Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bak cadıya yaa.gece en az 7 kere uyanıyor benim cadı sabah dayak yemiş gibi uyaniyoruz,bugun 6 da uyandi.en son hamak tarzı salıncak yaptirdik yine aynı. Uyku eğitimine başlamaya karar verdim cuma günü

Slm kızlar hepinizi çookk özledim ben. Biraz motiveye ihtiyacım var dün biraz kaçırdım. Bugün sıfırdan başlamış gibi başladım. Bu hafta hem günüm var hemde oğlumun doğum günü hazırlıkları. İş çok anlayacağınız. Reglimde üç gün geçti. Şişim ve aşırı tatlı krizlerim tutuyo. İki aydır bu denli tatlı krizi yaşamamıştım vallaha...

Ablamin bebisi oldu ona yardıma geldim. abla yarın bi aksilik olmazsa tartı alcam elimden geldiğince çok dikkat edyrm reglim oldu çok tatlı istiyor canım kendimi çok zor tutuyorum

Bu arada az önce tartildim artılarımdan kurtulmuşum 100 gr eksideyim elma yemistim tartilmadan bir saat önce kaç gr eder acaba
Ohh haei canim cumaya guzwl eksi geliyor desene
@burcugncy nasıl gidiyor rakibem. Bizim takım çok hırslı büyük ihtimal biz yeneriz sizi
Tartiya çıkınca moralim düzeldi ya
Inşallah kazaniriz canim :)

Asker polis esi olmak zor tayin derdi en ucra yerlere bile yolculuk olabiliyor.Ben 1 bucuk yil oldu sirnak silopiden doneli.
Askermi esin tatlım
Bu sene il içi üçüncü tasinmamizi yapicaz tayin cikmasi bile
Taşınmaktan nefret ediyorum birde gecen seferde bu senede ramazana denk geliyor

Hoşgeldin tatlım aramiza
Ben ayşe 29 yasindayim 5,5 aylik bir oglum var..daha oncede 104 kilodan 6 li rakamlara inmistim tedaviler tup bebek hamilelik derken hopp en başa geldim bu sefer bende son olmasi icin burdayim
Baslamak bitirmenin yarısıdir gerçekten insanin isteyip yapamayacağı hicbirsey yok inşallah hep beraber hedefimize ulasiriz canim
Dünkü menümý yazmamıştım.
Sabah 10.00
1 dilim ve 1 kk peynir

Öģlen 14.30
1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
1 kase bamya
Bol salata

2 litre su
Sabah cok az onun haricinde guzel canim

Benim annemde abimde bipolar canim abimdr 15 senedir ilac kullaniyor annemde 10 senedir..artik bununla yasamayi ogrendiler annemde cok fazla etkisi olmuyor ama abim mevsim gecislerinde baya zorlaniyor
Rabbim butun hastalara sifa versin inşallah

Evet gelelim bana
Esimle disarida islerimi vardi ve ben istemeyerekde olsa tombik tavuk donerin yarisini yedim
Eve geldim kendimi cezalandirmak icin 3 mil leslie yaptim ( cok zorlandim ayak uyduramadim sonlara dogru vucut alisik degil )
Aksamda geceye dogruda iki mil yapmayi düşünüyorum

Sabah pek az olmuş tatlım Diğerleri güzel

Canım çocuklar hastaydı. Sabah onlarla uğraştım. Okula gidip 2 ders yaptım ve eve gelip doktora götürdüm onları. Vaktim olmadı. Ama dikkat ediyorum artık.

Hoşbulduk Elif ablacım.Beraber verelim kilolarımızı :)

İnşallah kuzum.

Sabah eltim kahvaltıya çağırmıştı ordaydık
TR den kardeşi gelmişti
Bende pazar kahvaltı ya çağırdım

Sizlerde ne var ne yok

Kuzum bizde de yoğunluk hat safhada. Çocuklar hasta okul yoğun. Ama mutluyum.

Canım çok geçmiş olsun. Kulo verdikçe inan sıkıntıların azalacaktır. Özgüveninin artmasından dolayı daha mutlu olacaksın.

Bize de akşam çaya annemler gelecek kızıma geçmiş olsuna yarın da sohbet var perşembe temizlik var cuma mübarek gün

Anammm sen çok yoğunsun. Bende de.

Bak cadıya yaa.gece en az 7 kere uyanıyor benim cadı sabah dayak yemiş gibi uyaniyoruz,bugun 6 da uyandi.en son hamak tarzı salıncak yaptirdik yine aynı. Uyku eğitimine başlamaya karar verdim cuma günü

Bu uyku eğitimi bende işe yaramadı. Ne kadar uğraşsamda benim minnoşa yaramadı. Erken uyuttuğumda gecede 20 kere uyanıyor.

Aman sevilcim. Dikkat et pişman olmamak için. Hazırlık derken araya gitme.

Of ya kizi hallettik biraz toparladı derken bide oglan ateslendi durmuyor biyerlwrde elim ayağım dolandi

Ahhh kamilem büyüteydik bıdıkları. Geçmiş olsun canım.

Iyi akşamlar altın kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak su
Sabah
10.00
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı sadece
4 zeytin
Domates salatalık
Ara öğün
13.00
1 yeşil elma
Öğlen
15.00
1 tabak yoğurt çorbası
Aksam
18.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 su bardağı ayran

3lt su
2 mil leslie (cezam)

Gayet güzel canım. Afiyet olsun.

Nasıl vereceksin uyku eğitimini canım bana da anlatır misin
Önceden denemiştim karnını doyurup gece uykusuna yatirdim hiç sallamadim park yatağının yanına da ben oturdum(sadece gece uykularında denedim canım onun dışında hep ayakta sallıyorduk) agladikca dikkatini dagittim müzikli aletle,telefondan ninniyle ya da kendim söyledim,ilk gün 50 dk da uyudu bir hafta sonra 10 dkda uyumaya başlamıştı mizmizlanmadan. Tam gündüze gececektim hastalandı,dış çıkarmaya başladı sonra, tüm düzen gitti. Bu şekilde önce gece uykusuna yatirirken baslayacagim canım

yok ablacım cısss olmadıgı ıcın bende neden oldu dıye uzuldum walla onerebılecegın bıtkı cayı warmı yesılcaymı ıceyım bıde su 3 lt ıctım daha ıceyım mı yeter mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…