Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünde çikolata var onun dışında guzel. Benimde cammu çok istiyor ama yemiyorum pazartesi tartı var

Canim benimde oglum ayim 21 de 6 aylik olacak bende beş ay olmadim olunca insan rahatliyor gerçekten
Bende 6 ay dolsun olmazsam gidicem demistim sende oyle yap istersen
Kimisi 1 sene olmuyormus
Eser duydum olmayan çok 7 ay bir sene emzirmeyi bırakana kadar hatta . Ama çok şişti karnım felan sağlık ocagindaki ebe sormuştu bende hiç olmadım dedim bir ay dHa olmazsan gidersin dedi bir ay oldu hala yok inşallah dr gitmeden olurum

Cnm benimde 5 ay yeni bitti hala hasta olmadım doktora sorunca bana da dönüş yapar msın?

Cnm 4 dilim ekmek yemişsin umarım beyaz undan yapılmamıştır bu ekmekler

Dolmayı yemesen de olurdu. Yine de güzel menü

Güzel Menü kayısı çikolata içinde çikolata geçtiği için cıss sayılır :) peki nedir bu kayısı çikolata

Aynen size katılıyorum insanın nefsiyle uğraşması çok zor dışardan kilolu insanlar için konuşmak kolay ne var biraz az yesinde totosunu kucultsun yiye yiye suna dönmüş buna donmus. Kilolu insanda zaten öyle olmak istemez ki herkez incecik ol uyum ister kilolu olunca dışarda birşey yerken bile gözler üzerinde oluyor

Menüm
Öğle 11:30
1 d ekmek
1 tavada yumurta
1 tk bal
Tere, kivi
1 kk peynir

Ara15:0
1 havuç,1 parça bitter

Akşam 18-00
1 kase şehriye çorbası
2 sivas köfte (sadece kıyma ve tuzdan yapılıyor.ince bulgur ekmek içi filan yok içinde)
1 b ayran,salata

Su2 lt
Spor,30 dk dışarıda yürüyüş (yatmadan 2 mil leslie yapmayı düşünüyorum)

Sorunca size de söylerim beyaz undan di ama akşam yemedim ekmek 3 dilim

Hafta sonu kaçamağı olmaması çok güzel. Nerelisin canım bebeğin kız mi erkek mi,çalışıyor musun
Kirsehirliyim ama giresunda yaşıyorum eşim imam bende kuran kursu hocasiyim ama bulunduğum yerden dolayı calisamiyorun bebisim kız 20 yaşındayım

Spora bak ya supwrsin canim

canim bitter olmamis.o olmasa is tamamdi bak....

Selam arkadaşlar bu da benim menum
11:30 çay peynir domates 2 yumurtalı dilim 2 sap tere
15:00 sütlü nescafe iki bisküvi
16:30 bir kase yoğurt bir kaşık mısır
19:00 bir kase ezogelin yarım tabak taze fasülye kavurması ve beyaz peynir

Sabah 09.30
1 sb sut
1ck yulaf kepegi

Ogle 12.00
2 yumurta haslamasi
Biraz peynir
Domates
Marul

Saat 16.00
Yarim elma
4 kasik yogurt

Aksam 18.00
Tavuk kebap
6 antep fistigi
3 yk yogurt

Su yatana 3 litre olur
Spor 1 saat yuruyus 15 dakka leslie

Selam kizlar gec olmadan menumu yazayim
Sabah uyandigimda uc tane kuru kayisi ve bir avuc kuruyemis.

Kahvalti:10.30 uc kasik cokelek,5 zeytin,uc catal yumurta tereyagda pismis,roka,ceviz ve cay.

Ara ogun:4 tane kucuk kestane(bu kistan beri ilk defa yedim kizlar agir ve kalorisi cok biliyorum)

Aksam:17.15 bir porsiyon karisik izgara ve salata.

3 litre su,45 dk yuruyus.

Carsida da cok yuruduk bugun, hatta telefonumda bir ozellik var adim olcuyor kac adim,kac cal ve kac km oldugunu gosteriyor toplam 10 km yurumusum:))

Spor supermis menunde guzel sen kendin olmamasi gerekeni yazmissin canim

Sabah 09.30
1 sb sut
1ck yulaf kepegi

Ogle 12.00
2 yumurta haslamasi
Biraz peynir
Domates
Marul

Saat 16.00
Yarim elma
4 kasik yogurt

Aksam 18.00
Tavuk kebap
6 antep fistigi
3 yk yogurt

Su yatana 3 litre olur
Spor 1 saat yuruyus 15 dakka leslie
Seninkide super bebeğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…