Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Söylediklerine bende katılıyorum ilerisini bilmiyorum ama çok az yiyince tüm düzen bozuluyor. Hem yorgunluk enerji düşüklüğü oluyor, hem dolaşım yavaşlıyor, afedersiniz ama hemde boşaltım zorlaşıyor.

Aç kalmıyor musunuz Ben. Ara ogunleri yemek saatlerini iple çekiyorum 2.3/ saatte ara ogün aradn 2.30 saat sonra yemek yiyorum ama çok acikiyorum

Yok cnm ilk basladigimda acikiodum ama sonra alistim sanirim

Valla abla pideciye goturdu annemler ben kofteciye filan gidrriz diodum 1 lahmacunla yirttim

Menü güzel cnm
Sadece meyve suları yerine meyvenin kendini tercih ediyoruz
2 meyve ana öğünde olduğu için olabilir ama muz yerine başka bişey olsa daha iyi
bende farkettim ama öğün atlamaktansa bu şekilde yapmak daha mantıklı geldi.bu arada gurup çok hoş ve samimi ...herkese başarılar dilerim

Canim mesela bendede kilo cok ama diyete basladiktan sonra sunu farkettim bir sure sonra mide kiculuyor cok yiyemiyorsun.ilk ay tabak dolusu herseyi yerken simdi midem sisip agri yapiyor o yuzden ne kadarda doyuyorsam orda birakiyorum.sirf yiyim diyede zorlamiyorum.onemli olan bence doyunca birakmak.

Kızlar kusura bakmayın dün kvdeydik ve akşam kızım Ateş içinde hep ağladı eve çok geç geldik. Gece boyu da burnu tıkandığı için uyumadı. Burayı unutmuşum bende. Doğduğundan beri ilk defa hasta oldu o yüzden çok panikledim
Dünkü menüm
Sabah 09.00 1 fincan sütlü kahve 1 KK peynir 1 yumurta 5zeytin domates salatalık
Öğle 13.00 1 tabak sulu salçalı patlıcan yemeği
Akşam 19.00 2 yk humus,2yk karides tava,1barbun,1pirzola,işaret parmağım kadar havyar, bol salata

Su 2,5 lt
Spor: normal tempoda 2 saat yürüyüş

Kamilem benimki de 10. Ayın içinde diş miş yok ama tasalanma geç çıkması iyidir.

Çok geçmiş.olsun

Merhaba arkadaşlar bugun ki menumu paylasayim erkenden bunun dışına çıkmam
Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta yeşil soğanlı salata 3 zeytin 1dl ekmek
10.30
Bir kepçe ayran asi
12.30
Birkepce ayda. Arti bir portakal
14.30
Birkepce ayran asi
16.30
Ayran asi
18.30
Ayran asi
20.30
1 kepçe Ayran asi iki ceviz 10 fındık
( ayran asi bir bardak yoğurt 1 lt su 4 yk yeşil mercimek 4 yk buğday 4 yk nohuttan yagsiz bit cimtik tuz nane den yapılmıştır )
3.5 litre su spor 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş

Geçmiş olsun canım çocukların hastaligi zor oluyor gerçekten

Günaydın sevgili9. Takim kizlari

Zuhalcim slm maşallah demeden edemedim sana sonuc listesinde mezuniyetini görünce inşallah darısı bana ve burdaki tüm kızlara tebrikler
Çok teşekkür ederim bitanem
Inşallah darısı tüm isteyen ve emek verenlerin başına
Bende şimdi işin zor kısmına geldim
Hayırlısı bakalım

Ayran detoksu mu yapiyosun canım. Gidişata gore bnde yapabilirim sadece haşlanmış buğdayla

Evet cnm demek istediğimiz de bu aslında doğru şeyleri doyuncaya kadar yemek, öğün atlamamak

Geçmiş olsun cnm
Daha dur bismillah Allah beterinden saklasın çocuklar hasta ola ola büyür

Patlıcanlar kızartma değilse menüde güzel görünüyor
Sen sabah ekmek yemeyi bıraktınmı

Neden şimdiden bunu yaptın cnm
Ne güzel kilo veriyosun
Böyle şeyler duraklamalarda yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…