Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar merhaba dun aksam.net gitti gelemdim evdede tel fazla cekmio inyernete girmek olum oluo kizim gece uyumadi sabah 6 bucuktu yattigimizda malum halsizim uykusuzum yorgunum arada gelmeye calisirim

Evet abla bende kendime ödül koydum 9 lari gorunce doyana kadar hamur isi gozleme katmer ne olursa yiycem..8 lerdeki odulumude pasta olarak yapicam tabi o zamana sut urunleri diyetim açılırsa

Kardelen kızları malum yarin tartı günü hem kendiniz hem grubumuz hem takımımız için ekside olmaya çalışın lütfen. Bu akşam sadece yoğurt salata yiyeceğim ben lütfen dikkat edin kızlar
Bende karnibahar ve salata yemeyo düşünüyorum sadece

Her yeni bi diyet dönemi metobolizmanın daha da yavaşlamasına neden oluyor
Ver, geri al yine ver vücut ne yapsın
Tabi seneler geçtikçe vermesi daha zor oluyor buda bi gerçek
Aynen abla gele birde metabolik hastalik varsa hic gitmiyor ben bu sefer bunu daha iyi anladim esim bile sasiriyor bu kadar az yememe gram gram vermeme :/
Vucut yas pko hipotiroid birde sut urunlerisiz cok zor oluyor gercekten kendimi motive ediyorum surekli yoksa sinir olmamak elde degil

Canim odul seni daha gerilere goturur.Acele etme odullendirmeler icin.o kadar seyi yesen zaten baya geri gidersin.Bence baska oduller dusun taki toka kiyafet gibi

Canim odul seni daha gerilere goturur.Acele etme odullendirmeler icin.o kadar seyi yesen zaten baya geri gidersin.Bence baska oduller dusun taki toka kiyafet gibi

15 kilo verdikten sonra bir ogun hamur isi yemenin cok geri goturmeyecegini düşünüyorum :/ zaten yediklerim kısıtlı bi pogaca acma borek yiyemem :)
7 leri gorene kadar kendime bisey almayi dusunmuyorum şimdilik :)

Saat 9.30
1 sb sut
3 kayisi kurusu

Saat 12.00
2 yumurta omlet
Peynir
Zeytin

Saat 15.00
3 kayisi kurusu
Cay

Saat 17.30
Haslanmis bezelye
Yogurt
1 kase tavuk suyu corba
4 parca kusbasi et

Su yatana anca 2 bucuk litre olur
Spor yok

Saat 9.30
1 sb sut
3 kayisi kurusu

Saat 12.00
2 yumurta omlet
Peynir
Zeytin

Saat 15.00
3 kayisi kurusu
Cay

Saat 17.30
Haslanmis bezelye
Yogurt
1 kase tavuk suyu corba
4 parca kusbasi et

Spor yok

Aksam.biraz fazla mi olmus seker bide bezelye glisemik indeksinyuksek bi besin haftasonu tercih etmelisin bence

Sabah 12.00
1 haslanmis yunurta
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dilim cavdar
Yesillik

Ara 15.00
1 kase yogurt

Aksam 18.15
6 yk taz fasulye
1 kase yogurt

2 litre su
Spor yok

Menümü yazayım bende

Sabah 12.00
Peynirli domatesli tost

Öğle kaçtı bilmiyorum
Yarım elma
İki çatal patates salatası

Akşam 5.45
Ispanaklı pırasalı mücver yaptım fırında unsuz iki kaşık yulaf koydum bi tabak yedim bi bardakta çay içtim

Spor yok
Su 2lt

Sabah 12.00
1 haslanmis yunurta
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dilim cavdar
Yesillik

Ara 15.00
1 kase yogurt

Aksam 18.15
6 yk taz fasulye
1 kase yogurt

2 litre su
Spor yok
guzel canim

guzel canim

Saat 9.30
1 sb sut
3 kayisi kurusu

Saat 12.00
2 yumurta omlet
Peynir
Zeytin

Saat 15.00
3 kayisi kurusu
Cay

Saat 17.30
Haslanmis bezelye
Yogurt
1 kase tavuk suyu corba
4 parca kusbasi et

Spor yok
Güzel menü afiyet olsun. Hiç bezelye yemem bn annemde hiç yapmazdı ya görünce aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…