- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.361
Bencede insan spor yaptığı zaman çok daha enerjik ve pozitif oluyor cnmİnşallah Zuhal'im;sporu ufak da olsa düzene oturtmak bile bana yaşama sevinci verdi.Üşümek konusuysa ben de kesinlikle söyleyenlere katılıyorum;kışın bile üşümek nedir bilmeyen ben 40 kilo verdiğimde dişlerim birbirine vururdu konuşamazdım kışları.Vücutta yağ oranı azaldıkça üşüme artarmış canım.Tek zayıflayalım da üşümeye razıyım :)
Teşekkürler canım :)
Ben 30 yaşımda takır takır tek hafta bile takılmadan ve artı çıkmadan 40 kiloyu veren ben,35 yaşımda çok zorlanıyorum yüz gramları atarken bile ve yılların farkını hep söylerlerdi yaşadım.Sana 41 kere maşallah canım Allah azmini eksiltmesin :)
Spor yapmam lazım motivasyona ihtiyacım var kızım fazla yordu bugün. Varsa azıcık motivasyon alabilir miyim
Geç oldu ama motivasyonu almışın güzellik ve harika olmuşSpor 30 dk leslie,100 ipsiz ip atlama
Akşam az ama tabiki olmamış cnmSelam kizlar yeni geldik misafirlikten geciken menumu uzulerek yazayim cunku olmadi farkindayim simdiden hepinizden ozur diliyorum.
SABAH:7.30 uc kasik cokelek(cevizli rokali corekotlu)bir haslanmis yumurta,6 zeytin ve cay
ÖGLE:12.15 bir kase baharatli yogurt,bir kase tarhana corbasi.
Ara ogun:15.00 bir kuru incir cok az findik badem.
AKSAM:19.30 iki kasik manti bol yogurt,iki tane lahana sarmasi ve salata.
2.5 litre su,soguk alginligim oldugu icin spor yapamadim(
Daha bizim bahçe sezonu başlamadı tatlımIyi geceler kızlar buhun baya yoruldum eşimle bahcede ugrastik
Menum
Sabah9:00
Iki dilim ekmek
Az ıspanaklı yumurta
Öğle 13:00
Salata yogurt
15:00
1elma 1b sut
17:00
1muz
19:00
Salata yogurt
Su 2lt
Spor 30 dk yürüyüş bahce işleri
Sağol abla hemde ne üşütmek anlatamam. Pazar günü bahar temizliği yapmıştım sanırım ozaman şifayı kaptım.
benim kızlarla tekrar bakayım canım.Sen duvar kısmına yazmışındır
Avatar resmini altında özel başlık olan yere yazacaksın
En altta kaydet basmayı unutma
Gunaydin abla evet hic olmadi farkindayim,bu nedenle bir yere gitmek istemiyorum menude sarma ve manti disinda birsey yoktu gercekten mecbur kaldim hatta onlarada az geldi cok israr ettiler ama tabiki yemedim.Bencede insan spor yaptığı zaman çok daha enerjik ve pozitif oluyor cnm
Seninde artırman eminim eksi olarak dönecektir sana
Ahh Nilüferim bende önceden çok kolay verirdim gerçi hiç bu kadar uzun süre devam etmemiştim
Tabi bu zorluğun mutlaka yaşlada alakası vardır
Her geçen sene zarar oluyor
O yüzden bidaha Kilo alma gibi bi lüksümüz olamaz
ALLAH KORUSUN
Geç oldu ama motivasyonu almışın güzellik ve harika olmuş
Akşam az ama tabiki olmamış cnm
Oysa senden çok emindim
Tartıya 2 kala sen bunu yapmazdın
Daha bizim bahçe sezonu başlamadı tatlım
Menün kötü sayılmaz
Aradaki muz olmasa öğlen ve akşama bi yemek ilave etsen daha iyiymiş
Bahçede çalışmana rağmen suyun az olmuş
Gunaydin tatlim 2 kasikla hemen arti cikmazsin diye dusuniyorum.Gunaydin kizlar dunku manti faciasindan sonra bugunku kilomu merak ediyorum zaten regl oncesi bu hafta pek beklentim yok ama insallah arti falan degilimdir cok uzulurum
MENÜM
7:00 1 DİLİM TAM BUĞDAY,2 YUMURTA
12:00 2 İNCİR ,AYRAN
18:00 2 TAM BUĞDAY,DÖRT KAŞIK KIYMALI SOTE
biliyorum gene akşama yüklendi ama yarın dan itibaren menüm daha sğlıklı olacak.
Selam kizlar yeni geldik misafirlikten geciken menumu uzulerek yazayim cunku olmadi farkindayim simdiden hepinizden ozur diliyorum.
SABAH:7.30 uc kasik cokelek(cevizli rokali corekotlu)bir haslanmis yumurta,6 zeytin ve cay
ÖGLE:12.15 bir kase baharatli yogurt,bir kase tarhana corbasi.
Ara ogun:15.00 bir kuru incir cok az findik badem.
AKSAM:19.30 iki kasik manti bol yogurt,iki tane lahana sarmasi ve salata.
2.5 litre su,soguk alginligim oldugu icin spor yapamadim(
Yok canim arti olmamisim ama ekside degilim sanirim bu hafta sabitimGunaydin tatlim 2 kasikla hemen arti cikmazsin diye dusuniyorum.
Iyi geceler kızlar buhun baya yoruldum eşimle bahcede ugrastik
Menum
Sabah9:00
Iki dilim ekmek
Az ıspanaklı yumurta
Öğle 13:00
Salata yogurt
15:00
1elma 1b sut
17:00
1muz
19:00
Salata yogurt
Su 2lt
Spor 30 dk yürüyüş bahce işleri
Yok canim arti degilim ama ekside degilim bakayim canim olmadi dedigin gibi yapayim.Ya bi de regl şişkinligide var bu hafta pek iyi degilim.canım tartı oncesı olmamıs ama cok da abarmamışsın uzulme hemen artı cıkmazsın dahada olmazsa bugun ananas weya yogurt gunu yap yarın tartı malum
Yok canim arti degilim ama ekside degilim bakayim canim olmadi dedigin gibi yapayim.Ya bi de regl şişkinligide var bu hafta pek iyi degilim.
Merhaba kaptanımızMerhaba arkadaşlar herkese günaydın ben 84 kiloyum 165 boyundayim 5 ay önce doğum yaptım dün diyete başladım aranıza katılmak istiyorum emziriyorum aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?