Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

boşwer canım ya onlara wercegın en ıyı cevep zayıflayıp 60-65 lerı gorup agızlarını kapatmak o kıloları gorursende bı gun muhakkak oturmaya gıt e malum esdost zıyaretı ıyıdır

Şimdi baktım 9. Takım yaz ana zaten takım kaptaniymis mefkurem
Hoşgeldin tatlım
Allah bebeğini bağışlasın. Burdada emziren annemler var

Ben Zühal senin adın neydi

Ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen bizimle devam edersen
2 hafta deneme süren var
Paylaşımın ve Kilo vermen yeterli olursa listeye girersin

Hosgeldin canim ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 5 aylik.bir kizim var araliktan beri burdayim ama ben yavas gidiyorum.biraz daha once 20 kilo verdim simdi agirdan aliyorjm nrdense.umarim hemen verirsi kiloalari
Hoş buldum uzun süre diyet yapınca vücud alisiyo ondan olabilir bende hamilelik ten önce 11 kilo vermiştim 2.5 ayda ama hamilelikle rekora gidip 30 31 kilo aldım 21 i gitti şükür ama hamile kalmadan öncede kilim vardı o yüzden yolum çoook uzun

Hoş buldum okudum kabul ettim benim adımda EBru

BENIM BUGUN CENEM DUSTU GALIBA DURMADAN YAZIYORUM YILDIZLARDAN DA KIMSE YOK NE YAPTILAR ACABA KAPTANIMIZDA YOK BURALARDA BEN MI GOREMEDIM ACABA NERDESIN KAPTANIM ÖZLEDIK SENI

boşwer canım ya onlara wercegın en ıyı cevep zayıflayıp 60-65 lerı gorup agızlarını kapatmak o kıloları gorursende bı gun muhakkak oturmaya gıt e malum esdost zıyaretı ıyıdır
Doğru yaaa kiloları vereyim de Bi ziyarete gideyim Nuray teyzeciğime

Memnun oldum ebrucum

Senden hırslı bi yarışmacı kokusu alıyorum
Inşallah öyle olur
Bu arada önce sayfada yazmıyor ama Pazarteside ara kontrol için tartılıyoruz
Hemde cook hirsliyim eşim zorluyoruz emziriyon sen o kadarda abartma biraz ekmekten felan ye diye ama cikss yemiyorum mayısın ilk haftası memlekete gidecez o zamana kadar ne kadar verirsem kardir. Tamam pazartesi de tartilirim ben çarşamba başladım ama yarın ne kadar eksi olacak merak ediyorum emzirmenin verdiği avantaj da var tabi kaloriler gidiyor emzirdikce

OHHH NE GUZEL CANIM OTURDUGUN YERDE YAKARSIN KALORILERI AMA HIRLISIN HAKKATEN İNSAALLAH WERIRIZ HIRSLI RAKIBLERI SEVERIZ MOTIWE OLURUZ HEP BERABER

Slm kızlar dün giremedim hemen menümü yazayım sabah 7 30 2 yumurtalj omlet tere nane
Öğlen 12 00 1 kase anadolu çorba 5 kşk türlü
Akşam 18 00 1 kase şehriye çorbası yoğurt
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…