- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.981
Kayın validelerin hasıGünaydınnnnn sevgili can yoldaşlarım
Nasılız moraller nasıl
Varmı sıkıntısı olan
Gelin anlatın bakayım güzin ablanıza
Hiç bişeye canımızı sıkmıyoruz sadece kilo verip kendimizi çok daha iyi hissedeceğimiz günlere odaklanıyoruz
Bende 2 gündür biraz karbon denizinde boğulmuş olabilirimama bugün tekrar normal Menülerime dönüyorum
Yarında sporlarıma başlıyorum
Çocuklar kahvaltıya gelecek sonrada bebiş bende kalacak annesi çocuk mevlüdene gidecekmiş kızı götürmesin dedim
Bu arada geçen gün gelincim bana hediye almış
Bi bluzla üstüne panço gibi bişey, güzeldi
Bende hem sevinsin diye dün giderken onları giydim
Eeee sizlerde ne var ne yok
Çok teşekkürler canım takımımıza hoşgeldin :)Menunuzu çok begendim yaz is şeklinide
Evet canım pro günümdü önümüzdeki cumaya kadar böyle.Bakalım ne kadar atabilicem atakta merak ediyorum.Heralde pro günün cnm
Yürüyüşüde artırman iyi olmuş
5 aylığına dukana başladım Ayşem,inşallah hayırlı olur canımmm :)Her zamanki gibi cok guzel nilum
Bendede ayni durum var canim ama unrumda degil onemli olan elimiizden geleni yapmamizGunaydin kizlar bu sabah arti ciktim sanirim dun cok yurumekten kaslarim şişmiş bide regl olcum bugun yarin ondan sanirim insallah yarin eksi olurum yada sabit.
Bazı eltiler öyle benimki düğünüme normal kıyafetle gelmişti önem vermediğini göstermek için kaynim ondan çekindiği için masadan kalkamamisti şimdi iyi aramız onun tarafından ama ben mesafeliyim bazı yaşanmışlıklar yüzünden sende arama faceden filan ekleme canım o nasıl davraniyorsa sende öyle davran kafaya takmaya değmezBenim büyük bu derdim yok allaha şükür derdim yok ta den ile bilir sadece eltimle aramızda bir soğukluk var beni doğumda kaynim bir kere aradı eltimde konuştu kaybına Ben yen gemi durmadan arıyorum o beni aramıyorum felan demis gecenlerdede faceden arkadasliktan çıkartmış görünce eşim kaynimi aradı güzel guzel konuştu bi sikintinizmi var bizle arkadasliktan çıkartmak ne konusmuyorsa gene konuşmasın sevmiyorsa gene sevmesin ama dost var düşman var dedi haberi bile yok adamın kaynima yalan söylüyor durmadan beni ariyomus felan nisanlandigin dan beri benle bi alıp veremediği var evlendi hala aynı kaç kez ona adım attım ters cevap verdi felan hatta arkadaşlık isteğini de ben atmıştım geri çıkarmış ona sınır oluyorum
Benden 2 sene sonra evlendi eşim en büyükleri zaten bende koydum mesafe mi memlekete gittikçe konuşurum çok samimi olmamak kaydiyla. Ama gene de canım sıkılıyor neyin havası bu diyeO eltin senden sonramı evlendi cnm
Aileye dışardan hep farklı karakterdeki kişiler dahil oluyor başlangıçta uyum süreci olabiliyor
Eğer karşıdaki kişi senin attığın adımlara karşılık vermiyosa kötü olmadan sende mesafeni koy, bu küs konuşma demek değil
Yeri geldiğinde normal konuşursun
Önemli olan senin evinin içi orda iyi olmaya bak
Kaynimda hiç sorun yok ama illaki etkiliyor lafından çıkamıyor bide yalan söylediği için bilmiyor işin iç yüzünüBazı eltiler öyle benimki düğünüme normal kıyafetle gelmişti önem vermediğini göstermek için kaynim ondan çekindiği için masadan kalkamamisti şimdi iyi aramız onun tarafından ama ben mesafeliyim bazı yaşanmışlıklar yüzünden sende arama faceden filan ekleme canım o nasıl davraniyorsa sende öyle davran kafaya takmaya değmez
ay maşallah ne güzel kayın validemle yasitsiniz ama baya erken evlenmissin44 yaşındayım tatlım
Benim bebişler 25- 26- 27.5 yaşındalar
Bide 4.5 aylık babaanneyim
Hoş buldumÇok teşekkürler canım takımımıza hoşgeldin :)
Evet canım pro günümdü önümüzdeki cumaya kadar böyle.Bakalım ne kadar atabilicem atakta merak ediyorum.
5 aylığına dukana başladım Ayşem,inşallah hayırlı olur canımmm :)
Yirmi mi seninkinin iki katı vardır benim 8. Aya kadar hiç catlamamistim memlekete kuru havaya gidince sürdüğüm kremlerde fayde etmedi belime kadar catladimKayın validelerin hasıburada hava çok güzel keyfim yerinde ama 20 ye yakın çatlağıma kafayı taktim jöle gibi birde karnım
Canim dukanin kitabini gecen okudum biraz bana mantikli geldi ama baslamakta emin olamadim.kac gundur yapiyorsun en fazla kilo atak evresinde veriliyor yaziyordu benim atak evrem 10 gun olabilir diye baslamadim ama ileride dusunuyorum.Çok teşekkürler canım takımımıza hoşgeldin :)
Evet canım pro günümdü önümüzdeki cumaya kadar böyle.Bakalım ne kadar atabilicem atakta merak ediyorum.
5 aylığına dukana başladım Ayşem,inşallah hayırlı olur canımmm :)
10 gün fazla canım maximum 7.Benim kiloma göre 6 mesela.Ama daha önce diyette olanlar öyle aşırı atamıyor.Maximum 1.5-2Canim dukanin kitabini gecen okudum biraz bana mantikli geldi ama baslamakta emin olamadim.kac gundur yapiyorsun en fazla kilo atak evresinde veriliyor yaziyordu benim atak evrem 10 gun olabilir diye baslamadim ama ileride dusunuyorum.
Aynı fikirde olmamiza sevindim ablaTamamen haklısın cnm Bende hep bunu dile getirmeye çalışıyorum
Ben hiç bi zaman kaşık hesabı yapmadım
Doğru şeylerden doyuncaya kadar yiyelimki ilerde yavaşlamalarda azaltma gibi opsiyonumuz olabilsin
Zaten doğru şeyler yeterince yenirse daha tok tutar ve kaçamak riski kalmaz
Sular genelde az oluyor
Kilo *0.33 mil içmemiz gereken su miktarı
Buda emzirme ve spor olunca dahada artması gerekir
Sağlıkli beslenmek önemli olan zaten canimSöylediklerine bende katılıyorum ilerisini bilmiyorum ama çok az yiyince tüm düzen bozuluyor. Hem yorgunluk enerji düşüklüğü oluyor, hem dolaşım yavaşlıyor, afedersiniz ama hemde boşaltım zorlaşıyor.
Bende 100 gram artiyim sanirim fazla spordan zatwn kendimi sis hissediyorumGunaydin kizlar bu sabah arti ciktim sanirim dun cok yurumekten kaslarim şişmiş bide regl olcum bugun yarin ondan sanirim insallah yarin eksi olurum yada sabit.
Aynen bende de sislik var bide regl olucam bugun yarin onunda etkisi var sanirim,neyse cumaya daha cok var eksiye duseriz elbet.Aynı fikirde olmamiza sevindim abla
Suyu cok içmeye çalışıyorum ama 3 den sonrasinda cok zorlanıyorum birde Afedersiniz wc den çıkamiyorum çocukla tekken cok zor oluyor yedirirken uyuturken felan :) :)
Sağlıkli beslenmek önemli olan zaten canim
Bende 100 gram artiyim sanirim fazla spordan zatwn kendimi sis hissediyorum
O eltin senden sonramı evlendi cnm
Aileye dışardan hep farklı karakterdeki kişiler dahil oluyor başlangıçta uyum süreci olabiliyor
Eğer karşıdaki kişi senin attığın adımlara karşılık vermiyosa kötü olmadan sende mesafeni koy, bu küs konuşma demek değil
Yeri geldiğinde normal konuşursun
Önemli olan senin evinin içi orda iyi olmaya bak
Selamlarrrrrr
Yeni eve geldik
Tatlım beyaz ekmek yemeyelim tb yada çavdar olsun
Heralde alışverişi bekliyon
Bide sabah 2 dil öğlen 1 dil ekmek olsa daha iyi
Meyvenide akşam değilde erken saatte yersen iyi olur
Akşam acıkırsan yoğurt ayran süt olabilir
Emzirdiğin için suyu daha fazla içmeye çalış
Ve öğün saatlerini yaz cnm
Bence güzel olmuş tatlım dün hariç sanki menülerin daha iyi gibi
Ama su dahada artması lazım
Hepsi harika cnm Maşallah
O zaman düzenli paylaşım yapabilecekmisin cnm Bide cuma kilonu bildirki 1 haftalık hesaplanacak çünkü
Güzel olmuş bitanem
Tatlım mısır gi si yüksek ve şekerli tercih etmiyoruz
Sabah 2 yumurtalı dilim derken ekmeğimi dedin anlamadım
Seninde hepsi güzel cnm
Akşama salatada yakışırmış
Menü güzel tatlım
3 kestane 1 dil ekmek ettiğine göre o kadar ekmek yemiş olmuşun
Öğlen olduğu için çok kötü sayılmaz
Vakit buldukça gelmeye çalış tatlım
Hem biz seni daha iyi tanırız hemde sen herkesi tanıyabilirsin
Ne kadar çok paylaşım okadar motivasyon
lahmacun arada tabiki olabilir cıss değil ama akşam olmasa dahada iyi olurdu
Heralde pro günün cnm
Yürüyüşüde artırman iyi olmuş
geldim Tatlıcım dedimya gezmedeydik
Menü güzel cnm
Sadece meyve suları yerine meyvenin kendini tercih ediyoruz
2 meyve ana öğünde olduğu için olabilir ama muz yerine başka bişey olsa daha iyi
Spora bak ya supwrsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?