Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünde çikolata var onun dışında guzel. Benimde cammu çok istiyor ama yemiyorum pazartesi tartı var

canım cıkolata dedıgım robta werılmış kayısının ıcıne kakaoyla 2 cevız koydum 12 kayısıydı 12 tanede kayısı cıkolatası cıktı onu arada yıyorum daha bıtmedı mubarek bereketlendı 2 tanem kaldı yoksa normal cıkolata degıl yanı

canım kakao oldugu ıcın cıkolata dıyorum gun kurusu kayısı ve kakaodan yaptım

Kayın validelerin hası burada hava çok güzel keyfim yerinde ama 20 ye yakın çatlağıma kafayı taktim jöle gibi birde karnım
Teşekkür ederim bebişim

Tatlım sen boşversene çatlağı bilmemneyi
Heralde çatlak bile olsa zayıflamış göbüş koca göbekten daha iyidir

İyi pazarlar canlarım.Bugün hava burda birden soğudu ama sporumu evde yapıcam.İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili olur :)
Bizimde gündüz fena değil hava ama bebiş olduğu için çıkamıyorum
Hatasız insan olmaz tatlım
Şimdi iyi olduğunuza göre geçmiş için kin gütmeye gerek yok
Çünkü geçmişi değiştşremeyiz
1 saatlik yuruyusumuz bitti piknigimizi yaptik simdi eve temizlige
Ohhh maşallah piknik sezonu açılmış heralde
Benden 2 sene sonra evlendi eşim en büyükleri zaten bende koydum mesafe mi memlekete gittikçe konuşurum çok samimi olmamak kaydiyla. Ama gene de canım sıkılıyor neyin havası bu diye
Hiç boşuna sıkma tatlım
Sen üstüne düşme, yinede insanlık sende kalsın

ay maşallah ne güzel kayın validemle yasitsiniz ama baya erken evlenmissin
Evet cnm15 de nişanlandım 16 da evlendim 19 Dada 3çocuk annsiydim

Aynen bende de sislik var bide regl olucam bugun yarin onunda etkisi var sanirim,neyse cumaya daha cok var eksiye duseriz elbet.
Cumaya kadar gider tatlım

anladım bızdık

canım arkadaslar we MEFKUŞ SULTAN uyarmış becede cokerken normal saglıklı beslen emzırıyorsun sutun kesılmesın hemde detoksları degılde saglıklı beslenmeyı ogrenelım canım zaten sende farkına warmışsın sporuna suyuna menune dıkkat et werılmıyıcak kılo yok canım

Dediğine katılıyorum. Ama bu karakter meselesi. Ben yapı olarak çok mesafeli duramam. Benim eltim de suratsızdîr mesela. Bir de kaynım sorumsuz olduğu için onların üzerine çok düşerler. Bazen çok sinir oluyorum.
Biz de eşimle herşeyi kendimiz yaparız kimseye ihtiyać duymayız. Birbirimize çok bağlıyız.

Kız ne kadar yaratıcısın maşallah.

tesekur edrım canım cok guzel oluyo bende sunun kesfettım bagumlılıgımız cıkolataya degılde kakaoyaymış cunku o kayısı benı cok guzel kandırıyo tavsıye ederım tabı arada mefkus oyle demıştı

aslında insanlar sorumsuzu sevmezler ama sızınkıler degısıkmiş bızde aynen esımle herseyı beraber yaparız bana cok duskun hatta baya cok herkesde onu bıldıgı ıcın kımse bana bısey demez bıde ben bı ara cok rahatsızdım ıltıhaplı eklem romatızması wardı cok agırdım yerımde bıle kalkamıyodum ozamandan berı benı hıc kırmamışlardır eltılerım gorumcelerım hatta saolsunlar ben hastanedeyken esım yanımda kalırdı cunku ben onsuz o bensız nefes alamayız cocugada onlar baktılar hep ALLAH hepsınden razı olsun hastaneye gıdıp cok 1 -2ay gelmedıgım olmustur

Bende menumu yazayim Aksam esim gelince oglani birakip ben dinlenicem her yerim dökülüyor resmen

Sabah 10;00
Iki dilim cavdr ekmegi
Iki zeytin uc dort dilim sucuk domates biber

Ogle 13 30
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim cavdar ekmegi

Ara turk kahvesi

Aksam 19 00
Firinda uc parça tavuk pirzola bi kac dilim
patates
Salata

Su 2,5

guzel canımspor da olsa daha guzel olurdu suyuda artırabılırsın bıraz daha

Canım benim kayınvalidem eltime farklı davranmasının sebebi oğlunun sorumsuzluklarını o şekilde yok edeceğini düşünüyor. Ama farkında değil bizi kaybediyor. Çok sıkıntım yok ama sinir bozucu oluyor sadece.

Patates haricinde müthiß menü.

canım burcunu koydugu olmuyo ama bı semayınkını dene ben ondan koyabıldım dıger dedıgın gıbı hata werıyor
canim ben boyitunu kucultmustum ondan olmustur.

spor disinda guzel canim

haklısın canım sınır bozucu bı durum

Ewet haklısınız yarın normale donecem zaten böyle hiç güzel değil

Selam kizlar piknik sezonunu actik erkenden menumu yazayim

Sabah uyandigimda bir kuru incir ve bir avuc ici badem findik.

Kahvalti:11.00 bir dilim tb ekmegi,bir iki catal peynir,bir iki catal kaymak,6 yesil zeytin,bir bucuk haslanmis yumurta ve yesil cay.

Aksam:17.00 bir porsiyondan az izgara pirzola, iki kozlenmis biber ve bir bardak ayran(midem kotuydu dogru durust yiyemedim)

2 litre su,temizlik yaptim sonrada piknige geldik spor yapamadim.

bıraz az gıbı ama mıden rahatsızmış cok gecmış olsun dıkkat et arkadasım nane lımon ıyı gelebılır

Guzel canim bide sporun olaydi guzel otesiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…