Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dayandım abla bugünde kabız olduğum halde sabitim artılarımdan kurtuldum.bundan sonra pazartesi artı cikarsam detoks yapacagim

Gunaydin kizlarr hava mis gibi guzel burda, insanin ici aciliyor valla.Ama biraz moralim bozuk benim metabolizmam yavaslamis galiba afedersiniz afedersiniz tuvalete zor cikiyorum

Çok teşekkürler canim önerilerini dikkate alacagim inşallah

Gunaydin kizlarr hava mis gibi guzel burda, insanin ici aciliyor valla.Ama biraz moralim bozuk benim metabolizmam yavaslamis galiba afedersiniz afedersiniz tuvalete zor cikiyorum
Tatlım pişmiş zeytinyağlı sebzeler çiğ sebzeden daha çok işe yarar

Sabah yediğin kuru meyveleride değiştirebilirsin
Hangisini yersen akşamdan sıcak suda ıslatarak ye
Yada değişiklik olarak taze meyve ye en iyisi armut oluyor bu konuda

Dayandım abla bugünde kabız olduğum halde sabitim artılarımdan kurtuldum.bundan sonra pazartesi artı cikarsam detoks yapacagim
Ama en iyisi artı çıkmamaya çalışmak
Bugün sabit olduğuna göre cumaya güzel bi eksi gelir inşallah
Akşamları karbona dikkat et

Hmmmm o Zaman bişey diyemem canım ben hiç yemediğim için çok geldi heralde o halde afiyet olsun canm :))

Bu aralar sabahlari kuru meyve yemiyorum hic.yarindan itibaren gun kurusu kayisi yiyeyim cok etkili oldugunu soyluyorlar.cig sebzeden ziyade pismis daha cok seviyorum zaten.

abla ben yumurtayu iki yiyince pro cok olmasın diye cunku probun coguda bende artı yapıyo hersryden azar azar yersem daha hıxlı veriyorum srbze cok işe yarıyor bende o yuzden yumurta yiyince peynir yemiyorum

Yok canım o metodan değil yediklerinde bağırsakları calıstıran seyler ye kimyonu tavsiye ederim ayrana karıştırıp iç cabucak söker gax kabızlık kalmaz
Günaydınlarrrrr güzeller

Evetttt kaldı 3 günümüz bunu iyi değerlendirelim

Herkese kolay gelsin
Tamam abla gelsin cumaya eksiler inş dikkat ediyorum kendi adıma
Hmmmm o Zaman bişey diyemem canım ben hiç yemediğim için çok geldi heralde o halde afiyet olsun canm :))
yok canım ya ekmeksiz ömür boyu devam etmek cok mantıksız geliyo bana turk yasam biçiminde azaltarak devam etmeyi düşünüyorum

Canm gözünde kayma var diye gittik de doktor normal büyüdükçe geçer dedi

Günaydın kızkar bugun cok geleneyebilirim kuzenime gitcez baska bi ilçeye akşam görüşürüz
Gittiğin yerde dikkati elden bırakma cnm
Yanına bişeyler al istersen aç kalma

2 yumurta yediysen tabiki peynire gerek yok cnm
Ben ona dikkat etmedim
Yinede yeşillik vs.yi bol tut

Bende aktar gibi hep rezene diyorum ama gerçekten bana wc konusunda çok iyi geliyor Can'ım 2 bardak rezene çayı iç Bi dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…