- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.941
Akşam güzel, sabah idare eder, öğlen olmamış cnm
Başarılar kızına hakkında hayırlısı artikkızım sabah YGS sınavına girecek bugün anne kız çarşıya çıktık.menüm oyüzden biraz abuk.yalnız adana ekmeksiz...
Tm ablam dünkü kilomuda paylaşayımmı?O zaman düzenli paylaşım yapabilecekmisin cnm Bide cuma kilonu bildirki 1 haftalık hesaplanacak çünkü
Söylediklerine bende katılıyorum ilerisini bilmiyorum ama çok az yiyince tüm düzen bozuluyor. Hem yorgunluk enerji düşüklüğü oluyor, hem dolaşım yavaşlıyor, afedersiniz ama hemde boşaltım zorlaşıyor.Bi dusumcemi söylemek istiyorum kizlar
Ben bazilarinin menusunu cok az buluyorum yani simdiden bu kadar az yenilirse ( yolu daha uzun olanlar ) ileride duraklama donemlerinde nasil hizlandiracaklar metoyu..yani daha once yasadigim icin söylüyorum yanlis anlasilmak istemem
Yani zarari karbonu olmayan şeylerden doyana kadar yeme taraftariyim
Mesela haslanmis veya az yagda pismis sebzeler , salatalar vs.. bilmiyorum yanlismi düşünüyorum
Birde emziren annelerin daha cok sivi seyler ve calsiyum almaya ihtiyaci var menu yorumlarini ona göre yapsak daha iyi olur derim :)
Beni tanimayanlar icin mesela ben oglumun sut urunleri kuru yemis susam tahin vs.. şeyler alerjisi yüzünden emzirdigim icin yiyemiyorum
Uzunmu oldu ne yazdiklsrim kelime hatalarida olmuş olabilir kac dk dir oglumun vizirdamalari arasinda yaziryorumda :))
Aç kalmıyor musunuz Ben. Ara ogunleri yemek saatlerini iple çekiyorum 2.3/ saatte ara ogün aradn 2.30 saat sonra yemek yiyorum ama çok acikiyorum
Selamlarrrrrr
Yeni eve geldik
Tatlım beyaz ekmek yemeyelim tb yada çavdar olsun
Heralde alışverişi bekliyon
Bide sabah 2 dil öğlen 1 dil ekmek olsa daha iyi
Meyvenide akşam değilde erken saatte yersen iyi olur
Akşam acıkırsan yoğurt ayran süt olabilir
Emzirdiğin için suyu daha fazla içmeye çalış
Ve öğün saatlerini yaz cnm
Bence güzel olmuş tatlım dün hariç sanki menülerin daha iyi gibi
Ama su dahada artması lazım
Hepsi harika cnm Maşallah
O zaman düzenli paylaşım yapabilecekmisin cnm Bide cuma kilonu bildirki 1 haftalık hesaplanacak çünkü
Güzel olmuş bitanem
Tatlım mısır gi si yüksek ve şekerli tercih etmiyoruz
Sabah 2 yumurtalı dilim derken ekmeğimi dedin anlamadım
Seninde hepsi güzel cnm
Akşama salatada yakışırmış
Menü güzel tatlım
3 kestane 1 dil ekmek ettiğine göre o kadar ekmek yemiş olmuşun
Öğlen olduğu için çok kötü sayılmaz
Vakit buldukça gelmeye çalış tatlım
Hem biz seni daha iyi tanırız hemde sen herkesi tanıyabilirsin
Ne kadar çok paylaşım okadar motivasyon
lahmacun arada tabiki olabilir cıss değil ama akşam olmasa dahada iyi olurdu
Heralde pro günün cnm
Yürüyüşüde artırman iyi olmuş
geldim Tatlıcım dedimya gezmedeydik
Menü güzel cnm
Sadece meyve suları yerine meyvenin kendini tercih ediyoruz
2 meyve ana öğünde olduğu için olabilir ama muz yerine başka bişey olsa daha iyi
bende farkettim ama öğün atlamaktansa bu şekilde yapmak daha mantıklı geldi.bu arada gurup çok hoş ve samimi ...herkese başarılar dilerimMenü güzel cnm
Sadece meyve suları yerine meyvenin kendini tercih ediyoruz
2 meyve ana öğünde olduğu için olabilir ama muz yerine başka bişey olsa daha iyi
Zuhalcim slm maşallah demeden edemedim sana sonuc listesinde mezuniyetini görünceAkşam güzel, sabah idare eder, öğlen olmamış cnm
Canim mesela bendede kilo cok ama diyete basladiktan sonra sunu farkettim bir sure sonra mide kiculuyor cok yiyemiyorsun.ilk ay tabak dolusu herseyi yerken simdi midem sisip agri yapiyor o yuzden ne kadarda doyuyorsam orda birakiyorum.sirf yiyim diyede zorlamiyorum.onemli olan bence doyunca birakmak.Bi dusumcemi söylemek istiyorum kizlar
Ben bazilarinin menusunu cok az buluyorum yani simdiden bu kadar az yenilirse ( yolu daha uzun olanlar ) ileride duraklama donemlerinde nasil hizlandiracaklar metoyu..yani daha once yasadigim icin söylüyorum yanlis anlasilmak istemem
Yani zarari karbonu olmayan şeylerden doyana kadar yeme taraftariyim
Mesela haslanmis veya az yagda pismis sebzeler , salatalar vs.. bilmiyorum yanlismi düşünüyorum
Birde emziren annelerin daha cok sivi seyler ve calsiyum almaya ihtiyaci var menu yorumlarini ona göre yapsak daha iyi olur derim :)
Beni tanimayanlar icin mesela ben oglumun sut urunleri kuru yemis susam tahin vs.. şeyler alerjisi yüzünden emzirdigim icin yiyemiyorum
Uzunmu oldu ne yazdiklsrim kelime hatalarida olmuş olabilir kac dk dir oglumun vizirdamalari arasinda yaziryorumda :))
hadi bakalım haziriz sonsurat savasa
Ya arkadas seninki daha dunku bebe didi cikiyo beninki koca dana oldu hala dis yok 11aylik olduk nedir anlamadım ki
Bu arada menu tam cuma kacamagi olmus
Yine ikinciyiz ya olsun en azından ilk uce giriyiruz herzaman
Kızlar kusura bakmayın dün kvdeydik ve akşam kızım Ateş içinde hep ağladı eve çok geç geldik. Gece boyu da burnu tıkandığı için uyumadı. Burayı unutmuşum bende. Doğduğundan beri ilk defa hasta oldu o yüzden çok panikledim
Dünkü menüm
Sabah 09.00 1 fincan sütlü kahve 1 KK peynir 1 yumurta 5zeytin domates salatalık
Öğle 13.00 1 tabak sulu salçalı patlıcan yemeği
Akşam 19.00 2 yk humus,2yk karides tava,1barbun,1pirzola,işaret parmağım kadar havyar, bol salata
Su 2,5 lt
Spor: normal tempoda 2 saat yürüyüş
Geçmiş olsun canım çocukların hastaligi zor oluyor gerçektenKızlar kusura bakmayın dün kvdeydik ve akşam kızım Ateş içinde hep ağladı eve çok geç geldik. Gece boyu da burnu tıkandığı için uyumadı. Burayı unutmuşum bende. Doğduğundan beri ilk defa hasta oldu o yüzden çok panikledim
Dünkü menüm
Sabah 09.00 1 fincan sütlü kahve 1 KK peynir 1 yumurta 5zeytin domates salatalık
Akşam 19.00 2 yk humus,2yk karides tava,1barbun,1pirzola,işaret parmağım kadar havyar, bol salata
Su 2,5 lt
Çok teşekkür ederim bitanemGünaydın sevgili9. Takim kizlari
Zuhalcim slm maşallah demeden edemedim sana sonuc listesinde mezuniyetini görünceinşallah darısı bana ve burdaki tüm kızlara tebrikler
Ayran detoksu mu yapiyosun canım. Gidişata gore bnde yapabilirim sadece haşlanmış buğdaylaMerhaba arkadaşlar bugun ki menumu paylasayim erkenden bunun dışına çıkmam
Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta yeşil soğanlı salata 3 zeytin 1dl ekmek
10.30
Bir kepçe ayran asi
12.30
Birkepce ayda. Arti bir portakal
14.30
Birkepce ayran asi
16.30
Ayran asi
18.30
Ayran asi
20.30
1 kepçe Ayran asi iki ceviz 10 fındık
( ayran asi bir bardak yoğurt 1 lt su 4 yk yeşil mercimek 4 yk buğday 4 yk nohuttan yagsiz bit cimtik tuz nane den yapılmıştır )
3.5 litre su spor 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Evet cnm demek istediğimiz de bu aslında doğru şeyleri doyuncaya kadar yemek, öğün atlamamakCanim mesela bendede kilo cok ama diyete basladiktan sonra sunu farkettim bir sure sonra mide kiculuyor cok yiyemiyorsun.ilk ay tabak dolusu herseyi yerken simdi midem sisip agri yapiyor o yuzden ne kadarda doyuyorsam orda birakiyorum.sirf yiyim diyede zorlamiyorum.onemli olan bence doyunca birakmak.
Geçmiş olsun cnmKızlar kusura bakmayın dün kvdeydik ve akşam kızım Ateş içinde hep ağladı eve çok geç geldik. Gece boyu da burnu tıkandığı için uyumadı. Burayı unutmuşum bende. Doğduğundan beri ilk defa hasta oldu o yüzden çok panikledim
Dünkü menüm
Su 2,5 lt
Neden şimdiden bunu yaptın cnmMerhaba arkadaşlar bugun ki menumu paylasayim erkenden bunun dışına çıkmam
Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta yeşil soğanlı salata 3 zeytin 1dl ekmek
10.30
Bir kepçe ayran asi
12.30
Birkepce ayda. Arti bir portakal
14.30
Birkepce ayran asi
16.30
Ayran asi
18.30
Ayran asi
20.30
1 kepçe Ayran asi iki ceviz 10 fındık
( ayran asi bir bardak yoğurt 1 lt su 4 yk yeşil mercimek 4 yk buğday 4 yk nohuttan yagsiz bit cimtik tuz nane den yapılmıştır )
3.5 litre su spor 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?