Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kayın validelerin hası burada hava çok güzel keyfim yerinde ama 20 ye yakın çatlağıma kafayı taktim jöle gibi birde karnım

Menunuzu çok begendim yaz is şeklinide
Çok teşekkürler canım takımımıza hoşgeldin :)
Heralde pro günün cnm
Yürüyüşüde artırman iyi olmuş
Evet canım pro günümdü önümüzdeki cumaya kadar böyle.Bakalım ne kadar atabilicem atakta merak ediyorum.
Her zamanki gibi cok guzel nilum
5 aylığına dukana başladım Ayşem,inşallah hayırlı olur canımmm :)

Bazı eltiler öyle benimki düğünüme normal kıyafetle gelmişti önem vermediğini göstermek için kaynim ondan çekindiği için masadan kalkamamisti şimdi iyi aramız onun tarafından ama ben mesafeliyim bazı yaşanmışlıklar yüzünden sende arama faceden filan ekleme canım o nasıl davraniyorsa sende öyle davran kafaya takmaya değmez

Benden 2 sene sonra evlendi eşim en büyükleri zaten bende koydum mesafe mi memlekete gittikçe konuşurum çok samimi olmamak kaydiyla. Ama gene de canım sıkılıyor neyin havası bu diye

Kaynimda hiç sorun yok ama illaki etkiliyor lafından çıkamıyor bide yalan söylediği için bilmiyor işin iç yüzünü
44 yaşındayım tatlım
Benim bebişler 25- 26- 27.5 yaşındalar
Bide 4.5 aylık babaanneyim
ay maşallah ne güzel kayın validemle yasitsiniz ama baya erken evlenmissin

Hoş buldum

Kayın validelerin hası burada hava çok güzel keyfim yerinde ama 20 ye yakın çatlağıma kafayı taktim jöle gibi birde karnım
Yirmi mi seninkinin iki katı vardır benim 8. Aya kadar hiç catlamamistim memlekete kuru havaya gidince sürdüğüm kremlerde fayde etmedi belime kadar catladim

Canim dukanin kitabini gecen okudum biraz bana mantikli geldi ama baslamakta emin olamadim.kac gundur yapiyorsun en fazla kilo atak evresinde veriliyor yaziyordu benim atak evrem 10 gun olabilir diye baslamadim ama ileride dusunuyorum.

Canim dukanin kitabini gecen okudum biraz bana mantikli geldi ama baslamakta emin olamadim.kac gundur yapiyorsun en fazla kilo atak evresinde veriliyor yaziyordu benim atak evrem 10 gun olabilir diye baslamadim ama ileride dusunuyorum.
10 gün fazla canım maximum 7.Benim kiloma göre 6 mesela.Ama daha önce diyette olanlar öyle aşırı atamıyor.Maximum 1.5-2

Aynı fikirde olmamiza sevindim abla

Suyu cok içmeye çalışıyorum ama 3 den sonrasinda cok zorlanıyorum birde Afedersiniz wc den çıkamiyorum çocukla tekken cok zor oluyor yedirirken uyuturken felan :) :)

Sağlıkli beslenmek önemli olan zaten canim

Gunaydin kizlar bu sabah arti ciktim sanirim dun cok yurumekten kaslarim şişmiş bide regl olcum bugun yarin ondan sanirim insallah yarin eksi olurum yada sabit.
Bende 100 gram artiyim sanirim fazla spordan zatwn kendimi sis hissediyorum

Aynen bende de sislik var bide regl olucam bugun yarin onunda etkisi var sanirim,neyse cumaya daha cok var eksiye duseriz elbet.

aynen canım sen zaten mesafe koyunca onlar senın pesınden kosar bız 7 eltıyız oyle kımseyle cok samımı degılım ama cumaları mesaj atarım hjastaları ol dugunda arar gıderım hepsıde benı cok sever sen gorevını yap kımseye de kendını ezdırme esınde sana deger werırse butun sulale senın arkandan gelır onemlı olan kocan onla ıyı ol yeter mefkurecım sende alıntı yaptım ama kumral guzelıne yazdım

tesekur ederım ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…