Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende menumu yazayım

SABAH 08.30 1 DILIM TB EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 3 ZEYTIN BOL MAYDANOZ YESIL CAY

10.45 KAYISI CIKOLATA 1 TANE YAPTIGIMDAN

13.00 1 KASE CORBA 1 BARDAK AYRAN

18.00 1KASE CORBA 1 TABAK SALATA 1 BARDAK AYRAN

SU 3 LT

SPOR SABAH 3 MIL LESIE 13.30 DAN 16.00 A KADAR EV TEMIZLIGI 1 SAAT MARKET GEZMESI 30 DAKKASI YOLDA BAYA HIZLIYDI SIMDIDE 2 MIL LESI YAPICAM 3 MILE GUCUM YETMEZ

gayet guzel tatlim

Ben eksideyim cuma sabahi dogacak gunesciklerden biriyim canim grubumunda piril piril dogacagina kendi nefsimden daha cok eminim

Yine ne çorbası olduğunu yazmamışın
Menü güzel görünüyor

YILDIZZLAR GOKDEYKEN CIKAMAMIŞLARDIR
Kız güneş çıkınca Yıldızlar görünmezki

Bu arada bu hafta grublar yenilenecek

Ben eksideyim cuma sabahi dogacak gunesciklerden biriyim canim grubumunda piril piril dogacagina kendi nefsimden daha cok eminim
Inşallah Tatlıcım
Kendi adıma elimden geleni yapıyorum
Tartıda bana acır belki cuma günü

İnşallah Zuhal'im;sporu ufak da olsa düzene oturtmak bile bana yaşama sevinci verdi.Üşümek konusuysa ben de kesinlikle söyleyenlere katılıyorum;kışın bile üşümek nedir bilmeyen ben 40 kilo verdiğimde dişlerim birbirine vururdu konuşamazdım kışları.Vücutta yağ oranı azaldıkça üşüme artarmış canım.Tek zayıflayalım da üşümeye razıyım :)
guzel canim
guzel canim
Teşekkürler canım :)
Amin cnm inşallah
Benim gibi pis boğaz, taa 123 leri görmüş biri bu yaşta yapabildiyse herkes yapar
Ben 30 yaşımda takır takır tek hafta bile takılmadan ve artı çıkmadan 40 kiloyu veren ben,35 yaşımda çok zorlanıyorum yüz gramları atarken bile ve yılların farkını hep söylerlerdi yaşadım.Sana 41 kere maşallah canım Allah azmini eksiltmesin :)

Kız güneş çıkınca Yıldızlar görünmezki

Bu arada bu hafta grublar yenilenecek

Inşallah Tatlıcım
Kendi adıma elimden geleni yapıyorum
Tartıda bana acır belki cuma günü

BIZIM YILDIZLAR HEP YUKARDALARDIR AMA BU ARADA< YILDIZLARDADA BI BEN WARIM HERAL WEYA UYUDULAR LEPTINLERI CALISTIRIYORLAR

Selam kizlar yeni geldik misafirlikten geciken menumu uzulerek yazayim cunku olmadi farkindayim simdiden hepinizden ozur diliyorum.

SABAH:7.30 uc kasik cokelek(cevizli rokali corekotlu)bir haslanmis yumurta,6 zeytin ve cay

ÖGLE:12.15 bir kase baharatli yogurt,bir kase tarhana corbasi.

Ara ogun:15.00 bir kuru incir cok az findik badem.

AKSAM:19.30 iki kasik manti bol yogurt,iki tane lahana sarmasi ve salata.

2.5 litre su,soguk alginligim oldugu icin spor yapamadim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…