- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.681
sen evlimiydin canım
ben neti açık bırakıp yarım saat yürüyüşümü yapim sonra gelip 200 mekik çekim yoksa kilo veremem
bulgur süt yapıyor, evet. ancak işte kilo vermek için değişiklik iyi oluyor.Ben genelde 1 cay badagi bulguru islatip bol yesillikle karistirip yiyorum hemen hemen hergun 1 ogunum boyle bulguru hem cok seviyorum hemde sut yapiyor diye tercih ediyordum ama 2-3 gun yemeyince daha hizli kilo verdigimi farkettim. Baska seyler denemeliyim galiba haklisiniz.
Esim 11 yil once gelmis burada doktora yapmis is de bulunca kalmis , Gurbette olmak gercekten zor ama nasibse kizimizin Turkiye'de okula baslamasini istiyoruz tum planlarimizi ona gore yapiyoruz yani 6 seneye donecez insallah:)
200 müabla maşallah diyicem ama o kadar da çok değilmi ya
canım kulak ve boğaz iltihabı ateş yapar ve antibiyotik kullanmadan geçmez..bu gece nasıldı kızın?günaydın kızlar akşam maşallah bayagı bı sohbet olmuş ne güzel inş yakın zamanda daha cıvıl cıvıl olur buralar dün ikindiden sonra küçük kızımın kulağı önce tıkandı sonra ağrıdı tabi bundan sonra kendımızı acilde bulduk dr bogazda ve kulakta iltihap var dedi halbukı antıbıyotıgımız yeni bıtmişti anlamadım gıttı bi agrı kesıcı verdım agrı mağrı kalmadı benim bildiğim iltihapta agrı devam eder tecrubesi olan varsa benı bı aydınlatsın bu arada o kadar huysuzlaştıki bi okadrda hırçın yemek bile zor yıyıyo bi kadın demişki çocugumun hasta olduguna yanmamda huyunun değiştiğine yanarım benımkı o hesap oldu
olsun canım..moralini bozma..günaydın kızlar nasılsınız bu sabah dayanamadım tartıldım istedigim kiloyu verememişim:84::84::84:
bende tartıldım..inşallah tartı doğru tartmıştır..günaydın kızlarr moralim çok üzgün bugünsabah tarıldım 81,7 geldim şoklardayım sizler nasılsınız ???
afferin sana..kaptancım bak dun başıma ne geldı öğlen yemek yiyemedim ya masanın üstünde simit vardı bı lokma agzıma aldım sonra senın yazdıkların aklıma geldi tekrar agzımdan çıkardım bide akşam bizim koçiş mini ekler getirdi bi tane bilem yemedim
evliyim ablacım adetlerim düzensiz olduğu için bide pkolu olduğum için bebek sahibi olamıyorum o yüzden içim rahat test yapma gereği duymadım ama pazartesiye kadar olmazsam yapıcam inş.
kızlar ben bir karar aldım..yarın kilo bildirimi yaptıktan sonra diğer cumalar kilo bildirimimi foto ekleyerek yapıcam..yani cuma günü tartıya çıkıp tartılıcam, ekranın fotosunu çekicem..buraya eklicem...
bende yıldıırım/güllük mahallesinde oturacagım gidince. yakın sayılır.. Ulucamide bulusuruz bi ara :))mutedeyyin bursada dikkaldırımda oturuyorum.allah nasip ederse birgün görüşürüz inşallah.
bugünkü menüm
limonlu sıcak su
kahvaltı: 3 zeytin-2dlm peynir-yumurta( sarısı sadece)-2çkaşığı bal-domates-salatalık-maydonoz-çeyrek simit
ara: yeşilçay-2 kuru incir
öğle: light sütle hazırlanmış nesfit
ara: 1 elma- 5 fındık
akşam: 1 tabak bulgur pilavı-1 kase yoğurt- domates-salatalık
ara:yeşilçay
gün boyunca 3lt su içtim. bugün spor yapmadım.
geçmiş olsun canım..cocuklar hasta olunca gercekten cok huy değiştiriyorlar...günaydın kızlar akşam maşallah bayagı bı sohbet olmuş ne güzel inş yakın zamanda daha cıvıl cıvıl olur buralar dün ikindiden sonra küçük kızımın kulağı önce tıkandı sonra ağrıdı tabi bundan sonra kendımızı acilde bulduk dr bogazda ve kulakta iltihap var dedi halbukı antıbıyotıgımız yeni bıtmişti anlamadım gıttı bi agrı kesıcı verdım agrı mağrı kalmadı benim bildiğim iltihapta agrı devam eder tecrubesi olan varsa benı bı aydınlatsın bu arada o kadar huysuzlaştıki bi okadrda hırçın yemek bile zor yıyıyo bi kadın demişki çocugumun hasta olduguna yanmamda huyunun değiştiğine yanarım benımkı o hesap oldu dünkü menümüde yazayım bu arada
sabah 3 dilim beyaz ekmek mantar sote domates peynır haslanmış yumurta 1kupa form şekersiz
ara 1bardak tarçınlı şekersız süt
öglen yok
ara medıne hurması gün kurusu 1 yumurta
akşam fırında balık bol salata 1 kupa form şekersiz 1.5 lt su
pes etmek yok.. bak ben kaç aydır veremedim pes ettimmi :))günaydın kızlarr moralim çok üzgün bugünsabah tarıldım 81,7 geldim şoklardayım sizler nasılsınız ???
soffty süpersinkaptancım bak dun başıma ne geldı öğlen yemek yiyemedim ya masanın üstünde simit vardı bı lokma agzıma aldım sonra senın yazdıkların aklıma geldi tekrar agzımdan çıkardım bide akşam bizim koçiş mini ekler getirdi bi tane bilem yemedim
zaten yılmak yok bu hafta hep kaçamaklar yaptım pazartesi tam diyet yapmayı planlıyorum akşam annemler bendeydi çayın yanında gofret yedim pis bogazım ben
aşk olsun fadime abla.. herkes kaptan kaptan demiyor mu bana yav... unuttunmu... :))Kızlar bişe sorcam bizim grubun kaptanı kimdi
kızlar ben bir karar aldım..yarın kilo bildirimi yaptıktan sonra diğer cumalar kilo bildirimimi foto ekleyerek yapıcam..yani cuma günü tartıya çıkıp tartılıcam, ekranın fotosunu çekicem..buraya eklicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?