- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.421
Insallah bebegim oyle yapicam zaten bitki cayi ve bol yogurt.Öyle düşünme cnm iki kaşık yemiştin zaten bitki çayı iç sindirim için inşallah iyi çıkarsın yarın
Dedikoducular ayip ya onlara ne senin kilondanKızlar ya size anlatmayı unuttum. iki gün önce kızımla yürüyordum önümde annemin arkadaşını yanında Kardeşiyle yürürken gördüm. Yanlarına gidip selam vereyim derken ne duydum??? Annemin arkadaşı kardeşine beni anlatıyor "ayyy Derya'nın kızı bi kilo almış. O incecik kız şöyle duba gibi olmuş..." Daha anlatıyordu ama kalbim dayanmadı yavaşladım sonra da yönümü değiştirdim. Burdan çıkacak 2 ders var
1- kiloların seni üzüyorsa sağlıklı beslen ve şişmanlama
2- yolda dedikodu yaparken sağına soluna iyi bak
Aynen oyle. Yürüyüş egzersiz felanda yapıyorum aynı zamanda inşallah ise yararOHHH NE GUZEL CANIM OTURDUGUN YERDE YAKARSIN KALORILERI AMA HIRLISIN HAKKATEN İNSAALLAH WERIRIZ HIRSLI RAKIBLERI SEVERIZ MOTIWE OLURUZ HEP BERABER
Hoş buldum memnun oldum .allah bağışlasın çocuklarınız inşallah bizde mezun oluruzBu arada yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz ben meliha 37 yaşındayım biri 9 yaşında diğeri 9 aylık iki çocuğum var kasımdan beri burdayım mezuniyete az kaldı izinliydim inşallah yarın listedeyim
Aslında kadın kötü bişey dememiş sadece kilo almış demişDoğru yaaa kiloları vereyim de Bi ziyarete gideyim Nuray teyzeciğime
Tartı öncesi kazasız belasız gelirsin inşallah cnmBEN KACAYIM KIZIMI OKULA HAZIRLKAYIP ORDANDA GUNE GIDECEGIM MALM
Özellikle emzirenlere ilk şartımız sağlıklı beslenme ve bol suHemde cook hirsliyim eşim zorluyoruz emziriyon sen o kadarda abartma biraz ekmekten felan ye diye ama cikss yemiyorum mayısın ilk haftası memlekete gidecez o zamana kadar ne kadar verirsem kardir. Tamam pazartesi de tartilirim ben çarşamba başladım ama yarın ne kadar eksi olacak merak ediyorum emzirmenin verdiği avantaj da var tabi kaloriler gidiyor emzirdikce
Hadi bakalım yarın ne kadar eksiyle gelecenBu arada yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz ben meliha 37 yaşındayım biri 9 yaşında diğeri 9 aylık iki çocuğum var kasımdan beri burdayım mezuniyete az kaldı izinliydim inşallah yarın listedeyim
Bugün sabitsen yarın eksiye düşersin fıstığımInsallah bebegim oyle yapicam zaten bitki cayi ve bol yogurt.
Insallah abla duserim.pirincle aram hic iyi degil midem bulanir yiyemem,gecen hafta gibi tavuklu yogurt corbasi yapacaktim,kucuk bir ilcedeyim tavuk bulamadim oyle kaldi.Bakalim ne kadar hafif tutarsam okadar iyiBugün sabitsen yarın eksiye düşersin fıstığım
Aslında regliyken ödem atmak için lapa iyi oluyordu
Yok canlarım yaAYNEB GURUBUMUZU BIRAKTI CITIR GÜZEL
Hadi bakalım yarın ne kadar eksiyle gelecen
CANIM 20 KILO WERMIŞSIN YA BELKI TAKILMA ZAMANIDIR YILMA DIREN HERSY COK IYI OLUR SADECE SABIR ISTIYO BUNUN DA USTESINDE GELIRSIN GUVENIYORUM SANA
Çok geçmiş olsun cnmYok canlarım ya
Zuhal abla biliyorsun biraz sorunlar vardı evde.
Kızım da rahatsızdi antibiyotik kullandık alerji yaptı tüm vücudu kızardı tekrar doktor yollarına düştük ilaçlar kesildi yeni ilaçlar verildi şimdi biraz grip.
Kaç gündür uykusuzum yoksa bir yere kaçtığım yok stresten gece yemelerim başladı 2 kilo geri aldım.
Offf offfff kistan nefret ettim bu sene kurtulamadik hastalıktan
Teşekkür ederim abla inşallah şu hastalıktan kurtulalim hiç bişey umrumda değil.Çok geçmiş olsun cnm
Canını sıkma herşey zamanla düzelir
Nehirim gündüzleri yiyebilirsin ama sakın kendini gece yemeye alıştırma
O en tehlikelisi
Yoksa bu hafta listeye girip mezunmu olacan fıstıkHedefe epeyce yakın bi eksiyle inşallah :)))
Inşallah daha iyisindir cnmSelam kızlar nasılsınız daha bugün gözlerimi açabildim resmençok fena hasta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?