Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun leslieyi 3 mil yapicam abla ama bakalim yapabilirmiyim
Esim bir mili ve iki milini indirmis
Once bir mili sonra iki mili yapsam olurmuki acaba ?
Öylede olur ama direk 3 mil yapsan daha iyi
Temposu daha farklı oluyor

Kız seni kıskanmaya başladım
her 2 güne annendesin

Öylede olur ama direk 3 mil yapsan daha iyi
Temposu daha farklı oluyor

Kız seni kıskanmaya başladım
her 2 güne annendesin

Bugun onuda indirecek soyledim :)

Valla abla yaza şark tayini çıkabilir bu sene olmazsa bile seneye kesi gidicez nasil yapicam kara kara düşünüyoruz annemle
Babam vefat etti bir annem bir abim var sagolsunlar elim ayagim gibiler

Başa gelen çekiliyor cnm
Bak bende uzağım
Başka alternatif olmayınca insan şartlara mecburen uyum sağlıyor

Günaydın herkese iki gundur spor yapmaya dermanim yok,okul, kızım çok yoruyor eşimin semineri var akşamları ilgilenemiyor. Uyku problemi yaşıyoruz şu sıralar aglamadan uyumuyor bnde ağlayacağım oturup

Canım sabah az ve Patates iyi bi tercih degil ama miden kotuymus yapacak bisey yok

Gunaydin cancanlar
Aksam anneme geldik kendimi göçebe gibi hissediyorum zaten cocukla gelmek aynu tasinmak gbi oluyor
Haftasonu bebde gittim annneme dedigin gibi bende bide iki çocuk tam tasinmalik oluyoruz
Günaydın herkese iki gundur spor yapmaya dermanim yok,okul, kızım çok yoruyor eşimin semineri var akşamları ilgilenemiyor. Uyku problemi yaşıyoruz şu sıralar aglamadan uyumuyor bnde ağlayacağım oturup
ya çocuklar öyle oluyo benimki pek aglamiyo ama durmadan elinden tutup yurutmemizi istiyor yurutmeyincw başlıyor bağırmaya esimde iki gun universiteye derse giriyor orasi cok yoruyor yoksa lisede okadar değil bu ara hiç ilgilenmiuo gece gunduz ustumde belim kalmiyo yurutmekten buyuyolar ama gel sir nasil buyuyolar bizim ustumuzden geçip oyle bide kizim hasta atesli delirecem ikisinin arasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…