- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.301
Bak cadıya yaa.gece en az 7 kere uyanıyor benim cadı sabah dayak yemiş gibi uyaniyoruz,bugun 6 da uyandi.en son hamak tarzı salıncak yaptirdik yine aynı. Uyku eğitimine başlamaya karar verdim cuma günüCanım benimki d aynı durumda çok zorlanıyorum eşim de yok haftaya pazartesiye kadar annem yanımda çık şükür ama o da yoruluyorum yerde sonra zaten durmuyor gece 12 1 gibi zorla uyutuyorum sabah 6 da dikiliyor çok hareketli gece dd yüz defa uyanıp sizlaniyor dün sinirimden bağırdım ona ağladı bayagi sabah da kızdım.
Hastalık değil rahatsızlık değil sanırım biz çok simarttikistediğini yapmayinca sacimdan çekip tokatliyor beni kendini sağa sola yere atıyor
Hoşgeldin cnm bende sevil 2 buçuk 3 aydır takımdayım 8 kilo verdim son zamanlarda çok yavaşladım motivemde düştü. İnş tez zamanda erirsin sende.Hoşbulduk ablacım hırs olmadan başarı olmazmış..İnşallah güzel başarılar elde edicez birlikte :)
O hırs banada gelsede son 6 kiloyu yaza kadar versem gitse....Günaydın canlar ayri bi kararlilik daha faxla bir aximle uyandim gune ins cumaya listeye donucem
Ablamin bebisi oldu ona yardıma geldim. abla yarın bi aksilik olmazsa tartı alcam elimden geldiğince çok dikkat edyrm reglim oldu çok tatlı istiyor canım kendimi çok zor tutuyorumC Ceydahasan
Ceyda neden 1 ay kalacan ankarada
Tartılabilecekmisin orda
Inşallah dikkat etmeye devam edersin
merveebrar44
Mervecim banada bakliyat hiç yaramıyor
Başka cıss olmadığına göre muhtemelen ondan artı oldun
Biraz hafif şeyler yemeye çalış Ve bol su ödem atıcı bitki çaylarını ihmal etme
Aman kuzum cuma artıyla gelme
Ohh haei canim cumaya guzwl eksi geliyor deseneBu arada az önce tartildim artılarımdan kurtulmuşum 100 gr eksideyim elma yemistim tartilmadan bir saat önce kaç gr eder acaba
Inşallah kazaniriz canim :)@burcugncy nasıl gidiyor rakibem. Bizim takım çok hırslı büyük ihtimal biz yeneriz sizi
Tartiya çıkınca moralim düzeldi ya
Askermi esin tatlımAsker polis esi olmak zor tayin derdi en ucra yerlere bile yolculuk olabiliyor.Ben 1 bucuk yil oldu sirnak silopiden doneli.
Hoşgeldin tatlım aramizaHerkese merhaba arkadaşlar ben de aranıza 9.takıma yeni katıldım.. :) :)
Yaş 22 Boy 1.68 Kilo 132.8 .Diyetisyene gidiyorum ilk hafta 136.5 tan 132.8 e inerek süper bi başlangıç yaptım şuan 2.haftamdayım diyet listeme harfiyen uyuyorum,tam gaz devamm :) ve en az 2 litre çoğunlukla 3 litre su içmeyi ve yeşilçay içmeyi eksik etmiyorum.Hergün yediklerimi yazıyorum çizelgeme hedefim 55 kg.Diyetisyenimle 10 ay gibi süre belirledik isterse 12 ay sürsün son derece azimliyim.Bir insanın ömrünce istediği bi şeye 10 ay taş çatlasa 1 senesini vermesi hiç te zor değil diye düşünüyorum,sonrası mutluluğu hayal etmek ve istediklerini giymenin güzelliği bambaşkadır.. :)
Hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmıyorum insan birşeyi gerçekten istiyorsa çabayla mutlaka bunu başarabilir..Allah o iradeyi vermiş bizlere arkadaşlar..
Akşam yani gün sonu sizlerle bugünün listesini paylaşıcam ve her akşam günlük diyet listemi paylaşıcam.Diyetisyen günüm de şans eseri cuma günleri yani cuma tartılıyorum :) Her cuma da haftalık - kg. paylaşıcam..
Herkese başarılar bol -'li bir hafta dilerim.... :) <3
Sabah cok az onun haricinde guzel canimDünkü menümý yazmamıştım.
Sabah 10.00
1 dilim ve 1 kk peynir
Öģlen 14.30
1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
1 kase bamya
Bol salata
2 litre su
Benim annemde abimde bipolar canim abimdr 15 senedir ilac kullaniyor annemde 10 senedir..artik bununla yasamayi ogrendiler annemde cok fazla etkisi olmuyor ama abim mevsim gecislerinde baya zorlaniyorCan'ım benim annemde de bipolar bozukluk var. Ben ortaokuldaydım annem ilaçara başladığında yani yaklaşık 15 yıldır kullanıyor Bi ara azalttı işler daha kötüye gidince tekrar artırdık tabi dr kontrolünde. Sonra annemle ilgilenmeye karar verdim işten çıktım o sırada hamile kaldım ve Bebek telaşı ona iyi geldi şimdi de sürekli kızımla ilgileniyor sık sık gelip gidiyorum anneme ve çok çok iyi oldu bu ara ilaç istemiyorum ihtiyacım yok diyor inşallah biz de bitiririz ilacı. İnsan bişeylere tutununca sağlık problemleri düzeliyor bence. Sen de Bi başlangıç yapmışsın ne güzel hem kilolardan hem pa'dan kurtulup hayallerine kavuşursun inşallah o azmi gördüm sende :)
Sabah pek az olmuş tatlım Diğerleri güzel
Hoşbulduk Elif ablacım.Beraber verelim kilolarımızı :)
Sabah eltim kahvaltıya çağırmıştı ordaydık
TR den kardeşi gelmişti
Bende pazar kahvaltı ya çağırdım
Sizlerde ne var ne yok
Ben tüm gün evdeydim biraz üşütmüşüm sanırım hastayım üşüyorumPanik atak ve depresyon sıkıntım var en iyi psikiyatristlerden birine gittim aylarca ilaç kullandım bi azaldı bir arttı ataklarım ve çevremde de pa.yı ve depresyonu ilaçları kesip kendileri atlatan insanlar var hep.Ben de aynısını yaptım ilaçları doktor kontrolünde cok yavas azaltarak kestim suan 3 gündür hiç ilaç kullanmıyorum pa.yı bilenler anlar çok zor bi hastalık ama geçebilen bişey ben de yarın için normal bir psikologdan randevu alıcam malum ilaçları kestim psikoterapi yapılıyormuş ve beni iyi anlayan iyi yönlendiren bir doktora ihtiyacım var.Çünkü beni doğru düzgün dinlemeyip yol göstermeyen umutsuzluğa itip sürekli ilaç dayayan bir psikiyatristten dolayısıyla yardım görmedim.Elbet bunları da aşıcam..Allah büyük..
Bize de akşam çaya annemler gelecek kızıma geçmiş olsuna yarın da sohbet var perşembe temizlik var cuma mübarek gün
Bak cadıya yaa.gece en az 7 kere uyanıyor benim cadı sabah dayak yemiş gibi uyaniyoruz,bugun 6 da uyandi.en son hamak tarzı salıncak yaptirdik yine aynı. Uyku eğitimine başlamaya karar verdim cuma günü
Slm kızlar hepinizi çookk özledim ben. Biraz motiveye ihtiyacım var dün biraz kaçırdım. Bugün sıfırdan başlamış gibi başladım. Bu hafta hem günüm var hemde oğlumun doğum günü hazırlıkları. İş çok anlayacağınız. Reglimde üç gün geçti. Şişim ve aşırı tatlı krizlerim tutuyo. İki aydır bu denli tatlı krizi yaşamamıştım vallaha...
Of ya kizi hallettik biraz toparladı derken bide oglan ateslendi durmuyor biyerlwrde elim ayağım dolandi
Canım kaçamak olmuş ama akşama toparlamışsın en azından. Afiyet olsun.Menum
Sabah 10 00
Iki dilim tb ekmegi
6 zeytin domates biber salatalık
Ogle 15 00
Tombik tavuk donerin yarisi
Aksam 19 00
Bir elma ve salatalık
Su 2,5
3 mip leslie
2 mil daha yapicam inşallah
Nasıl vereceksin uyku eğitimini canım bana da anlatır misinBak cadıya yaa.gece en az 7 kere uyanıyor benim cadı sabah dayak yemiş gibi uyaniyoruz,bugun 6 da uyandi.en son hamak tarzı salıncak yaptirdik yine aynı. Uyku eğitimine başlamaya karar verdim cuma günü
Merhaba ablam nasılsın nasıl gidiyor.Sabah eltim kahvaltıya çağırmıştı ordaydık
TR den kardeşi gelmişti
Bende pazar kahvaltı ya çağırdım
Sizlerde ne var ne yok
Iyi akşamlar altın kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak su
Sabah
10.00
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı sadece
4 zeytin
Domates salatalık
Ara öğün
13.00
1 yeşil elma
Öğlen
15.00
1 tabak yoğurt çorbası
Aksam
18.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 su bardağı ayran
3lt su
2 mil leslie (cezam)
canım zaten mefkusum sürekli diyo bakliyat sisirir diye normal nohut yapar arti gazda yapar sisersin odem artıracak çaylar ic atarskn birazda dikkat et iki gün gider
Önceden denemiştim karnını doyurup gece uykusuna yatirdim hiç sallamadim park yatağının yanına da ben oturdum(sadece gece uykularında denedim canım onun dışında hep ayakta sallıyorduk) agladikca dikkatini dagittim müzikli aletle,telefondan ninniyle ya da kendim söyledim,ilk gün 50 dk da uyudu bir hafta sonra 10 dkda uyumaya başlamıştı mizmizlanmadan. Tam gündüze gececektim hastalandı,dış çıkarmaya başladı sonra, tüm düzen gitti. Bu şekilde önce gece uykusuna yatirirken baslayacagim canımNasıl vereceksin uyku eğitimini canım bana da anlatır misin
C Ceydahasan
Ceyda neden 1 ay kalacan ankarada
Tartılabilecekmisin orda
Inşallah dikkat etmeye devam edersin
merveebrar44
Mervecim banada bakliyat hiç yaramıyor
Başka cıss olmadığına göre muhtemelen ondan artı oldun
Biraz hafif şeyler yemeye çalış Ve bol su ödem atıcı bitki çaylarını ihmal etme
Aman kuzum cuma artıyla gelme
canim bende cuma kendimi odullendirdim hala toplayamadim nohuttandir.Bizdede nasil bunye varsa.
ooooo tam benlik.Protein hastasiyim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?