Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bundan sonra beni burada bol bol göreceksiniz. Çünkü bu ara bu kilotu çok kafama taktım. Ve burada be kadar aktif olursam bana pozitif yönde dönüyor. Havalar da güzel. Bol bol yürüyüş ve diyetle hayatımı daha mutlu geçirmwk istiyorum. Kilo verdikçe mutlu oluyorum.

Selam canlar
Abla bana 300 ip atlama yazmissin ceza olarak kendi evimde atlama gibi bi sansim yol cunku lojmanda oturuyorum ve 60 m2 hic alan yok kosu bandini koyabilmek icin tekli koltuğumu aticam ( yazin tasinirken degistirecektik zaten takimi )
Simdi anneme geldim burda atliycam sonrada acii havada yuruyis yapicam cocigu anneme birakip

İstiyorum Zuhal'im.Bugün yeni diyetime de başladım.Nisan'a girmeden listeye girecek kiloya ulaşabileceğimi sanıyorum canım.
Tmm cnm inşallah herşey yolunda gider
Çünkü kimsenin artık zaman kaybetmesini istemiyorum
Yerimizde saydıkça kendimize olan güvenimiz gidiyor
Bunu yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum

Elifcim inan daha dün aklıma geldin
Ama artık kimsenin peşinden koşmıcam diye bi karar aldım ve o yüzden bişey yazmadım
Inşallah tekrar başa sarmadan bu sefer hedefe ulaşırsın

Sende @poniponna takımına yani kardelenlere dahil olabilirsin

Evde işler yoluna girdimi cnm

Annengil yakın oturuyo heralde ne güzel sık sık gidebiliyosun

Ip atlama imkanı olmayan 2 mil leslie de yapabilir
Ama en iyisi kaçamak olmazsa cezada olmaz fıstıklar

Tmm cnm inşallah herşey yolunda gider
Çünkü kimsenin artık zaman kaybetmesini istemiyorum
Yerimizde saydıkça kendimize olan güvenimiz gidiyor
Bunu yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum

Zaman kaybetme konusunda çok haklısın canım. Benim de en üzüldüğum olaydır.

Teşekkür ederkm canım. Haklısın. Burada kimse kimsenin peşinde koşmak zorunda değil. Sen çok düşüncelisin. Ben seni taktir ediyorum gerçekten.

Evde işler yoluna girdimi cnm

Girdi canım. Baktı ben burada olunca kilo veriyorum. Mutlu oluyorum bunu görünce artık sorun çıkarmayacağım dedi. İnşallah böģlw decam eder.

Ohh çok sevindim cnm
Hadi bakalım artık bahanende kalmadı
Bi hızla başla ve listeye gir sonrası zaten kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…