- 29 Ekim 2014
- 348
- 515
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.961
Ewet bir günlük yapacağım yarın eksi gormessem gardim düşer diye korkuyorum o yüzdenAyran detoksu mu yapiyosun canım. Gidişata gore bnde yapabilirim sadece haşlanmış buğdayla
Biliyorum ama eksi gormemekten korkuyorum bide tam olarak düzene oturttamadim bunu yaptıktan sonra yarın yada salı günü alisverisimi yapıp dezene sokacamNeden şimdiden bunu yaptın cnm
Ne güzel kilo veriyosun
Böyle şeyler duraklamalarda yapılır
Tatlım önemli olan cıss yememekBiliyorum ama eksi gormemekten korkuyorum bide tam olarak düzene oturttamadim bunu yaptıktan sonra yarın yada salı günü alisverisimi yapıp dezene sokacam
Benim büyük bu derdim yok allaha şükür derdim yok ta den ile bilir sadece eltimle aramızda bir soğukluk var beni doğumda kaynim bir kere aradı eltimde konuştu kaybına Ben yen gemi durmadan arıyorum o beni aramıyorum felan demis gecenlerdede faceden arkadasliktan çıkartmış görünce eşim kaynimi aradı güzel guzel konuştu bi sikintinizmi var bizle arkadasliktan çıkartmak ne konusmuyorsa gene konuşmasın sevmiyorsa gene sevmesin ama dost var düşman var dedi haberi bile yok adamın kaynima yalan söylüyor durmadan beni ariyomus felan nisanlandigin dan beri benle bi alıp veremediği var evlendi hala aynı kaç kez ona adım attım ters cevap verdi felan hatta arkadaşlık isteğini de ben atmıştım geri çıkarmış ona sınır oluyorumGünaydınnnnn sevgili can yoldaşlarım
Nasılız moraller nasıl
Varmı sıkıntısı olan
Gelin anlatın bakayım güzin ablanıza
Hiç bişeye canımızı sıkmıyoruz sadece kilo verip kendimizi çok daha iyi hissedeceğimiz günlere odaklanıyoruz
Bende 2 gündür biraz karbon denizinde boğulmuş olabilirimama bugün tekrar normal Menülerime dönüyorum
Yarında sporlarıma başlıyorum
Çocuklar kahvaltıya gelecek sonrada bebiş bende kalacak annesi çocuk mevlüdene gidecekmiş kızı götürmesin dedim
Bu arada geçen gün gelincim bana hediye almış
Bi bluzla üstüne panço gibi bişey, güzeldi
Bende hem sevinsin diye dün giderken onları giydim
Eeee sizlerde ne var ne yok
Tamam Bir daha yapmam ama bugunkini hazırladım yapmazsam ziyan olurTatlım önemli olan cıss yememek
Bazen ne kadar dikkat etsekte eksi olmayabilir hatta artı çıkabilir
Eğer biz herşeyi doğru yaptıysak içimiz rahat olur
Daha yeni başladın güzelim bu kadar strese sokma kendini
Bide emziriyonki zaten extra kalori yakıyosun
Sağlıklı beslenmeden ödün verme
Böyle şeyler ilerde elinde silah olarak dursunki gerçekten ihtiyacın olduğu zaman işe yarasın
Şimdiden vücudunu alıştırma
Yeni başlıyanların yapması taraftarı değilim
Abla aklıma gelirse yiyorum bugün yedim mesela. ama dün kv de olduğum için yemedim onlar beyaz ekmek yiyorlar boşuna kalori dedim.Geçmiş olsun cnm
Daha dur bismillah Allah beterinden saklasın çocuklar hasta ola ola büyür
Patlıcanlar kızartma değilse menüde güzel görünüyor
Sen sabah ekmek yemeyi bıraktınmı
Sağol Canm ya aynen Bi yaz gelse rahatlasakGeçmiş olsun canım çocukların hastaligi zor oluyor gerçekten
Bazı insanlara amlam vermek zor. Vardır bir marazı sen kafana takma. Sen gerekeni yaptıktan sonra isteyen istediğini yapsin herkes kendine eder.Benim büyük bu derdim yok allaha şükür derdim yok ta den ile bilir sadece eltimle aramızda bir soğukluk var beni doğumda kaynim bir kere aradı eltimde konuştu kaybına Ben yen gemi durmadan arıyorum o beni aramıyorum felan demis gecenlerdede faceden arkadasliktan çıkartmış görünce eşim kaynimi aradı güzel guzel konuştu bi sikintinizmi var bizle arkadasliktan çıkartmak ne konusmuyorsa gene konuşmasın sevmiyorsa gene sevmesin ama dost var düşman var dedi haberi bile yok adamın kaynima yalan söylüyor durmadan beni ariyomus felan nisanlandigin dan beri benle bi alıp veremediği var evlendi hala aynı kaç kez ona adım attım ters cevap verdi felan hatta arkadaşlık isteğini de ben atmıştım geri çıkarmış ona sınır oluyorum
Evet isin zor kısmı gercekten korumak vermekten zordur .. dikkat et canim yine haftalik taryilmayi sakın atlamaÇok teşekkür ederim bitanem
Inşallah darısı tüm isteyen ve emek verenlerin başına
Bende şimdi işin zor kısmına geldim
Hayırlısı bakalım
Bilemiyorum artık ne sıkıntısı varsa. Ben çok kez ilk adımı attım ama artık ondan bekleyecem çünkü ben adam yerine koydukca havalanıyorBazı insanlara amlam vermek zor. Vardır bir marazı sen kafana takma. Sen gerekeni yaptıktan sonra isteyen istediğini yapsin herkes kendine eder.
Cuma günü 300 gr eksideydim ablacım 66.6
O eltin senden sonramı evlendi cnmBenim büyük bu derdim yok allaha şükür derdim yok ta den ile bilir sadece eltimle aramızda bir soğukluk var beni doğumda kaynim bir kere aradı eltimde konuştu kaybına Ben yen gemi durmadan arıyorum o beni aramıyorum felan demis gecenlerdede faceden arkadasliktan çıkartmış görünce eşim kaynimi aradı güzel guzel konuştu bi sikintinizmi var bizle arkadasliktan çıkartmak ne konusmuyorsa gene konuşmasın sevmiyorsa gene sevmesin ama dost var düşman var dedi haberi bile yok adamın kaynima yalan söylüyor durmadan beni ariyomus felan nisanlandigin dan beri benle bi alıp veremediği var evlendi hala aynı kaç kez ona adım attım ters cevap verdi felan hatta arkadaşlık isteğini de ben atmıştım geri çıkarmış ona sınır oluyorum
Bence poğaça yerine tost yesen daha iyiymiş tatlımGünaydınlar ygs ye giren herkese başarılar. Ben de şimdi okul kapısında teyzoşumu bekliyorum bu yüzden menün karıştı. Saat 7 bucukta cıktık evden haliyle canım birşey almadı. Okula geldik simit yerim dedim simit yokmuş tost da sadece karışık var bende bir tane poaça yedim ama çok mu kötü olmuş.
44 yaşındayım tatlımMefkurem abla sen kaç yaşındasin gelinim felan deyince şaşırdım da
Tmm cnm Cuma günü ona göre bildirimini yaparsınCuma günü 300 gr eksideydim ablacım 66.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?