en az 2 lt su içtim.
Su an 64.9 kiloyum hedefime ulaştığım için çok mutluyum.
Asla vazgeçmeyin zayıflamak hayal değil.
Ne zaman pes edecek olursaniz Aynadaki görüntünün mü yediğiniz yiyeceğin mi sizi daha çok mutlu ettiğini düşünün.
Hepiniz sevgiyle zayıf ve fit kalın
EVEEETT SONUNDA BENDE BURADAYİM.COK SUKUR 4 AYDİR VERDİGİM.MUCADELENİN KARSİLİGİNİ ALDİM SONUNDA TABİKİ BU MUCADELE DE YALNİZ DEGİLDİM 4 AY BOYUNCA BENİM HEP YANİMDA OLAN BANA DESTEK OLAN SABRİMİN BİTTİGİ YERDE BENİ YENİDEN MOTİVE EDEN CANİMMM 9.TAKİMİMİN GUZEL İNSANLARİ FİSTİKLARİ CAN DOSTLARİM VARDİ YANİMDA TEK TEK YAZMAYACAGİM İSİMLERİNİ AMA BASTA ZUHAL ABLAMMM PAMUK KALPLİ İNCE DUSUNCELİ BANA BU SURECTE COOK DESTEK OLUP ABLALİK YAPAN DESTEGİNİ BENDEN HİC ESİRGEMEYEN BİTANEM@mefkurem ABLAM VE DİGER İSMİNİ SAYAMADİGİM 9 TAKİM ARKADASLARİM HEP.YANİMDAYDİ.BANA HEP.DESTEK OLDULAR BURADA COOK GUZEL.ARKADASLİKLAR DOSTLUKLAR KAZANDİM HEMDE KİLOLARİMDAM KURTULDUM VEE COOK MUTLUYUM
GELELİM NELER YAPTİGİMA
ASLİNDA KİLO VERİRKEN YAPİLAN VE YAPİLMASİ GEREKEN KLASİK SEYLEEİ.YAPTİM.TATLİ HAMUR İSİ EKMEK BUNLARİ NEREDEYSE SİFİRA İNDİRDİM EKMEK SADECE SABAHLARİ YEMEYE GAYRET ETTİM HAFTANİN 3 YADA 4 GUNU YARİM SAAT TEMPOLU YURUDUM BAZEN DAHA AZ YADA DAHA COK OLDU SPORUM ARADA KACAMAJLAR VE CİSSLAR TABİKİ.OLDU AMA ERTESİ GUN YENİDEN DEVAM ETTİM VEE SONUCTA 12 KİLO GİTTİ COK SUKUR
SİMDİ KENDİMİ DAHA İYİ VE ENERJİK.HİSSEDİYORUM
İNSAN YETERKİ KAFAYA KOYSUN ARKADASLA OLMAYAK BİSEY DEGİL İNANİN AYNANİN KARSİSİNDA KENDİNİ ZAYİF GORMEK TİKA BASA YEMEKTEK COK DAHA LEZZETLİ SİZDE HİC BEKLEMEDEN BİR AN EVVEL SAGLİKLİ BESLENMEYE BASLAYİN.YARİN DEGİL HEMEN BUGUN BASLAYİN VEE HEO FİT VE SAGLİKLA KALİNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?