- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.861
AmiiiiiinDun kacamaklar yaptim ama bugun bende eksi ciktim canim hadi darisi cumaya bol bol eksili sekilee
Su bize de hayat verir kardelen olarak. Sizi yenmek bizi motive edecekGunaydin kizlar benim grubun adi SU
Bildiguniz gibi su hayattir ve zayiflamada bas taci edilecek bir sividir.
Bu iki hafta kilolarimizi su gibi verip kardelen grubunu gecicez hepinize guveniyorum.ve basarilar diliyorum
Doğum yapalı ne kadar oldu canım?Arkadaşlar ben doğum yaptım lohusaligim 32 gün sürdü ondan beri hiç regl olmadım normal diyorlar ama kendimi sis hissediyorum salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum sizce kiloma bir etkisi var midir bunun
Canım ben telefondan yapıyorum. Avatar yüklediğin yerde avatarin altında özel başlık yazan yer var orasıBaşüstüne kaptan ama ben yine kilomu resmin altina yazamadım durum olarak kaldı onu telefondan yapamadım acaba bilgisayardan mı yapılıyor.
Sporun super tatlimmmm
Canlarım eşofmanlarımı çektim yürüyüşe çıkıyorum
Gribe meydan okuyorum
Bende kilo cok canim ondansende nasi bi metabolizma var ya anlamıyorum benim 3 ayini alan kiloyu bi ayda vermissin Tebrikler
Tmm cnm inşallah herşey yolunda giderİstiyorum Zuhal'im.Bugün yeni diyetime de başladım.Nisan'a girmeden listeye girecek kiloya ulaşabileceğimi sanıyorum canım.
Elifcim inan daha dün aklıma geldinMefkure ne desen haklısın. Ama o ara eßimle de buraya girme konusunda sıkıntılar yaşamıştım hatırlarsan. O yüzden onun telwfonundan da girmek istemedim. Evdeki laptopta bozuk. Ama bunların hiçbiri mazaret olamaz. Hakkınızı helal edin kızlar.
Kuloya gelince işler acısı. Telwfon yokluğunda buradsn ayrı kaldım sonuç 82 kg dım dün.
Evde işler yoluna girdimi cnmKızlar bundan sonra beni burada bol bol göreceksiniz. Çünkü bu ara bu kilotu çok kafama taktım. Ve burada be kadar aktif olursam bana pozitif yönde dönüyor. Havalar da güzel. Bol bol yürüyüş ve diyetle hayatımı daha mutlu geçirmwk istiyorum. Kilo verdikçe mutlu oluyorum.
Annengil yakın oturuyo heralde ne güzel sık sık gidebiliyosunSelam canlar
Abla bana 300 ip atlama yazmissin ceza olarak kendi evimde atlama gibi bi sansim yol cunku lojmanda oturuyorum ve 60 m2 hic alan yok kosu bandini koyabilmek icin tekli koltuğumu aticam ( yazin tasinirken degistirecektik zaten takimi )
Simdi anneme geldim burda atliycam sonrada acii havada yuruyis yapicam cocigu anneme birakip
Tmm cnm inşallah herşey yolunda gider
Çünkü kimsenin artık zaman kaybetmesini istemiyorum
Yerimizde saydıkça kendimize olan güvenimiz gidiyor
Bunu yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum
Elifcim inan daha dün aklıma geldin
Ama artık kimsenin peşinden koşmıcam diye bi karar aldım ve o yüzden bişey yazmadım
Inşallah tekrar başa sarmadan bu sefer hedefe ulaşırsın
Sende @poniponna takımına yani kardelenlere dahil olabilirsin
Evde işler yoluna girdimi cnm
Ohh çok sevindim cnmZaman kaybetme konusunda çok haklısın canım. Benim de en üzüldüğum olaydır.
Teşekkür ederkm canım. Haklısın. Burada kimse kimsenin peşinde koşmak zorunda değil. Sen çok düşüncelisin. Ben seni taktir ediyorum gerçekten.
Girdi canım. Baktı ben burada olunca kilo veriyorum. Mutlu oluyorum bunu görünce artık sorun çıkarmayacağım dedi. İnşallah böģlw decam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?