Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

annemlere yakın sayılırsın onlarda cumartesi pazarının orda ormanlı caddesindeler

Son düzenleme:
yok orayı bilmiyorum yeni kurulmuş olmalı bizimkiler tam içindeler avcıların esenyurta sadece misafirlige gıderım o kadar bılmem

bulgur süt yapıyor, evet. ancak işte kilo vermek için değişiklik iyi oluyor.
ne kadar uzun bir süre canımAllah size sabır versin. amerika güzel ama insan memleketini, ailesini,akrabasını arıyor.
inşallah hayırlısıyla dönersiniz.

canım kulak ve boğaz iltihabı ateş yapar ve antibiyotik kullanmadan geçmez..bu gece nasıldı kızın?

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah dayanamadım tartıldım istedigim kiloyu verememişim:84::84::84:
olsun canım..moralini bozma..

günaydın kızlarr moralim çok üzgün bugün sabah tarıldım 81,7 geldim şoklardayım sizler nasılsınız ???
bende tartıldım..inşallah tartı doğru tartmıştır..

afferin sana..

kızlar ben bir karar aldım..yarın kilo bildirimi yaptıktan sonra diğer cumalar kilo bildirimimi foto ekleyerek yapıcam..yani cuma günü tartıya çıkıp tartılıcam, ekranın fotosunu çekicem..buraya eklicem...

bu arada ben bugünde temizliğe devam ediyorum..bir dahaki cuma günü mevlüt yapmak istiyorum..bebekle ancak bir haftada yaparım temizliği(

bende yıldıırım/güllük mahallesinde oturacagım gidince. yakın sayılır.. Ulucamide bulusuruz bi ara :))

geçmiş olsun canım..cocuklar hasta olunca gercekten cok huy değiştiriyorlar...

günaydın kızlarr moralim çok üzgün bugün sabah tarıldım 81,7 geldim şoklardayım sizler nasılsınız ???
pes etmek yok.. bak ben kaç aydır veremedim pes ettimmi :))
soffty süpersin ya çok sevindim gerçekten... dediklerim birilerini ulamış ama birileri hala kaçamak yapıyor
zaten yılmak yok bu hafta hep kaçamaklar yaptım pazartesi tam diyet yapmayı planlıyorum akşam annemler bendeydi çayın yanında gofret yedim pis bogazım ben
olmadı şimdi...
Kızlar bişe sorcam bizim grubun kaptanı kimdi
aşk olsun fadime abla.. herkes kaptan kaptan demiyor mu bana yav... unuttunmu... :))
kızlar kendime yardımcı secmek istiyorum.müsait olan ve bu işe talip olna varmı acep?

günaydın kızlar... herkese iradeli bir gün diliyorum. bakın yarın tartılacağız. yedikleriniz mi sizi daha mutlu edecek, tartıda gördüğünüz fark mı?

bu arada mutedeyyin yazdığını görmemişim. inşallah görüşürüz canım. ben yıldırımı fazla bilmiyorum.ulucamide buluşuruz birgün. sen bir yerleş bakalım. daha burdayız nasılsa durmak yok yola devam.

aman aman kimler kimler gelmiş hepiniz hoşgeldiniz. Fadime abla ALLAH razı olsun inş duanızı eksik etmeyin.Melek kaptan pes etmiyorum zaten eğer regl olursam zannımca haftaya yada sonraki cumalarda baya bi fark atıcam aayyyy çokta şikayet ediyo gibi oluyorum ama hayırlısı herşeyin valla ben pes etmedim sözz verdim RABBİM izin verirse sözümü tutucam da zaten RABBİM in verdiği nimete vücuduma bu şekilde zulmet istemiyorum hesabından korkuyorum nefsimi yenicem inş..bu hafta olmazda haftaya olur demi kızzlarrr yeterki amacımız arkasından gidelim hedefi görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…