- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.461
Ağzından bal damlıyor ablam ya inşallah ayda 5 kiloyla biter bu işKız 20 kilo nedirki 4-5 Aya bakar
Tabi düzenli gidersen
Sağol canımgeçmiş olsun canım
Sağol tatlım. Öyle valla.Geçmiş olsun canım çocuklar böyle böyle büyüyor
65i görürüm ama küsüratı da olurSağol canım
Sağol tatlım. Öyle valla.
Yarın mezuniyet mi var :) foto bekliyoruz senden tatlım :)
65i görürüm ama küsüratı da olur
Aslinda kotu degil durum hirslanmana sebep olur ve citir olmani saglar turden dedikodu.Citir kiz kokos komsu teyzesini ilginla ziyaret eder.Yolda yurudugu bir gun komsusunun kendi dedikodusunu yaptigini duyar.Komsu teyzecik aaaa kiz gordunmu su komsunun kizini helal olsun filinta olmus der.Ne dersin tatlimmmmmmmKızlar ya size anlatmayı unuttum. iki gün önce kızımla yürüyordum önümde annemin arkadaşını yanında Kardeşiyle yürürken gördüm. Yanlarına gidip selam vereyim derken ne duydum??? Annemin arkadaşı kardeşine beni anlatıyor "ayyy Derya'nın kızı bi kilo almış. O incecik kız şöyle duba gibi olmuş..." Daha anlatıyordu ama kalbim dayanmadı yavaşladım sonra da yönümü değiştirdim. Burdan çıkacak 2 ders var
1- kiloların seni üzüyorsa sağlıklı beslen ve şişmanlama
2- yolda dedikodu yaparken sağına soluna iyi bak
Bazen vucut duriyor canim normal.Valla canim ben bu bunyeyi ablamadim az yiyorum gitmio cok yiyorum gitmio yani hic bi sekilde kilo gitmio
meraba canim ben sema 35 yasinda 3 cocuk annesiyim.Grubun agir toplarindanim..Azimli ve gelecekten umutluyum.Acelem yok sabrim cok.Sanada yenieen dogus seruveninde basarilar diliyorum.Hoş buldum uzun süre diyet yapınca vücud alisiyo ondan olabilir bende hamilelik ten önce 11 kilo vermiştim 2.5 ayda ama hamilelikle rekora gidip 30 31 kilo aldım 21 i gitti şükür ama hamile kalmadan öncede kilim vardı o yüzden yolum çoook uzun
ooooo ben kilocuklarimi basit ve kendimi hirsli nasil hissetmeyimki boyle guzel sozlerle....Kız 20 kilo nedirki 4-5 Aya bakar
Tabi düzenli gidersen
Canim tarti oncesi karbonhidrat iceren patates ve hamurlu yiyecekler yemiyoruz.Bugun ki menum
Sabah
1 yumurta 1 çatal peynir 5 zeytin yarım dilim mısır ekmeği yeşillik
Ara
Yarım portakal
Öğle
Bir kepçe eristeli mercimek çorbası 2kaşık yoğurt 1 dolma 1bucuk haşlanmış patates yeşillik
Ara
Yarım portakal yada elma
Akşam
1 dolma bir kepçe çorba yeşillik
Yatmadan elma yada portakal
3 litre şu 15 dk egzersiz 200 twister aletinde hareket yarım saat yürüyüş. öğle biraz fazla oldu sanki ama akşam telafi ederim
canim sen daha yeni baslamadinmi benmi yanlis hatirliyorum.Dogru hatirliyorsam menun az geldi gibi ama.selam arkadaslar bende menumu yazayım
SAABAH 08.45 2 YUMURTA AZ PEYNIRLE OMLET 1 BARDAK S.KAHWE
ÖGLEN 13.45 2 ET KOFTE 1 BARDAK AYRAN
14.30 DA GUNDE HAVUC YOGURTLAMASI KUCUK BI KASEYDI 1 CATAL DA HASLANMIŞ TAVUK
AKSAMDA 18.00 DA 1 BARDAK AYRAN ICERIM
SPOR IZINLI GUNUM
SU 2 LTDE KALIRIM YARIN TARTI FAZLA ICMAK ISTEMIYORUM DEGISIRSE YAZARIM SU MIKTARINI AMA OBURLERI SABIT
Hoşgeldin canim aramiza ben ayse 29 yasindayim 5,5 aylik bir oglum var daha once 35 kilo verip almis biriyim..son kez vermeye çalışıyorumBugun ki menum
Sabah
1 yumurta 1 çatal peynir 5 zeytin yarım dilim mısır ekmeği yeşillik
Ara
Yarım portakal
Öğle
Bir kepçe eristeli mercimek çorbası 2kaşık yoğurt 1 dolma 1bucuk haşlanmış patates yeşillik
Ara
Yarım portakal yada elma
Akşam
1 dolma bir kepçe çorba yeşillik
Yatmadan elma yada portakal
3 litre şu 15 dk egzersiz 200 twister aletinde hareket yarım saat yürüyüş. öğle biraz fazla oldu sanki ama akşam telafi ederim
Havuc insallah pismis degildir malum pisince glisemik indeksi cok yükseliyorselam arkadaslar bende menumu yazayım
SAABAH 08.45 2 YUMURTA AZ PEYNIRLE OMLET 1 BARDAK S.KAHWE
ÖGLEN 13.45 2 ET KOFTE 1 BARDAK AYRAN
14.30 DA GUNDE HAVUC YOGURTLAMASI KUCUK BI KASEYDI 1 CATAL DA HASLANMIŞ TAVUK
AKSAMDA 18.00 DA 1 BARDAK AYRAN ICERIM
SPOR IZINLI GUNUM
SU 2 LTDE KALIRIM YARIN TARTI FAZLA ICMAK ISTEMIYORUM DEGISIRSE YAZARIM SU MIKTARINI AMA OBURLERI SABIT
Merhaba memnun oldum masallah güzel kilo vermişsiniz Patatesi daha önceki gittiğim diyetisyenim haftada iki gün yiye bilecegimi söylemişti haşlama olma kaydıyla bende tekrardan diyete dün başlayınca tok tutsun diye bugün yer verdim menüdeCanim seninle tanismadik sanirim aramiza hosgeldin ben zeynep 29 yasindayim iki bucuk aydir burdayim sekiz kiloya yakin verdim insallah bir sekiz kilo daha vermek hedefim.
Menune gelecek olursak gun boyu karbon almissin miktar az da olsa ogle aksam dolma yemissin,patates ve eristeli mercimek corbasi tarti oncesi olmamis.
Bide eristeli mercimek corbasinin eristelerini seçip mercimegini yedim ama adı o olduğu için çorbanın öyle yazdım daha çok dikkat ederimMerhaba memnun oldum masallah güzel kilo vermişsiniz Patatesi daha önceki gittiğim diyetisyenim haftada iki gün yiye bilecegimi söylemişti haşlama olma kaydıyla bende tekrardan diyete dün başlayınca tok tutsun diye bugün yer verdim menüde
Çok güzel Bi anlatım canm teşekkür ederim:)) aslında kızıma her baktığımda da zayıflamak istiyorum yaz geldiğinde anne kız kombinleri giydiğimizde üstümde güzel dursun istiyorum inşallah o fotoları da paylaşırız :))Aslinda kotu degil durum hirslanmana sebep olur ve citir olmani saglar turden dedikodu.Citir kiz kokos komsu teyzesini ilginla ziyaret eder.Yolda yurudugu bir gun komsusunun kendi dedikodusunu yaptigini duyar.Komsu teyzecik aaaa kiz gordunmu su komsunun kizini helal olsun filinta olmus der.Ne dersin tatlimmmmmmm
Bazen vucut duriyor canim normal.
meraba canim ben sema 35 yasinda 3 cocuk annesiyim.Grubun agir toplarindanim..Azimli ve gelecekten umutluyum.Acelem yok sabrim cok.Sanada yenieen dogus seruveninde basarilar diliyorum.
ooooo ben kilocuklarimi basit ve kendimi hirsli nasil hissetmeyimki boyle guzel sozlerle....
Canim tarti oncesi karbonhidrat iceren patates ve hamurlu yiyecekler yemiyoruz.
canim sen daha yeni baslamadinmi benmi yanlis hatirliyorum.Dogru hatirliyorsam menun az geldi gibi ama.
Canim tabiki patates yenebilir bizde yiyoruz ama patatesin yaninda dolma eristeli corba olmaz bunu diyetisyende tavsiye etmez yogurtla yesen daha hafif olur.Bi de cuma tarti gunumuz ondan onceki gun karbon almiyoruz canim.Merhaba memnun oldum masallah güzel kilo vermişsiniz Patatesi daha önceki gittiğim diyetisyenim haftada iki gün yiye bilecegimi söylemişti haşlama olma kaydıyla bende tekrardan diyete dün başlayınca tok tutsun diye bugün yer verdim menüde
anladım evet baya karışık oldu ama düzene girecek inşallah.Canim tabiki patates yenebilir bizde yiyoruz ama patatesin yaninda dolma eristeli corba olmaz bunu diyetisyende tavsiye etmez yogurtla yesen daha hafif olur.Bi de cuma tarti gunumuz ondan onceki gun karbon almiyoruz canim.
Insallah canim en kisa zamanda da istedigin kiloya inersin:)anladım evet baya karışık oldu ama düzene girecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?