- 29 Ekim 2014
- 348
- 515
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.901
Tavanın dibinde sürülmüş yağı bol yağda kizartma değilcanim umarim yumurtali ekmek yagda kizartilandan degildir.onun disinda iyi.
simdi o patlican dolmasinda pirinc bulgurda mevcuttur.gereksiz kalori tatlim.onun disinda gayet guzel
Bugünde çikolata var onun dışında guzel. Benimde cammu çok istiyor ama yemiyorum pazartesi tartı vararkadslar ınternet sıkıntılı
bugun hemen menumu yazayım
SABAH 08.50 1 sahanda yumurta 1 y.kasıgı lor 3 zeytın marul maydanoz 1.5 tb ekmegı 1 bardak yesılcay
10.50 1 kupa s.kahwe
13.45 1 tavuk baget 1 kase mercımek corbası salata yogurt
16.50 1 kayısı cıkolata ewde yaptıgım daha bıtmedı yarım kupadan az s.kahwe
18.30 1 tavuk baget salata corba
su 3 lt
spor 3 mıl sabah lesıe oglene yakın 1saat 20 dakka yuruyus aksam 3 mıl lesıe
Eser duydum olmayan çok 7 ay bir sene emzirmeyi bırakana kadar hatta . Ama çok şişti karnım felan sağlık ocagindaki ebe sormuştu bende hiç olmadım dedim bir ay dHa olmazsan gidersin dedi bir ay oldu hala yok inşallah dr gitmeden olurumCanim benimde oglum ayim 21 de 6 aylik olacak bende beş ay olmadim olunca insan rahatliyor gerçekten
Bende 6 ay dolsun olmazsam gidicem demistim sende oyle yap istersen
Kimisi 1 sene olmuyormus
Cnm benimde 5 ay yeni bitti hala hasta olmadım doktora sorunca bana da dönüş yapar msın?5 ay olacak
Cnm 4 dilim ekmek yemişsin umarım beyaz undan yapılmamıştır bu ekmeklerSlm arkadaşlar bugunki menum
Sabah
1 yumurta bir çatal peynir 6 zeytin bir dilim ekmek
Ara
Şekersiz nescafe
Ogle
iki dilim yumurtalı ekmek 5 zeytin 4 yk yoğurt
Ara
10 fındık
Akşam
6 yk pirasa yemeği 4 yemek kaşığı yoğurt belki 1 dilim ekmek
Ara
Portakal yada elma
Spor 35 dk yürüyüş 200 twister
Su bugün 2 litre
Dolmayı yemesen de olurdu. Yine de güzel menüSabah 10 00
Iki dilim tb ekmegi
5 zeytin iki dilim cemeni alinmis pastirma
Domates salatalik
Ogle 14 00
Bir kepce domates çorbası
Iki tane küçücük patlıcan dolması
Aksam 17 30
Bir tabak semizotu yemegi
Su 2,5 lt
350 ip atlama
50 dk yürüyüş
Güzel Menü kayısı çikolata içinde çikolata geçtiği için cıss sayılır :) peki nedir bu kayısı çikolataarkadslar ınternet sıkıntılı
SABAH 08.50 1 sahanda yumurta 1 y.kasıgı lor 3 zeytın marul maydanoz 1.5 tb ekmegı 1 bardak yesılcay
10.50 1 kupa s.kahwe
su 3 lt
Olur ablacım katılırım.
Aynen size katılıyorum insanın nefsiyle uğraşması çok zor dışardan kilolu insanlar için konuşmak kolay ne var biraz az yesinde totosunu kucultsun yiye yiye suna dönmüş buna donmus. Kilolu insanda zaten öyle olmak istemez ki herkez incecik ol uyum ister kilolu olunca dışarda birşey yerken bile gözler üzerinde oluyorAynen oyle oluyor insan
Insanın kendini iyi hissetmesi bambaska bir duygu her ekside maddi olarak degil manevi olarak insan kurtuluyor yuklerinden
Yasamayan bilemez kilo ver demesi herkes icin cok kolay gelebilir ama insanin nefsiyle mücadelesi bambaska birsey
Bu takimlar olayı olmasaydi onceki verdigim kiloyu ve simdi verecek olduklarimi asla veremezdim
Ve ben buraya katilmasaydim kesin 120 olmuştum
Cok yakin olmasada yakin sayilir abls
Esim gece nobetine giderken geliyorum genelde
Evet kacamak yaparken bin kere düşünmek lazim 350 atladım 45 dk da :)
Guzel canim yumurtali ekmek yagli degildir inşallah
Benim için her zmanki gibi evde kacamaksiz azda olsa Spor lu bir gün du güzeldiİyi akşamlar herkese. Kardelenler ne yaptinız bugün nasıl geçti haftasonu?
Hafta sonu kaçamağı olmaması çok güzel. Nerelisin canım bebeğin kız mi erkek mi,çalışıyor musunBenim için her zmanki gibi evde kacamaksiz azda olsa Spor lu bir gün du güzeldi
Sorunca size de söylerim beyaz undan di ama akşam yemedim ekmek 3 dilimCnm benimde 5 ay yeni bitti hala hasta olmadım doktora sorunca bana da dönüş yapar msın?
Cnm 4 dilim ekmek yemişsin umarım beyaz undan yapılmamıştır bu ekmekler
Dolmayı yemesen de olurdu. Yine de güzel menü
Güzel Menü kayısı çikolata içinde çikolata geçtiği için cıss sayılır :) peki nedir bu kayısı çikolata
Kirsehirliyim ama giresunda yaşıyorum eşim imam bende kuran kursu hocasiyim ama bulunduğum yerden dolayı calisamiyorun bebisim kız 20 yaşındayımHafta sonu kaçamağı olmaması çok güzel. Nerelisin canım bebeğin kız mi erkek mi,çalışıyor musun
Spora bak ya supwrsin canimarkadslar ınternet sıkıntılı
10.50 1 kupa s.kahwe
su 3 lt
canim bitter olmamis.o olmasa is tamamdi bak....Menüm
Öğle 11:30
1 d ekmek
1 tavada yumurta
1 tk bal
Tere, kivi
1 kk peynir
Ara15:0
1 havuç,1 parça bitter
Akşam 18-00
1 kase şehriye çorbası
2 sivas köfte (sadece kıyma ve tuzdan yapılıyor.ince bulgur ekmek içi filan yok içinde)
1 b ayran,salata
Su2 lt
Spor,30 dk dışarıda yürüyüş (yatmadan 2 mil leslie yapmayı düşünüyorum)
Spor supermis menunde guzel sen kendin olmamasi gerekeni yazmissin canimSelam kizlar gec olmadan menumu yazayim
Sabah uyandigimda uc tane kuru kayisi ve bir avuc kuruyemis.
Kahvalti:10.30 uc kasik cokelek,5 zeytin,uc catal yumurta tereyagda pismis,roka,ceviz ve cay.
Ara ogun:4 tane kucuk kestane(bu kistan beri ilk defa yedim kizlar agir ve kalorisi cok biliyorum)
Aksam:17.15 bir porsiyon karisik izgara ve salata.
3 litre su,45 dk yuruyus.
Carsida da cok yuruduk bugun, hatta telefonumda bir ozellik var adim olcuyor kac adim,kac cal ve kac km oldugunu gosteriyor toplam 10 km yurumusum:))
Seninkide super bebeğim:)Sabah 09.30
1 sb sut
1ck yulaf kepegi
Ogle 12.00
2 yumurta haslamasi
Biraz peynir
Domates
Marul
Saat 16.00
Yarim elma
4 kasik yogurt
Aksam 18.00
Tavuk kebap
6 antep fistigi
3 yk yogurt
Su yatana 3 litre olur
Spor 1 saat yuruyus 15 dakka leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?