Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kimyonu sabah yumurtaya koyuyorum yogurda da koysam olur herhalde.Kimyon cok faydali bir baharatmis netten arastirdim.

Hadiya ben simdiye kadar fark etmemisim ozaman ve ilk defa duyuyorum ama sen soyluyorsan dogrudur:))

Canim yesilcay bi sure sonra vucuttaki odemi ve tum sulari bobrek yoluyla attirio ve kalin bagirsaga kati diski yolluo o nedenle kabizlik yasanio gunde 2 fincan diolar ama ben onveki diyet yaptigimda icemiyodum zaten metabolizma yavas kabizlik sorun tuz biber oluodu yesilcay

Niye uyumadı cnm
Hastamı
Belki o da büyüme evresindedir
Bazı dönemlerde olabiliyormuş bebeklerde

Hem buyume hemde dis abla herhalde sogan verdim eline yesil kemirdikce rahatlio

Kizlar ben makarna salatasina bayilirim ama kalorili tabi yiyemiyorum nette dun bulgurli veraiyonuna rastladim

Haslanmis bulgur pilavlik mayonez yerine suzme yogurtla katilastirio yogurdu gerisi bildiginiz gibi guzelde duruo bubhafta yapicm cumadan sonra bi bulgur yiyesim var yine

Kizlar ben makarna salatasina bayilirim ama kalorili tabi yiyemiyorum nette dun bulgurli veraiyonuna rastladim

Haslanmis bulgur pilavlik mayonez yerine suzme yogurtla katilastirio yogurdu gerisi bildiginiz gibi guzelde duruo bubhafta yapicm cumadan sonra bi bulgur yiyesim var yine

Iki fincandan fazla icmiyorum canim ama yinede bir sure ara vereyim diyorum onun yerine rezene icerim

Hommmmmmmmm hommmmmmmmmm hayal ediyorummmmmmmm 1 nisan cuma günü yani 23 gün sonra 73 kilo olmayı hayal ediyorum. Çakralarımı açtım evrene sinyal gönderiyorum.. Tabi rabbime dua ediyorum azimle irademe sahip oluyorum. Peki bunları niye yazıyorum çünkü Canm tatlı börek çekiyor yememek için kendimi motive ediyorum

Yime.yime.borekler pis borekler cirkin ayyy borekler yag tulumu ama sen ole misin sen guzelsin sen tatlisin sen fit bir kadinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…