Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Supersin kaptannnn

Gunaydinnn gunaydinlar olsun herkese
Ben ikinci ayima basliyorum cok heyecanliyim 1 ayimi geride biraktim.Herseye yeniden basliyormus gibi hissediyorum kacamaksiz sporlu sulu yani az kalorili bol hareketli gunler diliyorum.Yaza dugunler var hedef kilolarimiza ulasmak dilegiyle hoscakalin.....

Dun kacamaklar yaptim ama bugun bende eksi ciktim canim hadi darisi cumaya bol bol eksili sekilee

Ne kadar güzel kaçamaktan sonra bile eksi çıkmışsın. Tebrikler.

Yaza az kaldı. Yazın çıtır hatunlar olabilmek ićin bu günleri çok iyi degerlen dirmemiz lazım. Ben de bundan sonra az kalorilu bol hareketli gübler geçirelim hep birlikte.

Oooo hızlı ciktiniz
kiznereleddesin kayıpsın gitne artik sık sık gel

Arkadaşlar ben doğum yaptım lohusaligim 32 gün sürdü ondan beri hiç regl olmadım normal diyorlar ama kendimi sis hissediyorum salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum sizce kiloma bir etkisi var midir bunun

Gunaydin kizlar benim grubun adi SU

Bildiguniz gibi su hayattir ve zayiflamada bas taci edilecek bir sividir.

Bu iki hafta kilolarimizi su gibi verip kardelen grubunu gecicez hepinize guveniyorum.ve basarilar diliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-12-11-31-59.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 51
Günaydınnnnn
Herkese mutlu haftasonları

Kaptanlarımız logolarını belirlemiş
Kardeşin ve su takımlarına başarılar
Bakalım kardelen suyun üstünden geçip hedefe olaşacakmı yoksa su kardeleni Alta çekip boğacakmı
Tekrar yeni bi heyecan olmasına sevindim
Bu hafta takımlarda kaptan yardımcısıda olsun istedimki kaptanların gelemediği zamanlarda yardımcılar destek olsun

@elifce80
Elifcim dün tartıldıysan kilo bildirimini yap ona göre grublara dahil olursun çünkü 1 haftalık sonucun hesap edilecek

Bide şahsen 2 satırda olsa bi haber vermeni beklerdim

kumralguzeli
Tatlım burda yemişin doğum yapanlar eminim cevap verecektir
Doğumdan sonra hormonların düzene girmesi zaman alıyor
Bazıları aylarca olmayabiliror kimisinde emzirirkende olmayabiliyor
Doğumdan sonra zaten bi kadın Dr gidip kontrol olman gerekir

Günaydın güzel hanımlar,iyi hafta sonları.Yine bir haftasonu gribi eşliğinde başladım bu hafta sonuna da.Bu kadar hasta olmak normal değil,sanırım moralsizlikten oluyor.Gerçekten stres bağışıklığı azaltıyormuş.
Bu hafta 600 gram vermek beni mutlu etti gerçekten ve artık seriye bağlamak istiyorum şu hastalıklardan bi kurtulabilirsem inşallah daha da güzel olacak.
Bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Pazartesiye eksi uyanan gerçekten o haftayı çok güzel eksiyle kapatıyor.Bu yüzden de haftasonları çok önemli canlar,kaçamaksız bir hafta sonu dileğiyle

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 456.ETAP SONUC LİSTELERİ
4 - 11 MART 2016

TAKIM DERECELERİ

..................14.TAKIM 1,493%

.................9.TAKIM %1,005

Haftalardır 2.'lik.Çok güzel ama bu hafta 1'liğe kitlenelim mi canlarım söz verip.1 kiloya kilitlenelim mi bu hafta ne dersiniz?

Nilüfercim takım içi grublarda yer almak istiyormusun
Seni de ekledim ama izinde olduğun için mecburi değilsin

Arkadaşlar ben doğum yaptım lohusaligim 32 gün sürdü ondan beri hiç regl olmadım normal diyorlar ama kendimi sis hissediyorum salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum sizce kiloma bir etkisi var midir bunun

Canim 1 seneye kadar regl olmaman normal sayiliyo ben 4.5 aylikti kizim oldugunda ama emin ol kilo vermene bi etkisi olmuyo

Bu arada B burcugncy canım sendeki avatarı kabul etmedi benim hesap başla bi su legosu koysam olur mu canım.Sanırım seninkine benzedi logom canım.

Olur cnm ne demek

Hayırlı olsun takımımız adı da güzel fertleri de güzel sonucumuz da güzel olacak inşaAllah.

Mefkure ne desen haklısın. Ama o ara eßimle de buraya girme konusunda sıkıntılar yaşamıştım hatırlarsan. O yüzden onun telwfonundan da girmek istemedim. Evdeki laptopta bozuk. Ama bunların hiçbiri mazaret olamaz. Hakkınızı helal edin kızlar.
Kuloya gelince işler acısı. Telwfon yokluğunda buradsn ayrı kaldım sonuç 82 kg dım dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…