- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.201
2.5 litre şu ictimsabah ögle az olmus canım suyunuda yazmamışsın
Akşam sekrsiz çayın yaninda az yağlı patmamis mısır2.5 litre şu ictim
Kusursuz canim:)
Menun cok guzel canim sporda olsa tam olacakmis.
Cok guzel canim begendim:)
Tatlim kahvaltida 5 ceviz yemissin onedenle ekmek fazla olmus.Kisir siskinlik yapabiliyor insallah sende artiya sebep olmaz.
Canim bence menun sagliksiz olmus,ogle sadece iki bucuk bardak ayran ve sabah cok az aksamda kaydadeger bisey yememissin.
Cevizle beraber bir bardak sut veya bir kase yogurt yesen daha iyi olurdu onun disinda guzel.
ARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR BAKTIM GERÇEKTEN BAŞARILI ARKADAŞLAR VAR.Bende inşaallah başarırım...
Slm cnmAkşam sekrsiz çayın yaninda az yağlı patmamis mısır
canim mefkus abla sana bilgi verir.Ama bu menu hic saglikli degil.saatler su belirtilmemis.ben arkadaslarin menu ve yorumlarina bakip kendime menu olusturuyorum sanada tavsiye ederim.aksam patlamis misir konusunda yorumu sana birakiyorum.Gruba alındım mi bilmiyorum ama. Sabah:1adet elma.
Ara ogün:türk kahvesi
Öğlen : 3 tane galeta
İkindi:1 elma bitki cayi
Akşam: 1tabak güveç yedim
Sabah erken 1 saat yuruyus
mercimekli kofte disinda gayet iyi canim.Kızlar menümmmm
Sabah 10.00 2 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, sütlü kahve 1 bardak
Öğle 14.00 (misafirlikteydim pasta börek ve köfte vardı)3 tane mercimekli köfte bol salata 1 bardak ayranla kurtardım
Akşam 19.30 iki şiş sebzeli et bol salata 1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 45 dakika tempolu yürüyüş
spor az olmus ablacim.MENÜM
SABAH:07:00yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,2 dilim tam buğday ekmeği
09:30 ARA:2 kuru incir
12:00 ÖĞLE: iki ayran
16:00 ARA:1 kase yoğurt
18:30 AKŞAM:4 kaşık et sote,salata,1 dilim tam buğday ekmeği
3 litre su,15 dakika yürüyüş
NOT:Bugün okulda tam gün olduğum için saatler biraz ayarsız oldu.Ayrıca suyuda daha çok eve gelince içtim.Bir sakıncası yoktur herhalde
insallah tatlim hepimiz bir gun mezun olacagiz.ARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR BAKTIM GERÇEKTEN BAŞARILI ARKADAŞLAR VAR.Bende inşaallah başarırım...
Mervecim sen daha yeni başladın sayılır ve Kilo vermende gayet normalıstedıkten sonra başarılamıyacak bısey yok gulum
Mervecim s3nde ben gibi acele ediyorsun ablam benide uyardi ilerde olmasi yonunde mantikli yoksa vucut direnc gosterdiginde zorlanirsinMervecim sen daha yeni başladın sayılır ve Kilo vermende gayet normal
Yoğurt günü gibi şeylere ihtiyacın yok
Bunlar Ilerde duraklamalarda elindeki silahın olsun
Şimdiden vücudunu alıştırma
Nagihancım sana deneme sürecinin iyi geçmediğini söyliyim belki paylaşımını artırırsınARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR BAKTIM GERÇEKTEN BAŞARILI ARKADAŞLAR VAR.Bende inşaallah başarırım...
Aynen cnmMervecim s3nde ben gibi acele ediyorsun ablam benide uyardi ilerde olmasi yonunde mantikli yoksa vucut direnc gosterdiginde zorlanirsin
Slm cnm
Ben Zühal
Öncelikle ilk sayfadaki kuralları oku kabul edersen devam edersin
Ilk kuralımız düzenli paylaşım
Sen taa dün yazmıştın ancak bugün akşam cevap vermişin
Devamlılık sağlıyabilşrmisin bilemedim
2 haftalık deneme süren var
Eğer paylaşımın ve Kilo vermen yeterliyse listeye girebilirsin
Bide Bugünkü menün çok sağlıksız
Abla senin kenuleri gordukce gelecekten korkar oldum.Kusura bakmayın kızlar bugün görünemedim
Yarın misafirim var
Öğlen alışverişe gittim
Gelince tam işlere başlıcam bi arkadaş geldi kahve içtik
O gittikten sonra yemek yaptım birazda temizlik
Bugün menü olarakda yoğurtlu tavuk çorbası yapacaktım ama dün alışverişe çıkamadım
Bugünde geç saatte yapınca akşama anca yetişti
10.00_1 kase yoğurt
15.00_1 ayran (alışverişte)
19.30_1 tb yoğurtlu tavuk çorbası
Su 2 lt
Spor _çok işim var halâ bitmedi mola verdim
Seni beklettiğimiz için kusura bakma tatlımbugün sağlıksız biliyorum her gunun böyle değil bide dün yazdım saatlerce bekliyorum cvp yazan yok küçük bir kızım var benden ilgi bekliyor bu cvp için bile bekledim .elimden geldikçe paylaşım yapacağım
Karar verdim bu hafta bitiyor tatlımAbla senin kenuleri gordukce gelecekten korkar oldum.
Bide herkesde aynı olacak diye bişey yokki cnmAbla senin kenuleri gordukce gelecekten korkar oldum.
İnslh takipte kalacagimSeni beklettiğimiz için kusura bakma tatlım
Bizde çoluğu cocuğu işi gücü olan insanlarız
Ne yazıkki 7-24 sayfada nöbetcilik yapamıyoruz
Dediğim gibi kurallar belli
Hadi bakalim insallah jubilen muhtesem olur.Karar verdim bu hafta bitiyor tatlım
Ne çıkarsa bahtıma artık
Inşallah cnm Son 2 günHadi bakalim insallah jubilen muhtesem olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?