Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese iki gundur spor yapmaya dermanim yok,okul, kızım çok yoruyor eşimin semineri var akşamları ilgilenemiyor. Uyku problemi yaşıyoruz şu sıralar aglamadan uyumuyor bnde ağlayacağım oturup
Canım benimki d aynı durumda çok zorlanıyorum eşim de yok haftaya pazartesiye kadar annem yanımda çık şükür ama o da yoruluyorum yerde sonra zaten durmuyor gece 12 1 gibi zorla uyutuyorum sabah 6 da dikiliyor çok hareketli gece dd yüz defa uyanıp sizlaniyor dün sinirimden bağırdım ona ağladı bayagi sabah da kızdım.
Hastalık değil rahatsızlık değil sanırım biz çok simarttik istediğini yapmayinca sacimdan çekip tokatliyor beni kendini sağa sola yere atıyor

ya arkadaslar o kadar dıkkat edıyorum dun 72.4 dum bugun 74.4 geldım dun nohut yedım acaba omu sısırdı anlamadımkı nerde yanlış yaptım bı fıkrınız warmı onerınız ne bıleyım sızın yorumlarınızı beklıyorum

canım zaten mefkusum sürekli diyo bakliyat sisirir diye normal nohut yapar arti gazda yapar sisersin odem artıracak çaylar ic atarskn birazda dikkat et iki gün gider

Canm ben de bugün Bi tartıldım 79 geldim dün akşam meyve çok yedim ondan diye düşündüm. Sana da nohut şişlik yapmıştır belki Canm iki güne eskiye dönersin

canim bende cuma kendimi odullendirdim hala toplayamadim nohuttandir.Bizdede nasil bunye varsa.

Kiymsli yumurta semiz otlu cacık firinda kemikli tavuk

Yani kiyma yumurta yoğurt tavuk
ooooo tam benlik.Protein hastasiyim ya.

Herkese merhaba arkadaşlar ben de aranıza 9.takıma yeni katıldım.. :) :)
Yaş 22 Boy 1.68 Kilo 132.8 .Diyetisyene gidiyorum ilk hafta 136.5 tan 132.8 e inerek süper bi başlangıç yaptım şuan 2.haftamdayım diyet listeme harfiyen uyuyorum,tam gaz devamm :) ve en az 2 litre çoğunlukla 3 litre su içmeyi ve yeşilçay içmeyi eksik etmiyorum.Hergün yediklerimi yazıyorum çizelgeme hedefim 55 kg.Diyetisyenimle 10 ay gibi süre belirledik isterse 12 ay sürsün son derece azimliyim.Bir insanın ömrünce istediği bi şeye 10 ay taş çatlasa 1 senesini vermesi hiç te zor değil diye düşünüyorum,sonrası mutluluğu hayal etmek ve istediklerini giymenin güzelliği bambaşkadır.. :)
Hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmıyorum insan birşeyi gerçekten istiyorsa çabayla mutlaka bunu başarabilir..Allah o iradeyi vermiş bizlere arkadaşlar..

Akşam yani gün sonu sizlerle bugünün listesini paylaşıcam ve her akşam günlük diyet listemi paylaşıcam.Diyetisyen günüm de şans eseri cuma günleri yani cuma tartılıyorum :) Her cuma da haftalık - kg. paylaşıcam..

Herkese başarılar bol -'li bir hafta dilerim.... :) <3

M Moonlight1993
Hoşgeldin cnm

Ilk sayfada kurallar var oku kabul edersen devam edersin
Özetle günlük saatleriyle liste halinde menü yazılıyor içilen su ve spor ilave ediliyor
Herkes birbirinie yorum yapıyor
Burda bilgi ve motivasyon alışverişi yapıyoruz
2 hafta deneme süren var
Eğer yeterli paylaşımın ve Kilo vermen olursa listeye girersin

Ben Zühal 44 yaşında 3 çocuk annesi ve 4.5 aylık babaanneyim

Herkesin kilosu boyu profilinde yazıyor sende öyle yaparsan iyi olur

Bize kendini tanıtırmısın fıstık

Aynı anda yazmışız tatlım

Sen işin en zor kısmını başarıp başlamışın
Azimle devam ettikten sonra mutlaka arkası gelir
Burdada çok güzel kilo veren arkadaşlar var

Ayrıca burda sadece kilo değil her konuda yazabilirsin
Hem sevinçlerimizi hemde üzüntülerimizi paylaşıyoruz

oooo super hirsli bo arkadaş gelmiş hoşgeldin canim ben Kamile 30 yasjnda iki çocuk annesi bir ogretmenim ins kisa zamanda hedefine ulasirsin

C Ceydahasan
Ceyda neden 1 ay kalacan ankarada
Tartılabilecekmisin orda
Inşallah dikkat etmeye devam edersin

merveebrar44
Mervecim banada bakliyat hiç yaramıyor
Başka cıss olmadığına göre muhtemelen ondan artı oldun
Biraz hafif şeyler yemeye çalış Ve bol su ödem atıcı bitki çaylarını ihmal etme
Aman kuzum cuma artıyla gelme

Hoşgeldin cnm ben 28 yaşındayım gıda mühendisiyim 5aylık bir minnoşum var hamilelik kilolarını vermeye çalışıyorum 11 ocakta başladım 7 kilo verebildim inşallah bubdan sonra hepberaber sağlıklıma istediğimiz kilolara kavuşuruz. 10 ay dediğin nedir ki sağlıklı ve kalıcı olsun yeterki. Aramıza hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…