- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.021
Gelmişken menü bildireyim.
Sabah 7 00 2 yumurtalı omlet 4 zeytin tere nane ve 1 kase yoğurt
Öğlen 12 00 1 kase mercimek çorbası 6 kaşık et kavurma 1 kase mevsim salata
Akşam 18 00 6 dal haşlanmış karnabshar üstüne sarmısaklı yoğurt
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
O kadar da abartma kuzum sen daha yeni doğum yaptın biraz geçince vücut daha iyi toplar kendiniFizik duzelmio ablabak sen das gibisin ayni kilodayiz ben tas cuvali gibiyim
Ole yapmazsam oturur kalkamam ablaaaaa
Birazdaha beklersen bak ben bile mezun olacam kızAnacım ben bi gittim mezun olan olana. Ben de hızlı bi şekilde geri geliyorum. İnşallah cumaya listedeyim. Hepinizi çok özledim
Gayet güzel fıstıkGelmişken menü bildireyim.
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Kalcali pilic ayy cok yasa emi guldurdun beniOlsun olsun banane banane
Haklisin abla ama senin boyunda uzun ben kalcali pilic gibiyimne yaparsam yapayim olmuyo yani
canim su miktarini ve yaptigin sporun suresinide yaz.Tostunu kasar hazir sucuk mayonez ve ketcapsiz yap.Güzel bana uyuyor benim zaten ekmekle makarnayla pilavla aram yok sadece arada canım tost çekiyor bu kadar. Günün menüsü gün sonunda yazılıyor diye yazmadım. Ama bugününkini örnek olarak yazayım.
Sabah şekersiz çay menemen küçük tost peynir ama ekmek yemediğim günlerde ceviz yiyorum.
Ara öğün genelde baharatlı ve keten tohumlu yoğurt ve şekersiz kahve.
Akşam tavuklu mantar yemeği yoğurt veya salata.
Yeşil çay ve bolca su.
yaparsin canim dugun ne zamanMefkus abla benim acilinden kendime liste yapmam lazım kaynimin dugununu erkene almislar önümüzdeki ay olacakmis buyuk ihtimal 52 beden kiyafetlerim dar geliyor dogumdan sonraonlarin icine girmem lazim 7 kilo versem rahat olacaklar..
Su sut urunleri diyeti beni sasirtti iyice ama ilk basa nazaran bi duzen oturttum gibi
Ekmegi tamamen keseyim diyorum sadece sabahlari bir iki dilim yiyeyim ne dersin ?
umitli olduktan sonra sorun yok tatlimMetebolizmam normal olsa bu kiloda cok hizli verirdim ama oyle olmuyor maalesef
Hem hipotiroid hemde pko hastasiyim ve emziriyorum cok kisayim yapamiyorum zaten cok kismakta istemiyorum hızlı verip kolay almak istemiyorum çünkü bir kere yaşadım bunuda...
Bes kilo versem bile süper olacak benim icin insallah canim
hic kimse pek umrumda degil su asamada ben kendimi biliyorum vir kere verdim yine vericem allah izin ederse
Derdim tekrar tekrar kiyafet almamak ee malum yakinda bol gelecek hepsi inşallahhhh
guzel canimGelmişken menü bildireyim.
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Geçmişi okumazsan böyle fransız kalırsın şekercimNe konuda tatlım
Geçmiş olsun cnmKızlar selam hastalıktan ölüyorum
Dünkü menümü yazıyım
Sabah
5 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Akşam
2 kase çorba tavuk suyu çorbası
Su 2 lt
Spor da yok
Bende dışarda bu durumda olmaktan nefret ediyorumKizlar bugun bir seminer vardi ilcede,gittik ama okadar su icmisim ki yerimde duramadim resmen hayatimdaki en kotu gunlerden birini yasadim resmen(
CeydacımMerhaba kızlar
Menum
Sabah
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu ilk su içtim
Yulafli omlet 2 yumurtalı yağsız
4ceviz
1dlim ekmek
Şekersiz çay
Ara öğün
Elma _
Nescafe şekersiz
Öğlen
1 tane köfte
1 kase çorba
Aksam
1 kase çorba
3 yemek kaşığı patates yemeği
Salata tuzsuz yağsız
3lt su
Spor yok
Abla ben bişey sorcam diyete başladığımdan beri bir baş ağrısı var anlatamam yeni başladığım için mi acaba sizlerde oldu mu?
Ayran içiyorum abla kusura bakma gormemisimdir. Sabah evde salatalık domates yoktu o yüzden yiyemdm bugün aldım yeşillik domates falan.Ceydacım
1.si öğünlerinin saatleri yazılacak
2.si çorba ne çorbası
Sabah güzel ama domates salatalık bol yeşillik ekliyebilirsin
Öğlen az olmuş 1 köfte nedirki. Onu 3 köfte +salata yapabilirsin. Tabiki kofteler kızartma değil fırın yada ızgara olacak
Patatesi gi si yüksek olduğu için tercih etmiyoruz
Salataylada 1 tk zeytinyağı koymalısınki vitanimler emilim sağlasın
Sana dünde sormuştum cevap vermedin
Ayranda içemiyomusun
Can'ım biz 5. Ayı martın 13ünde bitireceğiz daha katı gıdaya geçmedim o yüzden. 6. Ayın sonuna doğru geçmeyi planlıyorum. Elini çok ağzına götürüyor bizimki ama diş yok dahaKayma vardir canim 2 yasina kadar bekliyolar gecmezse eger mudahale ediolr ama suan olab kayma gozbebegini odaklayamiyor ondan oluodur muhtemelen. Senin bebis nasil benimki dis mevzusuna girdi tamamen tutamiyoruz ek gida durumun nasil bebegim
Abla burun kökü geniş ondan kayma gibi duruyor dedi. büyüdükçe düzelir bişey yok Dedi şükürHafif bişeyse burun kemiği tam oluşmadığı için ondanda olabiliyormuş cnm
Bizimkinden de hafif var gibi geliyordu bana Dr normal demiş
mefkus ablam demem gereken herseyi demisMerhaba kızlar
Menum
Sabah
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu ilk su içtim
Yulafli omlet 2 yumurtalı yağsız
4ceviz
1dlim ekmek
Şekersiz çay
Ara öğün
Elma _
Nescafe şekersiz
Öğlen
1 tane köfte
1 kase çorba
Aksam
1 kase çorba
3 yemek kaşığı patates yemeği
Salata tuzsuz yağsız
3lt su
Spor yok
Abla ben bişey sorcam diyete başladığımdan beri bir baş ağrısı var anlatamam yeni başladığım için mi acaba sizlerde oldu mu?
sehriye corbasi yerine baska corba olabilirmis.suyunu artir canim emziriyorsun demoMenümmmmmm
Sabah 12.30 kızı doktora götürünce bu zamana kaldı 1 tabak şehriye çorbası 1 kase yoğurt
Ara 15 fındık 1 Türk kahvesi
Akşam 17.30 1 tabak şehriye çorbası
Saat 20.00 gibi 1 bardak sütlü kahve içeceğim.
Spor 1 saat normal tempoda yürüyüş
Su 2 lt
Tebrik ederim canımABLACIM CUMA 73.9 BU SABAH 73.3 EKSIII 600 GRAM
kıx öxlettin kendini Nerelerdesin menun guzelGelmişken menü bildireyim.
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?