- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.441
Yok canlarım ya
Zuhal abla biliyorsun biraz sorunlar vardı evde.
Kızım da rahatsızdi antibiyotik kullandık alerji yaptı tüm vücudu kızardı tekrar doktor yollarına düştük ilaçlar kesildi yeni ilaçlar verildi şimdi biraz grip.
Kaç gündür uykusuzum yoksa bir yere kaçtığım yok stresten gece yemelerim başladı 2 kilo geri aldım.
Offf offfff kistan nefret ettim bu sene kurtulamadik hastalıktan
Tartı öncesi kazasız belasız gelirsin inşallah cnm
Onu nasıl yapacağım bilmiyorum daÖzellikle emzirenlere ilk şartımız sağlıklı beslenme ve bol su
Tambugday yada çavdar ekmeğini sabahları 1-2 dil yiyebilirsin
Menülerin az değil ama sağlıklı şeyler olsun
Sebze salata et yoğurt süt bunları doyuncaya kadar yiyebilirsin
Bide avatarının altında özel başlık olan yere kilonu ve boyunu yazarsan iyi olur
O zaman unutmuyoruz
Bak herkesde yazıyor
Ve herhafta kiloyu güncellemek çok zevkli
Sağ üst köşede bildirim seçeneklerine gir ordan Kişisel bilgilerineOnu nasıl yapacağım bilmiyorum da
Evet çok kötü konuşmadı ama hassas noktam olduğu için üzüldüm. Ablacım hamilelikten önce 57 kiloydum daha 20 kilom var yaniAslında kadın kötü bişey dememiş sadece kilo almış demiş
Ama sende nasıl yanlarında bitivermişin
Zamanlama mükemmel
Hamimelikten önce kaç kiloydun cnm
Ben bu insanlarıda anlamıyorum
Daha yeni doğum yapmışın haliyle vermen vücudun kendini toparlaması zaman alır
Ayyyy ben direk daldım selam vermedim
Herkes için az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum
Lütfen tartı için akşam yazdığım şeylere dikkat edin
Bakalım bu hafta 1.mi olacaz yoksa yine ucundan kaçırcakmıyız
Bende çok şükür kısa süreli ayrılık yaşadığım 6 lara geri döndüm
lepistesinyavrucugu
Ayşe ne olduki güzelim belini zorladınmıda tutulmuş
@sevilumut
Sevilcim temizlik yaparken muhtemelen camları açıp rüzgarda kaldın
Dikkat et cnm
Geçmiş olsun canmSelam kızlar nasılsınız daha bugün gözlerimi açabildim resmençok fena hasta oldum
Tatlım kendini zorlamadan bel esnetme hareketlerini düzenli yaparsan belki faydası olurDogumdan bir ay sonra basladi abla bel agrim gunduz is yaparken otururken hicbiseyim yok ama gece yattigim zaman iki saatten fazla uyuduysam tutuluyorum kalkamiyorum..belimde disk sikismasi vardi seneler once koltugu kaldirmamla baslamisti sanirim o nusk etti
Ilacda kullanamadigim için geçmiyor
Ayşem Eğer paylaşımın takım kurallarına uygun olursa tabiki girersinMefkus abla ben yuruyusumede baslayinca sencede uygun olursa listeye gireyim diyorum ne dersin ?
Kız 20 kilo nedirki 4-5 Aya bakarEvet çok kötü konuşmadı ama hassas noktam olduğu için üzüldüm. Ablacım hamilelikten önce 57 kiloydum daha 20 kilom var yani
Kitapçığım var sabahlari kalkinca yapıyorum yoksa zaten dogrulamiyorumTatlım kendini zorlamadan bel esnetme hareketlerini düzenli yaparsan belki faydası olur
Ayşem Eğer paylaşımın takım kurallarına uygun olursa tabiki girersin
Ama şimdiye kadar pek yeterli değil
Biliyorum bebiş seni çok yoruyor ama burda herkesin bi şekilde yoğunluğu var
Eğer birbirimize destek olmıcaksak takım olmanın ne anlamı var değilmi
Evet çok kötü konuşmadı ama hassas noktam olduğu için üzüldüm. Ablacım hamilelikten önce 57 kiloydum daha 20 kilom var yani
Aslında neden olmasın :) hedefimi ucundan görüyorum. Bu hafta çok iyiyim çünkü. Duraksamaların acısı çıkıyoYoksa bu hafta listeye girip mezunmu olacan fıstık
Selam kızlar nasılsınız daha bugün gözlerimi açabildim resmençok fena hasta oldum
Yok canlarım ya
Zuhal abla biliyorsun biraz sorunlar vardı evde.
Kızım da rahatsızdi antibiyotik kullandık alerji yaptı tüm vücudu kızardı tekrar doktor yollarına düştük ilaçlar kesildi yeni ilaçlar verildi şimdi biraz grip.
Kaç gündür uykusuzum yoksa bir yere kaçtığım yok stresten gece yemelerim başladı 2 kilo geri aldım.
Offf offfff kistan nefret ettim bu sene kurtulamadik hastalıktan
Benim on gün önceden başlıyor ya,kadın olmak zorBenimde reglim yakin sismeler basladi sanki
Kötü tesadüf olmuş ama kulağım çınlıyor değil selam verseydin keşkeKızlar ya size anlatmayı unuttum. iki gün önce kızımla yürüyordum önümde annemin arkadaşını yanında Kardeşiyle yürürken gördüm. Yanlarına gidip selam vereyim derken ne duydum??? Annemin arkadaşı kardeşine beni anlatıyor "ayyy Derya'nın kızı bi kilo almış. O incecik kız şöyle duba gibi olmuş..." Daha anlatıyordu ama kalbim dayanmadı yavaşladım sonra da yönümü değiştirdim. Burdan çıkacak 2 ders var
1- kiloların seni üzüyorsa sağlıklı beslen ve şişmanlama
2- yolda dedikodu yaparken sağına soluna iyi bak
Gecmis olsun canim bu aralar hasta olan olana valla dikkat et canimSelam kızlar nasılsınız daha bugün gözlerimi açabildim resmençok fena hasta oldum
Canim seninle tanismadik sanirim aramiza hosgeldin ben zeynep 29 yasindayim iki bucuk aydir burdayim sekiz kiloya yakin verdim insallah bir sekiz kilo daha vermek hedefim.Bugun ki menum
Sabah
1 yumurta 1 çatal peynir 5 zeytin yarım dilim mısır ekmeği yeşillik
Ara
Yarım portakal
Öğle
Bir kepçe eristeli mercimek çorbası 2kaşık yoğurt 1 dolma 1bucuk haşlanmış patates yeşillik
Ara
Yarım portakal yada elma
Akşam
1 dolma bir kepçe çorba yeşillik
Yatmadan elma yada portakal
3 litre şu 15 dk egzersiz 200 twister aletinde hareket yarım saat yürüyüş. öğle biraz fazla oldu sanki ama akşam telafi ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?