- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.381
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın ben 84 kiloyum 165 boyundayim 5 ay önce doğum yaptım dün diyete başladım aranıza katılmak istiyorum emziriyorum aynı zamanda
Cuma yarışmAlarına girmek isteyenler bölümüne disiplinli bir tAKIM VE takım arkadaşları aradığımı söyledim oraya 9. Takım yazdı biri bende buraya geldimmm her gün düzenli liste paylaşılan bir yer istiyorum ki bir birimize fayda miz olsunMerhaba kaptanımız @mefkurem gelince karar verir canım. Neden bizim takım?
Memnun oldum. Kızını ALLAH bağışlasın bende 20 yaşındayım benimde bir kizimvarhoş geldın canım mefkurem ablayla goruş o sana cevap yazar zaten ben merve 25 yasındayım 1 tane kızım war
Memnun oldum. Kızını ALLAH bağışlasın bende 20 yaşındayım benimde bir kizimvar
Cnm sende farkındasın zaten akşama yüklendiğinin. Onun dışında sabah ve öğleyi arttırıp ara öğünler koyman lazım saatlerin arası çok meton durur yoksa.MENÜM
7:00 1 DİLİM TAM BUĞDAY,2 YUMURTA
12:00 2 İNCİR ,AYRAN
18:00 2 TAM BUĞDAY,DÖRT KAŞIK KIYMALI SOTE
biliyorum gene akşama yüklendi ama yarın dan itibaren menüm daha sğlıklı olacak.
Cnm sende farkındasın zaten akşama yüklendiğinin. Onun dışında sabah ve öğleyi arttırıp ara öğünler koyman lazım saatlerin arası çok meton durur yoksa.MENÜM
7:00 1 DİLİM TAM BUĞDAY,2 YUMURTA
12:00 2 İNCİR ,AYRAN
18:00 2 TAM BUĞDAY,DÖRT KAŞIK KIYMALI SOTE
biliyorum gene akşama yüklendi ama yarın dan itibaren menüm daha sğlıklı olacak.
Cnn hoşgeldin aramıza bende sevil:)Cuma yarışmAlarına girmek isteyenler bölümüne disiplinli bir tAKIM VE takım arkadaşları aradığımı söyledim oraya 9. Takım yazdı biri bende buraya geldimmm her gün düzenli liste paylaşılan bir yer istiyorum ki bir birimize fayda miz olsun
Cuma yarışmAlarına girmek isteyenler bölümüne disiplinli bir tAKIM VE takım arkadaşları aradığımı söyledim oraya 9. Takım yazdı biri bende buraya geldimmm her gün düzenli liste paylaşılan bir yer istiyorum ki bir birimize fayda miz olsun
Gunaydin kizlar oglen teyzeme gidicem kahvalti gibi ama acim evde bisiler atistircam simdi
Gunaydin kizlar oglen teyzeme gidicem kahvalti gibi ama acim evde bisiler atistircam simdi
Öyle düşünme cnm iki kaşık yemiştin zaten bitki çayı iç sindirim için inşallah iyi çıkarsın yarınGunaydin kizlar dunku manti faciasindan sonra bugunku kilomu merak ediyorum zaten regl oncesi bu hafta pek beklentim yok ama insallah arti falan degilimdir cok uzulurum
Ooo süpersin canm yarın iyi Bi eksi geliyor heralde :))1 lt suyumu bitirdim bilebugun hedefim 4 lt su icip karbonhidratsiz ogunlerle odem modem ne varsa sokup atmak
Esimede yarin kosu bandini eve çıkarmazsa onunla gerçekten konusmayacagimi söyledim
Evet beş aylık olacak allah nasip ederseALLAH BAGIŞLASINCANIM SENINKI KUCUK GALIBAC
1 lt suyumu bitirdim bilebugun hedefim 4 lt su icip karbonhidratsiz ogunlerle odem modem ne varsa sokup atmak
Esimede yarin kosu bandini eve çıkarmazsa onunla gerçekten konusmayacagimi söyledim
ıyı yaparsın canım karbonlara dıkkat et gunesler baya ıddalı bu haftaGunaydin kizlar oglen teyzeme gidicem kahvalti gibi ama acim evde bisiler atistircam simdi
Hosbuldum memnun oldumCnn hoşgeldin aramıza bende sevil:)
Aynen ikisinede katılıyorum kilo almamı birileri görsün yeterki hemen biraz az ye derdin ne ayyy ne kadar kilo almmissin taniyamadim. Şöyle böyle bende bu laflara maruz kalmamak için 50 günüm var ve en dibine kadar kiloo vermem lazimmm allahım çok hirslandimKızlar ya size anlatmayı unuttum. iki gün önce kızımla yürüyordum önümde annemin arkadaşını yanında Kardeşiyle yürürken gördüm. Yanlarına gidip selam vereyim derken ne duydum??? Annemin arkadaşı kardeşine beni anlatıyor "ayyy Derya'nın kızı bi kilo almış. O incecik kız şöyle duba gibi olmuş..." Daha anlatıyordu ama kalbim dayanmadı yavaşladım sonra da yönümü değiştirdim. Burdan çıkacak 2 ders var
1- kiloların seni üzüyorsa sağlıklı beslen ve şişmanlama
2- yolda dedikodu yaparken sağına soluna iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?