Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay ben çok heyecanlandım şimdi adım bi yerde geçince sorumluluk yüklendiğimi hissettim Allah gazamızı mübarek eylesin

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 456.ETAP SONUC LİSTELERİ
4 - 11 MART 2016

TAKIM DERECELERİ

..................14.TAKIM 1,493%

.................9.TAKIM %1,005

istikrarlı Bi şekilde ikinciliğimizi koruyoruz darısı birinciliklere

ana cavuş olmuşum hemen cavusun görevlerını bılmem lazım arkadaslar sımdı komtanımız gelır logomuzu felan da werır ama dıkkat edın bu hafta karbonları sadece sabah tuketın sebzeye ete agırlık werın 2. takımı yenelım arada tuyolarınız olursa bızımlede paylaşın cokmutlu oldum ama tesekurler ZUHAL ABLAM

Hadi hayirli ugurlu olsun cavuslugun

Evet kızlar yeni bir iki hafta başlıyor bizim kazanacağımız

Takımımızın adını "Kardelen Takımı" koymak istiyorum. Umarim beğenirsiniz. Hepiniz biliyorsunuzdur kardelen çiçeği tüm soğuğa,zorluklara karşı kışın ortasında karda açar. Bizde tüm zorluklara karşı kilolarımızı verip başaracağız. Bu zorlukların içinde kimimiz doğum yaptık, kimimizin troid pko gibi hastalıkları var,kimimizin psikolojik sebepler yüzünden yemeğe saldırdık........ Bu zorluklar uzayıp gider bizde kardelen çiçeği gibi bu zorluklara karşı gelip kilolarımızdan kurtulacağız,o soğuk diyerek narin gövdesiyle açmaktan vazgeçmiyor kışın ortasında bizde VAZGEÇMEYECEĞİZ kızlar. Size güveniyorum

Kardelen Takımı

@poniponna
kumralguzeli
lepistesinyavrucugu
@seydan94
C Ceydahasan
Bayankokosh
FarahFarah

Kızlar günaydın. Kaçak ben geldim.
Tekefonumun ekranını kırmıştı küçük kızım o yüzden de gelemiyordum. Dun akşam eşim getirdi teli. Haber de veremedim.
İnşallah artık daha aktif olacağım.

hadi bakalım haziriz sonsurat savasa

Ya arkadas seninki daha dunku bebe didi cikiyo beninki koca dana oldu hala dis yok 11aylik olduk nedir anlamadım ki
Bu arada menu tam cuma kacamagi olmus
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 456.ETAP SONUC LİSTELERİ
4 - 11 MART 2016

TAKIM DERECELERİ

..................14.TAKIM 1,493%

.................9.TAKIM %1,005

Yine ikinciyiz ya olsun en azından ilk uce giriyiruz herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…