- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.401
Kızlar ya size anlatmayı unuttum. iki gün önce kızımla yürüyordum önümde annemin arkadaşını yanında Kardeşiyle yürürken gördüm. Yanlarına gidip selam vereyim derken ne duydum??? Annemin arkadaşı kardeşine beni anlatıyor "ayyy Derya'nın kızı bi kilo almış. O incecik kız şöyle duba gibi olmuş..." Daha anlatıyordu ama kalbim dayanmadı yavaşladım sonra da yönümü değiştirdim. Burdan çıkacak 2 ders var
1- kiloların seni üzüyorsa sağlıklı beslen ve şişmanlama
2- yolda dedikodu yaparken sağına soluna iyi bak
ıyı yaparsın canım karbonlara dıkkat et gunesler baya ıddalı bu hafta
MASALLAH CANIM ALLAH ESIRGESINEvet beş aylık olacak allah nasip ederse
Hoşgeldin tatlımŞimdi baktım 9. Takım yaz ana zaten takım kaptaniymis mefkurem
Hoş buldum uzun süre diyet yapınca vücud alisiyo ondan olabilir bende hamilelik ten önce 11 kilo vermiştim 2.5 ayda ama hamilelikle rekora gidip 30 31 kilo aldım 21 i gitti şükür ama hamile kalmadan öncede kilim vardı o yüzden yolum çoook uzunHosgeldin canim ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 5 aylik.bir kizim var araliktan beri burdayim ama ben yavas gidiyorum.biraz daha once 20 kilo verdim simdi agirdan aliyorjm nrdense.umarim hemen verirsi kiloalari
Hoş buldum okudum kabul ettim benim adımda EBruHoşgeldin tatlım
Allah bebeğini bağışlasın. Burdada emziren annemler var
Ben Zühal senin adın neydi
Ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen bizimle devam edersen
2 hafta deneme süren var
Paylaşımın ve Kilo vermen yeterli olursa listeye girersin
Valla canim ben bu bunyeyi ablamadim az yiyorum gitmio cok yiyorum gitmio yani hic bi sekilde kilo gitmio
AminnMASALLAH CANIM ALLAH ESIRGESIN
HAKKATEN IYI SABIR GÖSTERMİŞ TEBRIK ETMEK LAZIM TEBRIKLER ARKADASIMBayankokosh
Ayyyy pislere bak sen ben olsam kesin cirkefe baglardim senin agzini yirtarim sen ne dion filannderdim sakin kalmissin sen
Aynen bende cevap verirdim sen kendine bak felan diyeHAKKATEN IYI SABIR GÖSTERMİŞ TEBRIK ETMEK LAZIM TEBRIKLER ARKADASIM
Memnun oldum ebrucumHoş buldum okudum kabul ettim benim adımda EBru
Kaptan çıtır olup mezun olunca unıttu bizleriBENIM BUGUN CENEM DUSTU GALIBA DURMADAN YAZIYORUM YILDIZLARDAN DA KIMSE YOK NE YAPTILAR ACABA KAPTANIMIZDA YOK BURALARDA BEN MI GOREMEDIM ACABA NERDESIN KAPTANIM ÖZLEDIK SENI
Doğru yaaa kiloları vereyim de Bi ziyarete gideyim Nuray teyzeciğimeboşwer canım ya onlara wercegın en ıyı cevep zayıflayıp 60-65 lerı gorup agızlarını kapatmak o kıloları gorursende bı gun muhakkak oturmaya gıt e malum esdost zıyaretı ıyıdır
Hemde cook hirsliyim eşim zorluyoruz emziriyon sen o kadarda abartma biraz ekmekten felan ye diye ama cikss yemiyorum mayısın ilk haftası memlekete gidecez o zamana kadar ne kadar verirsem kardir. Tamam pazartesi de tartilirim ben çarşamba başladım ama yarın ne kadar eksi olacak merak ediyorum emzirmenin verdiği avantaj da var tabi kaloriler gidiyor emzirdikceMemnun oldum ebrucum
Senden hırslı bi yarışmacı kokusu alıyorum
Inşallah öyle olur
Bu arada önce sayfada yazmıyor ama Pazarteside ara kontrol için tartılıyoruz
Kaptan çıtır olup mezun olunca unıttu bizleri
@Ariver
Hemde cook hirsliyim eşim zorluyoruz emziriyon sen o kadarda abartma biraz ekmekten felan ye diye ama cikss yemiyorum mayısın ilk haftası memlekete gidecez o zamana kadar ne kadar verirsem kardir. Tamam pazartesi de tartilirim ben çarşamba başladım ama yarın ne kadar eksi olacak merak ediyorum emzirmenin verdiği avantaj da var tabi kaloriler gidiyor emzirdikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?