- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.021
Sabah 1 saat aksam 1 bucuk saat yuruyus yaptim.ev temizledim biraz dinlenip banyo tuvalet yikayacagim.Bugun hep doluydu...
Masallah canim guzel spor yapmissin ama kendini cok yormussun gunde bir saat yeter aslinda.Sabah 1 saat aksam 1 bucuk saat yuruyus yaptim.ev temizledim biraz dinlenip banyo tuvalet yikayacagim.Bugun hep doluydu...
Canim vakit yoktu evet yapsam cok daha guzel olurduGuzel canim bide sporun olaydi guzel otesiydi.
Bugun esimi ugurladik havada guzel olunca attik cocuklarla kendimizi stada.Masallah canim guzel spor yapmissin ama kendini cok yormussun gunde bir saat yeter aslinda.
Evet tatlim az oldu benim regl oncesi midem cok kotu olur yoksa usutmedim.Eve gecince bakayim gecmesse yaparim sagol canim:))bıraz az gıbı ama mıden rahatsızmış cok gecmış olsun dıkkat et arkadasım nane lımon ıyı gelebılır
Iyi yapmissiniz canim hayirdir esini nereye gonderdin,Allah kavustursun:))Bugun esimi ugurladik havada guzel olunca attik cocuklarla kendimizi stada.
Bugun esimi ugurladik havada guzel olunca attik cocuklarla kendimizi stada.
Yerim o bebişi de çıtır babaannesini deBizimde gündüz fena değil hava ama bebiş olduğu için çıkamıyorum
Mulakata canim ankaraya gittiIyi yapmissiniz canim hayirdir esini nereye gonderdin,Allah kavustursun:))
Disariya gore iyi menu ama lavasi az yiyebilirmiydinmikiBugün çoğumuz için yorucu bir gün olmuş anlaşılan. Benim için de dışarıda olduğum için olağandışı menümü yazayım.
9:00 bir poaça kakaolu süt
15:00 iki lavaş çömlekte soganlı biberli mantarlı tavuk ve ayran
şuan çok tokum ama acikırsam salata ya da yoğurt yerim
2 litre su
1 saat yürüyüş
Cok guzel canim kusursuzSabah saat 9.30
Sucuklu yumurta(sucugu kendim yapmistim)
1 kk peynir
Domates
Ogle 12.30
Toplam 1 avuc findik ve antepfistigi
Ara 16.00
Domates
Marul
Az peynir
Aksam 18.30
Bezelye
Tavuk sote
Yogurt
Su 3 litreyi gecer 4 yakin olur
Spor toplam 2 bucuk saat yuruyus bide ev temizligi
Sabah saat 9.30
Sucuklu yumurta(sucugu kendim yapmistim)
1 kk peynir
Domates
Ogle 12.30
Toplam 1 avuc findik ve antepfistigi
Ara 16.00
Domates
Marul
Az peynir
Aksam 18.30
Bezelye
Tavuk sote
Yogurt
Su 3 litreyi gecer 4 yakin olur
Spor toplam 2 bucuk saat yuruyus bide ev temizligi
Bugün çoğumuz için yorucu bir gün olmuş anlaşılan. Benim için de dışarıda olduğum için olağandışı menümü yazayım.
9:00 bir poaça kakaolu süt
15:00 iki lavaş çömlekte soganlı biberli mantarlı tavuk ve ayran
şuan çok tokum ama acikırsam salata ya da yoğurt yerim
2 litre su
1 saat yürüyüş
Gayet Guzel canimmmbende menumu yazayım
SABAH 09.00 1 CAY KASIGI Z. YAGINDA 2 YUMURTA 4 ZEYTIN 2 PARCA PEYNIR 1 TB EKMEGI BOL MAYDANOZ 1 BARDAK YESILCAY
ARA 10.30 9 BADEM 1 FINDIK 2 FISTIK COK OLMUŞ OLABILIR
ÖGLEN 12.45 2 BUT TAVUK 1 BARDAK AYRAN MARUL
16.00 1 KUPA S.KAHWE
AKSAM 18.45 1 TABAK LAHANA YEMEGI 1 BARDAK AYRAN
SU 3 LT
SPOR 3MIL LESIE SABAH OGLEN 1 SAAT YURUYUS IKINDI 115 YANA EGILME HAREKETI YANLAR ERISIN DIYE AKSAM 3 MIL LESIE
bende bugün kızımı götürdüm sınava.snava giren herkese çok geçmiş olsun diyorum.zor bir süreç çocuklar çok uğraştılar...Günaydınlar ygs ye giren herkese başarılar. Ben de şimdi okul kapısında teyzoşumu bekliyorum bu yüzden menün karıştı. Saat 7 bucukta cıktık evden haliyle canım birşey almadı. Okula geldik simit yerim dedim simit yokmuş tost da sadece karışık var bende bir tane poaça yedim ama çok mu kötü olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?