- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.001
Bugünde çikolata var onun dışında guzel. Benimde cammu çok istiyor ama yemiyorum pazartesi tartı var
canım kakao oldugu ıcın cıkolata dıyorum gun kurusu kayısı ve kakaodan yaptımCnm benimde 5 ay yeni bitti hala hasta olmadım doktora sorunca bana da dönüş yapar msın?
Cnm 4 dilim ekmek yemişsin umarım beyaz undan yapılmamıştır bu ekmekler
Dolmayı yemesen de olurdu. Yine de güzel menü
Güzel Menü kayısı çikolata içinde çikolata geçtiği için cıss sayılır :) peki nedir bu kayısı çikolata
Kızlar bende resmi yükleyemiyorum. Süeekli boyut büyük geliyor anlamadım.
Teşekkür ederim bebişimKayın validelerin hasıburada hava çok güzel keyfim yerinde ama 20 ye yakın çatlağıma kafayı taktim jöle gibi birde karnım
Bizimde gündüz fena değil hava ama bebiş olduğu için çıkamıyorumİyi pazarlar canlarım.Bugün hava burda birden soğudu ama sporumu evde yapıcam.İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili olur :)
Hatasız insan olmaz tatlımBazı eltiler öyle benimki düğünüme normal kıyafetle gelmişti önem vermediğini göstermek için kaynim ondan çekindiği için masadan kalkamamisti şimdi iyi aramız onun tarafından ama ben mesafeliyim bazı yaşanmışlıklar yüzünden sende arama faceden filan ekleme canım o nasıl davraniyorsa sende öyle davran kafaya takmaya değmez
Ohhh maşallah piknik sezonu açılmış heralde1 saatlik yuruyusumuz bitti piknigimizi yaptik simdi eve temizlige
Hiç boşuna sıkma tatlımBenden 2 sene sonra evlendi eşim en büyükleri zaten bende koydum mesafe mi memlekete gittikçe konuşurum çok samimi olmamak kaydiyla. Ama gene de canım sıkılıyor neyin havası bu diye
Evet cnm15 de nişanlandım 16 da evlendim 19 Dada 3çocuk annsiydimay maşallah ne güzel kayın validemle yasitsiniz ama baya erken evlenmissin
Cumaya kadar gider tatlımAynen bende de sislik var bide regl olucam bugun yarin onunda etkisi var sanirim,neyse cumaya daha cok var eksiye duseriz elbet.
anladım bızdıkaynen canım sen zaten mesafe koyunca onlar senın pesınden kosar bız 7 eltıyız oyle kımseyle cok samımı degılım ama cumaları mesaj atarım hjastaları ol dugunda arar gıderım hepsıde benı cok sever sen gorevını yap kımseye de kendını ezdırme esınde sana deger werırse butun sulale senın arkandan gelır onemlı olan kocan onla ıyı ol yeter mefkurecım sende alıntı yaptım ama kumral guzelıne yazdım
Merhaba arkadaşlar bugun ki menumu paylasayim erkenden bunun dışına çıkmam
Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta yeşil soğanlı salata 3 zeytin 1dl ekmek
10.30
Bir kepçe ayran asi
12.30
Birkepce ayda. Arti bir portakal
14.30
Birkepce ayran asi
16.30
Ayran asi
18.30
Ayran asi
20.30
1 kepçe Ayran asi iki ceviz 10 fındık
( ayran asi bir bardak yoğurt 1 lt su 4 yk yeşil mercimek 4 yk buğday 4 yk nohuttan yagsiz bit cimtik tuz nane den yapılmıştır )
3.5 litre su spor 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Benzer bi resim koyabilşrsinizaynen canım bende su grundayım ama yukluyemedım ya boyut buyuk yada hata lı dıyor
aynen canım sen zaten mesafe koyunca onlar senın pesınden kosar bız 7 eltıyız oyle kımseyle cok samımı degılım ama cumaları mesaj atarım hjastaları ol dugunda arar gıderım hepsıde benı cok sever sen gorevını yap kımseye de kendını ezdırme esınde sana deger werırse butun sulale senın arkandan gelır onemlı olan kocan onla ıyı ol yeter mefkurecım sende alıntı yaptım ama kumral guzelıne yazdım
canım cıkolata dedıgım robta werılmış kayısının ıcıne kakaoyla 2 cevız koydum 12 kayısıydı 12 tanede kayısı cıkolatası cıktı onu arada yıyorum daha bıtmedı mubarek bereketlendı 2 tanem kaldı yoksa normal cıkolata degıl yanı
Canım resim 50 mg büyük diyof anlamadım. Başka buldum. Ona da aynısını diyor. Eşim gelsin ona soracaģım.Benzer bi resim koyabilşrsiniz
@elifce80
Dediğine katılıyorum. Ama bu karakter meselesi. Ben yapı olarak çok mesafeli duramam. Benim eltim de suratsızdîr mesela. Bir de kaynım sorumsuz olduğu için onların üzerine çok düşerler. Bazen çok sinir oluyorum.
Biz de eşimle herşeyi kendimiz yaparız kimseye ihtiyać duymayız. Birbirimize çok bağlıyız.
Kız ne kadar yaratıcısın maşallah.
Dediğine katılıyorum. Ama bu karakter meselesi. Ben yapı olarak çok mesafeli duramam. Benim eltim de suratsızdîr mesela. Bir de kaynım sorumsuz olduğu için onların üzerine çok düşerler. Bazen çok sinir oluyorum.
Biz de eşimle herşeyi kendimiz yaparız kimseye ihtiyać duymayız. Birbirimize çok bağlıyız.
Kız ne kadar yaratıcısın maşallah.
Canım resim 50 mg büyük diyof anlamadım. Başka buldum. Ona da aynısını diyor. Eşim gelsin ona soracaģım.
Bende menumu yazayim Aksam esim gelince oglani birakip ben dinlenicem her yerim dökülüyor resmen
Sabah 10;00
Iki dilim cavdr ekmegi
Iki zeytin uc dort dilim sucuk domates biber
Ogle 13 30
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim cavdar ekmegi
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
Firinda uc parça tavuk pirzola bi kac dilim
patates
Salata
Su 2,5
aslında insanlar sorumsuzu sevmezler ama sızınkıler degısıkmiş bızde aynen esımle herseyı beraber yaparız bana cok duskun hatta baya cok herkesde onu bıldıgı ıcın kımse bana bısey demez bıde ben bı ara cok rahatsızdım ıltıhaplı eklem romatızması wardı cok agırdım yerımde bıle kalkamıyodum ozamandan berı benı hıc kırmamışlardır eltılerım gorumcelerım hatta saolsunlar ben hastanedeyken esım yanımda kalırdı cunku ben onsuz o bensız nefes alamayız cocugada onlar baktılar hep ALLAH hepsınden razı olsun hastaneye gıdıp cok 1 -2ay gelmedıgım olmustur
Bende menumu yazayim Aksam esim gelince oglani birakip ben dinlenicem her yerim dökülüyor resmen
Sabah 10;00
Iki dilim cavdr ekmegi
Ogle 13 30
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim cavdar ekmegi
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
patates
Salata
Su 2,5
canim ben boyitunu kucultmustum ondan olmustur.canım burcunu koydugu olmuyo ama bı semayınkını dene ben ondan koyabıldım dıger dedıgın gıbı hata werıyor
spor disinda guzel canimBende menumu yazayim Aksam esim gelince oglani birakip ben dinlenicem her yerim dökülüyor resmen
Sabah 10;00
Iki dilim cavdr ekmegi
Ogle 13 30
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim cavdar ekmegi
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
patates
Salata
Su 2,5
Canım benim kayınvalidem eltime farklı davranmasının sebebi oğlunun sorumsuzluklarını o şekilde yok edeceğini düşünüyor. Ama farkında değil bizi kaybediyor. Çok sıkıntım yok ama sinir bozucu oluyor sadece.
Patates haricinde müthiß menü.
Ewet haklısınız yarın normale donecem zaten böyle hiç güzel değilcanım arkadaslar we MEFKUŞ SULTAN uyarmış becede cokerken normal saglıklı beslen emzırıyorsun sutun kesılmesın hemde detoksları degılde saglıklı beslenmeyı ogrenelım canım zaten sende farkına warmışsın sporuna suyuna menune dıkkat et werılmıyıcak kılo yok canım
Selam kizlar piknik sezonunu actik erkenden menumu yazayim
Sabah uyandigimda bir kuru incir ve bir avuc ici badem findik.
Kahvalti:11.00 bir dilim tb ekmegi,bir iki catal peynir,bir iki catal kaymak,6 yesil zeytin,bir bucuk haslanmis yumurta ve yesil cay.
Aksam:17.00 bir porsiyondan az izgara pirzola, iki kozlenmis biber ve bir bardak ayran(midem kotuydu dogru durust yiyemedim)
2 litre su,temizlik yaptim sonrada piknige geldik spor yapamadim.
Guzel canim bide sporun olaydi guzel otesiydi.Selam kizlar piknik sezonunu actik erkenden menumu yazayim
Sabah uyandigimda bir kuru incir ve bir avuc ici badem findik.
Kahvalti:11.00 bir dilim tb ekmegi,bir iki catal peynir,bir iki catal kaymak,6 yesil zeytin,bir bucuk haslanmis yumurta ve yesil cay.
Aksam:17.00 bir porsiyondan az izgara pirzola, iki kozlenmis biber ve bir bardak ayran(midem kotuydu dogru durust yiyemedim)
2 litre su,temizlik yaptim sonrada piknige geldik spor yapamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?