- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.121
Tamam canim sagol yesil cay iciyorum bide suyuma cubuk tarcin koyuyorum ama bu hafta faydasini gormedim bide rezene deneyeyimBende aktar gibi hep rezene diyorum ama gerçekten bana wc konusunda çok iyi geliyor Can'ım 2 bardak rezene çayı iç Bi dene derim
Kimyonu sabah yumurtaya koyuyorum yogurda da koysam olur herhalde.Kimyon cok faydali bir baharatmis netten arastirdim.abla ben yumurtayu iki yiyince pro cok olmasın diye cunku probun coguda bende artı yapıyo hersryden azar azar yersem daha hıxlı veriyorum srbze cok işe yarıyor bende o yuzden yumurta yiyince peynir yemiyorum
Yok canım o metodan değil yediklerinde bağırsakları calıstıran seyler ye kimyonu tavsiye ederim ayrana karıştırıp iç cabucak söker gax kabızlık kalmaz
Tamam abla gelsin cumaya eksiler inş dikkat ediyorum kendi adıma
yok canım ya ekmeksiz ömür boyu devam etmek cok mantıksız geliyo bana turk yasam biçiminde azaltarak devam etmeyi düşünüyorum
Bazılarında yeşil çayda kabızlık yapabiliyomuş cnmTamam canim sagol yesil cay iciyorum bide suyuma cubuk tarcin koyuyorum ama bu hafta faydasini gormedim bide rezene deneyeyim
Bu yinede beyaz undan yapılıyor cnm ve hiç tok tutmuyorArkadaşlar bu etimek olarak satilan ekmek olarak yenilebilir mi 1 dilimi 35 kaloriymiş
Eki Görüntüle 1790994
Arkadaşlar bu etimek olarak satilan ekmek olarak yenilebilir mi 1 dilimi 35 kaloriymiş
Eki Görüntüle 1790994
Hadiya ben simdiye kadar fark etmemisim ozaman ve ilk defa duyuyorum ama sen soyluyorsan dogrudur:))Bazılarında yeşil çayda kabızlık yapabiliyomuş cnm
Ben kendim test etmedim cnmHadiya ben simdiye kadar fark etmemisim ozaman ve ilk defa duyuyorum ama sen soyluyorsan dogrudur:))
Niye uyumadı cnmKizlar merhaba butun gece uyumadik agladik zirladik durduk sabah 8 bucukta yattik halsizim.bitkinim suan
Fit olma yolunda ilerleyen hatunlarKadınlar günümüz kutlu olsun sayın fit bayanlar
Hadiya ben simdiye kadar fark etmemisim ozaman ve ilk defa duyuyorum ama sen soyluyorsan dogrudur:))
Niye uyumadı cnm
Hastamı
Belki o da büyüme evresindedir
Bazı dönemlerde olabiliyormuş bebeklerde
Amin cnmYalancı kayma dedikleri olsa gerek. Benim oğlumda öyle bi bakıyorsun sağ kayıyor sonra sol kayıyor gibi. Allah başka dert vermesin
Tamam abla bugun ictimde yarindan itibaren ara vereyim bakalim.Ben kendim test etmedim cnm
Ama kimileri öyle yazmış
Bikaç gün içmeyerek test edebilirsin
Iki fincandan fazla icmiyorum canim ama yinede bir sure ara vereyim diyorum onun yerine rezene icerimCanim yesilcay bi sure sonra vucuttaki odemi ve tum sulari bobrek yoluyla attirio ve kalin bagirsaga kati diski yolluo o nedenle kabizlik yasanio gunde 2 fincan diolar ama ben onveki diyet yaptigimda icemiyodum zaten metabolizma yavas kabizlik sorun tuz biber oluodu yesilcay
Hem buyume hemde dis abla herhalde sogan verdim eline yesil kemirdikce rahatlio
Hommmmmmmmm hommmmmmmmmm hayal ediyorummmmmmmm 1 nisan cuma günü yani 23 gün sonra 73 kilo olmayı hayal ediyorum. Çakralarımı açtım evrene sinyal gönderiyorum.. Tabi rabbime dua ediyorum azimle irademe sahip oluyorum. Peki bunları niye yazıyorum çünkü Canm tatlı börek çekiyor yememek için kendimi motive ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?