- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.741
Akşam patates var canım çok özlemişim diyetten önce iki günde bir mutlaka patates kızartması yerdimBugunun kacamaksiz menusu :)
Güzell canim afiyet olsun
Cok kacmamis canim afiyet olsun
Ahhh Ahhh nerde bebeğimresımdekı bayanda cok guzelmiş zayıflamış hallerımız heral
Ne kadar sürede bu kiloyu verdiniz hellal olsun sizeAhhh Ahhh nerde bebeğim
Onun ki Allah vergisi
hem patates hem bulgur olmamış cnmSelam kizlar menumu yazayim gec olmadan,
Sabah uyandigimda uc kuru kayisi.
Kahvalti:7.30 uc kasik cokelek,iki haslanmis yumurta,5 zeytin,roka,ceviz ve cay.
Ögle:12.15 bir kase yogurt,iki kepce tarhana corbasi.
Araogun:15.00 bir kuru incir biraz badem findik.
Aksam:17.45 bir tabak tavuklu patates,dort bes kasik bulgur pilavi ve ayran.
2.5 litre su,spor yok.
Bu hafta seni çok kararlı gördüm güzellikİyi akşamlar menüm
Öğle 11:30
2 yk kıymalı yumurta
1 kk peynir
Tere,salatalık,2 d armut
1 d ekmek
Ara,2 b neskafe,
Aksam
Poşette patatesli tavuk, (3 yk pate,1 but)
Salata,yoğurt, tere
Su,2 lt
Spor henüz yok
Bugün sabah yada öğlen 1 cıss hakkımız var cnm Ama diğer günler olursa 500 ip atlama cezası varBenin menümde kaçamaklı malesef
11:00 çay yarım simit az domates salatalık peynir
13:30 bir dilim kek
16:00 kahve baharatlı yoğurt
18:30 6 kaşık barbunya iki ısırık pırasalı mısır ekmeği iki çatal turşu
simdilik 2 litre su ama üçe tamamlıcam ve ileriki saatlerde bir saat yürüyüş yapacam
Teşekkür ederim cnmSüpersin yaa bizde böyle zayıflarız inşaAllah.
Dimi ama MUHTEŞEMMM
Fazla olmuş tatlımBende bugun abarttim ama allahtan misafirlere yaptigim herseyden yiyemiyorum
Sabah 08 30
Bir dilim tb ekmegi
7 zeytin domates biber dereotu
13 00
Bir tabak bol yesillikli börülce salatasi
15 00
Hazir yufkadan yapılmış gozleme kenarindan avuc ici kadar
Uc kasik irmik helvasi
17 30
Yarim tabak patates yemegi
Su 2 lt icemedim fazla
2 mil leslie yapicam cocuk uyuyunca
bidaha bişey yerken 500 kez düşünün tatlım50 ipsiz atladim bi daha ciss hakkimi dusunerek kullanacagim.yavas yavas atlayim artik 450 taneyi 50 serli atlasa 9 defada biter insallahhhhh
Güzel tatlımVugunku menum
Sabah8:00
2yagda yumurta
Domqtes salatalik 1d ekmek
Ara2avuc findik
Ogle13:30
2biber dolması
Salata yogurt
Ara 1elma
Aksam 18:00
2yagda yumurta
Ot 1d ekmek
Su 2lt
Spor yok temizlik yaptim
Hadi az kalmış fıstık200 ip atladin davulun sesi uzaktan hos geliyormus.
45 kiloyu 14.5 ayda verdim cnmNe kadar sürede bu kiloyu verdiniz hellal olsun size
Tebrik ederim millet mide ameliyati oluyor malesef45 kiloyu 14.5 ayda verdim cnm
3 sene öncesindede 10 Kilo daha vermiştim
Teşekkür ederim cnmTebrik ederim millet mide ameliyati oluyor malesef
Ben bu cuma 81.600 dum haftaya cuma 79Kızlar haftalık hedefleriniz ne? benim 700 gr 79.9 olmak
Kendi diyetinuz.mi var yoksa yardim mi aldiniz bir uzms DanTebrik ederim millet mide ameliyati oluyor malesef
Vaaauw çok iyi yalnız spor dakikanı ve mesaj sayını yazmayı unutmuşsun Canm tebrikler
Korkularımız bilinçaltımıza işliyor.Ben birkaç sene öncesine kadar hep okul merdivenlerinde koşturup sınavlara yetişemezdim.Kan ter içinde kalkar sonra kendime gülerdim.kilo korkusu zayıflayamama şeklinde tezahür ediyor.Ama senin başarılı olduğunu düşünüyorum.SABIR VE GAYRET BACIM.kızlar sıze bu gece ruyamı anlatayım cok guldum aklıma geldıkce walla
ruyamda 1 gun onceden 1 tabak mantı yemısım tartı gunu kılo bıldırımı yapamamışım takımdan atmışlar benı ben bı aglıyom nasıl k.kulubunun yerı warmış yanımda bırısı yle o yerı arıyormuşum ama nasıl uzgunum gormenız lazım nası bı motıwe warsa bende ruyamdada yedıgım mantıya aglıyorum ne bıleyım ınşallah gercek hayatta 9.takım sayesınde gulecegım gunler gelır hııı bu arada takımda bırı unlu bırıyle arkadasmış ben onun numarasını alıyorum kaptanımızı arıyorkı tekrardan benı gruba alsın dıye
Aynen öyle korkular giriyor rüyalara bende hep kızımı unutuyorum evde çarşıya gidiyorum aklıma geliyor koşa koşa gidiyorum biryandanda aglamaktan catlamistir diyorum geliyorum kanepeden düşmüş ağlarken buluyorum kızım dogdugundan beri hep bunu görüyorumKorkularımız bilinçaltımıza işliyor.Ben birkaç sene öncesine kadar hep okul merdivenlerinde koşturup sınavlara yetişemezdim.Kan ter içinde kalkar sonra kendime gülerdim.kilo korkusu zayıflayamama şeklinde tezahür ediyor.Ama senin başarılı olduğunu düşünüyorum.SABIR VE GAYRET BACIM.
Ben 4 ayda 8 kilo verebildimTeşekkür ederim cnm
Insan inatla mücadele ederse verilmiyecek kilo yok
KIZIN KAÇ YAŞINDA ,KÜÇÜK HERHALDEAynen öyle korkular giriyor rüyalara bende hep kızımı unutuyorum evde çarşıya gidiyorum aklıma geliyor koşa koşa gidiyorum biryandanda aglamaktan catlamistir diyorum geliyorum kanepeden düşmüş ağlarken buluyorum kızım dogdugundan beri hep bunu görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?