- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.241
Öylede olur ama direk 3 mil yapsan daha iyiBugun leslieyi 3 mil yapicam abla ama bakalim yapabilirmiyim
Esim bir mili ve iki milini indirmis
Once bir mili sonra iki mili yapsam olurmuki acaba ?
Kilolu bi arkadaşı daha çağırdım bakalım gelirseAbla kilolarimiz ayni beraber yarisalim
Öylede olur ama direk 3 mil yapsan daha iyi
Temposu daha farklı oluyor
Kız seni kıskanmaya başladım
her 2 güne annendesin
Gunaydin cancanlar
Aksam anneme geldik kendimi göçebe gibi hissediyorum zaten cocukla gelmek aynu tasinmak gbi oluyor
Hadi bakalim gelsi tosuncuklar olarak birlik olalım :) :)Kilolu bi arkadaşı daha çağırdım bakalım gelirse
Dayimin kizi arabada bizi gordude tasiniyomusunuz dedi ciddi ciddi oyle sanmis :)))Sorma bebis ya resmen goc ediyo insan
Başa gelen çekiliyor cnmBugun onuda indirecek soyledim :)
Valla abla yaza şark tayini çıkabilir bu sene olmazsa bile seneye kesi gidicez nasil yapicam kara kara düşünüyoruz annemle
Babam vefat etti bir annem bir abim var sagolsunlar elim ayagim gibiler
Senin nasıl gidiyor BurcumGunaydin kizlar bi gezio gelicez esimle kahvalti filan
Canım sabah az ve Patates iyi bi tercih degil ama miden kotuymus yapacak bisey yokhayırlı sabahlar arkadaslar dunku menum :)
sabah
saat :9.00 kucuk boy haslanmıs patates mıdem cok kotu oldugu ıcın :)
ogle
12.00 tavuk ızgara salata
aksam
18.00 pırasa
barbunya
gun ıcınde bır elma
su ıcemedım dun mıdem den oturu :
Haftasonu bebde gittim annneme dedigin gibi bende bide iki çocuk tam tasinmalik oluyoruzGunaydin cancanlar
Aksam anneme geldik kendimi göçebe gibi hissediyorum zaten cocukla gelmek aynu tasinmak gbi oluyor
ya çocuklar öyle oluyo benimki pek aglamiyo ama durmadan elinden tutup yurutmemizi istiyor yurutmeyincw başlıyor bağırmaya esimde iki gun universiteye derse giriyor orasi cok yoruyor yoksa lisede okadar değil bu ara hiç ilgilenmiuo gece gunduz ustumde belim kalmiyo yurutmekten buyuyolar ama gel sir nasil buyuyolar bizim ustumuzden geçip oyle bide kizim hasta atesli delirecem ikisinin arasindaGünaydın herkese iki gundur spor yapmaya dermanim yok,okul, kızım çok yoruyor eşimin semineri var akşamları ilgilenemiyor. Uyku problemi yaşıyoruz şu sıralar aglamadan uyumuyor bnde ağlayacağım oturup
Günaydın:)Günsydın herkese.
Gününüzün güzel geçmesi dileyiğle.
Bende varim canlarHadi bakalim gelsi tosuncuklar olarak birlik olalım :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?