- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.521
Canim ceviz ve peynirde koyunca guz3l oluyorSemay25 yulaf kepekli omlet harika oldu bi de maydonoz ekledim,ekmek yemedim doyurucu oldu çok guzeldi
Şu ara hiç o modda değilim cnmMefkurem abla diyet başarı öykünü yazmayacak mısın
Evet abla bende kendime ödül koydum 9 lari gorunce doyana kadar hamur isi gozleme katmer ne olursa yiycem..8 lerdeki odulumude pasta olarak yapicam tabi o zamana sut urunleri diyetim açılırsaGünaydınnnnn millet
Az kalorili bol hareketli bi gün diliyorum herkese
Kaçamak konusuna gelirsek
Ben sizi sıkmamak için hafta da 1 yapılabilir diyorum
Ben önceden kendime çok kızdığım için haketmediğimi düşünüp kendimi cezalandırıyodum bu şekilde
Ama şimdi anlıyarumki aslında kaçamak yapmıyarak kendimi ödüllendirmişim
Bence elinizden geldiği kadar yapmamaya çalışın
Yada kendinize süre yada kilo hedefi koyun
Mesela ayda 1 veya 5 kilo vrrinceye kadar gibi
@Bayankokosh
Teşekkür ederim cnm
Çok heveslendiydin demi rahatça yiyip içecen diye
Lütfen bugünü hafif geçirmeye çalışın
Bende karnibahar ve salata yemeyo düşünüyorum sadeceKardelen kızları malum yarin tartı günü hem kendiniz hem grubumuz hem takımımız için ekside olmaya çalışın lütfen. Bu akşam sadece yoğurt salata yiyeceğim ben lütfen dikkat edin kızlar
Aynen abla gele birde metabolik hastalik varsa hic gitmiyor ben bu sefer bunu daha iyi anladim esim bile sasiriyor bu kadar az yememe gram gram vermeme :/Her yeni bi diyet dönemi metobolizmanın daha da yavaşlamasına neden oluyor
Ver, geri al yine ver vücut ne yapsın
Tabi seneler geçtikçe vermesi daha zor oluyor buda bi gerçek
Canim odul seni daha gerilere goturur.Acele etme odullendirmeler icin.o kadar seyi yesen zaten baya geri gidersin.Bence baska oduller dusun taki toka kiyafet gibiEvet abla bende kendime ödül koydum 9 lari gorunce doyana kadar hamur isi gozleme katmer ne olursa yiycem..8 lerdeki odulumude pasta olarak yapicam tabi o zamana sut urunleri diyetim açılırsa
Bende karnibahar ve salata yemeyo düşünüyorum sadece
Aynen abla gele birde metabolik hastalik varsa hic gitmiyor ben bu sefer bunu daha iyi anladim esim bile sasiriyor bu kadar az yememe gram gram vermeme :/
Vucut yas pko hipotiroid birde sut urunlerisiz cok zor oluyor gercekten kendimi motive ediyorum surekli yoksa sinir olmamak elde degil
Canim odul seni daha gerilere goturur.Acele etme odullendirmeler icin.o kadar seyi yesen zaten baya geri gidersin.Bence baska oduller dusun taki toka kiyafet gibi
Biraz fazla,yanları ve göbeği var 7-8 kilo verse iyi olacak.Onun kilosu fazlamı cnm
Demekki sen çıtır olacan diye paçaları tutuştu
Gecmis olsun neyi var canimAnnem biraz rahatsızlandı.Hem dün giremediği için hem de bu gün giremediği için özür diliyor.Yarın CUMA bildirimini yapacak.Hepinize iyi günler dilerim.
Saat 9.30
1 sb sut
3 kayisi kurusu
Saat 12.00
2 yumurta omlet
Peynir
Zeytin
Saat 15.00
3 kayisi kurusu
Cay
Saat 17.30
Haslanmis bezelye
Yogurt
1 kase tavuk suyu corba
4 parca kusbasi et
Su yatana anca 2 bucuk litre olur
Spor yok
Bezelyeyi hic dusunmedim canim bide haslama olunca icim rahatti.yogurt 3 yk. kadardi.Bezelye haslamasi yarim kaseden azdi.Aksam.biraz fazla mi olmus seker bide bezelye glisemik indeksinyuksek bi besin haftasonu tercih etmelisin bence
Abla ben kaçırdımmı mezunmu oldun?Şu ara hiç o modda değilim cnm
Biraz kendimi toparlarsam yazarım
Bu arada dünkü menünde akşam aran fazla olmuş
GünaydınnnnnAbla ben kaçırdımmı mezunmu oldun?
guzel canimSabah 12.00
1 haslanmis yunurta
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dilim cavdar
Yesillik
Ara 15.00
1 kase yogurt
Aksam 18.15
6 yk taz fasulye
1 kase yogurt
2 litre su
Spor yok
guzel canimMenümü yazayım bende
Sabah 12.00
Peynirli domatesli tost
Öğle kaçtı bilmiyorum
Yarım elma
İki çatal patates salatası
Akşam 5.45
Ispanaklı pırasalı mücver yaptım fırında unsuz iki kaşık yulaf koydum bi tabak yedim bi bardakta çay içtim
Spor yok
Su 2lt
Güzel menü afiyet olsun. Hiç bezelye yemem bn annemde hiç yapmazdı ya görünce aklıma geldiSaat 9.30
1 sb sut
3 kayisi kurusu
Saat 12.00
2 yumurta omlet
Peynir
Zeytin
Saat 15.00
3 kayisi kurusu
Cay
Saat 17.30
Haslanmis bezelye
Yogurt
1 kase tavuk suyu corba
4 parca kusbasi et
Su yatana anca 2 bucuk litre olur
Spor yok
Hiç begenmedim karşı takımın kaptanıSabah 12.00
1 haslanmis yunurta
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dilim cavdar
Yesillik
Ara 15.00
1 kase yogurt
Aksam 18.15
6 yk taz fasulye
1 kase yogurt
2 litre su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?