- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.341
Güneşleeeeeeeer gece oldu güneş battı mıııııııııı
gayet guzel tatlimbende menumu yazayım
SABAH 08.30 1 DILIM TB EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 3 ZEYTIN BOL MAYDANOZ YESIL CAY
10.45 KAYISI CIKOLATA 1 TANE YAPTIGIMDAN
13.00 1 KASE CORBA 1 BARDAK AYRAN
18.00 1KASE CORBA 1 TABAK SALATA 1 BARDAK AYRAN
SU 3 LT
SPOR SABAH 3 MIL LESIE 13.30 DAN 16.00 A KADAR EV TEMIZLIGI 1 SAAT MARKET GEZMESI 30 DAKKASI YOLDA BAYA HIZLIYDI SIMDIDE 2 MIL LESI YAPICAM 3 MILE GUCUM YETMEZ
Canım anneminki bitmiş kardeşim kullanıyor 3 kilo verdi spor ve diyette yaparak.bnde sabahları yiyorum düzenli kullansam iyi olacak ama sağlıklı beslenerek ve sporla kilo verilebiliyor gojiye gerek yok bnce@poniponna canm annenler gojiberry kullanacaklardı işe yaradı mı
Ben eksideyim cuma sabahi dogacak gunesciklerden biriyim canim grubumunda piril piril dogacagina kendi nefsimden daha cok eminim
Yine ne çorbası olduğunu yazmamışınbende menumu yazayım
SABAH 08.30 1 DILIM TB EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 3 ZEYTIN BOL MAYDANOZ YESIL CAY
10.45 KAYISI CIKOLATA 1 TANE YAPTIGIMDAN
13.00 1 KASE CORBA 1 BARDAK AYRAN
18.00 1KASE CORBA 1 TABAK SALATA 1 BARDAK AYRAN
SU 3 LT
SPOR SABAH 3 MIL LESIE 13.30 DAN 16.00 A KADAR EV TEMIZLIGI 1 SAAT MARKET GEZMESI 30 DAKKASI YOLDA BAYA HIZLIYDI SIMDIDE 2 MIL LESI YAPICAM 3 MILE GUCUM YETMEZ
Kız güneş çıkınca Yıldızlar görünmezkiYILDIZZLAR GOKDEYKEN CIKAMAMIŞLARDIR
Inşallah TatlıcımBen eksideyim cuma sabahi dogacak gunesciklerden biriyim canim grubumunda piril piril dogacagina kendi nefsimden daha cok eminim
İnşallah Zuhal'im;sporu ufak da olsa düzene oturtmak bile bana yaşama sevinci verdi.Üşümek konusuysa ben de kesinlikle söyleyenlere katılıyorum;kışın bile üşümek nedir bilmeyen ben 40 kilo verdiğimde dişlerim birbirine vururdu konuşamazdım kışları.Vücutta yağ oranı azaldıkça üşüme artarmış canım.Tek zayıflayalım da üşümeye razıyım :)Menü güzel cnm
Inşallah cuma güzel bi eksi gelir
Aminnnnn tatlım
Ama seninde yapmadığın bişey değil
Sadece önceden yaptığını tekrar edeceksin o kadar
Bizim burda halâ havalar ısınmadı cnm
Güneşi dört gözle beklşyorum
Sürekli üşüyen biri olarak kemiklerim ısınsın
Bide bu kadar kilo verdiğim için çok üşüdüğümü söylüyolar aslı varmı bilmiyorum
Ne yazıkki hayır cnm
Sen bana tatlı hamurişi de hiç birine hayır demem
Daha doğrusu demezdim
Teşekkürler canım :)guzel canim
guzel canim
Ben 30 yaşımda takır takır tek hafta bile takılmadan ve artı çıkmadan 40 kiloyu veren ben,35 yaşımda çok zorlanıyorum yüz gramları atarken bile ve yılların farkını hep söylerlerdi yaşadım.Sana 41 kere maşallah canım Allah azmini eksiltmesin :)Amin cnm inşallah
Benim gibi pis boğaz, taa 123 leri görmüş biri bu yaşta yapabildiyse herkes yapar
Yine ne çorbası olduğunu yazmamışın
Menü güzel görünüyor
Kız güneş çıkınca Yıldızlar görünmezki
Bu arada bu hafta grublar yenilenecek
Inşallah Tatlıcım
Kendi adıma elimden geleni yapıyorum
Tartıda bana acır belki cuma günü
CANIM BUGUN MUTLAKA YAP SPORUNU YARIN ZATEN IZIN GUNUMUZ 30 DAKKADA BISEY OLMAZ ZAYIF OLACAGIN GUNLERI GETIR GOZUNUN ONUNESpor yapmam lazım motivasyona ihtiyacım var kızım fazla yordu bugün. Varsa azıcık motivasyon alabilir miyim
İnşallaah ablammmmCuma günü öyle bi doğacakki inşallah
Canm yalnız cuma günü sabah kısmı bildirimleri yapıyoruz yaaani güneş tepedeykenn !!!!!!YILDIZZLAR GOKDEYKEN CIKAMAMIŞLARDIR
Vaaaay süper CanmSpor 30 dk leslie,100 ipsiz ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?