- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.041
BU GÜNKÜ MENÜM
8:30 1 kase tarhana çorbası
11:30 sütlü kahve
14:00 2 çatal künefe ,1 ikisi birarada
18:00 4 köfte ,1 tam buğday
3 litre su, 30 dakika yürüyüş
bugün dışarıdaydım.yemek için uygun yer bulamadığım için menüm dünkü gibi biraz orantısız oldu.yarın ara tartı var inşaallah ekside çıkarım.herkese başarılar.
Bugünkü menüm şöyleydi:
*Uyanır uyanmaz 1 bardak soğan suyu içtim.(10.00)
SABAH:
* 1 yk lor+1 yemek kaşığı yulaf kepeği ile yapılmış peynirli omlet(11.00)
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak süt(13.00)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kutu light ton balığı(15.00)
ARA ÖĞÜN-2:
*1 kase yoğurt(17.30)
AKŞAM YEMEĞİ:
*Közlenmiş tavuk göğsü+ayran(19.00)
SU:
*2.5 litre
SPOR:
* 1 saat açık havada yürüyüş (16.00)
guzel canimBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak süt(13.00)
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN-2:
*1 kase yoğurt(17.30)
AKŞAM YEMEĞİ:
SU:
*2.5 litre
SPOR:
Allah muvaffak etsimn canimbende bugün kızımı götürdüm sınava.snava giren herkese çok geçmiş olsun diyorum.zor bir süreç çocuklar çok uğraştılar...
canim gecmis olsun.ilik su ve temiz bezle sil o bebeklerde olabiliyor ya enfeksiyon kapmistir yada usutmustur.sik sik silersen gecerKızlar giremedim kusura bakmayın. Kızımın sol gözünden süreli burun pisliği gibi bişey toplanıp akıyo korkuyorum ya. Acile gitsek bişey bilmezler yarın doktora gideriz Dedi eşim kendime çok kızıyorum kendime iyi bakamadım kızıma
canim kunefe olmamis.cissssssss.BU GÜNKÜ MENÜM
bugün dışarıdaydım.yemek için uygun yer bulamadığım için menüm dünkü gibi biraz orantısız oldu.yarın ara tartı var inşaallah ekside çıkarım.herkese başarılar.
cıss olduğunu biliyordum fakat o anda onu buldum....canım cısssları cuma tartı sonrası sabah veya öglen yıyoruz bu nedenle kunefe olmamış dıgerlerı guzel daha dıkkat etvafıyet olsun
Çok guzellBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak süt(13.00)
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN-2:
*1 kase yoğurt(17.30)
AKŞAM YEMEĞİ:
SU:
*2.5 litre
SPOR:
Suclamayin kendinizi çocuk bunlar illaki oluyor iltihap kapmış olabilirKızlar giremedim kusura bakmayın. Kızımın sol gözünden süreli burun pisliği gibi bişey toplanıp akıyo korkuyorum ya. Acile gitsek bişey bilmezler yarın doktora gideriz Dedi eşim kendime çok kızıyorum kendime iyi bakamadım kızıma
Kızlar giremedim kusura bakmayın. Kızımın sol gözünden süreli burun pisliği gibi bişey toplanıp akıyo korkuyorum ya. Acile gitsek bişey bilmezler yarın doktora gideriz Dedi eşim kendime çok kızıyorum kendime iyi bakamadım kızıma
İyi akşamlar herkese. Arkadaşlarla yaylaya gittik bugun. Geleli iki saat oldu ama kendime yeni yeni geliyorum araba tuttu. Hala da basım ağrıyor menümü yazıp çıkacağım şimdilik.
Kardelen kızları yarın iyi bir tempoyla tartı gününe hazırlanıyoruz ona göre ayarlayın kendinizi
Sabah09:00
2 ceviz
1 kk peynir, 1 domates
1 minik kare bitter ( reglim yaklaşıyor aşırı tatlı çikolata yemek istiyorum bu şekilde bastırmaya çalışıyorum kalorisi düşük diye)
Öğle11:30
3 halka sucuklu tost
Tere,5 zeytin,domates
Ara 13:30
1 avuç çerez
1 b gazoz
Akşam 18:00
5 parça ızgara koyun eti
Salata
Su,1.5 lt
Spor,20 dk yuruyus
Kötü bir menü oldu maalesef telafi ederim inşaallah yarindan itibaren
sucuk kasap sucuğu değilse onun haricinde güzel cnmBende menumu yazayim Aksam esim gelince oglani birakip ben dinlenicem her yerim dökülüyor resmen
Sabah 10;00
Iki dilim cavdr ekmegi
Iki zeytin uc dort dilim sucuk domates biber
Ogle 13 30
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim cavdar ekmegi
Ara turk kahvesi
Aksam 19 00
Firinda uc parça tavuk pirzola bi kac dilim
patates
Salata
Su 2,5
kaymak hariç güzel tatlımSelam kizlar piknik sezonunu actik erkenden menumu yazayim
Sabah uyandigimda bir kuru incir ve bir avuc ici badem findik.
Kahvalti:11.00 bir dilim tb ekmegi,bir iki catal peynir,bir iki catal kaymak,6 yesil zeytin,bir bucuk haslanmis yumurta ve yesil cay.
Aksam:17.00 bir porsiyondan az izgara pirzola, iki kozlenmis biber ve bir bardak ayran(midem kotuydu dogru durust yiyemedim)
2 litre su,temizlik yaptim sonrada piknige geldik spor yapamadim.
Harikasın fıstık bu enerjiyi nerden buluyosunSabah 1 saat aksam 1 bucuk saat yuruyus yaptim.ev temizledim biraz dinlenip banyo tuvalet yikayacagim.Bugun hep doluydu...
Hepsi güzel bitanemSabah saat 9.30
Sucuklu yumurta(sucugu kendim yapmistim)
1 kk peynir
Domates
Ogle 12.30
Toplam 1 avuc findik ve antepfistigi
Ara 16.00
Domates
Marul
Az peynir
Aksam 18.30
Bezelye
Tavuk sote
Yogurt
Su 3 litreyi gecer 4 yakin olur
Spor toplam 2 bucuk saat yuruyus bide ev temizligi
Tatlım Eğer kilo vermek istiyorsak her şartta sağlıklı beslenmeyi bilmemiz gerekiyor yada evden ona göre evden hazırlıklı çıkmalıyızBugün çoğumuz için yorucu bir gün olmuş anlaşılan. Benim için de dışarıda olduğum için olağandışı menümü yazayım.
9:00 bir poaça kakaolu süt
15:00 iki lavaş çömlekte soganlı biberli mantarlı tavuk ve ayran
şuan çok tokum ama acikırsam salata ya da yoğurt yerim
2 litre su
1 saat yürüyüş
herzamanki gibi çok güzel Tatlişimbende menumu yazayım
SABAH 09.00 1 CAY KASIGI Z. YAGINDA 2 YUMURTA 4 ZEYTIN 2 PARCA PEYNIR 1 TB EKMEGI BOL MAYDANOZ 1 BARDAK YESILCAY
ARA 10.30 9 BADEM 1 FINDIK 2 FISTIK COK OLMUŞ OLABILIR
ÖGLEN 12.45 2 BUT TAVUK 1 BARDAK AYRAN MARUL
16.00 1 KUPA S.KAHWE
AKSAM 18.45 1 TABAK LAHANA YEMEGI 1 BARDAK AYRAN
SU 3 LT
SPOR 3MIL LESIE SABAH OGLEN 1 SAAT YURUYUS IKINDI 115 YANA EGILME HAREKETI YANLAR ERISIN DIYE AKSAM 3 MIL LESIE
Hepsi Harika tatlımBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak süt(13.00)
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN-2:
*1 kase yoğurt(17.30)
AKŞAM YEMEĞİ:
SU:
*2.5 litre
SPOR:
Bu ne demek tatlım Her çocuk hasta olduğunda anne bakamıyormu demekKızlar giremedim kusura bakmayın. Kızımın sol gözünden süreli burun pisliği gibi bişey toplanıp akıyo korkuyorum ya. Acile gitsek bişey bilmezler yarın doktora gideriz Dedi eşim kendime çok kızıyorum kendime iyi bakamadım kızıma
Tatlım bence künefe dışında daha sağlıklı bişey bulabilirdin eminimBU GÜNKÜ MENÜM
dışardan söylemiş olsanız bile kendin için sağlıklı bişey söyliyebilşrdin cnmBugün kızım hep emmek istedi bırakır bırakmaz acıklı acıklı ağladı o yüzden dışardan söyledik.
Sabah 09.00 çavdar ekmeğine tost,1greyfurt,1kivi
Öğle 14.30 1fincan Osmanlı kahvesi,10badem,5fundık
Akşam 4tane iki parmak kalınlığında dilimlenmiş kıymalı bide
Su 2lt kadardır sayamadım
Spor yok
bitter arada olabilir onu cıss katogorisine koymuyorum cnmİyi akşamlar herkese. Arkadaşlarla yaylaya gittik bugun. Geleli iki saat oldu ama kendime yeni yeni geliyorum araba tuttu. Hala da basım ağrıyor menümü yazıp çıkacağım şimdilik.
Kardelen kızları yarın iyi bir tempoyla tartı gününe hazırlanıyoruz ona göre ayarlayın kendinizi
2 ceviz
1 kk peynir, 1 domates
1 minik kare bitter ( reglim yaklaşıyor aşırı tatlı çikolata yemek istiyorum bu şekilde bastırmaya çalışıyorum kalorisi düşük diye)
3 halka sucuklu tost
Tere,5 zeytin,domates
1 avuç çerez
1 b gazoz
5 parça ızgara koyun eti
Salata
Su,1.5 lt
Spor,20 dk yuruyus
Menülerde cuma hariç cıss görünce moralim bozuluyor üzülüyorum
sucuk kasap sucuğu değilse onun haricinde güzel cnm
kaymak hariç güzel tatlım
Harikasın fıstık bu enerjiyi nerden buluyosun
Hepsi güzel bitanem
Tatlım Eğer kilo vermek istiyorsak her şartta sağlıklı beslenmeyi bilmemiz gerekiyor yada evden ona göre evden hazırlıklı çıkmalıyız
Poğaça tabiki cıss ve 2 lavaş fazla olmuş
Biliyosun cuma hariç cısslara 500 ip atlama yada 2 mil leslie yapılıyor
herzamanki gibi çok güzel Tatlişim
Hepsi Harika tatlım
Bu ne demek tatlım Her çocuk hasta olduğunda anne bakamıyormu demek
Böyle bişey olabilirmi. Sen ne yapsanda olacak olan yine olur
Tatlım bence künefe dışında daha sağlıklı bişey bulabilirdin eminim
Dün ceza hatırlatması yapmıştım
Yapınca yazarsan sevinirim
dışardan söylemiş olsanız bile kendin için sağlıklı bişey söyliyebilşrdin cnm
Cezanı yaparsan sevinirim
bitter arada olabilir onu cıss katogorisine koymuyorum cnm
Ama gazoz ne alaka tabiki cıss ve ceza gerektiriyor
Kızlar takım kuralları gereği cuma Sabah yada öğlen dışında yenen içilen Cısslar ceza kapsamında
500 ip atlama yada 2 mil leslie
Tabiki yapıp yapmamak size kalmış
Buda buraya ne kadar sorumlu olduğunuzu gösterir
Yapanlar yaptığını yazsın lütfen
Kuruyemişin fazla değil cnmyaptıgın yorumlar ıcın cok tesekur ederım ablacım bugun cerezı fazla yedım dıye vıcdan hesabı cekıyodum yorumlarını buyuk bı heyecanla beklıyodum cuma harıc cısslara gelecek olursak ınankı bende cok uzuluyorum o kadar emek werıyoruz kucucuk bı zevk ıcın emeklerımızı cope atmamalıyız bılmem acaba yanlışmı dusunuyorum ama her uzatılan yemek ıcın teskur edrım cok emek werdım bozamam dıyebılmelıyız
Kuruyemişin fazla değil cnm
Badem fındık 12 -15 arası yenebilir seninkide toplamda geçmemiş
Kaçamak konusuna bişey demiyorum
Gerçekten kararlı olan her şart altında bi çözüm bulur
canim emziren bir anneye gore suyun az.Aksam baska alternatif olabilirdi.Bugün kızım hep emmek istedi bırakır bırakmaz acıklı acıklı ağladı o yüzden dışardan söyledik.
Sabah 09.00 çavdar ekmeğine tost,1greyfurt,1kivi
Öğle 14.30 1fincan Osmanlı kahvesi,10badem,5fundık
Akşam 4tane iki parmak kalınlığında dilimlenmiş kıymalı bide
Su 2lt kadardır sayamadım
Spor yok
kaptanim olmamis beeee.Anladin sen onuuu.Su regl benide perisan ediyor olsakta kurtulsak.Tatli canim cekiyor istahim kabariyor kendimle savasiyorum resmen biraksam dunyayi yerim.İyi akşamlar herkese. Arkadaşlarla yaylaya gittik bugun. Geleli iki saat oldu ama kendime yeni yeni geliyorum araba tuttu. Hala da basım ağrıyor menümü yazıp çıkacağım şimdilik.
2 ceviz
1 kk peynir, 1 domates
3 halka sucuklu tost
Tere,5 zeytin,domates
1 avuç çerez
1 b gazoz
5 parça ızgara koyun eti
Salata
Su,1.5 lt
Spor,20 dk yuruyus
Kızlar giremedim kusura bakmayın. Kızımın sol gözünden süreli burun pisliği gibi bişey toplanıp akıyo korkuyorum ya. Acile gitsek bişey bilmezler yarın doktora gideriz Dedi eşim kendime çok kızıyorum kendime iyi bakamadım kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?