Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü menümý yazmamıştım.
Sabah 10.00
1 dilim ve 1 kk peynir

Öģlen 14.30
1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
1 kase bamya
Bol salata

2 litre su
Sabah pek az olmuş tatlım Diğerleri güzel

Kız sen gıda mühendisiysen bize daha fazla yardımcı olman lazım

Hoşbulduk :) tabii okumuştum tekrar bakayım ilk sayfadaki kurallara..Tamam profilime yazıcam ben de kilomu boyumu.
İsim vermek yerine rumuzum üzerinden tanıtayım kendimi ay ışığına hasta bir insan olduğum için Moonlight yazmayı tercih ettim :) 22 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum bekarım,ev kızıyım önceleri çalışıyordum ancak ara verdim kendime zaman ayırıyorum..Bi 15 kilo filan verdikten sonra sporla da diyetimi güçlendirmeyi düşünüyorum.Birgün oturup tüm dertlerimi hayattaki isteklerimi yazdım ve önceliğimin kilo vermek olduğu kanaatine vardım.Çünkü herşeyin başı sağlık ve herkes güzel bir fiziği olmasını ister.Hele ki genç bir kızsan.İstediklerini giyebilmek insana son derece özgüven verir ben bunu yaşamak istiyorum.Bir mağazaya girince utana sıkıla dolaşıp istediklerimi alamamayı artık yaşamak istemiyorum.Tek noksan yanım kiloysa ve güzel kızsın bir de zayıf olsan laflarını duymak istemiyorsam kararlı bir şekilde mücadeleyle bunu başarabilirim..Sizlerle sık sık paylaşım içinde olucam :)
Ayrıca Mefkurem torununuz hayırlı olsun Rabbim sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin dilerim ona,size ve sevdiklerinize..

Hoşgeldin canım.. ınşallah en kisa sürede hedefine ulaşırsın. Doğru adrestesin. Burda kaldığın sürece hep eksiyi görürsün.
Bwn elif 36 yaşında bir anneyim.

Kız sen gıda mühendisiysen bize daha fazla yardımcı olman lazım
Kelin Merhemi.... Abla herşeyin kalorisini, ne kadar sürede sindirildiğini, günlük k.hidrat,yağ,protein alımını....biliyorum ama hamilelikte Bi Boğazım açıldı bile bile yiyorum midem büyüdü heralde hep açım diyorum ya hep siz olmasanız veremezdim diye size akşam yazacam diye tutuyorum kendimi Bi tuhaf oldum ben

Sağolasın tatlım

Senin yaşadığın duyguların hepsini burdaki herkes yaşadı
Aynı dertten muzdarip olduğumuz içinde birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz
Benimde bi 15 ayım bu takımda geçti
Herhafta yaşanan Yarışma heyecanı olunca zamanın nasıl geçtiğini anlıyamıyoruz
Tabi bol paylaşım olunca hem birbirimizi daha iyi tanıyor hemde aile gibi kaynaşıyoruz
Eminim sende kısa sürede uyum sağlıcaksındır

Sen bilgilerini paylaş bizde sana uygulama yaptıralım

Hoşbulduk canım :) Aynen 10-12 ay nedir ki ömrünce istediğin birşeye kavuşmak için :) Hayırlı olsun yavrun Allahım sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin dilerim ona..Beraber veririz artık kiloları :)

Kızlar ben bişey sorcam sivilce izleri için bişey oneriyomusunz
Canım benim lise yıllarında yanaklarımda kara kara sivilce izleri vardı acnelyse krem kullandım düzenli ve sürünce güneşe çıkmadım çünkü deriyi soyarak izleri yok ediyor bir cilt doktoruna da danışabilirsin ben bu kremden çok memnun kalmıştım şimdi hiç iz yok

Ben tüm gün evdeydim biraz üşütmüşüm sanırım hastayım üşüyorum Panik atak ve depresyon sıkıntım var en iyi psikiyatristlerden birine gittim aylarca ilaç kullandım bi azaldı bir arttı ataklarım ve çevremde de pa.yı ve depresyonu ilaçları kesip kendileri atlatan insanlar var hep.Ben de aynısını yaptım ilaçları doktor kontrolünde cok yavas azaltarak kestim suan 3 gündür hiç ilaç kullanmıyorum pa.yı bilenler anlar çok zor bi hastalık ama geçebilen bişey ben de yarın için normal bir psikologdan randevu alıcam malum ilaçları kestim psikoterapi yapılıyormuş ve beni iyi anlayan iyi yönlendiren bir doktora ihtiyacım var.Çünkü beni doğru düzgün dinlemeyip yol göstermeyen umutsuzluğa itip sürekli ilaç dayayan bir psikiyatristten dolayısıyla yardım görmedim.Elbet bunları da aşıcam..Allah büyük..

Ben bunu bi doktora sorum canım çok sağol

Can'ım benim annemde de bipolar bozukluk var. Ben ortaokuldaydım annem ilaçara başladığında yani yaklaşık 15 yıldır kullanıyor Bi ara azalttı işler daha kötüye gidince tekrar artırdık tabi dr kontrolünde. Sonra annemle ilgilenmeye karar verdim işten çıktım o sırada hamile kaldım ve Bebek telaşı ona iyi geldi şimdi de sürekli kızımla ilgileniyor sık sık gelip gidiyorum anneme ve çok çok iyi oldu bu ara ilaç istemiyorum ihtiyacım yok diyor inşallah biz de bitiririz ilacı. İnsan bişeylere tutununca sağlık problemleri düzeliyor bence. Sen de Bi başlangıç yapmışsın ne güzel hem kilolardan hem pa'dan kurtulup hayallerine kavuşursun inşallah o azmi gördüm sende :)

Geçmiş olsun cnm

Psikolojik sorunların eminim kilo verdikçe daha haifflicektır
Yoksa kafana taktığın başka şeyler varmı

Ama tek bildiğim insanın kendine en çok kendisinin yardım edebildiği
Artık sen bi yola girmişin sadece buna odaklan
Sadece vücudunun değil ruhununda çok etkilendiğini göreceksin

Aramıza hoşgeldin. Ben Poni 6 aydır buradayım 1 kızım var 10 aylik, öğretmenim. 15 kilo verdim bu takımda doğru yerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…