Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam arkadaslar bende menumu yazayım
SAABAH 08.45 2 YUMURTA AZ PEYNIRLE OMLET 1 BARDAK S.KAHWE

ÖGLEN 13.45 2 ET KOFTE 1 BARDAK AYRAN

14.30 DA GUNDE HAVUC YOGURTLAMASI KUCUK BI KASEYDI 1 CATAL DA HASLANMIŞ TAVUK

AKSAMDA 18.00 DA 1 BARDAK AYRAN ICERIM

SPOR IZINLI GUNUM

SU 2 LTDE KALIRIM YARIN TARTI FAZLA ICMAK ISTEMIYORUM DEGISIRSE YAZARIM SU MIKTARINI AMA OBURLERI SABIT

Benimde bugün dadılık günüm
Kızımı aldım geldim
Şimdi uyurken yemeklerimi yapayım yoksa durmuyor hep kucakta geziyoz

Menülere ancak akşam bakabilirim

Aslinda kotu degil durum hirslanmana sebep olur ve citir olmani saglar turden dedikodu.Citir kiz kokos komsu teyzesini ilginla ziyaret eder.Yolda yurudugu bir gun komsusunun kendi dedikodusunu yaptigini duyar.Komsu teyzecik aaaa kiz gordunmu su komsunun kizini helal olsun filinta olmus der.Ne dersin tatlimmmmmmm

Valla canim ben bu bunyeyi ablamadim az yiyorum gitmio cok yiyorum gitmio yani hic bi sekilde kilo gitmio
Bazen vucut duriyor canim normal.

meraba canim ben sema 35 yasinda 3 cocuk annesiyim.Grubun agir toplarindanim..Azimli ve gelecekten umutluyum.Acelem yok sabrim cok.Sanada yenieen dogus seruveninde basarilar diliyorum.

Kız 20 kilo nedirki 4-5 Aya bakar
Tabi düzenli gidersen
ooooo ben kilocuklarimi basit ve kendimi hirsli nasil hissetmeyimki boyle guzel sozlerle....

Canim tarti oncesi karbonhidrat iceren patates ve hamurlu yiyecekler yemiyoruz.
canim sen daha yeni baslamadinmi benmi yanlis hatirliyorum.Dogru hatirliyorsam menun az geldi gibi ama.

Hoşgeldin canim aramiza ben ayse 29 yasindayim 5,5 aylik bir oglum var daha once 35 kilo verip almis biriyim..son kez vermeye çalışıyorum

Ogle fazla olmuş tarti öncesi karbon almamaya calisiyoruz
En azindan aksam ara yaparsan yogurt ye canim

Havuc insallah pismis degildir malum pisince glisemik indeksi cok yükseliyor
Aksam salata sebze turu bisey yeseydin canim acikmayasin sonra

Sabah 10 00
Bir dilim tb ekmegi
Dort zeytin domates biber dereotu
Ogle 1300
Kivircik havuc ve tom baligiyla yapilmis ( yagi suzulmus limonlu ( salata
Ara bir avuc leblebi
Aksam 18 30
Bir tabak ispanak yemegi
Iki kasik patlican yemegi

Su 3,5 lt
Iki mil leslie

Merhaba memnun oldum masallah güzel kilo vermişsiniz Patatesi daha önceki gittiğim diyetisyenim haftada iki gün yiye bilecegimi söylemişti haşlama olma kaydıyla bende tekrardan diyete dün başlayınca tok tutsun diye bugün yer verdim menüde

Bide eristeli mercimek corbasinin eristelerini seçip mercimegini yedim ama adı o olduğu için çorbanın öyle yazdım daha çok dikkat ederim

Çok güzel Bi anlatım canm teşekkür ederim:)) aslında kızıma her baktığımda da zayıflamak istiyorum yaz geldiğinde anne kız kombinleri giydiğimizde üstümde güzel dursun istiyorum inşallah o fotoları da paylaşırız :))

Selam kızlar
Menüm
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık limonlu su
Sabah
8.30 1 dilim ekmek
3 ceviz
1haslanmis yumurta sarısı sadece
Açık çay

Öğlen
13.00 1 tabak bulgur pilavı domates biberli
2 bardak ayran

Aksam
17.00Avucum kadar balık az yağlı
Bol yeşil salata

3lt su

Canim tabiki patates yenebilir bizde yiyoruz ama patatesin yaninda dolma eristeli corba olmaz bunu diyetisyende tavsiye etmez yogurtla yesen daha hafif olur.Bi de cuma tarti gunumuz ondan onceki gun karbon almiyoruz canim.

Kizlar bende erkenden menumu yazayim

Sabah uyandigimda 07.30 uc tane gun kurusu kayisi.

Sabah:09.30 uc kasik tuzsuz cokelek(cevizli,corekotlu,rokali),bir haslanmis yumurta,6 zeytin ve cay.

Ara ogun:15.00 bir kuru incir cok az findik,badem

AKSAM:17.45 kucuk bir tabak ispanak ve kuru biber yemegi,bir kase yogurt.

2.5 litreden fazla su,spor yok.

Canim tabiki patates yenebilir bizde yiyoruz ama patatesin yaninda dolma eristeli corba olmaz bunu diyetisyende tavsiye etmez yogurtla yesen daha hafif olur.Bi de cuma tarti gunumuz ondan onceki gun karbon almiyoruz canim.
anladım evet baya karışık oldu ama düzene girecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…