Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın ben 84 kiloyum 165 boyundayim 5 ay önce doğum yaptım dün diyete başladım aranıza katılmak istiyorum emziriyorum aynı zamanda

hoş geldın canım mefkurem ablayla goruş o sana cevap yazar zaten ben merve 25 yasındayım 1 tane kızım war

Merhaba kaptanımız @mefkurem gelince karar verir canım. Neden bizim takım?
Cuma yarışmAlarına girmek isteyenler bölümüne disiplinli bir tAKIM VE takım arkadaşları aradığımı söyledim oraya 9. Takım yazdı biri bende buraya geldimmm her gün düzenli liste paylaşılan bir yer istiyorum ki bir birimize fayda miz olsun

MENÜM
7:00 1 DİLİM TAM BUĞDAY,2 YUMURTA
12:00 2 İNCİR ,AYRAN
18:00 2 TAM BUĞDAY,DÖRT KAŞIK KIYMALI SOTE
biliyorum gene akşama yüklendi ama yarın dan itibaren menüm daha sğlıklı olacak.
Cnm sende farkındasın zaten akşama yüklendiğinin. Onun dışında sabah ve öğleyi arttırıp ara öğünler koyman lazım saatlerin arası çok meton durur yoksa.

MENÜM
7:00 1 DİLİM TAM BUĞDAY,2 YUMURTA
12:00 2 İNCİR ,AYRAN
18:00 2 TAM BUĞDAY,DÖRT KAŞIK KIYMALI SOTE
biliyorum gene akşama yüklendi ama yarın dan itibaren menüm daha sğlıklı olacak.
Cnm sende farkındasın zaten akşama yüklendiğinin. Onun dışında sabah ve öğleyi arttırıp ara öğünler koyman lazım saatlerin arası çok meton durur yoksa.

Cnn hoşgeldin aramıza bende sevil:)

Hosgeldin canim ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 5 aylik.bir kizim var araliktan beri burdayim ama ben yavas gidiyorum.biraz daha once 20 kilo verdim simdi agirdan aliyorjm nrdense.umarim hemen verirsi kiloalari

Gunaydin kizlar dunku manti faciasindan sonra bugunku kilomu merak ediyorum zaten regl oncesi bu hafta pek beklentim yok ama insallah arti falan degilimdir cok uzulurum
Öyle düşünme cnm iki kaşık yemiştin zaten bitki çayı iç sindirim için inşallah iyi çıkarsın yarın

Kızlar ya size anlatmayı unuttum. iki gün önce kızımla yürüyordum önümde annemin arkadaşını yanında Kardeşiyle yürürken gördüm. Yanlarına gidip selam vereyim derken ne duydum??? Annemin arkadaşı kardeşine beni anlatıyor "ayyy Derya'nın kızı bi kilo almış. O incecik kız şöyle duba gibi olmuş..." Daha anlatıyordu ama kalbim dayanmadı yavaşladım sonra da yönümü değiştirdim. Burdan çıkacak 2 ders var
1- kiloların seni üzüyorsa sağlıklı beslen ve şişmanlama
2- yolda dedikodu yaparken sağına soluna iyi bak

1 lt suyumu bitirdim bile bugun hedefim 4 lt su icip karbonhidratsiz ogunlerle odem modem ne varsa sokup atmak
Esimede yarin kosu bandini eve çıkarmazsa onunla gerçekten konusmayacagimi söyledim
Ooo süpersin canm yarın iyi Bi eksi geliyor heralde :))

1 lt suyumu bitirdim bile bugun hedefim 4 lt su icip karbonhidratsiz ogunlerle odem modem ne varsa sokup atmak
Esimede yarin kosu bandini eve çıkarmazsa onunla gerçekten konusmayacagimi söyledim

canım suyu bugun fazla abartma bence yarın tartı vucud o kadar suyu atamazbelkı en fazla 3 de bıtır yarın da 4 e tamamlarsın bence

Cnn hoşgeldin aramıza bende sevil:)
Hosbuldum memnun oldum
Aynen ikisinede katılıyorum kilo almamı birileri görsün yeterki hemen biraz az ye derdin ne ayyy ne kadar kilo almmissin taniyamadim. Şöyle böyle bende bu laflara maruz kalmamak için 50 günüm var ve en dibine kadar kiloo vermem lazimmm allahım çok hirslandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…