- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.141
Doğru diyosun börekleri yenebilirimYime.yime.borekler pis borekler cirkin ayyy borekler yag tulumu ama sen ole misin sen guzelsin sen tatlisin sen fit bir kadinsin
Offf Offf yaz geliyorHommmmmmmmm hommmmmmmmmm hayal ediyorummmmmmmm 1 nisan cuma günü yani 23 gün sonra 73 kilo olmayı hayal ediyorum. Çakralarımı açtım evrene sinyal gönderiyorum.. Tabi rabbime dua ediyorum azimle irademe sahip oluyorum. Peki bunları niye yazıyorum çünkü Canm tatlı börek çekiyor yememek için kendimi motive ediyorum
Bak şimdi gaza geldimmmmm yemiycem gitsin kek börek gelsin 38 beden 36 beden kop kop kop kopOfff Offf yaz geliyor
38 beden tiril tiril Elbiseler bizi bekliyor
Acaba alabilecmiyiz yoksa yine tıkınıp tıkınıp büyük bedenlere talimmi edecez
Tatlım neden sabah o kadar geç
Menü güzel görünüyor
Akşamları daha çok papatya ıhlamur melisa Yasemin çayları öneriliyor
Kuru erik ve bol su artı keten tohumu da çok faydalı bir deneyin istersenizGunaydin kizlarr hava mis gibi guzel burda, insanin ici aciliyor valla.Ama biraz moralim bozuk benim metabolizmam yavaslamis galiba afedersiniz afedersiniz tuvalete zor cikiyorum
Sagol canim sanirim seninle tanismadik ben zeynep 29 yasindayim bir bucuk yillik evliyim,iki bucuk aydir burdayim sekiz kiloya yakin verdim insallah hedefim sekiz kilo daha vermek aramiza hosgeldin canim.Kuru erik ve bol su artı keten tohumu da çok faydalı bir deneyin isterseniz
Vayyy reiki de var deseneHommmmmmmmm hommmmmmmmmm hayal ediyorummmmmmmm 1 nisan cuma günü yani 23 gün sonra 73 kilo olmayı hayal ediyorum. Çakralarımı açtım evrene sinyal gönderiyorum.. Tabi rabbime dua ediyorum azimle irademe sahip oluyorum. Peki bunları niye yazıyorum çünkü Canm tatlı börek çekiyor yememek için kendimi motive ediyorum
Alcaz tabi kızOfff Offf yaz geliyor
Gayet güzelMenumude yazayim erkenden anneme geldik esim bu gece nobetci diye
Sabah 08 00
Bir dilim ekmek dort zeytin domates biber
Ara 10 30
Bir avuc leblebi
Ogle 14 00
Dort tane kofte
Bir dilim kepek ekmegi salata
Ara bir elma
Aksam 19 00
Bir tabak karnibahar yemegi ve salata
Su 3 lt ye tamamlanacak inşallah
Menumude yazayim erkenden anneme geldik esim bu gece nobetci diye
Sabah 08 00
Bir dilim ekmek dort zeytin domates biber
Ara 10 30
Bir avuc leblebi
Ogle 14 00
Dort tane kofte
Bir dilim kepek ekmegi salata
Ara bir elma
Aksam 19 00
Bir tabak karnibahar yemegi ve salata
Su 3 lt ye tamamlanacak inşallah
Selam canlar bizde havayi güzel bulmusken gezelim dedik iki saat yurudum banada iui geldi
Fırsattan istifade menümü yazayım akşam yine uğrarım
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet tere nane
Öğlen 12.00 1 büyük köfte 1 kase köylüm çorbası yoğurtlu semizotu
Akşama yoğurtlu kereviz düşünüyorum
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Hommmmmmmmm hommmmmmmmmm hayal ediyorummmmmmmm 1 nisan cuma günü yani 23 gün sonra 73 kilo olmayı hayal ediyorum. Çakralarımı açtım evrene sinyal gönderiyorum.. Tabi rabbime dua ediyorum azimle irademe sahip oluyorum. Peki bunları niye yazıyorum çünkü Canm tatlı börek çekiyor yememek için kendimi motive ediyorum
inşallah bu yıl gırıcez 38 bedenlereOfff Offf yaz geliyor
Bu aralar sabahlari kuru meyve yemiyorum hic.yarindan itibaren gun kurusu kayisi yiyeyim cok etkili oldugunu soyluyorlar.cig sebzeden ziyade pismis daha cok seviyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?