Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun canım

Onu nasıl yapacağım bilmiyorum da

Evet çok kötü konuşmadı ama hassas noktam olduğu için üzüldüm. Ablacım hamilelikten önce 57 kiloydum daha 20 kilom var yani

Dogumdan bir ay sonra basladi abla bel agrim gunduz is yaparken otururken hicbiseyim yok ama gece yattigim zaman iki saatten fazla uyuduysam tutuluyorum kalkamiyorum..belimde disk sikismasi vardi seneler once koltugu kaldirmamla baslamisti sanirim o nusk etti
Ilacda kullanamadigim için geçmiyor

Tatlım kendini zorlamadan bel esnetme hareketlerini düzenli yaparsan belki faydası olur
Mefkus abla ben yuruyusumede baslayinca sencede uygun olursa listeye gireyim diyorum ne dersin ?
Ayşem Eğer paylaşımın takım kurallarına uygun olursa tabiki girersin
Ama şimdiye kadar pek yeterli değil
Biliyorum bebiş seni çok yoruyor ama burda herkesin bi şekilde yoğunluğu var
Eğer birbirimize destek olmıcaksak takım olmanın ne anlamı var değilmi

Kitapçığım var sabahlari kalkinca yapıyorum yoksa zaten dogrulamiyorum
Açıkcasi yeni olduğum icin bende duzenli bir beslenme yapamadigim icin menülere yorum yapmaktan kaciniyorum..
Tabiki kurallara uygun olursam girerim onun bilincindeyim

Evet çok kötü konuşmadı ama hassas noktam olduğu için üzüldüm. Ablacım hamilelikten önce 57 kiloydum daha 20 kilom var yani

Evet kötü olmuş ama bu seni daha da hırslandırır belki. Benim öyle oldu. İşyerindeki bi arkadaş lefim sen ne olmuşsun böyle bi tek sanki sen doğum yaptın dedi ve ben zayıflamaya karar verdim ve şimdi çoğu 38 beden elbiselerime giriyorum sıkma canını

Geçmiş olsun canım çocuklar böyle böyle büyüyor

Kötü tesadüf olmuş ama kulağım çınlıyor değil selam verseydin keşke

Bugun ki menum
Sabah
1 yumurta 1 çatal peynir 5 zeytin yarım dilim mısır ekmeği yeşillik
Ara
Yarım portakal
Öğle
Bir kepçe eristeli mercimek çorbası 2kaşık yoğurt 1 dolma 1bucuk haşlanmış patates yeşillik
Ara
Yarım portakal yada elma
Akşam
1 dolma bir kepçe çorba yeşillik
Yatmadan elma yada portakal
3 litre şu 15 dk egzersiz 200 twister aletinde hareket yarım saat yürüyüş. öğle biraz fazla oldu sanki ama akşam telafi ederim

Canim seninle tanismadik sanirim aramiza hosgeldin ben zeynep 29 yasindayim iki bucuk aydir burdayim sekiz kiloya yakin verdim insallah bir sekiz kilo daha vermek hedefim.
Menune gelecek olursak gun boyu karbon almissin miktar az da olsa ogle aksam dolma yemissin,patates ve eristeli mercimek corbasi tarti oncesi olmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…