- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.261
Umarim daha iyidir canimMerhaba çıtır kızlar. Kızımın rahatsızlığı yüzünden doğru düzgün giremiyordum kaç gündür. Bugün çok şükür daha iyi kaldığımız yerden devammm :)
Hayatımda gördüğüm en hızlı kilo veren insansın ben haftada 300-700 gr verince utanıyorum artıkBende varim canlar
Canim benimde artik yavasladi ayda 5 kilo versem sukrediHayatımda gördüğüm en hızlı kilo veren insansın ben haftada 300-700 gr verince utanıyorum artık
Ne yedin kardes okadar merak ettimAy resmen proteinde boguldum ogle yemeginde cok oldu ya neyse biz yemecez nasılsa bisa umutlanmayin Kardelenler
Canım benimki d aynı durumda çok zorlanıyorum eşim de yok haftaya pazartesiye kadar annem yanımda çık şükür ama o da yoruluyorum yerde sonra zaten durmuyor gece 12 1 gibi zorla uyutuyorum sabah 6 da dikiliyor çok hareketli gece dd yüz defa uyanıp sizlaniyor dün sinirimden bağırdım ona ağladı bayagi sabah da kızdım.Günaydın herkese iki gundur spor yapmaya dermanim yok,okul, kızım çok yoruyor eşimin semineri var akşamları ilgilenemiyor. Uyku problemi yaşıyoruz şu sıralar aglamadan uyumuyor bnde ağlayacağım oturup
Çok şükür Canm bu gece ateşlenmedi hafif öksürük var o da geçer inşallah.çok sağol Canm ilgilendiğin içinUmarim daha iyidir canim
Kiymsli yumurta semiz otlu cacık firinda kemikli tavukNe yedin kardes okadar merak ettim
canım zaten mefkusum sürekli diyo bakliyat sisirir diye normal nohut yapar arti gazda yapar sisersin odem artıracak çaylar ic atarskn birazda dikkat et iki gün giderya arkadaslar o kadar dıkkat edıyorum dun 72.4 dum bugun 74.4 geldım dun nohut yedım acaba omu sısırdı anlamadımkı nerde yanlış yaptım bı fıkrınız warmı onerınız ne bıleyım sızın yorumlarınızı beklıyorum
Canm ben de bugün Bi tartıldım 79 geldim dün akşam meyve çok yedim ondan diye düşündüm. Sana da nohut şişlik yapmıştır belki Canm iki güne eskiye dönersinya arkadaslar o kadar dıkkat edıyorum dun 72.4 dum bugun 74.4 geldım dun nohut yedım acaba omu sısırdı anlamadımkı nerde yanlış yaptım bı fıkrınız warmı onerınız ne bıleyım sızın yorumlarınızı beklıyorum
canim bende cuma kendimi odullendirdim hala toplayamadim nohuttandir.Bizdede nasil bunye varsa.ya arkadaslar o kadar dıkkat edıyorum dun 72.4 dum bugun 74.4 geldım dun nohut yedım acaba omu sısırdı anlamadımkı nerde yanlış yaptım bı fıkrınız warmı onerınız ne bıleyım sızın yorumlarınızı beklıyorum
ooooo tam benlik.Protein hastasiyim ya.Kiymsli yumurta semiz otlu cacık firinda kemikli tavuk
Yani kiyma yumurta yoğurt tavuk
Aynı anda yazmışız tatlımHerkese merhaba arkadaşlar ben de aranıza 9.takıma yeni katıldım.. :) :)
Yaş 22 Boy 1.68 Kilo 132.8 .Diyetisyene gidiyorum ilk hafta 136.5 tan 132.8 e inerek süper bi başlangıç yaptım şuan 2.haftamdayım diyet listeme harfiyen uyuyorum,tam gaz devamm :) ve en az 2 litre çoğunlukla 3 litre su içmeyi ve yeşilçay içmeyi eksik etmiyorum.Hergün yediklerimi yazıyorum çizelgeme hedefim 55 kg.Diyetisyenimle 10 ay gibi süre belirledik isterse 12 ay sürsün son derece azimliyim.Bir insanın ömrünce istediği bi şeye 10 ay taş çatlasa 1 senesini vermesi hiç te zor değil diye düşünüyorum,sonrası mutluluğu hayal etmek ve istediklerini giymenin güzelliği bambaşkadır.. :)
Hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmıyorum insan birşeyi gerçekten istiyorsa çabayla mutlaka bunu başarabilir..Allah o iradeyi vermiş bizlere arkadaşlar..
Akşam yani gün sonu sizlerle bugünün listesini paylaşıcam ve her akşam günlük diyet listemi paylaşıcam.Diyetisyen günüm de şans eseri cuma günleri yani cuma tartılıyorum :) Her cuma da haftalık - kg. paylaşıcam..
Herkese başarılar bol -'li bir hafta dilerim.... :) <3
oooo super hirsli bo arkadaş gelmiş hoşgeldin canim ben Kamile 30 yasjnda iki çocuk annesi bir ogretmenim ins kisa zamanda hedefine ulasirsinHerkese merhaba arkadaşlar ben de aranıza 9.takıma yeni katıldım.. :) :)
Yaş 22 Boy 1.68 Kilo 132.8 .Diyetisyene gidiyorum ilk hafta 136.5 tan 132.8 e inerek süper bi başlangıç yaptım şuan 2.haftamdayım diyet listeme harfiyen uyuyorum,tam gaz devamm :) ve en az 2 litre çoğunlukla 3 litre su içmeyi ve yeşilçay içmeyi eksik etmiyorum.Hergün yediklerimi yazıyorum çizelgeme hedefim 55 kg.Diyetisyenimle 10 ay gibi süre belirledik isterse 12 ay sürsün son derece azimliyim.Bir insanın ömrünce istediği bi şeye 10 ay taş çatlasa 1 senesini vermesi hiç te zor değil diye düşünüyorum,sonrası mutluluğu hayal etmek ve istediklerini giymenin güzelliği bambaşkadır.. :)
Hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmıyorum insan birşeyi gerçekten istiyorsa çabayla mutlaka bunu başarabilir..Allah o iradeyi vermiş bizlere arkadaşlar..
Akşam yani gün sonu sizlerle bugünün listesini paylaşıcam ve her akşam günlük diyet listemi paylaşıcam.Diyetisyen günüm de şans eseri cuma günleri yani cuma tartılıyorum :) Her cuma da haftalık - kg. paylaşıcam..
Hoşgeldin cnm ben 28 yaşındayım gıda mühendisiyim 5aylık bir minnoşum var hamilelik kilolarını vermeye çalışıyorum 11 ocakta başladım 7 kilo verebildim inşallah bubdan sonra hepberaber sağlıklıma istediğimiz kilolara kavuşuruz. 10 ay dediğin nedir ki sağlıklı ve kalıcı olsun yeterki. Aramıza hoşgeldin :)Herkese merhaba arkadaşlar ben de aranıza 9.takıma yeni katıldım.. :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?